Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΜΨΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ: Σας δώσαμε την δυνατότητα και θα την χάσετε. Κάντε το γρήγορα, γιατί έχουμε αρχίσει και αποπληρώνουμε εμείς! (20/1/2900 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)


Δ.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΜΨΟΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΜΤΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 20-1-2016

Γ. ΜΟΜΤΣΟΣ: Παρακαλώ να μου δώσετε περισσότερο χρόνο, γιατί εγώ περίμενα 15 μήνες. Ήρθα εδώ με τρεις ιδιότητες: ως Πρόεδρος του Συλλόγου Ε4 , ως Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ( Ε.ΣΥ. )  και μέλος του Πολιτικού πλέον Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. των ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Οπότε, κύριε Πρόεδρε παρακαλώ να μου δώσετε περισσότερο χρόνο γιατί τα θέματα που εγώ κάποτε τα άκουγα και ακούω να ασχολείστε με τα μικρά και καλά κάνετε που τα συμμερίζεστε, αλλά εγώ ήρθα εδώ να σας πω μερικά πράγματα για το μέλλον της πατρίδας μας και την ύπαρξη δυνατοτήτων που έχουμε.

Κυρία Δήμαρχε, σας άκουσα να είσαστε πολύ ευαίσθητη στο θέμα 30 αλλογενών, με σημαίες Ισραηλινές και μέσα σε 20 μέρες φέρατε 2 Δημοτικά Συμβούλια. Δεν κάνατε όμως το ίδιο σε 2.500 Έλληνες δημότες που 15 μήνες τώρα ζητάμε να έρθει αυτή η προσπάθεια μας εδώ. Δεν μας ενδιαφέρει το εβραϊκό μνημείο και πολύ καλά κάνατε.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Αυτό γιατί το αναφέρετε τώρα;

ΜΟΜΤΣΟΣ: Το αναφέρω γιατί δεν δείξατε την ίδια ευαισθησία με εμάς!

Ήθελα να σας πω ότι εμείς, μια ολόκληρη ομάδα, βάλαμε τον κύριο Αγανικόλα εδώ πέρα να εκπροσωπήσει μια «παράταξη» , όπως λέτε εσείς , γιατί εμείς δεν είμαστε «παράταξη» , είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ! Έτσι, ο κύριος Αγανικόλας σφετερίστηκε την δυνατότητα που του δώσαμε, χρησιμοποιήσατε και ωραία λόγια για να τον κρατήσετε. Ευτυχώς, δεν χρησιμοποιήσατε λόγια όπως η Αρετή, η Αγωγή, η Ευγένεια, το Ήθος, γιατί αν είχε κάτι από αυτά ο κύριος Αγανικόλας, θα είχε παραιτηθεί αμέσως!

Πρόεδρος: Σας παρακαλώ, δεν θα επιτρέψω να συνεχίσετε, δεν ήρθατε εδώ για να προσβάλλετε κανένα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γ. ΜΟΜΤΣΟΣ: Όμως, επειδή η πρόταση μας έχει να κάνει με την χρηματοδότηση των Δήμων από τα Παγκόσμια Ταμεία, είμαι εδώ για να σας δηλώσω, ότι ο Πολιτικός Φορέας που κάναμε, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με αρ. Πρωτοκόλλου 6199 στις 4-9-2015, αφορά ακριβώς αυτό το πράγμα. Θα μου επιτρέψετε να σας διαβάσω κάτι από τα πολλά που έχουμε στις Προγραμματικές Δηλώσεις μόνο δύο πράγματα που έχουν να κάνουν με όλους μας.

Προγραμματικές Δηλώσεις της Ελλήνων Πολιτείας:

Η πρόταση που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένη πάνω στις Οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων Κυρίαρχων Ελλήνων και βρίσκονται στην Τράπεζα της Ελλάδος…»

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς ( Παγκόσμιος Ελεγκτικός Μηχανισμός , ALPHA OMEGA STATION , FEDERAL RESERVE , ITC , CONSOLIDATED CREDIT BANK LTD , ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ , IMF , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ , USA & ΡΩΣΙΑ ) .

Αυτοί όλοι έχουν επικυρώσει τα 2,3 τρισεκατομμύρια που βρίσκονται για εμάς!

Επίσης ένα ποσό 600 δισεκατομμυρίων από το Ταμείο της Αμερικής είναι κατατεθειμμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς … US TREASURY ,

US TREASURY OFFSET PAYMENTS ,

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ,

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού.

Όμως δεν είμαστε για αυτό πάλι εδώ! Είμαι εδώ γιατί στην εκπομπή «Ενικός» ο κύριος Τσίπρας με πολύ θράσος, όταν μια Συνελληνίδα πήγε και του έδωσε τα καταπιστεύματα, τα οποία είναι υπογεγραμμένα από τις υψηλότερες βαθμίδες, δηλαδή τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μας, από τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και από τον ΠΡΕΣΒΗ μας στα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, επικαλέστηκε ότι το ΦΕΚ είναι παλιό, είναι του 1945, ξεχνώντας ότι το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου από το 1920 που επιβάλλει όλες τις φορολογικές απαλλαγές ενάντια στους Έλληνες. Κι αν αυτό δεν είναι ρατσισμός, αναρωτιέμαι τι είναι!

Εν πάσει περιπτώσει, ούτε κι αυτό μας ενδιαφέρει! Εγώ ήθελα να πω στον κύριο Τσίπρα, μιας και το ΦΕΚ του 1945 είναι παλιό, να σας διαβάσω κάτι πιο καινούργιο:

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΜΗΜΑ Α’

Ημερομηνία 8 Δεκεμβρίου 2011

Θέμα: Αύξηση του Μεριδίου Συμμετοχής της Ελλάδας, στο ΔΝΤ στα πλαίσια της 14ης   Γενικής Αναθεώρησης των Δελτίων Συμμετοχής:

‘Εχοντας υπόψιν τις διατάξεις του αναγκαστικού νόμου 766/1945 ΦΕΚ315 αποφασίζει ο Υπουργός των Οικονομικών την Αύξηση των Μεριδίων Συμμετοχής της Ελλάδας στο ΔΝΤ από 1.100.800.000 ΕΙΔΙΚΑ ΤΡΑΒΗΚΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ SDR σε 2.200.000.000…» …

είναι τα δικαιώματα που έχετε και εσείς κυρία Δήμαρχε, αν είχατε εγγύηση για να τα πάρετε, που εμείς είμαστε στην διάθεση σας για την εγγύηση και καταβάλαμε για αυτή την δουλειά την καταβολή του ποσού SDR 1.327.000.000. Ποιος το έκανε αυτό; Ο κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Επειδή όμως και ο κύριος … πάλι διαδίδει ότι δεν υπάρχουν τα Παγκόσμια Ταμεία, εγώ είμαι εδώ να σας φέρω κάτι πιο φρέσκο, κάτι πολύ πιο φρέσκο από τα Παγκόσμια Ταμεία που έχετε δικαιώματα να πάρετε όλοι για όλους, γιατί όλοι είμαστε Έλληνες και πρέπει να διεκδικήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

«Ημερομηνία: ΑΘΗΝΑ 28-12-2015

Θέμα: ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΡΑΒΗΚΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ SDR ΤΟΥ ΔΝΤ.

Απόφαση: Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών έχοντας υπόψιν τις διατάξεις του αναγκαστικού Νόμου 766/1945 ΦΕΚ 315…». Είναι το ίδιο παρακαλώ, έχει τραβήξει από τα δικαιώματα… έχει τραβήξει 994.000.000 και τα έχει καταγράψει στο κράτος.

Επίσης ήθελα να σας καταθέσω κάτι. Τα 600 δισεκατομμύρια ήταν από ένα συμβόλαιο των 2.875.000.000 είναι κατατεθειμμένα σε όλους εμάς,  στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, τα οποία χρωστάει το αμερικανικό δημόσιο. Εγώ θα σας καταθέσω τις δύο σελίδες μέσα από αυτό το συμβόλαιο και επίσης θα σας καταθέσω ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται μόνο με Διεθνείς Συναλλαγές, το οποίο έκανε όλες τις πρέπουσες διαδικασίες για να ενημερωθούν όλοι οι Φορείς κι όχι μόνο οι Ελληνικοί, αλλά και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κτλ. και τους Ισολογισμούς όμως αυτούς, τους υπογράφουν 25 Υψηλότατοι Βαθμοί. Τον Ισολογισμό της Παγκόσμιας Τράπεζας που είμαστε συνδικαιούχοι όλοι μας, φυσικά με τις εγγυήσεις του Αρτέμη Σώρρα, γιατί εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα της εκταμίευσης. Υπογράφουν οι κάτωθι Παγκόσμιοι Οργανισμοί.:

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ,

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ,

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ,

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ,

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ,

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ…» και τα καταθέτω κι αυτά!

Εδώ όμως θέλω να σας κάνω μια Δήλωση. Πριν από 29 χρόνια υπήρχε κάποιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Σαρτζετάκης που είπε: «είμαστε Έθνος ανάδελφον». Ναι, δεν έχουμε άλλον κανέναν δίπλα μας, εσείς είσαστε τα αδέρφια μας και σας καλούμε όλους μαζί να λάβετε μέρος σε αυτή την Παλλιγενεσία που γίνεται τώρα. Βλέπω ότι δεν μπορείτε να την κατανοήσετε και σας καταλαβαίνω, γιατί με τα προβλήματα που έχετε στο κεφάλι σας, δεν είναι δυνατόν να την κατανοήσετε. Μην μένετε στο τι πιστεύετε! Η πίστη είναι κάτι που επικαλούμαστε, όταν δεν έχουμε γνώση! Ή ξέρουμε ή πιστεύουμε. Όταν πιστεύουμε, το 50% μπορεί να είναι αληθινό και το 50% ψεύτικο! Έτσι λοιπόν, δείτε λίγο πιο προσεκτικά τα πράγματα! Εγώ δεν έχω σκοπό να ξανάρθω εδώ! Ήθελα να σας πω λίγα περισσότερα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας διαβάσω πώς απεμπόλησαν την Εθνική μας Κυριαρχία! Αυτό το κομμάτι που θα διαβάσω και θα σας το αφήσω, είναι και στα τρία μνημόνια. ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΟ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΟΙΑ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;

Λέει λοιπόν: «Τα μέλη που υπογράφουν υποχρεούνται να υπαγάγουν κάθε διαφορά που ενδέχεται να προκύψει σε σχέση με την νομιμότητα, εγκυρότητα, ερμηνεία ή εκτέλεση της παρούσας σύμβασης, στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων του Δουκάτου του Λουξεμβούργου..»

Κι ακούστε πολύ καλά τώρα τι μας έκαναν που δεν το ξέρετε, γιατί αν το ξέρατε, είμαι σίγουρος ότι θα διαμαρτυρόσασταν!

«Το δικαιούχο κράτος μέλος, η Τράπεζα της Ελλάδος και το ΤΧΣ παραιτούνται με την παρούσα, αμετάκκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία, έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα σύμβαση τροποποίησης συμπεριλαμβανομένου κάθε δικαιώματος ασυλίας, έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης κατάσχεσης, εκτέλεσης, ασφαλιστικών μέτρων κι έναντι κάθε εκτέλεσης αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων, στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από τον αναγκαστικό νόμο».

Εγώ ρωτάω εδώ κι έχετε πολλούς νομικούς και σέβομαι το επάγγελμα σας, γνωρίζετε ποιος είναι ο αναγκαστικός νόμος; Ξέρετε ποιος είναι ο αναγκαστικός νόμος! Δεν είναι καιρός λοιπόν να μαζευτούμε όλοι μαζί και να εκμεταλλευτούμε τον αναγκαστικό νόμο, ο οποίος είναι το ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ή αλλιώς το ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. Είναι το ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΦΑΝΤΑΡΟΙ! Δεν κάναμε κανένα συμβόλαιο με κανένα κράτος ότι θα πάμε φαντάροι, όμως πήγαμε! Γιατί; Επειδή κληρονομήσαμε την υποχρέωση από τους γονείς μας να φυλάξουμε την πατρίδα ακόμα και με την ζωή μας και να την δώσουμε ακέραιη στους απόγονους. Με το ίδιο τρόπο όμως κληρονομήσαμε και το δικαίωμα επί της ΕΘΝΙΚΗΣ Μας ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, αν υπάρχει.

Τόσα χρόνια, αυτοί οι αλλογενείς που μας κυβερνάνε, μας έλεγαν ότι δεν υπάρχει! Τα στοιχεία που σας έχουμε δώσει δεν ακουμπούν ούτε το 10%. Όταν θα το ακουμπήσουν, τότε θα θυμώσετε εσείς!

Σας καλώ λοιπόν να έρθετε όλοι μαζί μας σε αυτή την Παλιγγενεσία που γίνεται! Να γίνετε μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις, γιατί είμαστε οι μόνοι που εκπροσωπούμε το Έθνος των Ελλήνων, όπου εκεί μέσα βρίσκεται κι ο αναγκαστικός νόμος.

Σας παραπέμπω λοιπόν να δουν οι νομικοί το Άρθρο 61/295 στις 13-9-2007 που είναι το Ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με την Αυτοδιάθεση των λαών αλλά και των δικαιωμάτων των Αυτοχθόνων.

Σας το καταθέτω κι αυτό και σας καλώ, μέχρι στις 15 Φεβρουαρίου να με φωνάξετε να σας ενημερώσω πώς μπορείτε να πάρετε τα δικαιώματα σας, αλλιώς εγώ δεν θα έρθω.

Θα τελειώσω τον φάκελο και την έκθεση που θα κάνω και θα τα δώσω εκεί που πρέπει, αξιολογώντας τις πράξεις του καθενός με τιμιότητα και καθαρότητα. Γιατί αυτό που έγινε, να είσαστε σίγουροι ότι έρχεται η Νέμεσις, η οποία θα είναι πάρα πολύ αυστηρή, αλλά πάρα πολύ δίκαιη. Να είσαστε σίγουροι για αυτό!

Σας καλώ ξανά, μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου να με καλέσετε για να μάθετε πώς μπορείτε να πάρετε τα  Κληρονομικά σας δικαιώματα, φωνάξτε με να σας το πω και μετά, αποφασίστε μόνοι σας!

Κυρία Δήμαρχε, ξέρετε και την επιβράβευση του Σώρρα μέσα στην Εταιρεία Ευεργετών, που μόλις όμως βγήκαν οι δύο όροι, που ήδη έχουμε πάρει πίσω και σας έχω δώσει κι αυτά τα στοιχεία, πρέπει να δεσμευτείτε να μάθει όλο το σώμα και ας αποφασίσει ο καθένας ξεχωριστά αν θα βοηθήσει σε αυτή την παλλιγενεσία.

Εμείς δεν έχουμε κόμμα. Δεν μας ενδιαφέρει το κόμμα, ούτε το χρώμα. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα. Εμείς αγκαλιάζουμε όλους τους Έλληνες, γιατί είμαστε αδέρφια! Δεν έχουμε άλλους! Εμείς είμαστε και πρέπει όλοι μας να το κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε!

Να είσαστε σίγουροι γιατί έχουμε τον τρόπο και τα πάντα! Δεν είμαστε πτωχοί! Κανένας δεν είναι πτωχός! Πολιτική βούληση χρειάζεται! Αυτή την στιγμή, αποπληρώνουμε όλα τα δάνεια των ανθρώπων στις τράπεζες που θα βγει στην άλλη βδομάδα, αλλά και για τα χρέη στο δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία τώρα. Μην φοβάστε για αυτό! Ζητείστε μας και θα τα έχετε! Σας ευχαριστώ πολύ!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Για το ζήτημα αυτό για τον Δήμο Καβάλας έχει ήδη αποφασιστεί η δημιουργία μιας διαπραγματευτικής επιτροπής στην οποία θα συμμετέχουν οι δικηγόροι και οι νομικοί, τόσο του Δήμου, όσο και εξωτερικοί προκειμένου να επεξεργαστούν αυτή την πρόταση και να φέρουν μια ολοκληρωμένη άποψη στο Δημοτικό Συμβούλιο, νομικά τεκμηριωμένη, όχι για να γίνουμε μέλη ενός κινήματος, ή κόμματος κτλ.. Αν υπάρχει δυνατότητα να βοηθηθεί με οποιοδήποτε τρόπο ο Δήμος της Καβάλας και συνακόλουθα και οι Δημότες, ευχαρίστως να γίνει μια συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα.

Γ. ΜΟΜΤΣΟΣ: Εμείς απευθυνόμαστε στους Δημοτικούς συμβούλους, γιατί η κυρία Δήμαρχος μπορεί να έχει την πρόθεση, αλλά δεν μετράει. Ζητάμε λοιπόν, όχι εμείς, το Παγκόσμιο Ταμείο, γιατί είναι καθορισμένος ο τρόπος και πώς εκταμιεύονται τα χρήματα από εκεί. Πρέπει να εξουσιοδοτήσετε την Δήμαρχο, να βρει επενδυτή. Επειδή δεν έχει κανείς να βάλει τα δικά του, ο Αρτέμης Σώρρας έχει βάλει τις εγγυήσεις του για 2,3 τρισεκατομμύρια. Σας δώσαμε αυτή την δυνατότητα και θα την χάσετε. Κάντε το γρήγορα, γιατί έχουμε αρχίσει και αποπληρώνουμε εμείς!

Σας ευχαριστώ πολύ!



Απομαγνητοφώνηση: Έλενα Αλεξίου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ




http://alfeiospotamos.gr/?p=20138

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters