Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ «ΚΥΡΙΟ ΠΙΑΤΟ» στη Λέσχη Bilderberg

Η 63η συνάντηση των μελών της περιβόητης Λέσχης Bilderberg που ξεκινάει την Πέμπτη θα γίνει δεκτή, όπως και όλες οι προηγούμενες, με μια αίσθηση μυστηρίου, πλήρους μυστικότητας και άκρατης συνωμοσιολογίας.

Μόνο που αυτή τη φορά θα έχει και ελληνική ενδιαφέρον. Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Guardian: «Ξεχάστε τους G7, τώρα έχουμε τα μεγάλα όπλα της Λέσχης Bilderberg».

Και μπορεί το ελληνικό ζήτημα να μην είναι το μοναδικό – πως θα μπορούσε άλλωστε καθώς αναμένεται να συζητηθεί η κρίση στην Ουκρανία, η τεχνητή νοημοσύνη, η απειλή των χημικών όπλων και άλλα τινά – ωστόσο θα συζητηθεί ευρέως μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η παρουσία του Μπενουά Κερέ της ΕΚΤ και του Γερούν Ντάισελμπουμ από την πλευρά του Eurogroup, θα είναι μια καλή ευκαιρία για μάθουν οι σύνεδροι τι ακριβώς συμβαίνει με την Ελλάδα. Αν θα πάρουν αποφάσεις; Η απάντηση είναι «όχι».

Η φετινή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο στο Telfs-Buchen της Αυστρίας από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου  με τη συμμετοχή περίπου 140 προσωπικοτήτων από 22 χώρες, ενώ θα υπάρξει και ελληνική συμμετοχή.
 
 
http://www.ksipnistere.com/2015/06/bilderberg.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters