Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ έρχονται ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ4


Η Ελλάδα μέσα σε αυτά τα δεινά που ζει δεν έχει ανάγκη από πραξικοπήματα και μεθοδευμένες εκτροπές. Ιστορικά από τα προηγούμενα γνώρισε δυστυχίες και τραγωδίες.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ πραγματική Δημοκρατία που με θεμέλιο το Ελληνικό Σύνταγμα να διασφαλίσει εδώ που φτάσαμε την ανθρώπινη ασφάλεια- ακεραιότητα- επιβίωση – αξιοπρέπεια.

Αν δεν μπορείτε να τα διασφαλίσετε αυτά τραβηχτείτε πίσω όσο είναι καιρός για βγούνε μπροστά ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ να αντιμετωπίσουν αυτό που έρχεται.
ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΜΑΤΩΝ έχετε αναπτύξει μειωμένο δείκτη εμπιστοσύνης στην Ελληνική κοινωνία.
Τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια…μετά τα τελευταία γεγονότα στο Σύνταγμα όπου η πλειοψηφία των συλληφθέντων ήταν αλλοδαποί.
¨Για άλλη μια φορά Γερμανοί «τουρίστες» πρωταγωνιστούν σε αιματηρά επεισόδια στην χώρα: Μετά την Αθήνα και τα εκτεταμένα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος, οι Γερμανοί πρωταγωνίστησαν σε επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής. Και όχι μόνο αυτοί. Βούλγαροι, Πολωνοί κλπ βρίσκονται μεταξύ των συλληφθέντων.
Στην κατοχή τους βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο, κάτι που δείχνει ότι είχαν οργάνωση και προετοιμασία:
Περισσότερες από 40 βόμβες μολότοφ, ενώ με τη χρήση σφεντόνων και αυτοσχέδιων-σωλήνων, εκτόξευσαν μεγάλο αριθμό μεταλλικών αντικείμενων (μπουλόνια-παξιμάδια), πέτρες και φωτοβολίδες παντός τύπου.
Παράλληλα, για να διευκολύνουν τη διαφυγή τους και την αποφυγή σύλληψής τους από τις αστυνομικές δυνάμεις, έκλεισαν το δρόμο σχηματίζοντας οδοφράγματα με κορμούς δέντρων, κλαδιά και πέτρες και έθεσαν φωτιές σε κλαδιά και λάστιχα. Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου – λάμψης.
Στα πούλμαν με τα οποία είχαν μεταφερθεί στον τόπο της συγκέντρωσης, βρέθηκε πλήρης…εξοπλισμός επεισοδίων: 118 μεταλλικά μπουλόνια, 6 πέτρες, 4 σφεντόνες, 30 αντιασφυξιογόνος μάσκες, 23 ζεύγη πυρίμαχα γάντια, 5 κράνη, 3 κουκούλες τύπου full face, 1 σκούφος καθώς και πλήθος άλλων αντικειμένων (μαντήλια, θήκες μασκών και χειρουργικές μάσκες).¨
ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ;
ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ…
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ..ΜΗΝ ΚΑΜΠΤΕΤΕ ΓΟΝΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΟΥΝ…
Στην έντυπη έκδοση της Καθημερινής τέθηκαν οι παρακάτω ερωτήσεις και απαντήθηκαν εκτενώς…εμείς σημειώνουμε τις ερωτήσεις.
1. Υπάρχει αύξηση των μεταναστευτικών ροών τους τελευταίους μήνες;
2. Δεν υπάρχει αντίστοιχη αύξηση στην Ιταλία;
3. Αυτή η αύξηση οφείλεται στη νέα κυβερνητική πολιτική για το μεταναστευτικό;
4. Τελικώς όσοι εισέρχονται είναι πρόσφυγες ή παράνομοι μετανάστες;
5. «Εξαφανίζονται» όσοι έρχονται στην Ελλάδα, όπως είπε η αρμόδια υπουργός;
6. Οι προτάσεις στο ευρωπαϊκό Συμβούλιο μπορούν να βοηθήσουν την Ελλάδα;
7. Μπορεί να λύσει το πρόβλημα η κατανομή των προσφύγων μεταξύ των χωρών της Ε.Ε.;
8. Μπορεί να γίνει κάτι ουσιαστικό από ευρωπαϊκής πλευράς;
Η Τουρκία εδώ και πολύ καιρό κατέστρωσε ένα σατανικό σχέδιο. Δεν διοχέτευε τους πρόσφυγες από την Συρία και τις άλλες περιοχές με συντονισμό στην Δύση αλλά στοίβαξε επί μήνες τόσο εξαθλιωμένο ανθρώπινο δυναμικό προσφύγων κυρίως στα Μικρασιατικά παράλια για να τους χρησιμοποιήσει την κατάλληλη στιγμή.
Και η στιγμή ήρθε…τώρα που οι Δυτικοί αποφάσισαν να διαλύσουν την Τουρκία με το Κουρδικό γεγονός που ήταν σε γνώση των γειτόνων μας… αποφάσισαν να ¨πνίξουν¨ την Ευρώπη με μία ¨πλημμυρίδα εξαθλίωσης¨ με άμεσες συνέπειες στην οικονομική ζωή της ΕΕ.
Και να ήταν μόνο αυτό…μέσα στους πρόσφυγες που έρχονται πρέπει να υπάρχουν και ¨πρόσφυγες τζιχάντ¨ που επαναπατρίζονται εις τας Ευρώπας για να επιτελέσουν το ¨θεάρεστο κατ αυτούς έργο της τρομοκρατίας και των σφαγών ¨ εκβιάζοντας έτσι τις χώρες της ΕΕ και δίνοντας μήνυμα στους Δυτικούς ¨να αφήσουν την Τουρκία ήσυχη¨ να παίξει τον ρόλο της νέας ισλαμικής αυτοκρατορίας.
Ιστορικά από την εποχή του Ξέρξη και των Βυζαντινών-Ρωμαϊκών χρόνων η Δυτικοί Φράγκοι την έβγαζαν καλά γιατί την νύφη την πλήρωνε η εμπροσθοφυλακή της Ευρώπης η ΕΛΛΑΔΑ.
Και τώρα μια δική μας λογική ερώτηση.
Αν τις επόμενες μέρες οι Ευρωπαϊκές χώρες αποφασίσουν να σφραγίσουν τα σύνορα τους και μερικές ήδη το κάνουν για να ελέγξουν τις ανθρώπινες ροές βλ Ουγγαρία;
Και ταυτόχρονα η Τουρκία πιεζόμενη από τα τρομακτικά εσωτερικά προβλήματα της ανοίξει στο τέρμα τις στρόφιγγες διαφυγής προσφύγων προς τα
Ελληνικά νησιά και την ενδοχώρα;
Τότε ποιος θα σώσει την Ελλάδα που ήδη ζει το σημερινό δράμα της και μπαίνει σε προεκλογική περίοδο;
ΕΔΩ οι τοκογλύφοι θέλουν πουλήσουν και εμάς στα διεθνή σκλαβοπάζαρα των διεθνών αγορών …και θα μας ενισχύσουν τώρα αδρά οικονομικά ή με οτιδήποτε άλλο σε αυτή την μεθοδευμένη τραγική συγκυρία;
ΕΡΧΕΤΑΙ η στιγμή που όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα καταλάβουμε σε λίγες ώρες ότι η Ελλάδα δεν¨ προδόθηκε¨ μόνο αλλά ¨πουλήθηκε¨ στα διεθνή φόρα αντί τριάκοντα αργυρίων.
Στην περίπτωση που οι προβοκατόρικες ενέργειες επεκταθούν και εδώ ανοίγουμε μια παρένθεση ερωτηματικό…
Δεν μας κάνει εντύπωση ότι οι νέες φουρνιές ¨ κάποιων προσφύγων¨ έχουν μια ιδιαίτερη βίαια συμπεριφορά απέναντι στην Ελληνική περιουσία ( επεισόδια στην ΚΩ και την ΜΥΤΙΛΗΝΗ)…γιατί δεν συνέβαινε αυτό παλαιότερα;
ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ στην περίπτωση που αυτή η συμπεριφορά μεμονωμένων εξτρεμιστικών ομάδων θελήσει να προσβάλλει την ανθρώπινη ασφάλεια και ακεραιότητα των Ελλήνων με την δικαιολογία ότι τους κόπηκε το ταξίδι προς την καρδιά της Ευρώπης;
Δεδομένου του ευαίσθητου και αψηλάφητου Ελληνικού χαρακτήρα..θα είναι πολύ εύκολο να χαθεί ο έλεγχος κάτι για το οποίο απευχόμεθα αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα θα μας διαψεύσει.
Τοτε θα επικαλούνται ψυχραιμία…
Αλλά ήταν άραγε ψύχραιμοι όταν με πράξεις και ενέργειες οδηγούσαν την Ελλάδα στο ¨μνήμα των μνημονίων¨ ;
Πριν δύο χρόνια αρθρογραφούσαμε και επισημαίναμε ¨ η Ελλάδα γυμνή στην μπόρα που έρχεται¨
ΚΑΙ η ΜΠΟΡΑ κύριοι υπεύθυνοι ήρθε…
Μαζί και ο λογαριασμός…το δικό σας χαράτσι που πρέπει να πληρώσετε.
Δηλ. τι νομίζατε ότι μόνο ο λαουτζίκος θα συνεχίσει να πληρώνει τα χαράτσια σας για να το παίζεται εσείς πολιτικοί μέντορες της προόδου και του εκσυγχρονισμού;
Η Ελλάδα μέσα σε αυτά τα δεινά που ζει δεν έχει ανάγκη από πραξικοπήματα και μεθοδευμένες εκτροπές. Ιστορικά από τα προηγούμενα γνώρισε δυστυχίες και τραγωδίες.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ πραγματική Δημοκρατία που με θεμέλιο το Ελληνικό Σύνταγμα να διασφαλίσει εδώ που φτάσαμε την ανθρώπινη ασφάλεια- ακεραιότητα- επιβίωση – αξιοπρέπεια.
Αν δεν μπορείτε να τα διασφαλίσετε αυτά τραβηχτείτε πίσω όσο είναι καιρός για βγούνε μπροστά ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ να αντιμετωπίσουν αυτό που έρχεται.
ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΜΑΤΩΝ έχετε αναπτύξει μειωμένο δείκτη εμπιστοσύνης στην Ελληνική κοινωνία.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_156.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters