Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Γιατί οι τρομοκράτες επιχειρούν από Βρυξέλλες αλλά δεν χτυπούν Βρυξέλλες.Και νέες συλλήψεις στην πρωτεύουσα της ΕΕ

CaptΣΥΣΥΓΣΘΗΣ
ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΧΕΙ ΒΟΜΒΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΛΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΑΡ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ Η ΠΟΛΗ 
Οι Βρυξέλλες πέθαναν..είναι μια νεκρή πόλη ανακοινώνει το θάνατό της ο βελγικός τύπος. Τα μπαρ και τα ρεστοράν ως και οι καφετέριες έκλεισαν…..Οι τελευταίες πληροφορίες από το μέτωπο των Βρυξελλών. Η εφημερίδα Le Soir αναφέρει ότι οι ερευνητές αναζητούν 2 τρομοκράτες εκ των οποίων ο 1 είναι εξοπλισμένος με  βόμβα. Σύμφωνα με τον Marc Metdepenningen, δημοσιογράφο της Le Soir ο 1 ένας φέρει βόμβα τύπου αυτών με τις οποίες ανατινάχθηκαν οι καμικάζι στις 13 Νοέμβρη…με βάση αυτήν την πληροφορία ο συναγερμός πήγε στο κόκκινο στο  4. Ο δήμαρχος των Βρυξελλών  Yvan Mayeur, ζήτησε απ΄όλα τα bars restaurants και καφέ να κλείνουν από τις 18 h.
 
 
Oι ειδικές δυνάμεις της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας επιχείρησαν το Σάββατο προς τις 15h00 πάνω στην πλατεία της Grand Sablon στις Bruxelles, δήλωσε στο πρακτορείο Belga ένας στρατιωτικός παρών στην όλη επέμβαση.Στόχος ένα όχημα με 4 υπόπτους που όλοι συνελήφθησαν οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες.Η πλατεία αυτή είναι από τις κεντρικότερες και τουριστικότερες των Βρυξελλών.Εκεί βρίσκονται οι πιο ακριβές γκαλερί των Βρυξελλών κοντά στα μεγάλα Μουσεία της πόλης και όχι πολύ μακριά από το δικαστικό Μέγαρο αλλά και το Παλάτι από πρεσβείες κι από αυτήν ακόμη την Grande Place.
 
 
Βρυξέλλες από εδώ χτύπησε ο επιχειρησιακός βραχίονας στο κέντρο του Παρισιού.Αναλύσεις επί αναλύσεων είδαν το φως της δημοσιότητας που στοχοποιούν την πρωτεύουσα της ΕΕ ως παράκεντρο και πίσω βάση της Διεθνούς Ισλαμιστικής τρομοκρατίας.Η εναπομείνουσα αξιοπιστία των Βρυξελλών απωλέσθηκε πλέον και σε θέματα ασφάλειας.Πως η ΕΕ μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των κρατών μελών της όταν η έδρα της και πρωτεύουσά της αποδεικνύεται διάτρητη από πάσης φύσης τρομοκρατικά ισλμιστικά δίκτυα και πυρήνες.
 
Cσθγσθησθ
 
http://www.rtl.be/videos/page/rtl-video-en-embed/640.aspx?VideoID=557433
http://www.rtl.be/videos/video/557433.aspx » target= »_blank »>Menace terroriste: quel est l’état d’esprit des Bruxellois ?
Αξιοσημείωτο είναι ότι παρά ταύτα το Βέλγιο έχει αποφύγει το μεγάλο χτύπημα παρ΄ότι Βέλγιο και Βρυξέλλες έχουν ανάμειξη σε σειρά χτυπημάτων σε Μαδρίτη,Παρίσι,Ιράκ,Αφγανιστάν,Τhalys κλπ και βέβαια το Βέλγιο είναι η πρώτη κατ΄αναλογία με τον πληθυσμό της χώρα της ΕΕ σε εξαγωγή τρομοκρατών για τζιχάντ σε Συρία Ιράκ.
Φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται η βιβλιογραφική αναφορά ειδήμονα που σε ανύποπτο χρόνο στην έρευνά του έγραφε ότι όταν οι ισλαμιστές έφτασαν να απειλούν υπουργούς αλλά και το ίδιο το Παλάτι το τελευταίο ήρθε σε συμβιβασμό με τα δίκτυα.Θα επιχειρείτε από εδώ αλλά δεν θα χτυπάτε εδώ.Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν αμείλικτα αυτήν την εξήγηση την μόνη λογικοφανή άλλωστε.
 
Capture
 
Το αίμα των αθώων θυμάτων από Συρία ως το Παρίσι κηλιδώνουν ανεξίτηλα τους θεσμούς των Βρυξελλών για την αναποτελεσμάτικότητα τους να ελέγξουν και να καθυποτάξουν το πιο επικίνδυνο φαινόμενο της εποχής σε μια πόλη 1 μόλις εκατομυρίου.Τα δρακόντεια μέτρα ασφάλειας των θεσμών κονιορτοποιήθηκαν γελοιοποιήθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος.Η σιωπή λογίζεται ως συγκάλυψη υπόθαλψη και συνέργεια αυτή θα βαραίνει για πάντα και τις πολλαπλές εθνικές αντιπροσωπείες των κρατών μελών στη βελγική πρωτεύουσα όσο και τα δημοσιογραφικά επιτελεία των ξένων ανταποκριτών.Εκκολάφθηκε το φαινόμενο επωάστηκε από τη σιωπή τους.Έβριθε ο βελγικός τύπος με πρωτοσέλιδα για το κοινωνικό φαινόμενο του τζιχαντισμού στη βελγική πρωτεύουσα.Οι 20 περίπου έλληνες ανταποκριτές πότε μετέφεραν την πραγματική εικόνα;To επιτελείο των ευρωβουλευτών πότε έθιξε το ζήτημα ή δεν ήταν σε θέση να το αξιολογήσει;H πολυπληθής ακριβοπληρωμένη κάστα των ευγενών των δεκάδων χιλιάδων ευρωυπαλλήλων από μια δέσμη χωρών μελών πότε μετέφερε την πραγματική αίσθηση για το τι συμβαίνει στην απαστράπτουσα υπεράνω πάσης υποψίας έδρα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ;Και πως εξηγείται αυτή η αγαστή ειρηνική συνύπαρξη αυτό το μορατόριουμ μεταξύ των αιώνιων αντιπάλων ισλαμιστικής τρομοκρατίας και ΝΑΤΟ που είναι κυρίως η στρατιωτική προέκταση της αμυντικής πτέρυγας των ΗΠΑ ;;;;
 
Caσθσθησθ
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την απάντηση που μου έδωσε ένας μαιτρ της ελληνικής δημοσιογραφίας γερόλυκος στις Βρυξέλλες ο πιο τίμιος όταν του επέδειξα μια φοβερά επίμαχη βιβλιογραφική αναφορά για το ζήτημα. »Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με το σύστημα…. »……..Στο μεταξύ τα μηνύματα από Βρυξέλελς μιλα΄νε γγια τεράστια αστυνομική και στρατιωτική παρουσία στο πεζόδρομο των Βρυξελλών…
 

Όλες οι αγορές των Βρυξελλών θα είναι κλειστές αύριο ενημερώνει το Όργανο Διαχείρησης της Κρίσης.

Captuguhhi

Για τη  Hasna Aït Boulahcen,φερόμενη ως ξαδέρφη του εγκέφαλου εκ Βρυξελλών Abdelhamid Abaaoud που βρέθηκε νεκρή μετά την επίθεση των αρχών στο  Saint-Denis σύμφωνα με πολλά γαλικά μέσα όπως και τα M6 και France 3, αναφέρουν ότι οι μάρτυρες αντιλήφθηκαν 10 άτομα που έφθασαν στην οικία της μητέρας της  στο  Aulnay-sous-Bois (93), την Τετάρτη το βράδυ την ίδια μέρα του θανάτου της γυναίκας τρομοκράτη. Αυτά τα άτομα ταξίδεψαν με οχήματα με βελγικές πινακίδες.Οι γάλλοι δημοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι αυτά τα άτομα μπήκαν για να καθαρίσουν τα ίχνη του περάσματος της Hasna Aït Boulahcen και πληροφορίες για τα χτυπήματα.dhnet
Την Πέμπτη  στις Βρυξέλλες συνελήφθηκε ένας ακόμη συνεργός  « βέλγος » των τρομοκρατικών στο Παρίσι είναι ο  A. Lazez.Σε έρευνα στο σπίτι του στο  Molenbeek, επί της οδού Quatre-Vents, εντοπίστηκαν 5 όπλα.

ΒΕΛΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: HΠΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ 

O Michel Collon,βέλγος δημοσιογράφος,δοκιμιογράφος και ιδρυτής της ανεξάτητης ένωσης Investig’Action: »Πιστεύω ότι οι υπέυθυνοι εκτός από τους εκτελεστές είναι τα άτομα που τους χειραγώγησαν διανοητικά,που του εκπαίδευσαν στρατιωτικά που τους χρηματοδότησαν  και που τους οδήγησαν προς Συρία και Ιράκ πριν επιστρέψουν Γαλλία και Βέλγιο.Αυτοί είναι  ένα σύνολο μεγάλων δυνάμεων– USA, Γαλλία με τηνσυνέργεια άλλων δυτικών χωρών , Σ Αραβία,Κατάρ και Τουρκία « .
Αυτό εξηγείται από μια « τυπική αποικιοκρατική αλαζονία », γιατί σύμφωνα με τον ίδιο ΗΠΑ και Γαλλάι « χρησιμοποίησαν τους τρομοκράτες για να ανατρέψουν την κυβέρνηση του Bachar el-Assad ». sputniknews 21.11.15
Caσσξσινσι
www.dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters