Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Σχετικά με την πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου που βρισκόταν ανοιχτά του Πλωμαρίου

 
Από εχτές Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015, κατά τις πρωινές ώρες εθεάθη να περνάει ανοιχτά του Πλωμαρίου κάτι που μοιάζει
πολύ και κατά πάσα πιθανότητα είναι, μια πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου. Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα marrine traffic φαίνεται το δρομολόγιο του ρυμουλκού της πλατφόρμας, ότι έχει προορισμό την περιοχή “Aliaga” στη Τουρκία, οπού εκεί βρίσκεται ένα νεκροταφείο πλοίων και πλεούμενων, πάει δηλαδή κατά πάσα πιθανότητα για διάλυση.
Απλώς στο marrine traffic φαίνεται μόνο το ρυμουλκό. Λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι η πλατφόρμα είναι ξανά ανοιχτά του Πλωμαρίου και μάλλον κινείτε μέχρι να δοθεί το οκ από τον Aliaga.
Στο παρελθόν είχε ξανασυμβεί παρόμοιο γεγονός με ένα μεγάλο βαπόρι το οποίο ρυμουλκούταν και βρισκόταν για αρκετές ώρες κοντά στο λιμάνι, αναμένοντας να πάρει το ΟΚ για να πάει για διάλυση στον Aliaga.
Όσοι και όσες χάρηκαν με την θέα της πλατφόρμας, δυστυχώς θα απογοητευτούν, αφού η μόνη πλατφόρμα που υπάρχει και είναι ενεργή αυτή τη στιγμή, είναι η αριστερή του Παναγιώτη Λαφαζάνη…
Άλλωστε πριν λίγα χρόνια ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς, είχε πει ότι τα κοιτάσματα ορυκτού πλούτου που έχει η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκά, το ίδιο μες τις άκρες είχε πει και ο Γιώργος Παπανδρέου και μάλλον το ίδιο πιστεύουν οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Αλέξης Τσίπρας. Οπότε αν η πλατφόρμα επρόκειτο να πάει να εξορύξει τα πετρέλαια που υπάρχουν νότια του Πλωμαρίου, η Τετρατρόικα θα το θεωρούσε μονομερή ενέργεια και βάση των μνημονίων, καμιά ενέργεια και καμία θέσπιση νέου νόμου δεν μπορεί να κάνει η εκάστοτε κυβέρνηση που έχει συμφωνήσει, χωρίς την έγκριση των “Θεσμών” ή της τετρατρόικας αν θέλετε.
Φωτογραφίες των Μανώλη Σοφιαδέλη και Γιώτη Φρυδά και Lesvospost.
platforma-lesvospost1
platforma-lesvospost2
plomarinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters