Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΒΡΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;

Φωτογραφία του Apostolos Gatsias.
Όλα αυτά, δηλαδή, τα οποία βλέπουμε και έχουν σχέση με τον φανατισμό, είναι παιχνίδια, τα οποία πάντα έχουν ως στόχο να επιβάλουν τους σχεδιασμούς των Προτεσταντών, προκειμένου αυτοί να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους ...Παιχνίδια, τα οποία γίνονται εις βάρος των λαών τής περιοχής και βέβαια εξευτελίζουν κάθε έννοια θρησκείας και πίστης. Όταν οι δήθεν φανατικοί πιστοί πληρώνονται αδρά και εξυπηρετούν μόνιμα τα συμφέροντα αλλοθρήσκων, αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε να κάνουμε με εξευτελισμό της ίδιας της θρησκείας ...Μιλάμε καθαρά για θεομπαίχτες ...Θεομπαίχτες, οι οποίοι παριστάνουν τους φανατικούς, είτε για να πλουτίσουν είτε για να "πηδήξουν".
Προφανώς "είδαν" ότι ο Αλλάχ καθυστερεί να τους δώσει τα "Ουρί τού Παραδείσου" και είπαν να τα πιάσουν μόνοι τους. Όλα τα σκουπίδια της ισλαμικής κοινωνίας είναι μισθωμένα είτε από τις γνωστές "τρομοκρατικές" οργανώσεις είτε από τις γνωστές ΜΚΟ, οι οποίες πλημμυρίζουν τις χριστιανικές χώρες με "καλούς" και "τίμιους" μετανάστες. Τις γεμίζουν με "καλά" παιδιά, τα οποία απλά θέλουν ένα μεροκάματο για να επιβιώσουν, αλλά με τραπεζικούς λογαριασμούς δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων στην κατοχή τους.
Ό,τι "καλύτερο" και "ποιοτικότερο" έχει η ισλαμική κοινωνία, "σπρώχνεται" στη "λαθρομετανάστευση". "Καλοί" και "ευσεβείς" άνθρωποι έχουν "πλημμυρίσει" τις χώρες που βολεύουν τους Προτεστάντες. Σαν τον καραγκιόζη λαθρομετανάστη, που, όταν τον συνέλαβε η αστυνομία, ισχυριζόταν ότι είχε στην κωλότσεπή του το Κοράνι. Σαν το κτήνος της Πάρου, που —για "μυστηριώδεις" λόγους— απολαμβάνει μιας τρομερής προστασίας από τις Προτεσταντικές ΜΚΟ. Αυτούς χρησιμοποίησαν ως μοχλούς πίεσης και τρομοκρατίας στα χριστιανικά κράτη.
Τώρα, που οι Προτεστάντες χρειάζονται φανατικό δυναμικό στο Ισλάμ, προκειμένου να το μεταλλάξουν εις βάρος των λαών του, χρησιμοποιούν και πάλι τους ίδιους ανθρώπους. Έχουν διαφορετικές απαιτήσεις από το Ισλάμ και ως εκ τούτου το επανασχεδιάζουν. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει πλέον το "φόβητρο" της "αυτοκρατορικής" Σοβιετικής Ένωσης, για να απειλεί και να τρομοκρατεί τα χριστιανικά δόγματα της Ευρώπης, ευνόητο είναι ότι θα έπρεπε αυτό ν' αντικατασταθεί. Έχοντας εξειδικευτεί στον ρόλο του "προστάτη", έπρεπε να βρουν νέο φόβητρο ...Ένα φόβητρο, του οποίου τα "δόντια" να δείχνουν απειλητικά για τα χριστιανικά κράτη της Ευρώπης, εφόσον αυτό το φόβητρο θα ξεφεύγει από τα "μέτρα" των κοινών εθνικών κρατών. Αυτόν τον ρόλο θέλουν να παίξει το Ισλάμ, αλλά, για να παίξει τον ρόλο αυτόν, θα πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι ...Να βρεθούν οι εγκληματίες, οι οποίοι θα το κάνουν να μοιάζει απειλητικό.
Αναγκαστικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα και τις εφεδρείες τους. Γι' αυτόν τον λόγο στέλνουν στη Συρία —και σύντομα και στην Αίγυπτο— όλους τους "εκλεκτούς" συνεργάτες τους ...Όλους τους "φανατικούς" του Ισλάμ ...Τους "φανατικούς" των ναρκωτικών, των πετρελαίων, της λαθρομετανάστευσης και των άλλων "ταμείων" ...Γενική επιστράτευση έχουν δρομολογήσει. Μουσουλμάνοι από τα Βαλκάνια, οι οποίοι πλούτισαν, σκοτώνοντας για τα ναρκωτικά, έχουν σταλεί στη Συρία, για να παραστήσουν τους "επαναστημένους" Σύριους. Κοντά σ' αυτούς "φανατικοί" Αφγανοί και Πακιστανοί "καλλιεργητές" οπίου.
Ανακαλούν κι αυτούς, οι οποίοι ήδη βρίσκονται σε αποστολές και παριστάνουν τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη. Όλοι αυτοί "γυρίζουν" πίσω στο Ισλάμ, για να "συμμορφώσουν" και τους "αδερφούς" τους ..."Λαθρομετανάστες" —σαν το κτήνος της Πάρου— είναι πολλοί από αυτούς, οι οποίοι σήμερα με χρήματα των Προτεσταντών πήγαν στη Συρία ή την Αίγυπτο και σκοτώνουν και βιάζουν τους ομόθρησκούς τους ...Αφγανοί, Πακιστανοί, Βόσνιοι, Αλβανοί, Ουζμπέκοι, παριστάνουν σήμερα τους "δημοκράτες" Σύριους, οι οποίοι "αγανάκτησαν" από το καθεστώς Άσαντ ...Μετακινούμενοι "φανατικοί", που πάνω και από τον Αλλάχ έχουν το χρήμα — και αυτό το έχουν οι Προτεστάντες εντολοδότες τους ...Όλα για το "μεροκάματο" ...1200 ευρώ τον μήνα παίρνει μισθό ο κάθε δολοφόνος σε περιοχές όπου άνθρωποι προσπαθούν να ζήσουν με λίγα δολάρια την ημέρα.

http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/08/blog-post_883.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters