Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

ΣΑΛΟΣ! Ο Τσίπρας ζητά ΠΤΩΧΕΥΣΗ εδώ και ΤΩΡΑ!

alexis

Οι πληροφορίες μας λένε πως ο Τσίπρας είπε ξεκάθαρα πως θα ανακοινώσει επίσημη «Πτώχευση», ενώ τόνισε πως δεν υπογράφει σε καμιά περίπτωση μειώσεις συντάξεων. Το δεξί του χέρι, ο Παππάς επιμένει να προχωρήσει στις υπογραφές.

Ένας πανικός τα τελευταία 24ωρα

Στο Μαξίμου. Τσίπρας, Παππάς, Κατρούγκαλος και Βρούτσης βρέθηκαν σε «κλειστή» σύσκεψη για να δουν τι θα γράψει η ιστορία τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα.

«Τον άλλο μήνα θα έχουμε Οικουμενική…»

Αναταραχές ωστόσο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας προκαλεί με δηλώσεις του ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος υποστηρίζει πως θα έχουμε σε ένα μήνα Οικουμενική κυβέρνηση, τονίζοντας παράλληλα πως αν κάτι τέτοιο δε γίνει, τότε οι συνέπειες θα είναι τεράστιες.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων θεωρεί πως δε βγαίνει το πρόγραμμα και πως οι δανειστές θα εξαναγκαστούν από τις συγκυρίες να το χαλαρώσουν. Επίσης σημείωσε πως το ασφαλιστικό δε θα πάει στη Βουλή.

Όταν ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Οικουμενική, απάτησε πως θα πρέπει να «ξεπεράσει το εμπόδιο των θερμοκέφαλων», τιμώντας παράλληλα όσους ψηφοφόρους τον στήριξαν.

Σε σχετική ερώτηση για τις διαπραγματεύσεις, ο κ. Λεβέντης απάντησε πως οι Θεσμοί φεύγουν απογοητευμένοι από την Ελλάδα, αφού αντί να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις, ψάχνουμε δικαιολογίες για να μη γίνουν.

Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά πως δε στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τα μπλόκα.

Εν τέλει, ξεκαθάρισε πως δε θα ψηφίσει άλλο εκλογικό νόμο και σχολίασε πως ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, στις επόμενες εκλογές.

Τελικά όλα όσα καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες, συγκλίνουν στο γεγονός ότι από μέρα σε μέρα θα «σκάσει» η ωρολογιακή βόμβα που έχει στα χέρια του ο Τσίπρας με πραγματικά ανυπολόγιστο κόστος σε οικονομικό αλλά και πολιτικό επίπεδο.


http://olastifora.gr/archives/24694
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters