Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

FTSE: ΠΑΡΑΤΑΣΗ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΙΝ »ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ» ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ…

ImageHandler.ashx_48 
Περιθώριο 10 εργάσιμων ημερών προσφέρει στο Χρηματιστήριο Αθηνών ο FTSE Russell, πριν προχωρήσει σε «διαγραφή» του από τους αντίστοιχους δείκτες, με δεδομένο ότι το ΧΑ παραμένει κλειστό για μεγάλο διάστημα.
Βάσει των κανονισμών της FTSE Russell εάν μία αγορά παραμείνει κλειστή παραπάνω από 20 εργάσιμες ημέρες, τότε θα πρέπει να εξετασθεί το κατά πόσο θα πρέπει ή όχι να διαγραφεί από τους συγκεκριμένους δείκτες.
Υπενθυμίζεται ότι το ΧΑ είναι κλειστό από τις 26 Ιουνίου.
Στην ανακοίνωση της FTSE Russell, μέρος της οποίας δημοσιεύει το Reuters, αναφέρεται ότι «υπό την προσδοκία ότι θα υπάρξει, εντός των επόμενων ημερών, ανακοίνωση για την επαναλειτουργία του Χρηματιστηρίου Αθηνών η FTSE αποφάσισε να διατηρήσει το ΧΑ στους διεθνείς δείκτες της για διάστημα ακόμη 10 εργάσιμων ημερών», ενώ προστίθεται ότι μετά από αυτό το διάστημα η διοίκηση της FTSE Russell θα επανεξετάσει την όλη κατάσταση και θα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της.
Τηλεδιάσκεψη ΕΚΤ – ΤτΕ για το Χρηματιστήριο
Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη βρίσκεται τηλεφωνική συνδιάσκεψη μεταξύ της Τράπεζας της Ελλάδος και της ΕΚΤ, με στόχο να ανοίξει εκ νέου το Χρηματιστήριο.
Η πρόταση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς είναι οι Έλληνες επενδυτές να έχουν ελευθερία συναλλαγών με μοναδικό περιορισμό την κίνηση κεφαλαίων στο εξωτερικό.
Εφόσον δοθεί το πράσινο φως από την ΕΚΤ, τότε για το άνοιγμα του ΧΑ αναμένεται μόνο η έγκριση του υπουργού Οικονομικών.

newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters