Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ.Α. ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠ.ΕΡΓ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ !

alexandris_2

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΘΗΝΩΝ
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Αθήνα, 10/2/2016
…………………….

10452433_819138171440027_1731228808276338854_n1Nanci Georgossopoulou Ζητάει την αναλογιστική μελέτη που έχει εκπονηθεί για το ασφαλιστικό απ’ τον Υπουργό Εργασίας , ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Α. Αθηνών.
Αγαπητέ Πρόεδρε του Δ.Σ.Α. και άξιε συνάδελφε, μήπως θα έπρεπε να ζητήσετε την μελέτη αυτή απ την ίδια την ΤΡΟΙΚΑ ?????? (αν ποτέ εκπονήθηκε τέτοια απ τον οιονδήποτε βεβαίως , που αμφιβάλλω τα μάλλα ).
Δεν γνωρίζετε ότι μετά την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας ουσιαστικά δεν υπάρχει ανεξάρτητο Κράτος????
Δεν γνωρίζετε ότι οι Κυβερνώντες μας-ως μη όφειλαν- εκχώρησαν παρά τον Νόμον και παρά το Σύνταγμα , αμετάκλητα και άνευ όρων , την εθνική μας κυριαρχία , άρα παραχώρησαν την αυτεξουσιότητα του διαχειρίζεσθαι τα του Κράτους μας στους δανειστάς ημών ????
Κύριε Πρόεδρε ….
Με όλο τον Σεβασμό προς την θέση και το Λειτούργημά Σας , θεωρώ ότι το λιγότερο που θα έπρεπε εμείς οι Δικηγορικοί Σύλλογοι να είχαμε κάνει θα έπρεπε να ήταν Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο για την ακύρωση της εν λόγω εκχώρησης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά Κυβερνήσεως και βουλευτών…..
Όσο αναγνωρίζετε αυτήν την Κυβέρνηση συνεργείτε , τολμώ να πώ στο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και στην γενοκτονία του Ελληνικού Λαού.
Λάβατε τώρα θέση.
Βάλλατε άμεσα- ευθέως- εναντίον της Κυβέρνησης και όλων των βουλευτών της παρούσης Βουλής και όσων είχαν διατελέσει βουλευτές κατά την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας.
Αλλιώς θα θεωρηθείτε συνεργός στο εγκληματικό έργο της Κατοχικής αυτής Κυβέρνησης στις ημέρες της των Ελλήνων Πολιτείας , που έρχονται !!!!!!!!!!!!!
……………………………………
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:


ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΑΘ.ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ & Η ΑΠΟΙΚΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ 3/2/2900/ ΣΤΟ new radio (BΙΝΤΕΟ)

Δικηγόρος Αθ. Γεωργοσοπούλου: 115,5 τρίς$… Αυτά τα ποσά αναγράφονται σε δημόσια έγγραφα ! Κύριοι Εισαγγελείς… Διερευνείστε άμεσα το θέμα… Ο Ελληνικός Λαός γενοκτονείται και Σήμερα σας εντέλλει να πράξετε ό,τι πρέπει άμεσα.

Δικηγόρος Αθ. Γεωργοσοπούλου: Επιτακτική ανάγκη , το Έθνος να αναλάβει τον ρόλο που του πρέπει για την επανάκτηση της ομαλότητος ,την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την επανεγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.

Αθανασία Γεωργοσσοπούλου: Είναι πιά θέμα ζωής και θανάτου…Της δικής μας ζωής και του δικού μας θανάτου…

http://alfeiospotamos.gr/?p=20933

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters