Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ένας "Ζουρλός" να τραβήξει μπροστά δεν υπάρχει;


Πρώτη φορά "Αριστερά" και τα καμπανέλια μας αερίζονται κινούμενα αριστερά και δεξιά ω σαν το εκκρεμές!!!

 Κύριε Τσίπρα έχεις κάνει εγκλήματα...
Όχι μόνο, γιατί διαπραγματεύεσαι με τους Λύκους μια βιώσιμη συμφωνία για τα Πρόβατα...
Όχι μόνο, γιατί κωλοτουμπιάζεις καθημερινά σε μικρότερα ή μεγαλύτερα ζητήματα του προεκλογικού σου λόγου...

Γιατί και εσύ δεν έχεις τα απαραίτητα "ζουράρικα μέζεα", είτε να υπερασπιστείς μέχρι τέλους το προεκλογικό σου παραμύθι, είτε να βγεις ευθαρσώς και να πεις "μάγκες, το παραμύθι μου τίγκαρε στους δράκους και προκειμένου να με καρβουνιάσουν, βάλτε τα πόδια στους ώμους και τρέχτε"!!!

Να φας τα μπινελίκια σου, να ενταφιαστεί η Ελληνική "Αριστερά" και τυπικά, αφού ουσιαστικά είναι θαμμένη 35 χρόνια τώρα και να προχωρήσει η "ζωή" μας, διαβαίνοντας ξεβράκωτοι στα αγγούρια, όπως χρόνια τώρα.

Εγκληματείς όμως Αλέκο, κυρίως διότι, όπως και ο Κωστάκης ο PSP 10 χρόνια πριν, βγήκες στην εξουσία με Σύνθημα την "Κάθαρση" και τελικώς, οι μόνοι που κινδυνεύουμε με στεγνό καθάρισμα είμαστε οι φτωχοδιάβολοι της κοινωνίας!!!

Θεώρησες σωστό, η πρώτη κίνηση της "Αριστερής Κυβέρνησης" να είναι η επανεκκίνηση της ΕΡΤ, ενώ θα έπρεπε να είναι το Ξεβρόμισμα του τόπου από τα λαμόγια, τους καρχαρίες, τους καταχραστές, τους εκμεταλλευτές!!!

Ξέρεις τώρα...εκείνους που διατηρούν επιχειρήσεις, κανάλια και σταθμούς με απλήρωτα δάνεια και εργαζόμενους. Εκείνους, που 7 χρόνια τώρα προσπαθούν να πείσουν νυχθημερόν τους πεινασμένους, πως φταίνε οι ίδιοι για την πείνα τους, λόγω των "λανθασμένων επιλογών τους", όπως δήλωσε και η ποταμίσια τσιπούρα τις προάλλες!!!

Εκείνους, οι οποίοι με το δημόσιο λειτούργημα που ασκούσαν και τη θέση που ζέσταινε τον κώλο τους θησαύρισαν, έβγαλαν τα φράγκα τους έξω παρανόμως, λαδώνονταν διαρκώς και ζούσαν στην υγειά των κορόιδων!!!

Έπρεπε ήδη να είναι φυλακή όλοι τους με συνοπτικές διαδικασίες...και αν φοβόσουν ότι θα σε χαρακτήριζαν "αντιδημοκράτη", θα μπορούσες κάλλιστα να δημεύσεις περιουσίες, να κλείσεις τα τσοντοκάναλα και να προσφέρεις φαΐ και εργασία σε όλους όσοι τα έχουν ανάγκη!!!

Και δυστυχώς όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα που κατοικείται στην πλειονότητά της από Έλληνες Χέστες. Έλληνες χωρίς κουράγιο, χωρίς βιώματα, αλλά όπως φαίνεται με μπόλικο "λίπος" ακόμη. Διότι, μόνο υπό την παρουσία λίπους, μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται για την ΟΝΕ, το Ευρώ και τις Τράπεζες!!!

Δυστυχώς, ακόμη και η γηραιά γενιά αυτής της χώρας δεν πρόλαβε να ενηλικιωθεί στην Κατοχή, να πολεμήσει, να εξοριστεί. Και όσοι θυμούνται αμυδρά τι έχει περάσει αυτός ο λαός από τους φίλους μας τους Ευρωπαίους, δυστυχώς δεν έχουν εμπνεύσει τα παιδιά και τα εγγόνια τους σχετικά με το τι πραγματικά σημαίνει Αντίσταση.

Ποιό δημοψήφισμα τώρα και ποιός εθνικός διχασμός και κουραφέξαλα; Ο "λαός" στην Ελλάδα έχει δεκαετίες τώρα μπολιαστεί με τη συμφεροντολαγνία και το συντεχνιασμό, που ακόμη και υπό συνθήκες εξαθλίωσης δεν μπορεί καν να αναλογιστεί την ύπαρξη Συλλογικού και Κοινωνικού Συμφέροντος!!!

Περιμένω χρόνια τώρα το ΚΚΕ να βγει ευθαρσώς, να "σιχτιρίσει" και τη βουλή και το σύστημα και τα τσιράκια της "δημοκρατίας" μας και να σηκώσει μπαντιέρα με όσους "πιστούς" μπορούν να ακολουθήσουν.

Εκτός και αν όλοι πλέον γνωρίζουν ότι στην εποχή του "Κουμπιού", όπου ένας πόλεμος Οικονομικός ή Πραγματικός πραγματοποιείται με το πάτημά του, δεν μπορούμε να σηκωθούμε από τον Καναπέ και να πάρουμε το δρόμο για τα βουνά, τα λαγκάδια και τα ποτάμια. Δεν γίνεται να περιμένουμε άλλο μάγκες τις διαθέσεις του κόσμου, διότι πολύ απλά στη σύγχρονη, σημερινή Ελλάδα δεν υπάρχει "κόσμος" και "διάθεση" με την γνωστή Μαρξιστική ή Λενινιστική Έννοια. Αν υφίστανται οι αντικειμενικοί παράγοντες για τον ξεσηκωμό μια Μερίδας Ελλήνων, πάρτε την Πρωτοβουλία να δώσετε το έναυσμα!!!

Πάρτε την απόφαση για τον Ξεσηκωμό!!! Η Επάρκεια του Υποκειμενικού Παράγοντα να φτάσουμε ως το τέλος, ας κριθεί στην πράξη επιτέλους. Έτσι κρίνεται πάντοτε άλλωστε σε όλες τις γωνιές του κόσμου!!! Επαναστάσεις και εξεγέρσεις, που είχαν όλες τις προϋποθέσεις επιτυχίας, απέτυχαν παταγωδώς, ενώ την ίδια ώρα η Πρωτοβουλία μιας "Καραβιάς" Ζουρλών κάπου αλλού έφεραν τα πάνω κάτω!!!

Στο κάτω κάτω, όσο κι αν φαντάζει παράταιρο, 2500 χρόνια πριν, ένας μεγάλος Έλληνας Παπατζής έβγαινε στην Εκκλησία του Δήμου και έπειθε την Αθήνα και τους Αθηναίους να ξεκινήσουν με τριήρεις για τη Σικελία. Τράβαγαν για την εκστρατεία, προς όφελος του επεκτατισμού τους και της μεγέθυνσης του πλούτου τους.

Αν τέτοια εγχειρήματα ήταν δυνατά τότε, αν ο Τσε μπούκαρε με τον Φιντέλ στο καράβι για την Κούβα, αν ο Σπάρτακος από τις αρένες βρέθηκε στα βουνά για στοιχειώδη ελευθερία, αν ο Λένιν στηριγμένος σε Αγρότες περισσότερο από τους Εργάτες της Ρωσίας άναβε τη φωτιά μέσα από ένα Τρένο, αν στο Κιλελέρ ο Εργάτης Γης αποφάσιζε να πεθάνει παρά να ζει χωρίς ένα κομμάτι γης,  γιατί δεν μπορεί να ληφθεί η Απόφαση στη σύγχρονη Ελλάδα;

Είμαστε τόσο χέστες;
Μας λείπουν τόσο πολύ τα απαραίτητα βιώματα, οι παραστάσεις, οι αναμνήσεις;
Έχουν καταφέρει πράγματι να μας τρομοκρατήσουν τόσο και δεν ξεκουνιέται κανείς;
Είμαστε τόσο εξαρτώμενοι από τις τσέπες των αφεντικών, μικροαστίζουμε ακόμη και σήμερα τόσο πολύ;

Ένας "Ζουρλός" να τραβήξει μπροστά δεν υπάρχει;
Δε θα είναι μόνος του...θα βρεθούν κάμποσοι να ακολουθήσουν!!!

Τσάγια!!!


 Θεόφραστος
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/blog-post_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters