Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

«ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ» ΥΠ.ΟΙΚ. ΦΕΥΓΕΙ Η Lazard ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ η Rothschild

rothschild-gr
Οι Τραπεζίτες Ρότσιλντ, το νεοσύστατο Κράτος και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος…
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι… νέος στρατηγικός σύμβουλος για την ελληνική κυβέρνηση αναλαμβάνει, η Rothschild στη θέση της Lazard .
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ! ΟΙ ROTHSCHILD’S ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΟΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ «ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ» …

Ρότσιλντ – Εθνική Τράπεζα και «Ελληνικό» Κράτος.

H LAZARD που «έτρεξε» το PSI επί Παπανδρέου και Παπαδήμα, αναλαμβάνει σύμβουλος του Γ. Βαρουφ άκη

ΔΩΔΕΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

ΛΑΖΑΡΝΤ

http://alfeiospotamos.gr/?p=18837

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters