Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

600δις ΜΠΟΝΑΜΑΣ(με τις εξώδικες δηλώσεις-εντολές-εξουσιοδοτήσεις) ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ, ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

BLEAKLEY PLATT ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 600δις 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ… http://www.bpslaw.com/index.aspx
Η ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BLEAKLEY PLATT ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600δις$ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
Αυτό ξανά για εσάς , που πιπιλίζετε ακόμη την καραμελίτσα που έχουν βάλει στο στόμα και τον εγκέφαλό σας , τα μέσα της διαπλοκής… ότι δηλαδή ο Αρτέμης Σώρρας είναι ένας απατεώνας , που δεν έχει ούτε μαντήλι για την μύτη του…..
Ιδού λοιπόν -πέραν πάσης αμφιβολίας- το έγγραφο που αποδεικνύει το συνολικό ποσό που το Αμερικανικό Δημόσιο οφείλει στον Αρτέμη Σώρρα……
Προκαλώ όσους θέλουν να μου κάνουν μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων και να προσβάλλουν αυτό το Δημόσιο έγγραφο ως πλαστό η νοθευμένο….
Τα ανέκδοτα καλά είναι δεν λέω…..
Αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι με τις αλήθειες…..
Ειδικά , σε θέματα ζωής ή θανάτου ( της δικής μας ζωής ή του δικού μας θανάτου )
Αν δεν γουστάρετε την φάτσα ή το σουλούπι του Αρτέμη , πάω πάσσο.
Αν πάλι σας ενδιαφέρει να μάθετε από ποιά αιτία το Αμερικανικό Δημόσιο χρωστάει αυτό το τεράστιο ποσό στον Αρτέμη και δεν σας ενδιαφέρει ότι τμήμα αυτών των χρημάτων έχει ήδη κατατεθεί για να »μπλοκάρει» την πτώχευση της πατρίδος μας , πάλι δικαίωμά σας…….
Πάψτε όμως ΕΣΕΙΣ να παραπλανείτε τον κόσμο , γιατί οι αποφάσεις και τα δημόσια έγγραφα έχουν αποδείξει , πέραν πάσης αμφιβολίας και κακοβουλίας , αυτά που ισχυρίζεται ο Αρτέμης Σώρρας τουλάχιστον τρία χρόνια τώρα…..
ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ , ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!……………ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΓΡΑΦΟ



…………………………………………….
ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ( ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 1 ) ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ( ΙΚΑ ΤΕΒΕ ΟΓΑ κλπ) ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΜΑΣ !!!
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
1β12β1
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;
……….
ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; Αρτέμης Σώρρας: Αυτή τήν ερώτηση απαγορεύεται νά τήν απαντήσει άλλος! Καί θά σάς εξηγήσω γιατί!
Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ……….!!!!!!!…………….  ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…….!!!!!!!!!………………..
[ International Bill of Exchange . [ IBOE ] . No 2012 – 1000 – SLW – 0010 -0524 / . UCC DOCUMENT , Nos . 2000422643063 ]
……………………..
Γιάννης Καλογερόπουλος … ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ TRUST ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ;;;; 
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ;;; 
….. ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ;;;;;;
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΗΝ ….
….• Νομοθεσία του πως επικυρώνεται ο λογαριασμός που είναι καταχωρημένος στον UCC1 λογαριασμό της Αμερικάνικης Κυβέρνησης
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΟΝ
Λογαριασμό που είναι καταχωρημένο το όνομά του Αρτέμη Σώρρα στην οθόνη του UCC1,
Απόδειξη κατάθεσης από τον κηδεμόνα όπου φαίνεται ο κηδεμονευόμενος λογαριασμός στην τράπεζα του Καναδά (με επικυρωμένα σφραγισμένα έγγραφα που κλείδωσαν παρουσία του Γενικού τραπεζίτη και με αποδείξεις),
Πληρεξούσιο και όλα τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα που συνοδεύουν τους τίτλους αυτούς, Συμφωνίες κτλ.
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΣΠΟΡΟΧΑΖΑΡΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ …
1604834_1039410129442610_7037401985787335166_n


…………………………………………………

ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ;

1914939_538072289675937_3492176603993499906_n


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

………………………………………………….

Δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου: Μικρές αλήθειες , μεγάλα ψέμματα (από δημοσιογράφους και καθεστωτικά μέσα)….

Αλφειός: ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ , ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ !!! ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ , ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΦΟΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ , ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ… ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» : ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ !

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 13 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 600δις ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΒΟΛΟΥ !

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 18 «ΕΞΩΔΙΚΑ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ Ε.ΣΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΤΕΛΩΣ.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. 7 ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΕΠΙΔΟΣΗ ΠΡΟΣ Δ.Ο.Υ. ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ-ΕΝΤΟΛΗΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. «Μακάρι να είναι αλήθεια» … «Μακάρι εκείνο» … «μακάρι το άλλο» … ΞΥΠΝΑ ΜΑΚΑΡ-ΙΕΕΕΕ ΠΡΙΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ !!!

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ! ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ !

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ «Ε.ΣΥ.»

ΕΞΩΔΙΚΑ. «ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ» ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ! ΑΛΛΑ… ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ! ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ Ή ΕΠΕΣΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ; ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» – «Ε.ΣΥ» ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ !

 ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122
………………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=19553

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters