Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Το Δημοσιευμα που Στήνει στον τοίχο τον Αλέξη Τσιπρα για Εθνική Προδοσια!


Σε Αρθρο του Christopher Lawrence στο Truthout, την πέμπτη  24 Σεπτεμβρίου 2015 με τιτλο: The Greek Bailout: Germany's Pyrrhic Victory :Το Ελληνικο χρεος, και Γερμανικη πύρρειος νίκη! Αναφερει οσα εδω και καιρο με τα Αρθρα μου εχω γραψει, οπως π χ : Ο Πουτιν μας πρόσφερε Πακέτο 30 δις Βοήθεια!  Απορρίφθηκε από τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης! Και επισης: Ρωσική μυστική Έκθεση : Η Ελλάδα είναι τελειωμένη υπόθεση! Ειναι τραγικο αυτα που γραφω εδω και πολυ καιρο, να επιβεβαιώνεται απο ξενα ΜΜΕ, αλλά εδω στην Ελλαδα να χαρακτηρίζονται ως σεναρια επιστημονικης φαντασιας,χλευαζοντας τα!

Δυστυχως ο Τσιπρας  χρησιμοποιησε σαν άλλοθι,( και επαιξε με τον Πουτιν,δοκιμαζοντας την υπομονη του) οτι θα ζητησει οικονομικη βοηθεια απο την Ρωσια, για να εκβιασει τους Εταιρους στην ΕΕ! Ποτε ομως στην ακρη του μυαλου του ο Α.Τσιπρας, δεν ειχε σκοπο να πραγματοποιησει ενα τετοιο σχεδιο, για αυτο και δεν ζητησε ποτε οικονομικη βοηθεια στις απευθείας συναντηση που ειχε με Πουτιν στην Ρωσια! Απλος τζογαρισε με τους Εταιρους,επαιξε και εχασε,και προτίμησε την γνωστη και επιτυχημενη λυση του Μνημονιου!

Ο Πουτιν του προσφερε αρκετα χρηματα και ανταλλαγματα,αλλα με τον ορο: Δραχμη-και εξοδος της Ελλαδας απο το ΝΑΤΟ! Η Ρωσια θα ηταν πλεον ο νεος εγγυητης-προστατης της Ελλαδας! Ο Α.Τσιπρας ομως τα ηθελε ολα-Ευρω-ΝΑΤΟ, του Πουτιν ομως δεν αρεσει ο τζογος, και οταν του παρουσιαστηκε η ευκαιρια της Γερμανικης συνθηκολογησης στο Ουκρανικο προβλημα ,με το φοβο οτι χανουν την Ελλαδα,φυσικα και συμφωνησε! Δεν εχει πλεον καμια εμπιστοσύνη στον Τσιπρα! Μην ξεχναμε οτι μετα την νεα νικη του στις εκλογες του Σεπτεμβριου ,ο Α.Τσιπρας πραγματοποιει το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικο,που αλλου?! Μα φυσικα στις ΗΠΑ! Παει να δωσει τα διαπιστευτήρια του!

Αρκετα σημαντικο στο Αρθρο του 
Christopher Lawrence ειναι οτι αναλυει την επερχομενη πτωση της Γερμανιας! Δειτε εδω το Αρθροhttp://www.truth-out.org/opinion/item/32940-the-greek-bailout-germany-s-pyrrhic-victory 

Διαβαστε εδω,τα σημαντικότερα κομμάτια του Αρθρου:Το Ελληνικο χρεος, και Γερμανικη πύρρειος νίκη! 

Ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του,  ΣΥΡΙΖΑ, κερδισε μια απροσδόκητη και αποφασιστική νίκη στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, μαζί με τους συμμάχους του συνασπισμού ΑΝΕΛ. Ο Τσίπρας έχει τώρα μια λειτουργική πλειοψηφία στη Βουλή των Ελλήνων με την οποία μπορει να περάσει τα δρακόντεια μέτρα του  τελευταίο πακέτο διάσωσης (Νεου Μνημονιου) . Αλλά ο πραγματικός νικητής ήταν η Γερμανία και οι σύμμαχοί της ευρωζώνης, οι οποίοι επέμεναν σε όλο το μήκος ότι η δημοκρατία ΔΕΝ μπορεί να παίξει κανένα ρόλο στη διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Κομμα ΛΑΕ (αντι-ευρώ) πήγε χειρότερα από ό, τι αναμενόταν στις εκλογές.Το μεγαλύτερο ζήτημα, οι όροι της δηθεν διάσωσης,και η εφαρμογη του Μνημονιου, ήταν το αυτονόητο σε αυτες τις εκλογες ,αλλα οι Έλληνες έμειναν μακριά από τις κάλπες μαζικά, οδηγώντας σε χαμηλότερο ποσοστό συμμετοχής στην ελληνική ιστορία. 
Με Τον Τσίπρα να εχει επανεκλεγει, η συνθηκολόγηση της Ελλαδας στις απαιτήσεις της Γερμανίας  και των οικονομικων  συμμάχως της στην ευρωζώνη φαίνεται πλέον ολοκληρωθεί.
Παρά τα αρχικα νταηλίκια του Τσίπρα, στο τέλος, η Ελλάδα παραδόθηκε σε σχεδόν κάθε γερμανικο ετοιμα. Η συμφωνία διάσωσης που υπεγραψε τον Αύγουστο ο Τσιπρας, ήταν ακόμα πιο χειρότερη για την Ελλάδα απο τις προηγούμενες.

Η ήτ τα  της ελληνικής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα βαθύτερα αίτια της οικονομικής κρίσης έχει ενισχύσει τις πολιτικές της οικονομικής λιτότητας σε ολόκληρη την ήπειρο.  Άλλες χώρες, ιδίως στην Ισπανία και την Πορτογαλία, θα σκεφτούν δύο φορές πριν τα βαλουν με την προκλητική γερμανική ηγεμονία εντός της ευρωζώνης. Ο Τσίπρας «ξαφνικα μεταμορφώνεται από επαναστατης της ευρωζώνης, σε υπερμαχος( του Ευρω και της ΕΕ)  επικεφαλής- ελεγκτής για το σκοπο αυτον στην Ελλαδα!

Ο Πούτιν, ο οποίος είχε στο παρελθόν προσέφερε τεράστια δάνεια προς την Ελλάδα, αν αποχωρήσει από το ευρώ, απέσυρε την προσφορά του, οταν ανακοινωθηκε απο τον Τσιπρα η προθεση του για δημοψηφίσμα τον Ιούλιο, στο οποίο οι Έλληνες συντριπτικα απέρριψαν τους όρους διάσωσης.( Προφανώς, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ συνθηκολογησε με τον Πούτιν,για τον Ρωσικο έλεγχο της ανατολικής Ουκρανίας ,σε αντάλλαγμα  την Ελλάδα, και ο Πούτιν πήρε την συμφωνία.  Η συνθηκολόγηση του Τσίπρα ήταν μια ολοκληρωτική νίκη για την τρόικα των πιστωτών στην Ελλάδα. Το Τρίτο Μνημόνιο  που ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο τον Αύγουστο, αντιπροσωπεύει μια άνευ προηγουμένου (εν καιρώ ειρήνης) απώλεια της εθνικής κυριαρχίας για το ελληνικό κράτος.

Η νέα συμφωνία είναι συγκλονιστική και κτηνώδης.Χωρίς κάποιο είδος αναδιάρθρωσης του χρέους,δεν έχει σχεδόν καμία πιθανότητα χαλάρωσης της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.
Αντιθέτως, σίγουρα θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ακόμη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) έχει δηλώσει δημοσίως ότι είναι μη βιώσιμη. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη οικονομική συρρίκνωση, κοινωνική αποδιάρθρωση και κυβερνητική αστάθεια. Αντί να βοηθήσουν την Ελλάδα να επιτύχει την οικονομική σταθερότητα, η συμφωνία φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για να τιμωρήσουν την Ελλάδα και να θέσουν τους πόρους της προς πώληση. Πολλοί Έλληνες βλεπουν την διασωση ως πραξικόπημα, και την αρχή μιας νέας γερμανικής κατοχής, με την κατοχη αυτη την φορα να ειναι οικονομική, και όχι η στρατιωτική

Ο Τσίπρας υπερασπίζεται τη συμφωνία με το επιχείρημα ότι είναι η μόνη εναλλακτική λύση, ενα Grexit, θα ήταν ακόμη χειρότερα για την Ελλάδα.Η Γερμανία θα πρέπει να είναι ευγνώμονες στην συνθηκολόγηση του Τσιπρα, διοτι μια αντισταση της ελλαδας στα γερμανικα σχεδια,θα μπορούσε επίσης να ενισχυθεί με τη νίκη των κομμάτων κατά των μέτρων λιτότητας σε άλλες χώρες της ευρωζώνης, ιδιαίτερα του Podemos στην Ισπανία, κάτι που η Ευρωομάδα είναι αποφασισμένη να αποτρέψει.

 


Σπυρος Πριφτης
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/09/blog-post_277.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters