Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ακόμη και τις Γυναίκες Ανθυπολοχαγούς «ρίχνει στη Μάχη» το ΓΕΣ (φώτο)… Αγριεύουν τα πράγματα!

1-36b

Ένας κακός  χαμός γίνεται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια…Αλλά κάποιοι δεν φαίνεται να πολυκαταλαβαίνουν  από τίποτα ή ξέρουν κάτι παραπάνω και ετοιμάζονται για τα χειρότερα με μεθοδικότητα !

5-24


Γυναίκα   Ανθυπολοχαγός  στη θέση του Πολυβολητή …Δείτε βλέμμα  τσαμπουκά και βγάλτε Συμπέρασμα
Στη Τακτικό επιχειρησιακό 10ήμερο  που είναι στο κανονικό  πρόγραμμα της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Ανθυπολοχαγών Πεζικού και Αεροπορίας Στρατού ,ο Θεός να την κάνει εκπαίδευση ,το ΓΕΣ διέταξε και η Σχολής Πεζικού σχεδίασε και εκτέλεσε με εναλλαγές ρόλων ρεαλιστή εκπαίδευση των Ανθυπολοχαγών Τάξεως ΣΣΕ/2015!

??????????????????????


Οι Ανθυπολοχαγοί εκτέλεσαν οι ίδιοι τα πάντα αποδεικνύοντας και στην Πράξη  ότι πριν  από όλα ο Ηγέτης πρέπει να είναι και Μαχητής…Η σημασία της Τακτικής επιχείρησης είναι πλέον σε καθαρά επιθετικό πνεύμα που κινείται τελευταία το ΓΕΣ !
Να επισημανθεί οτι έχει προγραμματιστεί στις επόμενες ημέρες και αεροπόβαση με ελικόπτερα των Ανθυπολοχαγών σε σημεία της Ελληνικής Επικράτειας …
Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, ολοκληρώθηκε το δεκαήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Ανθυπολοχαγών Πεζικού και Αεροπορίας Στρατού Τάξεως ΣΣΕ/2015, της Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης της Σχολής Πεζικού.
Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης εκτελέστηκαν Τακτικές Ασκήσεις Μηχανοκινήτου Διμοιρίας σε όλες τις φάσεις του αγώνα και εξετάστηκαν αντικείμενα διεξαγωγής, Υποστήριξης Μάχης και Διοικητικής Μέριμνας. Εικόνες !
4-246-257-24??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters