Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Και ξαφνικά… χωρίς να φταις σε σημαδεύουν δεκάδες όπλα!




Σκηνές παραφροσύνης ενός θεάτρου με θέμα την επιβολή του παγκόσμιου φασισμού!

Τρομακτικά πλάνα από το Saint-Denis δείχνουν έναν άνδρα να βρίσκεται υπό την απειλή όπλων της γαλλικής αστυνομίας, που κάνει επιδρομές για να βρει “ύποπτους” που συνδέονται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Μέχρι ο άντρας να αποδείξει ότι… δεν είναι ‘ελέφαντας’ του ISIS βιώνει αυτό:



Ο άντρας εκ των υστέρων της υστερίας αποδείχθηκε αθώος.

Ο Όργουελ επιβεβαιώνεται. Όλες εκείνες οι μελλοντολογικές ταινίες για τον επερχόμενο παγκόσμιο φασισμό επιβεβαιώνονται. Οι “συνωμοσιολόγοι” επιβεβαιώνονται.

http://nea.allnewz.gr/?p=24238

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Θα ήταν καλά να επιλέγετε τα θέματα σας με μεγαλύτερη προσοχή. Η αστυνομία στην Γαλλία δεν δρά χωρίς να προειδοποιήσει το κοινό με μεγάφωνα και ούδεποτε πριν τις 6 το πρωϊ για να δώσει στον πληθυσμό την δυνατότητα να λάβει τα μέτρα του. Ετυχε στην ίδια μου την γειτονιά και γνωρίζω καλά τι λέω. Θέματα άσχετα σαν αυτό την στιγμή που αλωνίζουν οπλισμένοι επικίνδυνοι δεν επίφερουν τίποτε εκτός και αν οι ιστοσελίδες σας μιμούνται την λογική επιλογής των Κατεχομένων που σερβίρουν ηλιθιότητες του τύπου όλα στημένα στο Παρίσι. Σε τέτοια περίπτωση δεν είναι πληροφόρηση αλλά παραπληροφόρηση επικίνδυνη και γεμάτη μίσος και "ανωτερότητα". Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει αυτό που έγινε εδώ οποιαδήποτε εθνικότητας και να είναι εχουν σκοτωθεί άτομα από 23 εθνικότητες εδώ, δεν ήταν μόνο Γάλλοι, που πλήρωσαν τα λάθη της σοσιαληστρικής κυβέρνησης της χώρας.
Α.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters