Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Γιατί μένουν στο σκοτάδι τα κόκκινα δάνεια των βουλευτών;

Μνημείο υποκρισίας και κυνισμού συνιστούν οι πράξεις και ενέργειες βουλευτών της Επιτροπής Θεσμών και όχι μόνο, οι οποίοι ξεψαχνίζουν τα κόκκινα δάνεια άλλων ενώ αφήνουν πίσω τα δικά τους, των συναδέλφων τους και των κομμάτων τους.

Παρόλο που η συγκεκριμένη λίστα των Κυπρίων βουλευτών με τα κόκκινα δάνεια των πολλών εκατομμυρίων ευρώ είδε το φως της δημοσιότητας από τον περασμένο Μάρτιο, εντούτοις, καμία συζήτηση και κανένας κοινοβουλευτικός έλεγχος δεν έγινε μέχρι σήμερα στην κυπριακή Βουλή προκειμένου να διαπιστωθούν:

Πρώτον, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δόθηκαν αυτά τα δάνεια σε βουλευτές και σε στενά συγγενικά τους πρόσωπα.

Δεύτερον, εάν δόθηκαν με επαρκείς εξασφαλίσεις.

Τρίτον, εάν τα δάνεια των βουλευτών συγκαταλέγονται στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και εάν ναι, ποιες ενέργειες έγιναν.

Τέταρτον, εάν έτυχαν οποιασδήποτε ευνοϊκής μεταχείρισης σε ό,τι αφορά στην παραχώρηση αυτών των δανείων και στους όρους που περιλήφθηκαν.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η συγκεκριμένη λίστα αφορά βουλευτές και συνδεδεμένα πρόσωπα με αυτούς που έλαβαν δάνεια μόνο από την Τράπεζα Κύπρου. Για τα υπόλοιπα τραπεζικά ιδρύματα υπάρχει πλήρης συσκότιση.

Το κωμικοτραγικό είναι ότι ο Γενικός Εισαγγελέας ψάχνει να βρει ποιος διέρρευσε τη λίστα και όχι το περιεχόμενό της.

Πηγή Philenews 
http://kostasxan.blogspot.gr/2015/10/blog-post_697.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters