Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΥΤΙΝ : ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΝ 3ον Π.Π κ. ΟΜΠΑΜΑ,

 


LaRouche: 'Most Momentous Weeks in Modern History—We Must Now Take This Moment'

Κατηγορώ  τον  Obama  στοπ τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

LaRouche: «οι σημαντικότερες   Εβδομάδες στη σύγχρονη Ιστορία, τώρα πρέπει να πάρετε αυτήν την στιγμή"

Εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν θα αφιχθεί στη Νέα Υόρκη με μια πρόταση για τη δημιουργία ενός πραγματικά διεθνή συνασπισμού για να συντρίψει τον  ISIS και τις άλλες βάρβαρες τρομοκρατικές οργανώσεις που γεννήθηκαν από τις Μπους-Τσένι-Ομπάμα  καταστροφικών  εγκληματικών  πολέμων . Η στρατιωτική πρωτοβουλία της Ρωσίας έχει ήδη ξεκινήσει στη Συρία, αφήνοντας τον Πρόεδρο Ομπάμα και την ομάδα του Λευκού Οίκου σε απόλυτη σύγχυση, εκτιθέμενοι  από λαμπρή παράπλευρη  λειτουργία του Πούτιν, η οποία θα καθιστούσε στρατηγό  Ντάγκλας Μακάρθουρ υπερήφανο. Κάποιοι από το Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναλαμβάνουν δράση για να χτίσουν  έναν αποκλεισμό γύρω από τη Συρία να σταματήσουν Ρωσική ανθρωπιστική και στρατιωτικής βοήθεια - μια πράξη που γρήγορα θα στρέψει  όλη της Συρίας πάνω στους βαρβάρους που χρηματοδοτούνται από τους  Wahhabists στη Σαουδική Αραβία.

Αλλά όλο και περισσότερο, ηγετικές φυσιογνωμίες στον χώρο των  ΗΠΑ και την Ευρώπη αυξάνονται για να καταγγείλουν την πολιτική του πολέμου, και αγκαλιάζουν  την πρωτοβουλία του Πούτιν. Κορυφαίοι σ’αυτή την προσπάθεια στις ΗΠΑ, ο Lyndon και η Helga LaRouche, ενωμένοι  με  τον πρώην γενικό εισαγγελέα των ΗΠΑ Ράμσεϊ Κλαρκ και τον  πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ από την Αλάσκα Mike Gravel, η οποία απευθύνεται σε συνέδριο στο Μανχάταν, κινητοποιώντας τους πολίτες της Νέας Υόρκης και το έθνος και τον κόσμο μέσω του Διαδικτύου - για την ανάληψη δράσης σε αυτές τις επερχόμενες "σημαντικότερες εβδομάδες», όπως η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών που συνεδριάζει στη Νέα Υόρκη. "Πρέπει τώρα να εκμεταλλευτούμε  αυτή την στιγμή", δήλωσε ο κ LaRouche,

"αυτή  νέα  διεθνή  συνέλευση, η οποία είναι πλήρως ενήμερη, οι καλύτεροι της άνθρωποι έχουν πλήρη επίγνωση, από τις συνέπειες αυτής της κατάστασης, τώρα. Αυτό που πρέπει να οργανώσουμε  γύρω από τις  Ηνωμένες Πολιτείες, ιδίως, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι να αποτραπεί η δρομολόγηση ενός θερμοπυρηνικού πολέμου. "

Στη Γερμανία, μια δραματική στροφή λαμβάνει χώρα, για πρώτη φορά στην απόφαση της Γερμανίας ανοίγει την αγκαλιά της  για τα κύματα προσφύγων που οδηγούνται  εκτός της βόρειας Αφρικής με τους  δολοφονικούς   πολέμους του Ομπάμα και τους τρομοκράτες που γεννήσει, και σήμερα η  καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ   δηλώνοντας ανοιχτό  ότι

«Η Γερμανία και άλλες δυτικές ευρωπαϊκές δυνάμεις θα πρέπει να συνεργαστούν  με τη Ρωσία, καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες για την επίλυση της κρίσης στη Συρία."

Στη Ρωσία, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ  προεπισκόπησε   την ομιλία που θα δοθεί από τον Πρόεδρο Πούτιν στον ΟΗΕ. Με πολύ σαφείς όρους, Λαβρόφ είπε ότι ο Πούτιν θα διαπιστώσει, πρώτον, τον κίνδυνο της αυτοκρατορικής προσπάθεια της Δύσης να περιορίσει την εμφάνιση νέων κέντρων οικονομικής και πολιτικής εξουσίας, Δεύτερον, η εκ προθέσεως συνεργασία της Δύσης με τους τρομοκράτες, προκειμένου να ‘’επιτευχθεί κάποιος  στενός  γεωπολιτικός στόχος", και τρίτον, η χρήση του εξαναγκασμού και μονομερείς κυρώσεις, εκτός του διεθνούς δικαίου , «κάτω από την επιρροή της αμερικανικής ψυχολογίας»,« να αναγκάσει την αλλαγή του καθεστώτος εναντίον κρατών που είναι στόχοι. Ο Λαβρόφ πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος Πούτιν θα μιλήσει για την «συντριβή της παγκόσμιας οικονομικής χώρου."

Η πρωτοβουλία αυτή δημιουργεί την ικανότητα να επιτύχει τα απαραίτητα μέτρα για να σταματήσει τον πόλεμο και να δημιουργήσει  ένα νέο παγκόσμιο πρότυπο με βάση τους κοινούς στόχους της ανθρωπότητας, την απομάκρυνση του Προέδρου Ομπάμα με την 25η τροπολογία, το κλείσιμο της Wall Street με την  Glass-Steagall, και την  εφαρμογή της World Land-Bridge  μαζί  με τους φυσικούς συμμάχους της Αμερικής  που εκπροσωπούνται πλέον από τα έθνη BRICS.



http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/09/3_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters