Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Snowden: ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για ΝΑΖΙ - ΗΠΑ - ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Edward Snowden ως γνωστόν, είναι ο νεαρός που εργαζόταν πάνω σε απόρρητα αρχεία των ΗΠΑ, οπότε κάποια στιγμή αποφάσισε να τα βγάλει όλα στην φόρα. Από τότε, έχει γίνει ο "φόβος και ο τρόμος" κάθε αμερικανικής κυβέρνησης. Κυνηγήθηκε και αναζήτησε άσυλο σε Ρωσία. 

Όμως, παρά τις αναμενόμενες περιπέτειές του, δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να φέρνει τα πάνω-κάτω" ξυπνώντας" και αφυπνίζοντας όχι μόνο τον αμερικανικό λαό, αλλά και όλους τους υπόλοιπους στον πλανήτη. Μία από τις πιο σημαντικές αποκαλύψεις του, έχει να κάνει με το ότι η Γη είναι κενή σε πολλά σημεία της στο εσωτερικό της και κατοικείται από άγνωστα όντα...

Τώρα, περιγράφει και φαίνεται να επιβεβαιώνει, πράγματα και καταστάσεις που, ενδεχομένως, έχουν περάσει από το μυαλό μας αλλά εν μέρη αμφισβητούμε καθώς μέρος της χειραγωγημένης λογικής μας έχει μάθει να αμφισβητεί.

Τα στοιχεία που εκθέτει βασίζονται σε άκρως απόρρητα διαβαθμισμένα έγγραφα που προέρχονται από: την Federal Security Services (FSB) με δύο εκατομμύρια μυστικές εκθέσεις και αναφορές, το United States Department of Defense (DOD), και την National Security Agency-Central Security Service (NSA/CSS)

Με δυο λόγια, ο 
Snowden εξηγεί πως, σύμφωνα με τα δεδομένα που απέκτησε, υπάρχουν «στην πραγματικότητα δύο κυβερνήσεις στις ΗΠΑ: Εκείνη που εκλέχτηκε και... η άλλη, ένα μυστικό καθεστώς, που διέπει στο σκοτάδι».

Ο πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά, Paul Hellyer που μίλησε δημόσια για την ύπαρξη εξωγήινων, το 2005, όταν του δόθηκε πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα του Σνόουντεν από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, δήλωσε ότι οι αποκαλύψεις του Snowden είναι «πράγματι ακριβείς».

Ας τα δούμε, λίγο πιο αναλυτικά:


Αυτοί οι εξωγήινοι βρίσκονται πολύ νωρίτερα στην Γη και ήδη από (τουλάχιστον) το τέλος της δεκαετίας του 1930, πρόσφεραν βοήθεια στη ναζιστική Γερμανία η οποία κατάφερε να πολλαπλασιάσει τα 57 υποβρύχια σε 1.163 σύγχρονα τεχνολογικά προηγμένα υποβρύχια που λειτουργούσαν σωστά, μέσα στο διάστημα των τεσσάρων ετών του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Ενδεχομένως, λοιπόν, χάρη σε αυτή την τεχνολογία και την Δύναμη Βριλ, να κατάφερε να φτιάξει -και ίσως να μην πρόλαβε να ολοκληρώσει- ιπτάμενους δίσκους, ή, σύμφωνα με άλλες αναφορές, να έφτασαν πρώτοι στην Σελήνη...

Αναφέρει επίσης, ότι οι «Ψηλοί Λευκοί» (Nordic) εξωγήινοι είχαν συναντήσεις το 1954 με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Dwight D. Eisenhower (Ντουάιτ Αϊζενχάουερ), όπου το «μυστικό καθεστώς», η «μυστική κυβέρνηση» εγκαθιδρύθηκε, της 
οποίας τώρα ηγείται ο Ομπάμα.


Αυτό το μυστικό καθεστώς ζητάει τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος ηλεκτρονικής παρακολούθησης προκειμένου, ουσιαστικά να κρύψουν όλες τις αληθινές πληροφορίες σχετικά με την παρουσία τους εδώ στη Γη καθώς εισέρχονται συνεχώς στον πλανήτη μας προκειμένου να ολοκληρωθεί η «τελική φάση»: Ένα σχέδιο που αφορά την ολική αφομοίωση και την παγκόσμια κυριαρχία.

Υποστηρίζει επίσης, πως αυτή τη στιγμή υπάρχει μία κατακλυσμική δύναμη που υπαγορεύει την πλήρη μάχη για την παγκόσμια εξουσία, αλλά ταυτόχρονα φαίνεται πως διεξάγεται και ένας μυστικός πόλεμος εναντίον αυτού του «μυστικού καθεστώτος». 

Δείτε και σχετικά videos:

 
 
 
 
 


diadrastika.com
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/snowden-hitler-usa-aliens-video.html#sthash.1HSvImkw.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters