Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Καταστράφηκε οικονομικά ο «πιο μισητός άνθρωπος του κόσμου»!

 
Η Αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Kalobios κατέθεσε αίτηση Πτώχευσης στην περιφέρεια του Ντέλαγουερ ενώ ο Μάρτιν Σκρέλι ερευνάται για απάτες από FBI.
Η Kalobios υπέβαλε επίσης προσφυγή κατά της απόφασης του Nasdaq να αποσύρει την εταιρεία από την αγορά μετά τη σύλληψη του Σκρέλι.

Η εταιρεία άρχισε να καταρρέει όταν στις 17 Δεκεμβρίου ο Σκρέλι συνελήφθη από το FBI για παράνομη λήψη μετοχών από την Retrophin Inc, μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που ίδρυσε το 2011, για να τις χρησιμοποιήσει για να εξοφλήσει χρέη από μη συνδεδεμένες επιχειρηματικές συναλλαγές.

Γιος Αλβανών και Κροατών μεταναστών ο Σκρέλι ήταν ο CEO της εταιρείας και διηύθυνε το βιοφαρμακευτικό εργαστήριο Retrophin.

Ο «πιο μισητός άνθρωπος του κόσμου» εξαγόρασε την πατέντα του φαρμάκου Daraprim που περιέχει τη δραστική ουσία πυριμεθαμίνη και χρησιμοποιείται στη θεραπεία του τοξοπλάσματος, παρασίτου επικίνδυνου για τους ασθενείς με AIDS.

Ο Σκρέλι θεωρήθηκε ο πιο μισητός άνθρωπος στον κόσμο, μετά την απόφαση του να αυξήσει την τιμή του Daraprim από 13,5 δολάρια στα 750 ήτοι κατά 5.000 %. Η δικαιοσύνη αποδόθηκε…



tribune.gr
http://www.freepen.gr/2016/01/blog-post_4.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters