Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡOΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: «Εγκαταλείψτε την Τουρκία τώρα!»

- Επιτακτικά ζητεί από τους Ρώσους πολίτες το υπουργείο Εξωτερικών να εγκαταλείψουν την Τουρκία!
- Προειδοποιεί για τρομοκρατική απειλή στην Τουρκία.
- "Επίθεση" με οικονομικές κυρώσεις από τη Ρωσία στην Τουρκία μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στη Συρία.
- Ο Μεντβέντεφ έδωσε εντολή για οικονομικά μέτρα σε εμπόδιο, επενδύσεις, τουρισμό, μεταφορές, πολιτισμό.
- Αναστέλλονται κοινά πρότζεκτ, αυξάνονται οι δασμοί, περιορίζονται οι μετακινήσεις τουρκικών αεροσκαφών και πλοίων στον εναέριο χώρο και τα χωρικά ύδατα.
- Ερντογάν: Συναισθηματική αντίδραση, δεν ταιριάζει σε πολιτικούς! Απαιτούμε συγγνώμη από τη Ρωσία.

Oι Ρώσοι υπήκοοοι που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην Τουρκία πρέπει να επιστρέψουν στη Ρωσία, συνέστησε σήμερα επιτακτικά το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, που προειδοποίησε για «τρομοκρατικούς» κινδύνους, δύο ημέρες μετά την κατάρριψη του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους από την τουρκική πολεμική αεροπορία.
«Λόγω της τρέχουσας τρομοκρατικής απειλής στην Τουρκία, επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας στους Ρώσους πολίτες να αποφεύγουν να επισκέπτονται την Τουρκία και συστήνουμε σε εκείνους που βρίσκονται στην χώρα αυτή για προσωπικούς λόγους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους» επισημαίνει το ρωσικό ΥΠΕΞ σε ένα δελτίο τύπου.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη οικονομικός πόλεμος ανάμεσα στις δυο χώρες με εντολή Μεντβέντεφ και φυσικά τις ευλογίες του Πούτιν. Την ώρα που γυρνάμε σε κλίμα Ψυχρού Πολέμου, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να στέλνει επιπλέον 10-12 μαχητικά στη Συρία αλλά και πυραύλους S-400, μετά την κατάρριψη του ρωσικού Su-24 από τουρκικά F-16 στη Συρία, η Μόσχα "πάτησε το κουμπί" για να ξεκινήσει ο οικονομικός στραγγαλισμός της Άγκυρας, κατηγορώντας τον Ερντογάν ως τον μοναδικό υπεύθυνο.
Όπως σε κάθε πόλεμο, ακόμη και στον οικονομικό, το επικοινωνιακό κομμάτι παίζει το δικό του, σημαντικό, ρόλο. Έτσι, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου το οποίο μεταδόθηκε τηλεοπτικά (!) έδωσε εντολή στα μέλη της κυβέρνησής του, μέσα σε 48 ώρες, να του ετοιμάσουν σχέδιο για οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

newsit
http://greeknation.blogspot.gr/2015/11/o_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters