Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟ ΤΡΑΓΟ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΡΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Ενώ η εσωτερική κατάσταση στην Τουρκία μέρα με την ημέρα εκτραχύνεται συνεχώς και πολλοί ήδη μιλούν για έναρξη εμφυλίου πολέμου, όπως ο αρθρογράφος καθηγητής πολιτικών επιστημών στην πανεπιστήμιο της Άγκυρας, Gökhan Bacık, ο οποίος προειδοποίησε με ένα σημαντικό του άρθρο στην εφημερίδα Zaman, (12/8, «Türkiye’de bir iç savaş çıkar mı?»), ότι αρχίζει αιματηρός εμφύλιος στην Τουρκία, κάποιοι προσπαθούν να «ξεδώσουν» βγάζοντας ξανά στην δημοσιότητα παλιούς ισχυρισμούς ότι η Ελλάδα… εξάγει «τρομοκρατία» στην γειτονική χώρα.
o_terorist_de_kanser_hastasi_cikti_h11445
Στην γραμμή αυτή η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Türkiye δημοσίευσε ένα άρθρο, (11/8), σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της γνώστης τουρκικής αριστερής οργάνωσης, DHKP-C, που έχει απασχολήσει τη τουρκική επικαιρότητα από την δεκαετία του ενενήντα.
Το ενδιαφέρων σε αυτό το άρθρο είναι ότι μέρος των επιθέσεων αυτών της αριστερής οργάνωσης αποδίδεται σε τρομοκράτες που υποτίθεται ότι έχουν εκπαιδευτεί για τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ελλάδα, από όπου εισήρθαν στην Τουρκία για να διοργανώσουν σαμποτάζ και άλλες τρομοκρατικές επιχειρήσεις.
Μάλιστα η εφημερίδα δημοσίευσε και υποτιθέμενο κατάλογο αυτών των τρομοκρατικών ενεργειών που έχουν «χρώμα» ελληνικό, προσδοκώντας με την «εφεύρεση» του αποδιοπομπαίου τράγου να πετάξει αλλού την «καυτή πατάτα» που έχει ήδη η τουρκική κυβέρνηση καθώς οι ένοπλες συγκρούσεις με το κουρδικό ΡΚΚ εξαπλώνονται χωρίς σταμάτημα.
Οι επιθέσεις αυτές σύμφωνα με το συκοφαντικό αυτό άρθρο της τουρκικής εφημερίδας και τις οποίες αναδημοσιεύομαι για να κατανοήσουμε τα τουρκικά προπαγανδιστικά παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδας, είναι οι εξής :
2013. Επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα με δράστη το μέλος του DHKP-C, Ecevit Şanlı.
2012. Ένοπλη επίθεση στο 75 αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης στην περιοχή Bahçelievler Yenibosna. Δράστης η γνωστή τρομοκράτησα «εκπαιδευμένη» στην Ελλάδα, Nebiha Aracı.
2012. Ένοπλη επίθεση στην περιοχή Gaziosmanpaşa της Κωνσταντινούπολης με θύμα ένα αστυνομικό και δυο τραυματίες. Δράστης η Nurgül Acar.
2012. Ένοπλη επίθεση στο αστυνομικό τμήμα στην περιοχή İstinye της Κωνσταντινούπολης. Δράστης ο Erdal Dalgıç.
2013. Ένοπλη επίθεση στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος των ισλαμιστών στην Άγκυρα. Δράστες οι Hasan Biber ve Muharrem Karataş.
2013. Ένοπλη επίθεση στην Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας την Άγκυρα στην περιοχή Dikmen, από τους Muharrem Karataş ve Serdar Polat που υποτίθεται ότι μόλις είχαν εισέρθει στην Τουρκία από την Ελλάδα!
Στις 31 Μαρτίου του 2013 συνελήθφη από την Ελλάδα προερχόμενος ο Bulut Yayla, μέλος DHKP-C.

Η ιστορία αυτή με την οργάνωση DHKP-C και την απόδοση της δράσης στης στην Ελλάδα είναι παλιά, από την δεκαετία του ενενήντα και κάθε φορά που η εσωτερική κατάσταση στην Τουρκία εκτραχύνεται την ξαναβγάζουν στην επιφάνεια. Τώρα βέβαια τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά και είναι άγνωστο αν κάποιοι εκεί στην Άγκυρα θα θελήσουν να την δώσουν μεγαλύτερη έκταση με άγνωστες συνέπειες.
Ας το έχουμε υπόψη μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
 
 
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/08/blog-post_443.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters