Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Επιτυχία Πατρινών Ερευνητών για την σκλήρυνση κατά πλάκας...


Μια σημαντική έρευνα στον αγώνα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας!
Σε πρόσφατη ομιλία του, σε Συνέδριο στο Πανεπιστήμιο 
 
Πατρών, ο Καθηγητής Χημείας, Γιάννης Ματσούκας, αναφέρθηκε στην πρόοδο της έρευνας, για την σκλήρυνση κατά πλάκας, η οποία διεξάγεται από χρόνια με την ερευνητική του ομάδα. Στην έρευνα συμμετέχουν ερευνητές του Πανεπιστημίου Πατρών, συνεργαζόμενα ερευνητικά κέντρα, από Ελλάδα και εξωτερικό, και ιδιωτικοί φορείς.
Ο κ. Ματσούκας ανακοίνωσε ότι η πολυετής προκλινική δοκιμασία δραστικής ύλης σε πειραματόζωα, περατώθηκε με επιτυχία. Το επόμενο βήμα της έρευνας είναι η κλινική δοκιμή, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2016 σε Πανεπιστημιακή Κλινική στην Αυστραλία, με την υποστήριξη μεγάλης Ελληνικής Φαρμακευτικής Βιομηχανίας. Η δραστική ύλη, η μέθοδος σύνθεσης, και τα αποτελέσματα προστατεύονται από διεθνείς πατέντες.
Ο κ. Ματσούκας δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την πρόοδο της πολυετούς έρευνάς του και των συνεργατών του. Η κλινική δοκιμή σύνθεσης από την έρευνα της ομάδας του, ήταν πάντα για εκείνον ένας στόχος ζωής. Ο κ. Ματσούκας είναι αισιόδοξος ότι και οι κλινικές δοκιμές, που απαιτούν αρκετά χρόνια, θα είναι επιτυχείς!

 patranews.gr
http://ideopigi.blogspot.gr/2016/01/blog-post_8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters