Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Υποβρύχια ΠΥΛΗ στο ΜΑΛΙΜΠΟΥ, εκπέμπει ΡΑΔΙΟΣΗΜΑΤΑ


 Υπάρχει μία μυστηριώδης υποθαλάσσια δομή κοντά στο Μαλιμπού η οποία έχει προκαλέσει πονοκέφαλο σε ερευνητές UFO και ειδικούς του FBI. Θεωρείται ως ένα είδος διαύλου επικοινωνίας ή μεταφοράς, η οποία πρόσφατα εξέπεμψε νέο σήμα προς κάπου αλλού…

Βρίσκεται 6 μίλια από την ακτή του Point Dume στο Malibu στην California, είναι περίπου 2000 πόδια (666μ.) κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, έχει οβαλ σχήμα με 3 μίλια πλάτος και στο google maps θα το βρείτε στις συντεταγμένες 34° 1’23.31″N 118° 59’45.64″W . Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, περιβάλεται από μία σειρά κάυετων πτυχώσεων σε ίσες αποστάσεις, οι οποίες μοιάζουν να αποτελούν κολώνες ή κίονες κάποιου είδους -ο συνειρμός ότι πρόκειται για ένα αρχαίο κτίσμα είναι προφανής και αβίαστος.

Αυτή η δομή λέγεται πως είναι γνωστή ως «πλοίο» στους αυτόχθονες Chumash οι οποίοι λένε, επίσης, πως η περιοχή πλημμύρισε πριν 12.000 χρόνια -δηλαδή στα χρόνια που υπολογίζεται βυθίστηκε η Ατλαντίδα.

Η συγκεκριμένη δομή αρχικά είχε εντοπιστεί από τον συγγραφέα Robert M Stanley μέσω του google maps το 2010 και, με βάση διάφορες πληροφορίες και στοιχεία, ιστεύει ότι μπορεί να είναι ένα μεγάλο εξωγήινο σκάφος που έχει παραμείνει κάτω από το νερό για χιλιάδες χρόνια πώρα.

Υποστηρίζει, επίσης, ότι το παράξενο αντικείμενο θα μπορούσε να είναι μια αστροπύλη, ένα Stargate, μια σκουληκότρυπα που χρησιμοποιείται από εξωγήινους για να επισκέπτονται τη Γη -και ότι συνεχώς η περιοχή και το επίμαχο σημείο διερευνάται από μίνι-υποβρύχια που στέλνονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, μέσα από αρχαίους σωλήνες λάβας κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνια, που συνδέονται με υπόγειες στρατιωτικές βάσεις στην έρημο Mojave.

Όταν ήρθε σε επαφή με έναν παλιό φίλο που ζει στην περιοχή, τον κ Emmett, ο τελευταίος του είπε ότι γνώριζε για την παρουσία αυτής της δομής ήδη από την τελευταία δεκαετία, προτού ο Stanley την ανακαλύψει μέσω της εφαρμογής του της google.

Το εκπληκτικό είναι ότι ο Emmett έκανε ήδη από παλιά δειγματοληψίες στην περιοχή και «λάμβανε» παράξενα ραδιοσήματα να εκπέμπονται από το «πλοίο», σύμφωνα με το Yahoo News. Ο Emmett υποστηρίζει πως τα HAM ραδιοσήματα που κατέγραψε προέρχονται από αυτή την δομή, και έτσι σχηματίστηκε η πεποίθηση ότι η «δομή του Μαλιμπού» είναι ένα μεγάλο διαστημικό σκάφος που είχε την κατοικία εδώ, ίσως από τους αρχαίους χρόνους»

«Κάθε μέρα συναντούσα αυτά τα σήματα», λέει ο κ Emmett, ετών 93, ο οποίος υπήρξε ένας ερασιτέχνης ασυρματιστής από το 1938. «Το καταπληκτικό με τις εκπομπές είναι ότι έχουν μία σταθερότητα. Ήξερα, λοιπόν, ότι το σήμα έπρεπε να είναι πολύ κοντά», συνέχισε.
Ο κ Emmett υποτηρίζει ότι παρακολούθησε την πηγή αυτών των σημάτων χρησιμοποιώντας μία ισχυρή κεραία τοποθετημένη πάνω σε ένα φορτηγό και εντόπισε ότι προερχόταν από μια μυστηριώδη υποβρύχια δομή κοντά στην ιδιοκτησία του στη Φλόριντα.

«Είτε είναι μια βάση είτε ένα διαστημόπλοιο, ο Robert M. Stanley ισχυρίζεται ότι είναι σε τέλεια ευθυγράμμιση με πολλά μεγαλιθικά μνημεία στο Μαλιμπού και ταιριάζει με τους προφορικούςς θρύλους του Chumash που ισχυρίζονται ότι αυτή η περιοχή πλημμύρισε πριν 12 χιλιάδες χρόνια .

Ο Nigel Watson, συγγραφέας του Haynes UFO Investigations Manual λέει: «Υπάρχουν πολλές φήμες και ιστορίες για υπόγειες και υποθαλάσσιες ξένες βάσεις διάσπαρτες σε όλο τον κόσμο, συνήθως σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές που σχετίζονται με θεάσεις UFO και άλλα ανεξήγητα γεγονότα.
Όμως, η μυστηριώδης υποθαλασσιά δομή δεν έχει γίνει μόνο αντικείμενο έρευνας των ερευνητών UFO αλλά και γεωλόγων ακόμα και του FBI.

Σύμφωνα με την huffingtonpost η δομή προκάλεσε το ενδιαφέρον γεωλόγων όπως του
David Schwartz της αμερικάνικης Geological Survey, ο οποίος δεν βρήκε κάτι περίεργο και αλλόκοτο σε αυτήν, παρά μόνο ότι είναι κάπως ασυνήθιστη λόγω του επίπεδου πλατώματος, χωρίς όμως αυτό να προσδίδει κάτι. Ένας ειδικός αιγυπτιολόγος, ο John Anthony West, έλαβε παρόμοια θέση στο θέμα.

Στην έρευνα αναμείχθηκε και ένας πρώην ειδικός πράκτορας του FBI, ο Ben Hansen ο οποίος δήλωσε πως για να δούμε αυτό που βλέπουμε στο google maps η εφαρμογή συνδυάζει πληροφορίες από το Ναυτικό, την NASA, την NOAA και άλλους οργανισμούς. Κατά συνέπεια αυτό που βλέπουμε δεν είναι πραγματικό αλλά σε κατα προσέγγιση με ελειπείς πληροφορίες γραφικών.

Όλοι υποστηρίζουν πως οι κάθετες πτυχές που μοιάζουν με κίονες σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους είναι φυσικές.

Ωστόσο παρά τους ισχυρισμούς των ειδικών ότι η δομή αποτελεί έναν φυσικό υποθαλάσσιο σχηματισμό, κανείς από αυτούς ή κάποιος άλλος δεν μπήκε στην διαδικασία να ερευνήσει το θέμα των ραδιοσημάτων που λαμβάνει τακτικά ο κ. Emmett.

Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους τομείς της έρευνας UFO υπάρχουν πολλές ιδέες, αλλά λίγα στοιχεία τα οποία να αποτελούν αποδείξεις. Θα μπορούσε να είναι απλά ένας ευσεβής πόθος ότι τα ραδιοσήματα προέρχονται από αυτή τη δομή. Θα ήταν φανταστικό αν η δομή αποτελεί κάποιο αρχαίο διαστημόπλοιο ή βάση εξωγήινων που παραμονεύουν στα ανοικτά των ακτών του Μαλιμπού, αλλά μέχρι να βρεθούν οι αποδείξεις όλα αυτά παραμένουν απογοητευτικά αινιγματικά.


 
diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters