Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΥΡ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ


Όπως είσαι ο Ουσιωδώς Νους με σώμα το είδωλο την ψυχή, έχεις την ίδια αλήθεια στην ψυχή σου με όλους τους ανθρώπους που φέρουν μέσα τους τον Λόγο δηλαδή τον Ουσιωδώς Νου.
Ο Νους είναι ο Ουσιωδώς ιδεατός εαυτός σου, μία σταγόνα από τον ωκεανό που όλοι μας έχουμε μέσα στην ψυχή από τον Όλον Άνθρωπο που είναι καθ'ομοίωσιν με τον Θεό.
Ο Θεός δεν είναι πρόσωπο αλλά είναι το Θείον.
Όλα είναι Φως στα φωτεινά πεδία=παράδεισο, και είναι κόσμος Μονοπολικός.


Σε ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΎΜΕ ΤΏΡΑ είναι τα στοιχεία του σκότους που είναι από πυρ και πνεύμα, το αντίθετο της ζωής, και γέννησε το σκότος, και από τα Φωτεινά Πεδία υψώθηκε Άγιος Λόγος πάνω στην σκοτεινή αυτή φύση από πυρ και πνεύμα. Η ένωση τους επέφερε μία διπολική φύση που δεν είναι ούτε σκότος ούτε Φως.


Ο Άνθρωπος γεννήθηκε στα Φωτεινά Πεδία καθ'ομοίωσιν, με τον Θεό,
και αφού έζησε και κατανόησε τα Φωτεινά Πεδία και αφού έγινε και αυτός δημιουργός, θέλησε μετά να ζήσει και κατανοήσει την θνητή διπολική δημιουργία.


Με το που εισήλθε μέσα στην δημιουργία των επτά κύκλων, αλλά έξω από τους κύκλους, από Φως έγινε Νους, Όλον Νους, και μπαίνοντας αφού διέρρηξε τους κύκλους, κατέπεσε στον πιο κατωφερή εσωτερικό κύκλο, όπου επικρατεί η ύλη που δεν έχει τον Αγιο Λόγο, αφού τα πιο βαριά κατωφερή στοιχεία η γη και τα νερά δεν αγιάστηκαν.


Οι ψυχές είναι τα σώματα που φέρουν την ζωή μέσα στους κύκλους, είναι αθάνατες αέναες και αεικίνητες και φέρουν μέσα τους το διπολικό πνεύμα.
Ο κόσμος αυτός πλάστηκε για όντα δίχως τον Λόγο.


Ο Άνθρωπος όμως είναι ο Λόγος, ο Ουσιωδώς Νους, και η ψυχή του ανθρώπου δεν φέρει το πνεύμα αλλά τον Ουσιωδώς Νου.


Και έτσι διασπάστηκε εισερχόμενος ο Άνθρωπος Νους σε είδωλα τις ψυχές που φέρουν μέσα τους τον Ουσιωδώς άνθρωπο Νου.


Τα φωτεινά πεδία είναι ο κόσμος των ιδεών.


Οι ψυχές περιφέρονται στο σύμπαν, και όταν θέλουν να ζήσουν και κατανοήσουν ένα διπολικό πεδίο εισέρχονται σε αυτό, και αμέσως δέχεται το σώμα η ψυχή, όλες τις διπολικές ενέργειες-συχνότητες- δεδομένα-πληροφορίες, και γίνεται ο άνθρωπος της Γης με σώμα την σάρκα και λογική το διπολικό πνεύμα.


Γι'αυτό και ο άνθρωπος έχει διπλή φύση. Είναι ουσιωδώς Νους με είδωλο την ψυχή, και θνητός στην σάρκα και στην λογική της σάρκας.


Κάθε τρισδιάστατη σφαίρα όπως ο πλανήτης Γη, όπου ζουν τρισδιάστατα όντα, περικλείεται από τον Λόγο, και δεν δύναται οι ψυχές ούτε τα όντα που ζουν μέσα στην σφαίρα να διαφύγουν από τον πλανήτη αν πρώτα δεν εξελιχθούν σε τετραδιαστατικές οντότητες.


Ο διάβολος αυτό κάνει, είναι ο Κρόνος ο οποίος ενώ δουλειά του ήταν να επιφέρει την αρμονία των σφαιρών για να εξελιχθούν σωστά οι ανθρώπινες ψυχές και να κατανοήσουν το πεδίο αυτό, αυτός θέλησε να τους κρατήσει για πάντα εγκλωβισμένους και να τον υπηρετούν.


Γι'αυτό οι άνθρωποι έχασαν την μνήμη τους εξαιτίας και της σάρκας με το πνεύμα που ενδύθηκαν, αλλά και της αρνητικής παρέμβασης του Κρόνου που αποστάτησε και ενώθηκε με σκοτεινές τετραδιαστατικές οντότητες από άλλα αστρικά συστήματα.


Ο Ιαπετός και η Σελήνη αυτόν τον ρόλο παίζουν, να έλκουν τις ψυχές και να τις ενσαρκώνουν ξανά πίσω στην Γη.
Ζούμε σε ένα matrix μέσα σε ένα άλλο matrix.Είμαστε Νους! και θνητό Πνεύμα σε ένα.
Ο Νους είναι ο Ουσιωδώς ιδεατός εαυτός μας, η ψυχή το σώμα το είδωλο.
Η ψυχή ενσαρκώνεται την σάρκα που είναι θνητές διπολικές ενέργειες που προσκολούνται και καλύπτουν το σώμα της ψυχής, και η λογική το διπολικό πνεύμα, τα δύο αντίθετα, κάθε σκέψη του πνεύματος έχει και το αντίθετο της, όπως και η ενέργεια που γεννά την ύλη (υλοενέργεια).

Από Νους (ο αληθινός Ουσιωδώς Άνθρωπος) μέσα στο είδωλο -σώμα την ψυχή η οποία είναι ενεργειακό σώμα αέναο αεικίνητο αθάνατο των τέλειων δυνάμεων της Αρμονίας Ομοούσιες με τον Λόγο από ΠυρΦως, κινείται μέσα στο σύμπαν, και όταν θέλει να κατανοήσει τα ενεργειακά πεδία ενσαρκώνεται την σάρκα, όπως εδώ και γίνεται ο άνθρωπος της Γης, και καμία σχέση δεν έχει με τον Ουσιωδώς Άνθρωπο Νου.

H Γη περικλείεται από τον Λόγο, τις τέλειες ενέργειες των δυνάμεων της Αρμονίας, τον Δεύτερο Νου, και καμιά ψυχή δεν δύναται να διαφύγει το πλέγμα αν πρώτα δεν κατανοήσει τον εαυτό της, και γυρίζει πίσω στην Γη σε μία νέα ενσάρκωση της μέχρι να εξελιχθεί.

Ο Δεύτερος Νους είναι ο Δίας, που σκοπό έχει να φέρει την Αρμονία των σφαιρών στο σύμπαν των επτά κύκλων, και να δημιουργεί τα ουράνια σώματα αλλά και να φέρει την αρμονία σε 
ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ.

Επειδή ο άνθρωπος της Γης η σάρκα και το διπολικό πνεύμα του είναι από κακή ύλη, πάντα η ζωή θα επιφέρεται μέσα από τον έρωτα, και η ζωή θα γεννιέται μέσα από την φθορά και τον θάνατο.
Στο πνεύμα πάντα θα ρέει ο άνθρωπος είτε είναι καλός είτε είναι κακός προς το κακό, οπότε υπάρχει στον άνθρωπο της Γης η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ότι ελεύθερες επιλογές θα κάνει αυτό θα εισπράξει!!
Μην βλέπετε κάποιους κακούς να ζουν καλά, γιατί στην επόμενη ενσάρκωση τους δεν ξέρετε τι ζωή θα ζήσουν!
............

Ο Κρόνος αποστάτησε και θέλησε να διοικήσει την τρίτη και τέταρτη διάσταση, και να έχει υπηρέτες τους ανθρώπους, και συμμάχησε με τις σκοτεινές τεταρτοδιαστατικές οντότητες δίχως τον Ουσιωδώς Νου, οντότητες που φέρουν μόνον την ψυχή από διπολικό πνεύμα!


Για να ζήσουν χρειάζονται την αρνητική ζωϊκή ενέργεια των Ουσιωδώς ενσαρκώμενων ανθρώπων, γιάυτό και χρειάζονται τις ψυχές οι φέροντες τον Ουσιωδώς Νου  ανθρώπους να ζουν για πάντα εδώ στην Γη! και κάνουν τα πάντα για να μην αφυπνιστούμε!! και να γίνουμε ένα με την σάρκα και το πνεύμα της Γαίας!


morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters