Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Cern και άνοιγμα αστροπύλης (Βίντεο)

 
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Φαίνεται πως το CERN είναι πολύ κοντά στον τελικό απώτερο και μυστικό σκοπό του. Αυτός, δεν είναι να βρουν το λεγόμενο «σωματίδιο του Θεού. «Σκοπός είναι να βρουν την Πύλη που θα τους οδηγήσει σε μία άλλη διάσταση, σε μία άλλη άκρη του σύμπαντος. Και φαίνεται ότι τα κατάφεραν. Τι θα γίνει αν την ανοίξουν;…

Δεν είναι λίγοι οι επιστήμονες που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα «σημεία και τέρατα» που μπορεί να φέρουν τα πειράματα του CERN. Ούτε ίσως, είναι τυχαίο που φτιάχτηκε σε μία περιοχή που παλιά ονομαζόταν Απολλύων…

Το CERN αφού πρώτα εντόπισε το πέντακουαρκ, δηλαδή αυτό που αποτελεί την ισορροπία και την Υγεία των Πάντων, ώστε να μπορεί να κινηθεί μέσα στην Χωροχρονική Δημιουργία, φαίνεται πως έκανε το επόμενο βήμα: Να εισχωρήσει μέσα σε αυτήν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τους πίνακες και τις πληροφορίες που αναλύει το BPEarthWatch.Com στο παρακάτω video που ακολουθεί, το CERN κατάφερε να εντοπίσει ή να δημιουργήσει την Πύλη εκείνη που μπορεί να μετατραπεί σε stargate, σε μία σκουληκότρυπα που οδηγεί αλλού…

Μας δείχνει μία φωτογραφία που ισχυρίζεται ότι αυτό που βλέπουμε είναι η άκρη, ή μάλλον καλύτερα η άλλη άκρη κάποιου σημείου του διαστήματος, ενδεχομένως, εκατομμύρια έτη φωτός μακριά.

Είναι ένας χώρος που μέσω της συγκεκριμένης σκουληκότρυπας μπορούν να παρακάμψουν τον χρόνο και να βρεθούν κάπου αλλού.

Αν αυτό αληθεύει, τότε μένει για το CERN ελάχιστο χρονικό διάστημα για να καταφέρουν να ανοίξουν αυτή την Πύλη και να την διασχίσουν. Είναι ασύλληπτο σε μας να φανταστούμε πως μπορεί να γίνει αυτό και σίγουρα φέρνουμε στο μυαλό μας αντίστοιχες ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Ωστόσο, ίσως, το ουσιώδες ερώτημα είναι τι θα γίνει αν πρώτοι περάσουν από εκείνη την διάσταση προς εμάς… κάποιοι άλλοι… Ή μήπως με κάποιο τρόπο υπάρχει συνεννόηση με αυτούς τους κάποιους άλλους….

Δείτε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή που μας δίνεται στο video. Αν και μπορεί να μην είστε εξοικειωμένοι με τις ορολογίες που χρησιμοποιεί, σίγουρα, θα αποκομίσετε σπουδαία πράγματα για όλα όσα μας κρύβουν.
 

Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά, μπορείτε να πάτε στις Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Μετάφραση:Ελληνικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters