Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ !!! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΘ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Το ΦΕΚ 2219/15-10-2015 με τη δημοσίευση της απόφασης 148/10/5.10.2015 της ΕΠΑΘ, φέρει ΜΟΝΟ την υπογραφή του ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.tovima.gr/files/1/2015/10/16/fek_2015_10_16_14_31_14.pd
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
Είχαν ενημερωθεί ή πιάστηκαν στον ύπνο Τσίπρας, Καμμένος και Υπουργικό Συμβούλιο ;;;

Μπορεί να ξέχασαν όλοι μαζί ότι η Τράπεζα της Ελλάδος έχει το δικαίωμα να νομοθετεί από μόνη της, για όλα τα ζητήματα που άπτονται του σκοπού και του καταστατικού της ;;;

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

Σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες ότι η ΕΚΤ είχε προηγουμένως πετάξει στα σκουπίδια τις προτάσεις της κυβέρνησης για τα κόκκινα δάνεια και γνωμοδότησε υπέρ της άμεσης απελευθέρωσης των πλειστηριασμών, της υιοθέτησης του νέου κώδικα δεοντολογίας των τραπεζών και του συνεργάσιμου (ηλίθιου) δανειολήπτη και υπέρ του περιορισμού της προστασίας της πρώτης κατοικίας μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, με το σκεπτικό ότι η ευρεία προστασία της πρώτης κατοικίας και η αναστολή των πλειστηριασμών, έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη νοοτροπία των πληρωμών στην Ελλάδα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΕΚΤ & ΤτΕ εκμεταλλεύθηκαν το νομοθετικό κενό της έλλειψης προστασίας για την πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς - που έληξε την 31/12/2014 - και την καθυστέρηση της κυβέρνησης να θεσπίσει το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τα κόκκινα δάνεια.

Έτσι, με μόνη την απόφαση 148/10/5.10.2015 της ΕΠΑΘ, άνοιξε ο δρόμοε για τους πλειστηριασμούς ακόμη και των πρώτων κατοικιών χαμηλής αντικειμενικής αξίας, για όλους τους δανειολήπτες που δεν θα λάβουν, κατά τις δηλώσεις της κας ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ, το πιστοποιητικό τραπεζικών φρονημάτων ως συνεργάσιμοι τραπεζοραγιάδες δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
 
 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/10/blog-post_35.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters