Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Η χειρότερη Χούντα σε παγκόσμια κλίμακα κυβερνά σήμερα την χώρα μας! Μόνο ΕΣΥ μπορείς να το αλλάξεις...

Α
Ως Βιολόγος, γιγνώσκω, ότι οι μεταλλάξεις, δηλαδή οι αλλαγές στην αλληλουχία των βάσεων του μορίου του DNA ενός οργανισμού, χρειάζονται ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να εκφραστούν φαινοτυπικά ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν την γενετική ποικιλότητα, αποτελώντας τον αρχικό παράγοντα δημιουργίας νέων ειδών. Σχετικά τώρα, με τον παράγοντα δημιουργίας νέων πολιτικών...γιδιών, αυτές τις τελευταίες ημέρες γίναμε όλοι μάρτυρες μιας καλπάζουσας μετάλλαξης, που οδήγησε εν ριπή οφθαλμού σε πολιτική...τερατογένεση!


Για το πώς το ΟΧΙ των φτωχών λαϊκών...πληβείων μεταλλάχθηκε σε ΝΑΙ των πολιτικών...πατρικίων, για το πώς το σχίσιμο των μνημονίων μετεξελίχθηκε στο φοβικό ερώτημα...τα λεφτά σου ή την ζωή σου, για το πώς ακριβώς υπερψηφίσαμε...13  φορές το mail Χαρδούβελη, το κόστος του οποίου έριξε την Κυβέρνηση Σαμαρά, για το πώς οι αντιμνημονιακοί λεονταρισμοί και οι πομφόλυγες των...επαναστατημένων, παληκαράδων οπλαρχηγών μετα-μορφώθηκαν σε...στρατιωτάκια πιστά στην Κοινοβουλευτική τους ομάδα και τέλος, για το πώς η θέληση του 62% των Ελλήνων (μεταξύ μας, είναι τουλάχιστον...80% εάν αφαιρέσεις την τρομοκρατία, που ενεφιλοχώρησε στα στήθια μας από το κλείσιμο των τραπεζών και την πλύση εγκεφάλου των βοθροκάναλων) οσμώθηκε ή καλύτερα...εξαχνώθηκε μπροστά στην θέληση 251 βο(υ)λευτών και των αλλοδαπών, τοκογλύφων αφεντικών τους!!


Δεν μου μένει συνεπώς, τίποτε άλλο από το να...αναφωνήσω: Μπράβο παληκάρια μου! Σώσατε την χώρα! Η...λεπίδα έρχεται!! Πρώτη φορά, μνημονιακή Αριστερά!! Όσο για τους...ατομικούς εραστές, οι οποίοι επαίρονται, ότι σώθηκε η χώρα από το Grexit, έχω να τους πω, ότι με ΑΥΤΟ ακριβώς, το τρισάθλιο μνημόνιο, έθεσαν την χώρα μας ασφαλώς και...αενάως εκτός Ευρωζώνης! (χμ, να και κάτι καλό ). Πρώτον, διότι τα συγκεκριμένα εξοντωτικά μέτρα, τα οποία προβλέπει η εν λόγω συμφωνία, είναι πρακτικώς ανεφάρμοστα στην...καμπούρα του ήδη ξεζουμισμένου Ελληνικού λαού και δεύτερον διότι ο μαρασμός της αγοράς, η ύφεση και η αλματώδης αύξηση της ανεργίας, που θα επακολουθήσουν, ως απότοκοι αυτού του τρίτου μνημονίου, θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην διάρρηξη του κοινωνικού ιστού και στην έξοδο, όχι μόνο από το Ευρώ αλλά και από τα...σώματα ημών, των πτωχών, (ίσως και τω πνεύματι) πλην τιμίων Νεοελλήνων!! 


Για να αποβεί χρηστικό και λειτουργικό το εν λόγω μνημόνιο, θα πρέπει η Κυβέρνηση να στοχεύει πρωτογενή πλεονάσματα άνω του 3,5% ανά έτος! Τουτέστιν, οδηγούμεθα σε περαιτέρω συρρίκνωση του ΑΕΠ και σε λίγους μήνες θα επέλθει η ολοκληρωτική γενοκτονία του Ελληνικού λαού!! Αλλά μην ανησυχείτε!! Η Μέρκελ θα προτάξει τα στήθη της και θα στείλει...γάλα, ως ανθρωπιστική βοήθεια για να σωθούμε!! Αντίστοιχα μέτρα κοινωνικής εξαθλίωσης υλοποιήθηκαν και με τα 2 προηγούμενα μνημόνια, οι πολιτικές πρακτικές των οποίων (πανθομολογουμένως) απέτυχαν παταγωδώς αφού παρά τα 240 δισ. τα οποία δανειστήκαμε, αρχής γενομένης με την πρώτη δανειακή σύμβαση τον Μάιο 2010, το χρεός μας από 120% του ΑΕΠ εκτοξεύτηκε στο...175%!! Τόσο πολύ μας ωφέλησαν οι μνημονιακές πολιτικές!! Αλλά είπαμε...ΣΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! STOP!



Τί είπες εσύ;;; Πάλι λαϊκίζω;; Σε διαβεβαιώ, ότι δεν επισκέφθηκα καμία...λαϊκή από το πρωί!! Τί;; Τί έπρεπε να κάνει ο Τσίπρας;;; Να προτείνω λύσεις;;; Χμ, θα σου πω... Περίμενα από τον Έλληνα Πρωθυπουργό να χτυπήσει, ως ηγέτης (ποιός ήρθε;;;) το χέρι του στο τραπέζι και με όπλο του τα σπουδαία γεωστρατηγικά πλεονεκτήματα, που μας προσδίδει η τοπογεωγραφία μας καθώς και τα σημαντικά κοιτάσματα του ορυκτού μας πλούτου, να ξεκαθαρίσει και γιατί όχι, να απειλήσει, πως εάν η Ελλάς εξαναγκασθεί να "συρθεί" σε πολιτικές στυγνής και καταστροφικής λιτότητας τότε θα αναγκασθεί να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη!!



Τί είπες πάλι;;; Μα αυτό ήθελε και ο Σόιμπλε;;; Με ποιούς θα πάμε;;; Απαντώ: Πρώτον, κόψε τα (πνευματικά) ναρκωτικά, που παρέχονται...εν αφθονία και δωρεάν από τα media των ημεδαπών οικονομικών νταβατζήδων, τα οποία το μόνο, που επιτυγχάνουν είναι να συντηρούν μιαν εικονική προσομοίωση...ζωής, έξωθεν της οποίας ελλοχεύουν οι κίνδυνοι των...άκρων, (ουδέποτε βεβαίως έχουν διευκρινίσει εάν εννοούν τα...άνω ή τα κάτω άκρα για να τους φασκελώνουμε με χέρια και με πόδια) εμβαπτίζοντας την ψυχούλα σου στον φόβο!! Ουδόλως με απασχολεί εάν θα πάμε με τους Αμερικανούς, με τους Ρώσους ή με τους...εξωγήινους!! Αυτό, που έπρεπε να είχε καταστεί σαφές (στο μυαλό του Έλληνα Πρωθυπουργού πάνω από όλα) και δεν έγινε, ήταν, ότι το διακύβευμα μιας εν δυνάμει εξόδου της χώρας μας θα σήμαινε την απόλυτη καταστροφή για την Ε.Ε.! Εκτός από την κατάρρευση ολόκληρη της Ευρωζώνης θα προκαλούσε μιαν ανεξέλεγκτη αλληλουχία γεγονότων και καταστάσεων σε Παγκόσμιο γεωπολιτικό επίπεδο, που ουδείς θα είχε την πρόθεση να αναλάβει τις ευθύνες του ρίσκου για κάτι τέτοιο...



Όσο για τον...κύριο Σόιμπλε, αυτός θα πλήρωνε το...μάρμαρο των 80 δισ. Ευρώ την αμέσως επομένη ημέρα το πρωί από την απώλεια των εγγυήσεων του Γερμανικού δημοσίου!! Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ( EFSF) για να έχει την απαιτούμενη ρευστότητα και να μπορεί να μας δανείζει, δανείζεται και αυτό με την σειρά του από τις αγορές με πολύ υψηλά επιτόκια και collaterals εγγυήσεων όσα δεν βάζει ο νους σας!! Και μόνο η...ένδειξη Grexit ή οποιαδήποτε προτιθέμενη κίνησή μας για μονομερή διαγραφή των χρεών μας, θα επέφερε τέτοιους κλυδωνισμούς, όσο και η...αναστροφή των πόλων του μαγνητικού πεδίου της γης! Εξάλλου, όπως έχω πολλάκις τονίσει τόσο στο blog μου όσο και αλλαχού, οι ίδιοι οι Αμερικανοί δεν θα άφηναν ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο για τον απλούστατο λόγο, ότι επιθυμούν...διακαώς και εναγωνίως την διατήρηση της Ευρωζώνης (σε συνθήκες σκληρού Ευρώ) πιο πολύ και απ' την ίδια την Ευρώπη!! Αυτό γίνεται επειδή έτσι ελέγχουν καλύτερα τις αναδυόμενες και ανταγωνιστικές, ως προς αυτούς, Ευρωπαϊκές οικονομίες αφού οι τελευταίες εγκλωβίζονται στα "βαρίδια" των χρειών του Ευρωπαϊκού Νότου, που "σέρνει" πίσω του το Ευρώ! Τόσο απλά...



Ο πρώην Πρόεδρος της τότε Ομοσπονδιακής Γερμανίας, φον Βαϊτσέκερ, (ο οποίος παρεδέχθη σε ομιλία του στην Ακαδημία Αθηνών το 1993, ότι ο πολιτισμός μεταλαμπαδεύτηκε στην...τραχειά Γερμανία από την Βυζαντινή πριγκίπισσα Θεοφανώ) είχε πει κάποτε, ότι η δημοκρατία είναι όλο εκπλήξεις!! Αλήθεια, αναρωτιέμαι, ποιο να είναι το όνομα αυτής της ...έκπληξης, όπου ο Ελληνικός λαός ενώ είναι σφόδρα αντίθετος των μνημονικών πολιτικών τα τελευταία 5 χρόνια, εν τούτοις οι Κυβερνήσεις, που αυτός εκλέγει να ψηφίζουν συνεχώς μνημόνια;;!!! Το βρήκα!! Λέγεται...ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ!!
Τα σέβη μου

P.S. 1) Προς Αλέξη Τσίπρα: Βλέπω τα βρήκες με τους αλλότριους τοκογλύφους! Εύγε! Τώρα δεν μένει παρά (όλα για τον...παρά γίνονται άλλωστε) να τα κάνεις τακίμια και με τους εγχώριους οικονομικούς ολιγάρχες και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Άλλωστε, με αυτόν τον τρόπο θα επιβεβαιώσεις και τον τίτλο του νέου Ανδρέα Παπανδρέου, ως...νεοπράκτορα των Αμερικανών στην χώρα μας!! Είσαι σε καλό δρόμο...


P.S.2) Οι πηγές μου λένε, ότι κανένα από τα υπάρχοντα (απο)κόμματα του σάπιου πολιτικού μας συστήματος δεν θέλει εκλογές!! Τώρα, για να μην επιβαρυνθεί η πατρίδα το κάνουν ή μήπως φοβούνται, ότι η Χρυσή Αυγή θα τους...πατήσει κανονικά;;!!!


P.S.3) Εύγε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και βεβαίως σε όλους, όσοι αντιστάθησαν με κάθε μέσο. Αν και στον ιδεολογικό της αντίποδα την (εκ)τιμώ απεριόριστα...
 
http://biocosmology.blogspot.gr/2015/07/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters