Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

«ΑΣ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…» Εκπομπή «ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ» NEW RADIO 18/5/2899 (απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ) βίντεο



NEW RADIO ΔΕΥΤΕΡΑ 18-5-2015

ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Η Ε. ΣΥ. ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ….

Κ.ΜΠΑΡΛΑΣ: Η συζήτηση περιστρέφεται στο θέμα της Καβάλας και το μνημείο των Εβραίων. Θα πρέπει η Ε.ΣΥ να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για αυτή την απόφαση και να την μπλοκάρει. Δεν ξέρουμε αν θα κερδίσει, ή αν δεν θα κερδίσει, γιατί μπορεί βέβαια να είναι αυτό το ζητούμενο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα επί της παρούσης. Έτσι για να δει ο κόσμος ότι υπάρχει μια οντότητα Ελλήνων που προσβάλλει νομικά, αυτό που προσβάλλει τον Έλληνα, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Επίσης, αν μπορούμε να στοιχειοθετήσουμε μια προσβολή στο ΣτΕ για το κομμάτι της νομοθεσίας που δεν διαχωρίζει την Ιθαγένεια με την Υπηκοότητα, γιατί αναγράφεται Ιθαγένεια/Υπηκοότητα.

«ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 1485 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ…. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ….»

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το πρόβλημα Κώστα είναι πολύ πιο βαθύ κι ας διαχωρίσουμε τα πράγματα. Υπάρχει κι άλλο στημένο μνημείο στην Καβάλα. Μιλούν για 1450 Έλληνες πολίτες, εβραίους στο θρήσκευμα που τους παρέλαβαν οι Βούλγαροι και τους έδωσαν στους ναζί, ή μιλούν για εβραίους πολίτες που τους μάζεψαν οι Βούλγαροι και τους παρέδωσαν στους Ναζί;

Τα 1485 άτομα που αναφέρουν στην ανακοίνωση, έχουν ονόματα; Ποια είναι αυτά; Να ζητηθούν από το δημοτολόγιο Καβάλας τα ονόματά τους, επίσημα. Αφού θέλουν μνημείο διαχωρισμού, ας γίνει επίσημα ο διαχωρισμός ότι αυτοί ήταν Εβραίοι. Να ξέρουμε και ποιοι είναι οι απόγονοι και οι συγγενείς τους που έχουν τα ίδια ονόματα στην Ελλάδα. Αρκετά έμειναν κρυμμένοι πίσω από φατρίες, από συναγωγές και από δόγματα. Όπως εγώ βγαίνω επώνυμα με το όνομα μου, ας βγουν κι όλοι αυτοί οι απόγονοι των Εβραίων και να δηλώσουν ξεκάθαρα ποιοι είναι, γιατί εγώ είδα σε μια σελίδα ποο αφορά το μνημείο μέχρι και σχόλιο του Δημητρά.

Ο Δημητράς, είναι ο γιός της Χούντας του Δημητρά που στο προφίλ του –και το έχω κρατήσει- λέει ξεκάθαρα και δηλώνει ότι ανήκει στο «παρατηρητήριο του Ελσίνκι». Ποιο είναι αυτό το παρατηρητήριο του Ελσίνκι; Ποιος του έδωσε εξουσιοδότηση αυτού να είναι παρατηρητής εδώ στην Ελλάδα; Μήπως είναι μαζί του και κάποιος άλλος, όπως γνωρίζω εγώ, ο Βαλιανάτος που είχαν κάνει και το κόμμα; Τι είναι το παρατηρητήριο του Ελσίνκι, ποιος το χρηματοδοτεί και πώς επεμβαίνει ο γιος του χουντικού Υπουργού, κατά τα άλλα κρυφο-εβραίος, αλλά και φανερός για όσους τον ξέρουν. Γιατί το έχω πει ξανά δημόσια ότι ο Δημητράς κι ο γιός του είναι Εβραίοι και να που εκδηλώθηκε!

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Είναι επιτακτική ανάγκη και η Ε.ΣΥ Καβάλας θα πρέπει να το κάνει αυτό, να στοιχειοθετήσει και να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα. Δεν ξέρω αν το κερδίσει ή όχι, αλλά θα το μπλοκάρει, γιατί πίσω από αυτό το θέμα, θα βγούν ονόματα και πολύ βρώμα. Είναι μια ευκαιρία που θα φανεί η δράση της Ε.ΣΥ κι όλη η βρώμα που υπάρχει από πίσω.

ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ; (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα φανούν πολλά πράγματα, για αυτό ζητώ επισταμένως και πρέπει να πάρουμε τα ονόματα από το δημοτολόγιο της Καβάλας και αν δεν τα ανακοινώσουν οι ίδιοι, θα τα ανακοινώσουμε εμείς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να δούν όλοι ποιοι είναι ανάμεσα μας και θέτουν τον εαυτό τους απέναντι μας, διαχωρίζουν μόνοι τους την θέση τους από τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες ή υπηκόους –πες το όπως θέλεις- και να δούμε τελικά ποιος είναι ο σκοπός τους.

Ξέρουμε ότι έχουν επίσημο Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο και προσέξτε, άλλο είναι «Εβραίος» και άλλο Ισραηλίτης. Διότι, οι Ισραηλίτες, εντός Ελλάδος, ενώ υπάρχει το κράτος του Ισραήλ από το 1949, έκαναν πολύ πιο πριν το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, στην Ελλάδα. Αυτό το Κ.Ι.Σ. για να είναι κεντρικό έχει πολλά –πάνω από 10- περιφερειακά συμβούλια. Ποιοι είναι αυτοί; Αφού όλοι αυτοί παριστάνουν τα θύματα, καιρός είναι να βγουν επίσημα να δηλώσουν τα ονόματα τους. Αν το κάνουν αυτό, ισότιμα και ισόνομα, ως υποχρεούνται, θα ξέρουμε και εμείς ποια είναι τα μέλη του Κ.Ι.Σ, ποια είναι η σχέση τους με τους Εβραίους. Είναι ταυτόσημο να είσαι Εβραίος και Ισραηλίτης; Είναι ταυτόσημες οι έννοιες αυτές ή διαφορετικές; Γιατί στην μία περίπτωση υπάρχει Ισραηλιτικό Συμβούλιο και στην άλλη, έχουμε εβραϊκό μνημείο και όχι μνημείο ισραηλιτών; Γιατί υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός;

Άκουσα πριν τον Βασίλη που έλεγε να προσδιορίσουμε τι είναι εβραίος και είπε ότι είναι κάποιος που ανήκει σε μια συγκεκριμένη κάστα και κάνει συγκεκριμένα πράγματα…δεν είναι αυτό! Είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Είναι αυτοί που έχουν ιερή εντολή από τον θεό τους να σκοτώνουν τους Έλληνες, να τους πίνουν το αίμα, όπως των ζώων, στις φιάλες των θυσιαστηρίων. Δείτε προσεκτικά τι λέει ο Προφήτης τους ο Ζαχαρίας στο κεφάλαιο Θ’, η περίφημη Παλαιά Διαθήκη, για να καταλάβουμε πώς προσδιορίζονται οι ίδιοι και πόση μισαλλοδοξία και μίσος έχουν εναντίον των Ελλήνων. Τι ακριβώς παριστάνουν μέσα στην χώρα μας, την Ελλάδα;

«ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ ….»

Είναι η ώρα να πουν οι ίδιοι πόσο μίσος έχουν και να απαντήσουν οι ίδιοι τις ερωτήσεις που έγιναν στην Καβάλα, σχετικά με το Δευτερονόμιο. Γιατί στο λεγόμενο μνημείο που θα έστηναν έχουν ένα απόσπασμα του Δευτερονομίου. Ας μας πουν λοιπόν τι είναι Δευτερονόμιο και τι περιλαμβάνει όλο το Δευτερονόμιο και γιατί τόσο μίσος, θάνατος και σκοτωμός εναντίον των Ελλήνων; Γιατί αφού δηλώνουν επίσημα εχθροί μας και θέλουν να μας σκοτώνουν τόσες χιλιάδες χρόνια, να πρέπει να τους ανεχόμαστε εμείς; Για ποιον λόγο; Από την άλλη μεριά, ως Ισραηλίτες κι όχι ως εβραίοι έχουν ένα σωρό προνόμια μέσω του Νομικού Προσώπου που λειτουργεί ως κράτος μέσα στο ίδιο μας το κράτος.

«ΑΣ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…»

Εγώ σας λέω ότι δεν υπάρχει ελληνικό κράτος, αλλά εβραϊκό και ας λέγεται «Ελλάδα». Γιατί δεν πήγαμε και εμείς κεντρικό ελληνικό συμβούλιο μέσα στο Ισραήλ; Ακόμα και το έδαφος της βουλής του Ισραήλ ανήκει στο Πατριαρχείο και για να γίνει κανείς πατριάρχης πρέπει να είναι Έλληνας. Όλοι οι Πατριάρχες για να γίνουν Πατριάρχες πρέπει να είναι Έλληνες. Τι είναι αυτό που δεσμεύει τους Πατριάρχες να είναι Έλληνες; Και τα εδάφη του Πατριαρχείου ανήκουν στην Ελλάδα. Γιατί ανήκουν στην Ελλάδα, για την ακρίβεια στους Έλληνες κι αφού η βουλή του Ισραήλ είναι ενοικιασμένη από το πατριαρχείο, δηλαδή από τους Έλληνες, ας ξεκαθαρίσουμε άπαξ και δια παντός!

Ας στήσουμε κι εμείς ένα Κεντρικό Ελληνικό Συμβούλιο μέσα στο Ισραήλ και να πάρουμε τα προνόμια που έχει το ΚΙΣ στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα κρατούσαμε μια παθητική στάση, δεν μιλούσαμε, ενώ βλέπαμε τι γίνεται και ξέρουμε ακριβώς τι έχουν κάνει, πόσο μίσος έχουν εναντίον μας και μας γενοκτονούν, πώς δημιούργησαν τα πάντα, πώς φτάσαμε να έχουμε μια πανίσχυρη εκκλησία που αποφασίζει για την ζωή μας, ενώ κατά τα άλλα θέλει να σώσει την ψυχή μας, και πώς φτάσαμε στα οικονομικά χάλια και στην κατάσταση της Ελλάδος σήμερα. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν βάλει το χέρι τους. Όποια επιχείρηση ισραηλιτικών συμφερόντων ή εβραϊκών στην Ελλάδα είναι αφορολόγητη. Δεν κατάλαβα, γιατί εμείς οι υπήκοοι του Ελληνικού κράτους, του ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ να είμαστε αναγκασμένοι να δίνουμε τα πάντα, να πληρώνουμε φόρους και να μας πηγαίνουν φυλακή αν δεν πληρώνουμε και αυτοί να έχουν νόμιμα ψηφίσει νόμους και με την ανοχή την δική μας και με νόμους που βγάζει το ψευδοκράτος της Ελλάδος, με όλους αυτούς τους προδότες, πάντα πολιτικάντηδες βουλευτές, ανεξαρτήτου κόμματος, πιόνια εδώ και 150 χρόνια και να δίνουν τόσα προνόμια στους ισραηλίτες που έχουν αποθρασσυνθεί τελείως.

Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: Και να μας αποκαλούν και ρατσιστές!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΑΒΙΚ ΛΑΚΚΕ…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Οι χειρότεροι ρατσιστές στο σύμπαν εναντίον των Ελλήνων και λένε εμάς ρατσιστές που είμαστε σε άμυνα. Άρα, αυτό που πρέπει να κάνουμε και να ξεκινήσουμε είναι από τα δημοτολόγια του Δήμου της Καβάλας, να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι Εβραίοι που πήραν οι Βούλγαροι και τους παρέδωσαν στους ναζί. Δεύτερον, θέλουμε τα ονόματα τους.

Διαβάζω μια επιστολή γιατρού εβραίου στην Θεσσαλονίκη που την δημοσίευσαν και αν θυμάμαι καλά το όνομα του είναι Σαβίκ Λάκκε ή Λέκκε, ο οποίος μιλάει για την οικογένεια της μητέρας του, που διέφυγε στο τότε διωγμό τους από τους βούλγαρους και λέει ότι φυγαδεύτηκε στην Θεσσαλονίκη και κάποιες ελληνικές οικογένειες την έκρυψαν και με κίνδυνο της ζωής τους, -δηλαδή, οι Έλληνες προστάτευσαν αυτούς που είναι ορκισμένοι εναντίον των Ελλήνων-. Αυτό δηλώνει και παραδέχεται ο ίδιος ο γιατρός και αναφέρει το όνομα της οικογένειας της μητέρας του, που είναι η Μπερίση ή Μπεσίρη…Άρα, μας δηλώνει ότι αυτό το όνομα είναι εβραϊκό και όποιος το φέρει στην Ελλάδα, δεν δηλώνει τίποτα άλλο από την εβραϊκή του καταγωγή και πίστη.

Μήπως είναι η ώρα να βγουν όλα τα ονόματα αυτών των καλών ανθρώπων στην δημοσιότητα για να δούμε πραγματικά ποιοι είναι ανάμεσα μας και πόση διαφορετικότητα επέλεξαν να έχουν οι ίδιοι και πόσο μίσος μπορεί να τρέφουν εναντίον μας, ακολουθώντας την θρησκευτική εντολή του δικού τους θεού; Γιατί έχουν θρησκευτική εντολή να εχθρεύονται τους Έλληνες και αυτό αναφέρει και η Παλαιά Διαθήκη. Θα δω ποιο είναι ακριβώς το όνομα της μητέρας του γιατρού, γιατί μου ταίριαζε και με το όνομα του Αλβανού Πρωθυπουργού για να δούμε και πόσο Αλβανός είναι ο Πρωθυπουργός, γιατί κατά σύμπτωση ήταν το ίδιο, εκτός της κατάληξης. Αυτό το θέμα θα έχει εξέλιξη στις επόμενες ημέρες.

Πιστεύω ότι θα πάρουμε τα ονόματα από το δημοτολόγιο και θα τα δημοσιεύσουμε εμείς, αν δεν το κάνουν οι ίδιοι και όπως αυτοί θεωρούν δικαίωμα τους να κτίζουν μνημεία, έτσι κι εμείς έχουμε υποχρέωση μας να δημοσιεύσουμε τα ονόματα των Ελλήνων πολιτών διαφορετικού θρησκεύματος που κάποιοι τους στέρησαν την ελευθερία και μετά την ζωή. Γενικά και αόριστα «τα θύματα εβραίοι» δεν σημαίνει τίποτα και μπορεί και να μας κοροϊδεύουν, εάν ένας άνθρωπος έχει πέσει θύμα εγκληματικής οργάνωσης, όπως ήταν οι Ναζί, θα βγει το όνομα του στο φως και δεν νομίζω ότι πρέπει να μένει κρυφό.

ΠΕΡΙ …ΜΠΕΡΙΣΑ..

Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Ποιος είναι ο Αλβανός Πρωθυπουργός; Για τον Μπερίσα μιλάς ή για πιο παλιά τον Χότζα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για τον Μπερίσα..

Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Γιατί ο Χότζας είχε το επίθετο «Μαυραγάνης».

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Και καλά κάνεις και το λες δημόσια. Αυτό ήταν το πραγματικό επίθετο του Χότζα κι ο Χότζας ήταν Έλληνας. Ο Μπερίσα όμως ήταν το δεξί χέρι του Μητσοτάκη και ήταν ο αρχιπράκτορας των μυστικών υπηρεσιών. Εγώ πιστεύω ότι ήταν αρχιπράκτορας του κεντρικού ισραηλιτικού συμβουλίου της Ελλάδος και ταιριάζει απόλυτα το όνομα. Ο Μπερίσα δεν ήταν Έλληνας, θεωρώ ότι ήταν εβραίος και δεν μένει παρά να συγκρίνουμε το όνομα και να το αποδείξουμε.

Πιστεύω ότι είναι εύκολο, γιατί μετά από κάποιο σημείο υπάρχουν κώδικες με τα εβραϊκά ονόματα κι εγώ έχω αναφέρει διάφορους κατά καιρούς. Θυμηθείτε το περίφημο μνημείο του Φρατζή στην Θεσσαλονίκη που σκοτώθηκε στην Αλβανία και έκαναν ένα τεράστιο σόου με αυτό το θέμα, ο οποίος ήταν ταγματάρχης νομίζω στον ελληνικό στρατό. Στρατηγό τον έκαναν μετά θάνατο και δεν έψαξαν κανέναν άλλον Έλληνα, αλλά για αυτόν συγκεκριμένα και αποδόθηκαν οι τιμές για την θυσία του στον πόλεμο.

Αλλά υπήρχαν και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που θυσιάστηκαν και δεν βλέπουμε κανένα μνημείο, γιατί ακόμα και τα θύματα του ναζισμού, τα καπέλωσε στην συνέχεια ο εμφύλιος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BRETTON WOODS ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ (SAINT-GERMAIN – GREEN HILTON)

Θεωρώ όμως υποχρέωση μου και θα ήθελα και την συνεισφορά του Βασίλη γιατί καλλιεργήθηκε και μεταδόθηκε πολύ η πληροφορία για το Bretton Woods και όντως την έχουν ακούσει όλοι οι Έλληνες, ανεξάρτητα σε ποιο βαθμό την έχουν μελετήσει και την έχουν εμπεδώσει, για να κάνουμε μια αναφορά για αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες και επιμέρους πληροφορίες για πριν από το Bretton Woods και μετά από αυτό.

Άκουσα μια ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία του Παράσχου στην Καβάλα και θα ήθελα να συμπληρώσω το εξής.

Το Bretton Woods πήρε στην κηδεμονία του, ό,τι έπαιζε μέχρι εκείνη την στιγμή στον πλανήτη. Δεν ίδρυσε τα ταμεία. Αυτά είναι ιδρυμένα πολύ πιο πριν από το Bretton Woods.

SAINT GERMAIN ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ 1875

Θα πρέπει να πάμε να διαβάσουμε την συνθήκη του 1875 που ονομάζεται «Σαιν ζερμέν»(Saint-Germain-en-Laye), δηλαδή, άγιος Γερμενός. Είναι οι κουταμάρες που έλεγε ο γιατρός, πρώην δικός μας ότι αυτός ήταν ο πλούσιος που τάχα μου ξεκίνησε τα καταπιστεύματα κι αυτός τα έδειξε στον Σώρρα. κά Το όνομα Saint Germain δόθηκε ως κώδικας στην Συνθήκη του 1875 και αν θέλετε για παραπλάνηση από τους πράκτοες, γιατί δεν υπήρχε κανείς με αυτό το όνομα. Έμμεσα απαντώ και στον πράκτορα Χοίρο που μου είπαν δύο πράγματα τηλεφωνικά και εγώ δεν το έχω διαβάσει, αλλά άρχισε να αμφισβητεί και να λέει ψέμματα πάλι για παραπλάνηση και τα έχει δημοσιεύσει σε κάποιο blog.

Το 1875 προϋπάρχουν τα Ταμεία και στην Συνθήκη του Saint Germain δίνει το δικαίωμα η τότε επιτροπή των βασιλέων, οι οποίοι είναι ουσιαστικά αυτοί που υπογράφουν και τον ισολογισμό του 2007. Ο ισολογισμός αυτός ξεκινάει πάνω-πάνω με την επιτροπή των 300. Αυτά τα κοπρόσκυλα έχουν και το ψευδώνυμο ΕΛ. που είναι οι κληρονόμοι, ή οι φύλακες ανά γενιά που προστατεύουν τα κληρονομικά δικαιώματα και τα δίνουν στους λαούς. Έτσι έχουν στήσει την επιτροπή των 300.

Το 1875 με την συνθήκη αυτή, δίνουν το δικαίωμα ενημέρωσης και γνώσης και μερικής χρήσης στους Πρωθυπουργούς και τους Υπουργούς των Οικονομικών και έμμεσα και στους παπάδες, για να δείτε πώς ξεκινάει 140 χρόνια πριν. Τότε πρωτοαλλάζει με αυτή την συνθήκη του 1875…και κρατείστε την πληροφορία γιατί έχει βγει και στα αγγλικά το κείμενο της CIA που επιβεβαιώνει την υπογραφή του πρίγκηπα Ουίλιαμς.

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ναι, και τρόμαξαν πώς βγήκαν αυτά τα έγγραφα και έπρεπε να τα αλλάξουν όλα, κωδικούς…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι εύκολο να αλλάξουν κωδικούς σε όλους τους λογαριασμούς. Εκείνο που έχει σημασία για να καταλάβουμε είναι ότι σε αυτή την συνθήκη του 1875 δίνουν το δικαίωμα στους Πρωθυπουργούς και στους Υπουργούς των Οικονομικών. Σε αυτή την συνθήκη, μεταφέρουν αρμοδιότητες χρήσης λοιπόν των κεφαλαίων των παραγώγων κι αυτό το κάνουν για να στήσουν καλύτερα το παιχνίδι που θέλουν. Και έχω τονίσει ξανά, ότι η δικαιολογία είναι πλέον η μεγάλη ανάπτυξη, για να κάνουν την ανάπτυξη στις χώρες που θέλουν και με τον τρόπο που θέλουν, γιατί η μεγάλη επανάσταση είναι η χαλυβομηχανία. Γιατί η χαλυβοβιομηχανία είναι αυτή που υποστηρίζει τα τρένα, την αυτοκινητοβιομηχανία και την ναυτιλία με τα πλοία. Είπαμε να ξεφύγουμε από το ξύλο και να πάμε στο σίδηρο. Θυμηθείτε, τι πριτσίνι έπεφτε παλιά, αλλά έπρεπε να φτιαχτούν οι βίδες για να πέσουν τα πριτσίνια. Στην συνέχεια όμως, μετά το Bretton Woods, το στήνουν για να κάνουν το ΔΝΤ, αλλά και την Παγκόσμια Τράπεζα.

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Θα σας πω κάτι, που ίσως να μην πρέπει να πω δημόσια, αλλά αφού οι αντίπαλοι μας τα γνωρίζουν ήδη, ας τα μάθουν και οι δικοί μας. αυτό έγινε για να δοθεί εξουσία κωδικού. Προσέξτε, για να πάρεις τα χρήματα από τα Παγκόσμια ταμεία πρέπει να συνδυαστούν τρεις κωδικοί. Το Ταμείο, ο ελεγκτής έχει τον έναν κωδικό, τον άλλον κωδικό τον έχει η Παγκόσμια Τράπεζα και τον τρίτο, ο Υπουργός Οικονομικών ή ο Πρωθυπουργός στην Ελλάδα. Στήνουν την Παγκόσμια Τράπεζα για να φτιάξουν έναν θεσμό-σφραγίδα και να πάρουν τον έναν κωδικό. Αντιλαμβάνεστε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος στησίματος της Παγκόσμιας Τράπεζας; Φτιάχνουν την εταιρεία-σφραγίδα, δεν έχει σημασία αν υλοποιήθηκε και ως Παγκόσμια τράπεζα, στην ουσία στήνουν την εταιρεία-σφραγίδα κωδικό….για να μπορούν να κλέβουν τα χρήματα.

Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Με δύο κωδικούς δικούς τους στην ουσία και έναν στην κάθε χώρα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Έναν κωδικό ο ελεγκτής, το δεύτερο κωδικό η Παγκόσμια τράπεζα και έναν κωδικό έχει η χώρα.

Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: Και να φαίνονται όλα νόμιμα!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ GREEN HILTON –ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ 1966

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπράβο! Δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Ουσιαστικά δύο είναι οι κωδικοί που παίρνουν τα χρήματα, τώρα παίρνει η Παγκόσμια τράπεζα μαζί με το ταμείο, την Federal.

Αφού λοιπόν το κάνουν αυτό, υπάρχουν παγκόσμιες αντιδράσεις, που φυσικά δεν γίνονται αντιληπτές από τον κοινό λαό ή από τους δημοσιογράφους για να βγάλουν κάτι κι έτσι αναγκάζονται να κάνουν συμπληρωματικές Συνθήκες που με αυτές ορίζουν και ξεχωρίζουν την διαδικασία του Παγκόσμιου Ελεγκτή. Αυτός που φαίνεται στο εξώδικο του Σώρρα και τον ονομάζει Κοβτζάρ ως τον μοναδικό και αδιαμφισβήτητο, βάσει Διεθνούς Συνθήκης ιδιοκτήτης, επικεφαλή του πλανήτη στο συγκεκριμένο ταμείο, έχει φτιαχτεί ο θεσμός αυτού του Ελεγκτή με την Συνθήκη του Green Hilton.

Παρένθεση! Οι Αρχές που έχει γίνει η Διακήρυξη τους με τις Αξίες, η έκδοση τους σε αφίσα, θα είναι με χρυσά γράμματα και γαλαζοπράσινο στο χρώμα του ιχώρ, τον μαίανδρο γύρω-γύρω. Η παρένθεση δεν είναι άσχετη, γιατί εκτός από το σύμβολο του μαιάνδρου, υπάρχει και το χρώμα του ιχώρ, που πάει προς το πράσινο.

Πώς ονομάζεται η συμφωνία του 1963; Green Hilton, δηλαδή Πράσινο Χίλτον, γιατί αποσαφηνίζει και διακανονίζει τα δικαιώματα του ενός Έθνους, των Ελλήνων δηλαδή και για να μην το πουν Ελληνικό Χίλτον, το είπαν Πράσινο Χίλτον από το χρώμα του Ιχώρ. Για αυτό ψάχνετε όλοι να βρείτε τι σημαίνει το GREEN GOLD που υπάρχει και σε ένα σημείο. Δεν υπάρχει πράσινος χρυσός, αλλά είναι το χρώμα του αίματος του ιδιοκτήτη που είναι πράσινο. Για αυτό όλους αυτούς τους ψευδοβασιλείς, στην επιτροπή των 300 έχουν ψευδώνυμο ΕΛ για να φέρουν ελληνισμό και για αυτό τους λένε και γαλαζοαίματους. Ο όρος «γαλαζοαίματος» δηλώνει σε σένα που δεν ξέρεις, το κληρονομικό δικαίωμα που το έχουν κλέψει από εσένα και το έχουν δώσει σε αυτόν! Φανταστείτε πόσο βάθος έχει η υπόθεση! Έρχεται στην συνέχεια το Green Hilton, που είναι η αιτία που σκοτώνουν και τον Κένεντι.

Έρχεται μετά η Συνθήκη του 1966 και αποσπάται και πάει στην ρωσική διαχείριση και έχουμε Ρώσο επικεφαλή ελεγκτή στο ΑΩ. Τα πράγματα, εδώ που φτάσαμε είναι πιο σοβαρά, από ό,τι ήταν στην αρχή, θα πρέπει να δοθούν περισσότερες πληροφορίες για να είμαστε ενήμεροι. Θα πέσουν πολλά χαζοπρακτόρια να θέλουν να μας σώσουν από τα Παγκόσμια Ταμεία ότι δηλαδή, δεν υπάρχουν! Είναι πολύ μεγάλο κακό να έχεις χρήματα στα παγκόσμια ταμεία και να υπάρχουν Παγκόσμια ταμεία!

Πρέπει λοιπόν να αρχίσουμε να παίρνουμε την πιο σωστή πληροφορία και να συνδυάσουμε την Συνθήκη του 1875 την οποία την έχω βγάλει στον τοίχο μου την επιστολή της CIA που αναφέρεται εκεί, αλλά και να κάνουμε στα ελληνικά την συμφωνία του Green Hilton. Το λέω τώρα και μας ακούν όλοι, ίσως προλάβουν να βγάλουν ένα σωρό κουταμάρες στο διαδίκτυο, αλλά εμείς ξέρουμε ότι έχουμε το σωστό κείμενο, αλλά θα βγάλουμε άκρη 100%.

Γράψτε ο καθένας μια σελίδα του ΦΕΚ για να το συμπληρώσουμε! Βρείτε στον τοίχο μου μέχρι σε ποιο σημείο έχω φτάσει και συνεχίστε το! Έχει μεγάλη σημασία να είναι εύκολο και προσβάσιμο από τον καθένα όλη η συμφωνία που αναφέρεται στο ΦΕΚ γιατί είναι πολύ λεπτά τα σημεία που πρέπει να καταλάβετε στην συμφωνία που αναφέρεται σε αυτό το ΦΕΚ, όπως και τώρα μπορεί να τις συνδυάσετε με τις υπόλοιπες συμφωνίες που θα βγάλουμε στα ελληνικά κι έτσι να έχουμε το σύνολο των πληροφοριών. Χρειάζεται να το κατανοήσουμε αυτό και να το αναλύσουμε καλά, γιατί εμείς οι ίδιοι θα τα διαχειριστούμε αύριο το πρωί και μην περιμένετε να τα διαχειριστεί άλλος και να μην σας κλέψει!

Θα γίνουμε όσο μπορούμε οι καλύτεροι οικονομολόγοι και γνώστες των παγκόσμιων οικονομικών και των ταμείων. Αλλά θυμηθείτε, το ένα κομμάτι είναι ακριβώς το 1875 και τα άλλα δύο κομμάτια που θα συμπληρωθούν είναι το 1963 η συμφωνία του Green Hilton και το 1966-67 η συμφωνία της Χάγης.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2007 ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΣΗ 4%

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Θυμηθείτε ότι ο ισολογισμός του 2007 αναφέρει ρητώς τους λογαριασμούς όλων των χωρών και τότε επανεκκινούν με απόδοση 4%. Γιατί αυτή η απόδοση; Αυτός ο ισολογισμός είναι ΕΝΟΣ μητρικού παράλληλου λογαριασμού, γιατί ο πραγματικός χρυσός είναι θαμμένος μέσα στα αποθετήρια, οπότε, αφού δεν έχουμε τον πραγματικό μέταλλο μέσα στις τράπεζες, εισάγουμε την αξία του μετάλλου στις τράπεζες μέσω παράλληλου λογαριασμού αντίστοιχης αξίας. Για αυτό λέγεται «παράλληλος λογαριασμός» και είναι και εξασφαλισμένος, μητρικός. Αυτός ο λογαριασμός είναι ένας. Όλοι αυτοί οι υπο-λογαριασμοί που βλέπετε στον ισολογισμό του 2007, ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2007. Είναι ακριβώς μετά την τότε συνθήκη και τους δίνουν και 4% απόδοση, γιατί τα παράγωγα αυτού του μητρικού λογαριασμού, αυτά δηλαδή που βλέπετε στους λογαριασμούς όλων των χωρών, τα δεσμεύουν για να τα επενδύσουν κάποιοι και αυτοί οι κάποιοι τους δίνουν απόδοση 4% τον χρόνο. Για αυτό υπάρχει αναφορά στον λογαριασμό 4% ετησίως. Πρέπει να το καταλάβετε κάτι και να θυμάστε κάτι. Ο χρυσός δεν έχει τόκο. Τόκο έχει η αξία που αντιστοιχεί ως χρήμα στον χρυσό, όταν τον δώσεις σε κάποιον, τον δεσμεύσεις για να τον επενδύσει αυτός ο κάποιος, και αφού βγάλει κέρδη σου δίνει και εσένα ένα μικρό μέρος. το μέρισμα αυτό προκαθορίστηκε στο 4% και για αυτό ορίστηκε αυτή η απόδοση, γιατί δεσμεύτηκαν σε κάποιους για να τους επενδύσουν. Αυτός είναι ο τόκος, είναι γέννημα έτσι; Τόκος σημαίνει τοκετός, γεννάει το παιδί, είναι το παράγωγο. Για να πάρεις το παράγωγο, πρέπει για κάποιο λόγο να στο δώσει. Στο δίνει γιατί το έχει δεσμεύσει για να το επενδύσει και αυτό προέρχεται μετά την συμφωνία του 1966-67, για αυτό πάνω στους λογαριασμούς υπάρχει το 1966-67. Τότε ακολουθούν την Συνθήκη του 1966. Άρα, τώρα συμπληρώνουμε το σταυρόλεξο για να βλέπουμε καλύτερα την εικόνα.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1875 ΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΤΟΥ 1944 ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ

Κρατήστε ότι ξεκινάει το δικαίωμα χρήσης στους Υπουργούς Οικονομικών και Πρωθυπουργών από το 1875. Θυμηθείτε ότι είχαμε κι άλλες συνθήκες πριν από το Bretton Woods. Άλλωστε στην Ελλάδα είχαμε και την Επιτροπή Χρυσού και είμαστε πτωχευμένοι από τον Τρικούπη, μετά με τον Βενιζέλο, μεσολάβησε η ίδρυση της Εθνικής τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος, μεσολάβησε η Μικρασιατική καταστροφή, δύο Βαλκανικοί Πόλεμοι, 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος, και το 1936 γίνεται η Συνθήκη Κούπερ που την επικυρώνουμε το 1940, το 1942 δίνουμε το μεγάλο δάνειο 3.5 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρυσό στους Γερμανούς, το περίφημο κατοχικό δάνειο, το 1944 γίνεται το Bretton Woods. Για αυτό το λέω και λίγο παραστατικά ότι οι Γερμανοί επιτρέπουν στον Βαρβαρέσσο να φύγει από την Αθήνα με 65 εκατομμύρια δολλάρια να πάρει το τράμ και να κατέβει στο λιμάνι του Πειραιά και να πάρει το πλοίο και να πάει στην Ν. Υόρκη, ενώ η Ελλάδα είναι σκλαβωμένη και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος υποτίθεται είναι σκλάβος στους Γερμανούς και αυτοί τον αφήνουν να φύγει και να πάει στην Αμερική και να κάνει την συνθήκη του Bretton Woods και να βάλει 65 εκατομμύρια δολλάρια στην ίδρυση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Δηλαδή, πόσο βλάκες πρέπει να είμαστε για να το φάμε αυτό;

Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: Για να γίνει η Τράπεζα που θα ανασυγκροτήσει και θα αναδομήσει μετά τον πόλεμο, που ξέρουν και πότε θα τελειώσει…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ερώτηση είναι «με τι λεφτά;». Και η απάντηση είναι ότι η τράπεζα-σφραγίδα στήθηκε για να πάρει κωδικό και να παίρνει μέρος στην ληστεία του ελληνικού πλούτου που είναι στα ταμεία, γιατί τα ταμεία προϋπάρχουν. Όταν σας λέω και επιμένω ότι όλη η Ευρώπη έχει στηθεί πάνω στον ελληνικό πλούτο, δεν είναι τυχαίο και πρέπει να καταλάβουμε ακριβώς πώς, και για αυτό είπε κι ένας Γερμανός Οικονομολόγος, αν ξυπνήσει η Ελλάδα και μας ζητήσει τα δικά της, θα μας τα πάρει όλα στην Ευρώπη, όχι μόνο στην Γερμανία. Γιατί αυτοί είναι πτωχευμένοι από το 1929-31-32 και το 1933 η τελευταία χώρα που πτωχεύουν είναι η Ελλάδα. Τα άλλα κράτη είναι ιδιωτικές εταιρείες ήδη με αποκορύφωση την ένωση των ιδιωτικών εταιρειών την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πρέπει να τα καταλάβουμε σε βάθος.

ΠΟΣΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ BRETTON WOODS.

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Γιάννη, θέλεις να πεις πόσοι οργανισμοί διορίσθηκαν μέσω του Bretton Woods; Πόσοι οργανισμοί υπάρχουν μέσα σε αυτή την συμφωνία; Δεν είναι μόνο για την ίδρυση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας Αναπτύξεως και Αναδομήσεως. Ποιες άλλες ομάδες δημιουργήθηκαν; Αν μπορούμε να διαβάσουμε:

Υπάρχει το Τμήμα των Οικονομικών Δημοσιονομικών και Διακομήσεων της Κοινωνίας των Εθνών. Υπάρχει το Διεθνές Γραφείο ΅Εργασίας. Ίσως αυτό έχει να κάνει με την ανεργία στην Ελλάδα!! Μιλάμε για μια Προσωρινή Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών επί των Τροφίμων και της Γεωργίας. Μιλάμε για την Οργάνωση της Περίθαλψης και Ανοικοδομήσεως των Ηνωμένων Εθνών και για την Επιτροπή επί των Πληρεξουσιών. Και αυτή η Επιτροπή των Πληρεξουσίων, μου θυμίζει μια άλλη συμφωνία που υπογράφηκε και πριν από δέκα χρόνια Τhe agreement of respecting rights» που σημαίνει η «Συμφωνία του Σεβασμού των δικαιωμάτων, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει για ποια δικαιώματα μιλούν. Έχει να κάνει με τα κληρονομικά δικαιώματα….

Υπάρχει επίσης και μια Υποεπιτροπή του Κανονισμού και των Διατάξεων. Υπάρχει μια Επιτροπή για το ποιος θα διορίζει ποιον και που και υπάρχει και το Διεθνές Νομισματικό Κεφάλαιο. Αυτό δεν είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο! Υπάρχει και η Επιτροπή της Τράπεζας Ανοικοδομήσεως και Αναπτύξεως και υπάρχει και η Επιτροπή για τα λοιπά μέσα της Διεθνούς Δημοσιονομικής Συνεργασίας, υπάρχει το ΔΝΤ, η Διεθνής Τράπεζας Ανοικοδόμησης και Ανάπτυξης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ;

Τι είναι το Διεθνές Νομισματικό Κεφάλαιο και τι διαχειρίζεται; Ποιο κεφάλαιο; Αν το ΔΝΤ διαχειρίζεται αυτά που λέμε και ξέρουμε, το Διεθνές Νομισματικό Κεφάλαιο τι επιτροπή είναι και τι έχει στα χέρια του; Αυτά είναι πράγματα τα οποία, ενώ τα βλέπουν οι άνθρωποι μπροστά τους, δεν κάθονται καν να ρωτήσουν τι είναι!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γι αυτό επιμένω να κάτσει ο καθένας και να γράψει από μια σελίδα του ΦΕΚ για να είναι ευανάγνωστη και να τις συντάξουμε όλες μαζί, γιατί όταν το κάνεις αυτό και ξαναγράψεις το κείμενο και το διαβάσεις αποσπασματικά, εκεί βλέπεις τα πάντα, στην κυριολεξία.

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: «Ουδέν μέλος θα δύναται να μετάσχει εις μεροληπτικάς νομισματικάς συμφωνίας ή να επιτρέπει εις οιοδήποτε αυτού οικονομικών οργάνων των μνημονευομένων στο εδαφ. 1 και το άρθρο 5 να διενεργεί τοιαύτην, ει μη μόνον, όπως τούτο επιτρέπεται από την παρούσα συμφωνία…»κτλ.

Εδάφιο 4

Μετατροπή αποθεμάτων ξένων νομισμάτων

Έκαστο μέλος θέλει να αγοράζει το απόθεμα του νομίσματος του εβρισκόμενο εις χείρας άλλου μέλους, αν το τελευταίο τούτο εξετούμενον την αγορά αποδεικνύει ότι τα υπό αγορά αποθέματα, απεκτήθησαν προσφάτως εκ τρεχουσών συναλλαγών, δια την μετατροπή των απαιτείται την διενέργεια πληρωμών διατρεχούσας συναλλαγάς. Το αγοράζον μέλος θα έχει την εκλογή να πληρώσει ή στο νόμισμα του αιτούντος μέλους ή εις χρυσόν. Η ως άνω υποχρέωσις δεν έχει εφαρμογή όταν το μετατρεπτόν των υπολοίπων περιορίζεται εις το εδάφ. 2 του παρόντος ή το εδαφ. 3 του άρθρου 6 ή όταν τα υπόλοιπα έχουν συσσωρευτεί εξαιτίας συναλλαγών πραγματοποιηθεισών υπό μέλους τινός προ της άρσεως των περιορισμών των υφισταμένων ή επιβληθέντων συμφώνως με το εδαφ.2 του άρθρου 14. κτλ κτλ.

Παροχή πληροφοριών

Το ταμείο δύναται να ζητήσει από τα μέλη να εφοδιάσουν με οποιαδήποτε πληροφορία τούτο κρίνει αναγκαία δια τις εργασίας αυτού συμπεριλαμβανομένου ως ενός ελαχίστου ορίου αναγκαιότητας για την αποτελεσματική εκτέλεση των καθηκόντων του ταμείου, κρατικών στοιχείων επί των κάτωθι σημείων:

α)Επίσημες καταθέσεις στο εσωτερικόν ή εξωτερικόν σε χρυσό ή ξένο συνάλλαγμα.

β)Καταθέσεις εις το εξωτερικόν και εις το εσωτερικόν τραπεζιτικών και δημοσιονομικών οργάνων, άλλων πλην των επισήμων είτε σε χρυσό είτε σε ξένο συνάλλαγμα.

γ) Παραγωγή χρυσού

Εισαγωγαί και εξαγωγαί χρυσού και τα χώρας προορισμού και προελεύσεως.

Συνολικές εξαγωγές και εισαγωγές εμπορευμάτων εις αξίαν εγχωρίου νομίσματος και τα χώρας προορισμού και προελεύσεως.

Εδώ θέλω να μείνουμε λίγο στο τρίτο σημείο. Η παραγωγή χρυσού πρέπει να αναφέρεται στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Και συνήθως, για να μην το κάνουν πολύ δύσκολο για το ΔΝΤ, έχουν αναλάβει αυτοί μέσα από την Παγκόσμια τράπεζα, ό,τιδήποτε παράγει χρυσό, να είναι δική τους επένδυση.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς. Καθώς και οι εταιρείες που κάνουν τον καθαρισμό του χρυσού, οι οποίες δίνουν και συγκεκριμένη σήμανση στην πλάκα του καθαρού χρυσού που φτιάχνουν.

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Προχθές είδα απαγόρευση να ανοίξει ορυχείο χρυσού στην Ρουμανία από την Διεθνή Τράπεζα. Δεν το γουστάρουν, δεν θα το αφήσουν και εσύ λέγε ό,τι θέλεις. Εσύ πιστεύεις ότι βγάζεις κυβερνήσεις. Το έλεγα και παλιότερα, μην νομίζετε ότι θα κάνετε κόμμα και θα κυβερνάτε όπως θέλετε εσείς! Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και αυτό ήθελα να τονίσω.

Ο 5ος ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σήμερα, το έδωσα σε ένα δήμαρχο στην Κρήτη το ΦΕΚ που είναι οι σκοποί της ίδρυσης του ΔΝΤ σε χωριστή φωτοτυπία που έχω μεγενθύνει για να το διαβάζεις πιο εύκολα. Όταν λοιπόν κατάλαβε τι του δίνω και με ρωτάει: «γιατί υπάρχουν αυτοί οι σκοποί;». του λέω: «Αυτό που ήρθε να κάνει ο Αρτέμης Σώρρας είναι αυτό που δεν μπορείς να κάνεις εσύ!» «Δηλαδή; τι είναι αυτό που δεν μπορώ να το κάνω εγώ και μπορεί ο Σώρρας;» και του διαβάζω τον 5ο σκοπό ίδρυσης του ΔΝΤ από τους 6 σκοπούς που έχει, δηλαδή ότι το ταμείο δύναται να θέτει τους πόρους του Ταμείου (δηλαδή, το ταμείο έχει πόρους και εισοδήματα!!) εις την διάθεσιν των κρατών μελών (γιατί δικά τους είναι και το ταμείο μόνο τα διαχειρίζεται) υπό επαρκείς εξασφαλίσεις. Δήμαρχε, εσύ είσαι αρχηγός κράτους του δήμου. Το ταμείο δύναται να θέσει στην διάθεση σου τους πόρους του, αν έχεις επαρκείς εξασφαλίσεις. Έχεις;». «Όχι!» μου λέει. «Ε, αυτό ήρθε να βάλει ο Σώρρας! Τι δεν καταλαβαίνεις;». Είχε κάτσει ο άνθρωπος απέναντι μου και με κοιτούσε και δεν μπορούσε να το χωνέψει. Αν δεν έβλεπε το ΦΕΚ δεν θα με πίστευε, για αυτό είναι σημαντικό να κάτσουμε να το γράψουμε για να μπορεί να το διαβάζει ο καθένας;

ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ;;;

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: σελ.1589 εδάφιο 5

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΔΙ’ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

Το ταμείο θα δέχεται από οιονδήποτε μέλος, αντί οιουδήποτε μέρους του νομίσματος αυτού, το οποίον κατά την κρίσιν του Ταμείου δεν απαιτείται δια την λειτουργία αυτού, γραμμάτια ή παρόμοιας ομολογίας εκδιδομένας υπό του μέλους ή του Θεματοφύλακος του οριζόμενου υπ’αυτού, συμφώνως προς το άρθρο XIII εδαφ. 2 και οι οποίαι θα είναι αδιαπραγμάτευτοι, άτοκοι, και πληρωτέαι εις την αξίαν αυτών εις το άρτιον επί τη εμφανίσει δια πιστώσεως του λογαριασμού του Ταμείου παρά τω θεματοφύλακι. Το παρόν εδάφιον θέλει ισχύει όχι μόνον ως προς τα νομίσματα τα συνεισφερόμενα υπό των μελών αλλ΄ επίσης ως προς παν νόμσμα άλλως οφειλόμενον εις το Ταμείον ή αποκτώμενον υπ’ αυτού.

Για πείτε μου τώρα, το ΔΝΤ που πήρε τα ελληνικά ομόλογα, χρεώνει τόκο;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βέβαια και μάλιστα επί των εγγυήσεων. Το έχω πει τόσες φορές, ότι πρέπει να ψάξουμε να βρούμε ποιος εισπράττει τον τόκο. Ο ένας πληρώνει, ο άλλος που τον εισπράττει, ποιος είναι;

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Εγώ βλέπω το εδάφιο 5 που λέει ότι απαγορεύεται να είναι έντοκο…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό έσπασαν το 1971 για αυτό πρέπει να δούμε σταδιακά τις Συνθήκες. Καταργήσαν την αντιστοιχία χρυσού, υποχρεωτικά του δολαρίου και…. των υπολοίπων των νομισμάτων έναντι του δολαρίου. θυμόσαστε πόσα χρόνια παλιά, το δολάρια είχε 15 δραχμές σταθερά και ξαφνικά πήγε 30; Τότε το έσπασαν!

ΠΕΡΙ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΩΗΝ…. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Για να δούμε, ποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί με το θέμα. Γιατί εγώ άκουσα και τον Κασσιμάτη λίγο, μιλάει για πολλά νομικά θέματα, αλλά ακόμα δεν έμαθε να διακρίνει αν έχουν καμία σχέση οι Έλληνες με την Ελληνική Δημοκρατία εγγεγραμμένη στο Σύνταγμα. Δεν είναι λίγο παράξενο αυτό;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κι ο Κασσιμάτης είναι ένας άνθρωπος του καθεστώτος που με τον τρόπο του οδηγεί την σκέψη αλλού και παραπλανεί. Δεν είναι τυχαία αυτά που κάνει ο Κασσιμάτης. Περιμένατε να βγει κάποιος του καθεστώτος να σας πει την αλήθεια και πώς ακριβώς πρέπει να γίνει και να συντονιστούμε; Πριν λίγες μέρες, έβγαλαν τον πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου τον Νικόπουλο. Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ανώτατος δικαστής μασούσε τα λόγια του, μεμψιμοιρούσε και δεν ήξερε να πει στα ίσα: «ναι, είναι εσχάτη προδοσία και πρέπει να κάνετε αυτό !». Αν κατάλαβε ένας, τι είπε αυτός ο άνθρωπος.. και κάποιοι μας το έκαναν και σημαία ότι βγήκε να πει. Είπε; Δεν είπε! Όλα αυτά τα καθεστωτικά παιδιά κάνουν παραπλάνηση!

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Πόσοι όμως πέφτουν σε αυτές τις λακκούβες και κάποιοι τον ήθελαν και Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τους γλυτώσει! Αν δεν καταλάβει τι είναι ο Έλληνας και πού είναι, δεν βλέπω καμία ελπίδα. Κοιμούνται και ονειρεύονται!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πρέπει να αναλύσουμε καλά τις Συνθήκες, ξεκινώντας από την Συνθήκη του SAIN-GERMAIN και τις υπόλοιπες στην συνέχεια, μόνο τότε θα καταλάβουμε! Θα αναδημοσιεύσουμε τα δικαιώματα των αυτοχθόνων, την διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών. Πρέπει να κάνουμε αυτή την κίνηση!

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Και θα ήταν καλύτερα, σε όλες τις ομιλίες να μην χάνουμε την εστίαση και να τονίζουμε ότι οι Έλληνες είναι Αυτόχθονος, Γηγενής Πληθυσμός και να μην λέει ο καθένας ό,τι θέλει και από ποια άστρα ήρθαμε…αυτά πρέπει να ξεχαστούν γιατί αν θέλουμε να κάνουμε νομική μάχη, πρέπει να έχουμε τα νομικά κείμενα που θα μας καλύπτουν.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πρέπει να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες στον κόσμο, για να καταλάβουν περισσότερο το τι συμβαίνει. Γιατί έχει γίνει κατι το σούσουρο με την Γραμματικογιάννη, τον Βαρουφάκη μέσα στην βουλή και την δημόσια παραδοχή του σε παγκόσμια συνέντευξη στην Ευρώπη ότι είμαστε δεσμευμένοι στο Bretton Woods, μετά την παραδοχή της Μέρκελ ότι φτιάχτηκε το Ταμείο του μέλλοντος, δηλαδή είπε ότι το bretton Woods έφτιαξε το ταμείο του μέλλοντος. Τι έγινε με αυτό το ταμείο του μέλλοντος; Δεν είχε μέλλον;

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Το έφαγαν!

-Ε.ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: Πότε φτιάχτηκε και πότε θα είναι του μέλλοντος;

-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν οι άνθρωποι θα γίνουν ολοκληρωτικό παρελθόν.

«ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ … «ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ» ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΥΤΑ…»

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΛΑΣ: Να συμπληρώσω λίγο για αυτό που λες Γιάννη για τα δικαιώματα των πολιτών, έτσι όπως τα λένε citizens’ rights. Κάποτε που ασχολιόμουν με πλατφόρμες, ήταν κάποιος λόρδος από τα Σκόπια. Μιλοσέφσκι νομίζω, του είχαν δώσει τίτλο, γιατί αυτός είχε καταφέρει και είχε κάνει μια πλατφόρμα μέσω διαφόρων εκεί μέσα. Μιλούσαμε και μου είχε πει: «Βρες Κώστα επενδυτές, να κάνουμε πλατφόρμα και τα κέρδη μέσω των citizen’s rights, να πάνε στους Έλληνες πολίτες». Τότε αυτό εμένα μου ήρθε τόσο πολύ περίεργο και μπερδεμένο που δεν κατάλαβα τι μου είπε και δεν του έδωσα και σημασία. Τώρα, λοιπόν όλα αυτά ξεδιαλύνονται. Όλοι αυτοί που μπαίνουν σε πλατφόρμες, παίρνουν χρήματα από τα ταμεία αυτά! Όλοι παίρνουν χρήματα από εκεί και τα ονομάζουν έτσι, για να κάνουν ανθρωπιστικά έργα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αλλά, οι Δήμαρχοι δεν θέλουν να κάνουν ανθρωπιστική βοήθεια στους Δήμους.

Κ, ΜΠΑΡΛΑΣ: Όχι! Οι Δήμαρχοι κάνουν «κομματική βοήθεια» στα κόμματα και τίποτα άλλο! Εγώ συγχωρώ και τους Δημάρχους μέχρι ένα σημείο, γιατί αυτό το σύστημα έχουν και μέσα από αυτό το σύστημα ζουν και φαίνονται και καταφέρνουν να φτάσουν σε ένα status, λίγο πιο υψηλό από τους άλλους πολίτες, τρομάρα τους, δηλαδή είναι οι πιο άξιοι των αξιοτέρων μέσα στον κάθε Δήμο, αλλά δεν τους δικαιολογώ, γιατί όταν ενημερωθούν για το τι πραγματικά συμβαίνει, δεν παίρνουν θέση. Το να μην ξέρεις και να κάνεις κάτι, αυτό μπορώ να το δεχτώ, αλλά, όταν όμως ξέρεις και δεν πράττεις για το συμφέρον των δημοτών σου που σε έχουν αναδείξει ως τον καλύτερο της περιοχής, εκεί είναι έγκλημα! Ας το καταλάβουν και μερικοί Συνέλληνες στην Ελλάδα και λένε «τι λες τώρα!»

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι ακριβώς είναι! Αυτή την στιγμή έχω δημοσιεύσει στο χρονολόγιο μου, αυτό το απόσπασμα του ΦΕΚ που διάβασε κι ο Βασίλης μαζί με τα επόμενα άρθρα που γράφουν για την Παγκόσμια Τράπεζα, που ορίζουν τον θεματοφύλακα τον διευθυντή της κεντρικής τράπεζας και για την Παγκόσμια τράπεζα και για τον Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχουν θεματοφύλακα τον διοικητής της κεντρικής τράπεζας κάθε χώρας, ο κεντρικός τραπεζίτης. Το ΦΕΚ πρέπει να γραφεί όλο και ο καθένας να πάρει αυτά τα αποσπάσματα!

-Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Θα ήταν καλό όλοι μας να κάτσουμε να το γράψουμε όλο, για τον εαυτό μας. Η γυναίκα μου πήγε στο ανοιχτό πανεπιστήμιο, όταν κάναμε το παιδί μας, για να πάρει το δίπλωμα της. Έκανε λοιπόν έναν τρόπο μάθησης, δηλαδή, όταν διάβαζε κάτι ουσίας, το έγραφε. Δηλαδή, όταν διαβάζεις κάτι και το γράφεις, τότε σου μένει και αυτό που λες Γιάννη, έχει μεγάλη σημασία. Δεν είναι απλά μια φωτογραφία στο μυαλό, είναι και η ανάλυση που γίνεται μέσω της γραφής!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΟΜΑΔΑ Μνημοσυνη



………………………………………………………………
http://alfeiospotamos.gr/?p=15833

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters