Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Χάρτης βόμβα! Γι'αυτό γίνονται όλα κόλαση στη Μ. Ανατολή....

kolasimanatoli

Φωτιά έχει προκαλέσει μια νέα αποκάλυψη των ρωσικών ΜΜΕ, τα οποία πριν από λίγη ώρα δημοσίευσαν έναν χάρτη της Μ. Ανατολής, που παρουσιάζει την παρασκηνιακή αιτία πίσω από την κόλαση που επικρατεί στην περιοχή. Ο χάρτης παρουσιάζει το αρχικό πλάνο της "Δυτικής Συμμαχίας" για την μεταφορά του φυσικού αερίου από το Κατάρ προς την Ευρώπη, πλάνο το οποίο προέβλεπε την ενεργό συμμετοχή της Συρίας....

xartisaeriou
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο νυν πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, αποτέλεσε αγκάθι στα σχέδια των δυτικών, με αποτέλεσμα την διεξαγωγή επιχειρήσεων για την κάθοδο του Άσαντ από την εξουσία, υπό το πρόσχημα του "πολέμου κατά της τρομοκρατίας".
Μετά από την επέμβαση της Ρωσίας στη Μ. Ανατολή, άλλαξε ριζικά το ισοζύγιο δυνάμεων στην περιοχή, αναγκάζοντας τους δυτικούς να μεταβούν το plan b, το οποίο προβλέπει την μεταφορά του αγωγού από το Ιράκ.
Εάν ληφθούν υπ' όψιν οι τρέχοντες εξελίξεις στην περιοχή, ο άνωθεν χάρτης αποκτά επιπλέον αξία καθώς, δίνει απαντήσεις και σε άλλα ερωτήματα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την τουρκική εισβολή στο Β. Ιράκ.
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/12/blog-post_389.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters