Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

SDR ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΗΝ 28/12/2015 ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΦΕΚ Α” 315/1945 Bretton Woods !!! ΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ

Αλφειός: ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΧΑΤΖΗ-ΠΑΠΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΚ Α” 315/1945 … ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ , ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ … ΦΡΕΣΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ;;; ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ;;; ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ;;; ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ;;; ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ;;; 




1 ΔΝΤ ΕΤΔ 1
……………………..
ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ Bretton Woods ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ !!!! Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ;;; Ε ΛΑΜΟΓΙΑ ;;;
10172728_1501547720151012_6857939524270653288_n
……………………………………………
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ [ 3/1/2900 (2016) ] , ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΕΛ ΕΘΕΑΘΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ !!! ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ… ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΑΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !!! … «Τώρα με τον Αρτέμη Σώρρα κάθε σκουπίδι θα σαρωθεί ! Γενικό σάρωμα !!! Μπρος γκρεμός και πίσω ο Αρτέμης» !!!!!! ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΜΗΤΗΣ-ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΦΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ !!!!!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ !!!!!!!!!!!!

http://alfeiospotamos.gr/?p=19681

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters