Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ από ΚΑΡΠΟΥΖΙ για ΠΕΤΡΕΣ στα ΝΕΦΡΑ


Το καρπούζι είναι το καλύτερο φρούτο για το καλοκαίρι, έτσι δεν είναι; Ξέρατε ότι ενώ είναι νόστιμο όταν τρώγεται κρύο είναι επίσης και υγιές; Το καρπούζι ξεχειλίζει από φαρμακευτικές ιδιότητες. Είναι πολύ καλό για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, την αντιμετώπιση οιδημάτων, μυκητών του δέρματος και τόσα άλλα. Περιέχει ένα μεγάλο ποσοστό βήτα-καροτίνης, βιταμίνες Β και C, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, ακόμη και ιώδιο!

Σύμφωνα με το organichealth, το καρπούζι να χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο.

Όχι μόνο η σάρκα του, αλλά ακόμη και οι σπόροι. Διαφορετικά μέρη του καρπουζιού είναι καλά για διαφορετικά πράγματα, για την διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων, την μείωση της αρτηριακής πίεσης και τη βελτίωση της λειτουργίας των νεφρών.

Καθαρισμός Νεφρού
Έχει ακόμη προταθεί ότι για να καθαρίσουν τα νεφρά σας θα πρέπει για μία ολόκληρη μέρα να τρώτε μερικά κομματάκια κάθε είκοσι λεπτά ! Αυτό θα βοηθήσει σημαντικά όσους πάσχουν από πέτρες στα νεφρά και λοιμώξεις των νεφρών. Το καρπούζι απελευθερώνει το σώμα από την περίσσεια υγρών.

Λοιμώξεις των νεφρών
Η λοίμωξη των νεφρών είναι ένας τύπος ουρολοίμωξης που μπορεί να συμβεί όταν βακτήρια εισέρχονται στα νεφρά σας. Μετά από μία ιατρική θεραπεία, η υγιεινή διατροφή θα βοηθήσει να προστατεύσετε το σώμα σας από την επανεμφάνιση αυτής της μόλυνσης και πάλι. Φροντίστε να πίνετε πολλά υγρά και να τρώτε καρπούζι και αγγούρι όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πέτρες Στα Νεφρά

Θα χρειαστείτε
  • Δύο κουταλιές της σούπας σπόρους καρπούζι
  • βραστό νερό
  • ένα σουρωτήρι
Οδηγίες:

  • Αλέστε τους σπόρους, βάλτε τους σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίξτε τους το βραστό νερό.
  • Αφήστε να μουσκέψουν και στη συνέχεια περιμένετε να κρυώσει.
  • Στραγγίξτε και πιείτε μερικά ποτήρια από αυτό το μείγμα.

Καθαρισμός ήπατος
Απλά πιείτε τέσσερα ψηλά ποτήρια χυμό καρπουζιού την ημέρα, θα βοηθήσει να καθαρίσει το συκώτι, καθώς γίνεται καλύτερη η διαδικασία της αμμωνίας. Η αμμωνία είναι μια σπατάλη που γίνεται κατά την πέψη σας. Αυτός ο καθαρισμός θα βοηθήσει επίσης το σώμα σας να μετατρέψει τα "απόβλητα" σε ένα μόριο, γνωστό ως ουρία, το οποίο θα απελευθερωθεί από το σώμα σας μέσω των ούρων.

Καθαρισμός Παχέος Εντέρου
Οι άνθρωποι με ζητήματα του παχέος εντέρου τείνουν να μένουν αφυδατωμένοι πιο συχνά από τους άλλους. Με την ενσωμάτωση περισσότερων υγρών στην καθημερινή σας ζωή θα επιτευχθεί καθαρισμός του παχέος εντέρου εύκολα.

Δυσκοιλιότητα
Καθώς το καρπούζι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και φυτικές ίνες βοηθάει εξαιρετικά στη θεραπεία της δυσκοιλιότητας. Αν αρχίσετε να τρώτε καρπούζι, μέσα σε λίγες ώρες σχεδόν, το σώμα σας θα αρχίσει τη διαδικασία μετακινήσης των μπλοκαρισμένων απόβλητων.
Μύκητας δέρματος
Το τρίψιμο της φλούδας (το πράσινο μέρος) στο δέρμα, στις πληγείσες περιοχές, μερικές φορές την ημέρα, μπορεί μπορεί να εξαλείψει τους μύκητες του δέρματος. Η φλούδα περιέχει αντιμυκητιακές ιδιότητες.

Σπυράκια
Το καρπούζι μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί κατά της ακμής. Τρίβετε την φλούδα στα σημεία με τα σπυράκια, μερικές φορές την ημέρα.

Οίδημα
Απλά πιείτε το χυμό καρπουζιού καθημερινά και οι διουρητικές ιδιότητες του καρπουζιού θα κάνουν τα υπόλοιπα.

Υψηλή Πίεση Του Αίματος
Το καρπούζι είναι καταπληκτικό για να βελτιώσει το κυκλοφοριακό, την χαλάρωση των αρτηριών και την μείωση της αρτηριακής πίεσης. Αυτή είναι μια εξαιρετική φυσική εναλλακτική λύση για μερικούς ανθρώπους.

Ουρική αρθρίτιδα
Καθώς το καρπούζι είναι ένα αλκαλικό φρούτο με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, μπορεί να βοηθήσει να "ξεπλυθούν" οι ουρικοί κρύσταλλοι που προκαλούν ουρική αρθρίτιδα.

Διαβήτης
Είναι ο καλύτερος σύμμαχος για όποιον πάσχει από διαβήτη. Περιέχει λίγους υδατάνθρακες, λίγα φυσικά σάκχαρα και είναι χαμηλός σε θερμίδες, ενώ εξακολουθεί να μας γεμίζει με θρεπτικά συστατικά.

Καούρες
Η κατανάλωση καρπουζιού μπορεί να απαλύνει τον πόνο της καούρας και ακόμη και να βοηθήσει στην πρόληψη. Απλά δοκιμάστε να φάτε μερικά κομμάτια κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Μυικοί Πόνοι
Ο χυμός του καρπουζιού μπορεί ακόμη να ανακουφίσει και να αποτρέψει τον πόνο των μυών. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κιτρουλίνη και αμινοξέα, πίνοντας χυμό καρπουζιού θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα σε χρόνο μηδέν.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η υπερκατανάλωση καρπουζιού μπορεί να προκαλέσει διάρροια. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με την ποσότητα που τρώτε. Μην ξεχνάτε να ρωτάτε τον γιατρό σας.  


diadrastika
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/05/koukoutsia-karpouzi-petres-nefra.html#sthash.gLUIxEHH.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters