Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Αντί-παραπληροφόρησις-Αφύπνιση Δραχμο-Μαραθώνας Λύτρωση




Ένα από τα καταστρεπτικότερα όπλα του παρόντος πολέμου για την εγκαθίδρυσιν της παγκοσμίου διακυβερνήσεως του πλανήτη, φέρει τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Μέσα μαζικής επικοινωνίας και πληροφορήσεως».
Με το πρόσχημα της δήθεν πολύπλευρης ενημερώσεως βομβαρδίζουν τους καλωδιωμένους πολίτες της τηλεοράσεως, κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου με επιλεγμένες ψευδείς πληροφορίες με αληθοφανή επικάλυψη δημιουργώντας φόβο σύγχυση και αποπροσανατολισμό.
Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ο επηρεασμός της βουλήσεως των μαζών και ταυτόχρονα η παρακολούθηση αυτών, μέσω Twitter, Facebook, πλαστικών καρτών, καμερών, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Δειγματοληπτικά θα αναφέρω λέξεις, όρους που χρησιμοποιούνται καθημερινά χωρίς καμία αντίδραση (αντί παραπληροφόρηση καθ’ο πρόκειται περί πράξεων έσχατης προδοσίας.
Τράπεζα της Ελλάδος: Λειτούργει και υπογράφει ως κεντρικός τραπεζίτης του ελληνικού κράτους, ενώ πρόκειται για ιδιωτική ξένη τράπεζα.
ΔΕΗ: Δημοσία επιχείρηση ηλεκτρισμού για την παροχή και διανομή φθηνής ηλεκτρικής ενέργεια για την ανάπτυξη της Ελλάδος. Αντ’ αυτού λειτούργει ως μέγας φοροεισπράκτορας των τοκογλύφων δανειστών κατακτητών για την αφαιμαξιν της περιουσίας του ελληνικού λαού.
UNISEX (ενιαίο φύλλο) Μόδα που αναφέρεται σε πράγματα π.χ. ρούχα ενιαία για τα δυο φύλα. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκεται η κατάργηση της διαφοροποιήσεως των φύλων και των λειτουργιών αυτών. Η προβολή των μονογαμικών ομοφυλικών οικογενειών, τεκνοποίησης μέσω τραπεζών σπέρματος και κλονισμού του θεσμού της οικογενείας.
Ευρώ (το φονικό νόμισμα): Ιδιωτικό τραπεζικό νόμισμα σχεδιασμένο για αποθεματικό που ελέγχεται από το μεγαλύτερο τραπεζικό καρτέλ.
Η απόκτηση του συνεπάγεται αέναο εξωτερικό δανεισμό, εν αντίθεση προς το εθνικό νόμισμα που το κόστος αποκτήσεως είναι μηδέν.
Μέσω του ευρώ οι διεθνείς τοκογλύφοι τραπεζίτες παγκοσμιοποιητές υποτάσσουν οικονομικώς τα κράτη, κοινωνικοποιούν (κρατικοποιούν) τις ζημίες τους και ιδιωτικοποιούν τα κέρδη τους.
GREXIT: H έξοδος της Ελλάδος (GREECE EXIT) από την ευρώ ζώνη και η επαναφορά της δραχμής (εθνική κυριαρχία) είναι ο μοναδικός τρόπος λύτρωσης. Τούτο όμως θα αποβεί μοιραίο για τους τοκογλύφους δανειστές διότι θα πυροδοτήσει την κατάρρευση του ευρωπαϊκού μορφώματος. Εκτόξευση των επιτοκίων δανεισμού της ευρωπαϊκής περιφέρειας με πρώτο θύμα την Γερμανία και θα επιφέρει παράπλευρο πλήγμα στο ήδη απαξιωμένο από τα BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Ν.Αφρική) δολάριο, (26,45 τρις δολ. παραγώγων είναι συνδεδεμένα με το ευρώ).
        Το τραγικότερο όμως όλων θα είναι η πιθανή κατάρρευσις του παγκοσμίου σαθρού χρηματοπιστωτικού συστήματος που ο κερδοσκοπικός του χαρακτήρας, έχει υπερβεί στο πολλαπλάσιο τις αντοχές του παγκοσμίου ΑΕΠ (το 2013 έφτασε τα 152 τρις δολ.υπερδιπλασιο του παγκοσμίου ΑΕΠ).


Οικονομική Ανάπτυξις με ευρώ:
Είναι αδύνατος η οικονομική ανάπτυξη χωρίς σύνορα, σύνταγμα και εκδοτικό προνόμιο (εθνικό νόμισμα).
Είναι αδύνατον 27 κράτη με δημοκρατικές διαδικασίες να φορέσουν το ίδιο μέγεθος παπούτσια σε όρους πληθωρισμού, ελλειμμάτων, επιτοκίων δανεισμού.

Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Βουλευτές: βάσει του άρθρου 33 του Συντάγματος ορκίζεται να φυλάσσει το σύνταγμα τους Νόμους, να μερίμνα για την πίστη τηρησιν να υπερασπίζεται την εθνική ανεξαρτησία και να προστατεύει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των ελλήνων.
Παρόμοια αναφέρει και το άρθρο 59 για τους βουλευτές.
Αντ’ αυτών, εφαρμόζεται, το αγγλικό δίκαιο, η χωρά τελεί υπό ξένη κατοχή και οι εντολές των κατακτητών βαπτίζοντα νομοί του κράτους με τις υπογραφές των ανωτέρω για την εξόντωση των ελλήνων.
        Υπόδουλε Συμπατριώτη, πίσω από τα τείχη της παραπληροφορήσεως που σε περιβάλλουν, υπάρχει η πληγωμένη από τους εφιάλτες Ελλάδα, η όποια μαζί με την σκιά σου, βαδίζουν προς πολτοποίηση στον ευρωπαϊκό ολετήρα.
        Σε αυτό το τραγικό αδιέξοδο υπάρχουν δυο επιλογές.
Η πρώτη να παραμείνεις καλωδιωμένος, δούλος προς εξαερωσιν και η δεύτερη να αφυπνησθείς για την οντολογική σου αποκαταστασιν σε μια πατρίδα με σύνορα, σύνταγμα και εκδοτικό προνόμιο για να μην δανείζεσαι αδίκως.
        Η ευρωπαϊκή ένωση με το ευρώ, αποδείχτηκε ο δούρειος ίππος εφαρμογής, ενός νέου μοντέλου σοβιετοποιήσεως (ΕΥΡΩΠΟΙΗΣΗΣ EUROPEESIS) για την φτωχοποιησιν και πολτοποίησιν των ευρωπαϊκών λαών στη υπηρεσία της παγκοσμίου διακυβερνήσεως.
        Το 1974 το ελληνικό χρέος της κεντρικής κυβερνήσεως προς το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ) ήτο 19,5% το (1980) 20,8% το (2001) 102,50% και το (2014) 182% ΣΥΝ 6000 αυτοκτονίες 1,5 εκ ανέργους και 3,5 εκ. κάτω από το όριο της φτώχειας.
        Θύμα της μεγάλης απάτης υπήρξε η πάμπλουτη Ελλάς που παρεδόθη από τους επιόρκους πολιτικούς και την ακαδημαϊκή κοινότητα βορά στους διεθνείς τοκογλύφους τραπεζίτες για τζόγο, απάτη και λεηλασία.
        Ξεκινώντας με την δόλια είσοδο στην ευρωζώνη (έλλειμμα 2,8 δις ευρώ καλύφθηκε με SWAP που στοίχισε στους έλληνες 16 δις ευρώ). Στην συνεχεία τα ευρωπαϊκά πακέτα αποδιοργάνωσης της οικονομίας και εκμαυλισμού της κοινωνίας. Η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ για να καταστεί  παγκοσμια χαβούζα λαθρομεταναστών. Ύστερα ο χορός των δαιμόνων με τον πακτωλό τρις ευρώ στα CDS επιλεκτικό κούρεμα PSI, έκδοσις ομολόγων για τις μίζες, θαλασσοδάνεια, ανακεφαλαιοποιησεις τραπεζών, με το αποκορύφωμα προδοσίας την πλασματική διόγκωση των ελλειμμάτων μας από την εθνική στατιστική υπηρεσία, για να προσφέρουν διπλή πρόσκληση στο ΔΝΤ (ΗΠΑ). Η μια για την άδικη είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ- (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) και η άλλη για την εποπτεία του τέταρτου ράιχ (Γερμανία) στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα. Η αποχώρηση από το ευρωπαϊκό μόρφωμα και η καταγγελία του επαχθούς, επονείδιστου χρέους είναι ιερόν καθήκον για τους έλληνες. Το πρώτο είναι ήδη υπό κατάρρευση και το δεύτερο εμπεριέχει όλα τα στοιχεία (απάτης, πλάνης, απειλής) θεμελιώσεως ακυρώσιμου συμβάσεως, συμφώνα προς το εθνικό, διεθνές δίκαιο, την επιτροπή διεθνούς δικαίου του ΟΗΕ 1980-1983 και της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τα ανθρωπινά δικαιώματα 1998. Η μετάβαση προς το εθνικό νόμισμα θα απαιτήσει σωστό σχεδιασμό, εθνική ομοψυχία, αρετή θυσίες και τόλμη. Ένα Νέο Μαραθώνα τον Δραχμο Μαραθώνα, της Λυτρώσεως. Μονό τότε με την βοήθεια του θεού, η χώρα θα βρει ξανά τον βηματισμό της προς την οικονομική ανάπτυξη, αξιοπρέπεια και ευημερία.

Ιδομενέας Αντ.Σαρρής





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters