Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΒΟΜΒΑ! Τζιχαντιστής διοικητής ομάδας αποκεφαλιστών περιμένει στην Κω το καράβι για Πειραιά (φωτο)

Alsaleh1-630x400



Laith Al Saleh, τζιχαντιστής, διοικητής ομάδας του «ισλαμικού κράτους» στην ΚΩ… με προορισμό την Αθήνα;

Μήπως η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει την υποστήριξή της στους «εξεγερμένους» της Συρίας;

 
Ο τρομοκράτης-φονιάς Laith Al Saleh, στο Χαλέπι και την Κω… Ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα; Το 4ο Ράιχ;
Σύμφωνα με καταγγελίες που δημοσιεύουν ΜΜΕ κι ιστοσελίδες της Συρίας -με την οποία η Ελλάδα κι ειδικότερα η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, διέκοψε κάθε σχέση κι απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα, ευχόμενη να φύγει ο δικτάτορας Άσαντ και να παραδοθεί η χώρα στους «εξεγερμένους» Σύρους, δηλαδή τους μισθοφόρους φονιάδες του «ισλαμικού κράτους»¨_Πολιτική που συνεχίζει η κυβέρνηση Τσίπρα, υπακούοντας στα κελεύσματα της ΕΕ (ακόμη και η ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία κι η υποστήριξη των τζιχαντιστών αποτελεί μέρος του Μνημονίου Τσίπρα)-, βρίσκεται στην Κω, με κατεύθυνση την Ολλανδία, ο φονιάς του ισλαμικού κράτους και διοικητής ομάδας αποκεφαλιστών, ο 30χρονος Laith Al Saleh.
Στην φωτογραφία ποζάρει με το όπλο του κοντά στο Χαλέπι και ενώ αναμένει να επιβιβαστεί σε πλοίο από την Κω (το Σάββατο).

sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

Κυρά Τασία, τρελάθηκε ο Σ.Χίος; ή... ΠΡΟΣΟΧΗ – Αυτός είναι ο Τζιχαντιστής που περιμένει το πλοίο στη Κω για να έρθει Αθήνα

Ο“προσφυγας” Laith al Salech, 30 ετών Αριστερά τον Ιανουάριο με το Χαλιφάτο στο Χαλεπι, δεξιά το
Σάββατο περιμένοντας το πλοίο από την Κω για την Αθήνα. Οι συγγενείς του ζουν στην Ολλανδία, όπου και κατευθύνεται προφανώς για να μεταδώσει τα φώτα του Τζιχαντισμού, τα στοιχεία από συριακές πηγές...
tzixant1tzixan2


makeleio
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters