Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Τουρκάλα κατάσκοπος με γαλλικό διαβατήριο, φωτογράφισε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Ρόδο

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ "ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΚ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΠΤΟΥΣ  ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ   ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΤΑΙΟΥ  .
ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ-ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ - ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΜΕ ΤΟ  ΠΟΤΑΜΟΠΛΟΙΟ, ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΤΗΝ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΑΣΠΡΟΜΑΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ . ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΠΛΟΙΟΥ .
ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΥΒΟΛΙΟΥ Ή ΘΕΣΕΩΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ  ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ  ΜΠΟΡΕΙ  ΕΝ ΠΟΛΕΜΩ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΠΥΡΑ.ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΩΝ ΑΜΥΝΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ



Αύριο το μεσημέρι θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελέα Ρόδου
Η 49χρονη ισχυρίζεται ότι είναι φυσιολάτρης και δεν γνώριζε για το στρατόπεδο
Στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου βρίσκεται από χθες το απόγευμα 49χρονη Γαλλίδα, η οποία έχει καταγωγή από την Τουρκία, καθώς εντοπίστηκε από στρατονόμους να φωτογραφίζει στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε μονάδα της ανατολικής πλευράς του νησιού μας.
Η 49χρονη,σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε στη Ρόδο την περασμένη Τετάρτη με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά, για διακοπές και διέμενε σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής.
Στους αστυνομικούς, αλλά και στους στρατονόμους που την συνέλαβαν, η 49χρονη υποστήριξε ότι είναι φυσιολάτρης και ότι δεν γνώριζε ότι το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί τμήμα στρατιωτικών εγκαταστάσεων.
 
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/08/blog-post_48.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters