Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Τι είναι το Hellas Coin


Τι είναι το Hellas Coin ; 
Τo HellasCoin είναι ένα Ψηφιακό νόμισμα το οποίο χαρακτηρίζεται ως αποκεντρωμένο νομισματικό σύστημα. To HellasCoin χρησιμοποιείτε για μεταφορά χρημάτων σε όποιο σημείο του πλανήτη επιθυμείτε μέσω του διαδικτύου, αρκετά πιο οικονομικά από τις υπάρχουσες διαδικασίες μεταφοράς χρημάτων.
Είναι ένα ψηφιακό συναλλακτικό σύστημα μέσω Internet και συνεπώς υφίσταται μόνο μέσα σε ψηφιακά συστήματα, δηλαδή δεν έχει υλική υπόσταση (π.χ. χαρτονομίσματα). Τα ψηφιακά νομίσματα HellasCoin φυλάσσονται στο ψηφιακό πορτοφόλι (Wallet) του εκάστοτε χρήστη. Δεν έχει κεντρικό έλεγχο από κάποιον φορέα ή παράγοντα και η λειτουργία του βασίζεται στην επικοινωνία των υπολογιστών μεταξύ τους, μέσω του Internet.Η μόνη φορολόγηση που υπάρχει είναι μικρότερη από 0,05 Cents κατά τις πληρωμές και τα νομίσματα επιστρέφονται πίσω στο δίκτυο. Επιστρέφουν πίσω στους χρήστες δηλαδή.
Όσοι υπολογιστές συνεισφέρουν την επεξεργαστική τους ισχύ στο δίκτυο του HellasCoin, δημιουργούν νομίσματα, προφυλάσσουν το δίκτυο από επιθέσεις και ελέγχουν την ορθότητα κι εγκυρότητα των συναλλαγών που γίνονται σε αυτό (η διαδικασία αυτή είναι προαιρετική). Η δημιουργία των νομισμάτων είναι ελέγξιμη κι έτσι αποτρέπονται φαινόμενα όπως ο πληθωρισμός, που μειώνει την αξία ενός νομίσματος.Η ανταλλαγή HellasCoins μεταξύ χρηστών, σε οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο κι αν βρίσκονται, γίνεται εύκολα με τη χρήση ενός προγράμματος.Υπάρχουν υπηρεσίες που ανταλλάσσουν HellasCoins για άλλα νομίσματα όπως ευρώ, δολάρια, κλπ ή και για άλλα κρυπτονομίσματα.Οι HellasCoin συναλλαγές είναι μη αναστρέψιμες, δηλαδή αν στείλουμε νομίσματα σε ένα φίλο, δεν υπάρχει δυνατότητα ν’ αναστρέψουμε τη συναλλαγή. Ο μόνος τρόπος για να λάβουμε τα νομίσματά μας πίσω, είναι να γίνει νέα συναλλαγή από τον φίλο προς εμάς.
Το Hellas Coin απευθύνεται σε όλους. Είτε επιθυμείτε να αγοράσετε ένα προϊόν, είτε έχετε επιχείρηση και θέλετε να δεχτείτε πληρωμές με αυτό, σας είναι απαραίτητο!
Οι άνθρωποι του Hellas Coin δε σας αφήνουν ποτέ μόνους. Υπάρχει κοινότητα συζητήσεων να σας βοηθήσει και να συνομιλήσετε καθώς και εκπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα.
Ο Σκοπός
Δημιουργώντας το πρώτο Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα επιδιώκεται η αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων, να αλλάξουν τα πράγματα που λέει και ο λαός. Το HellasCoin είναι καθαρά Ελληνικό νόμισμα και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλοι.
Το Νόμισμα έχει εισαχθεί και είναι διαθέσιμο στο ανταλλακτήριο  http://c-cex.com , που σημαίνει ότι έχει πάρει τιμή έναντι του δολαρίου και άλλων νομισμάτων.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το HellasCoin; Ποια είναι τα οφέλη του; Γιατί είναι καλύτερο από τα μετρητά ή τις πιστωτικές κάρτες;
Δεχόμαστε αυτές τις ερωτήσεις όλη την ώρα, έτσι σκεφτήκαμε να γράψουμε μια λίστα με τους πέντε λόγους για τους οποίους εσείς, ή κάποιος, θα βρείτε το HellasCoin να είναι επωφελές να το έχετε και να το χρησιμοποιείτε.

1) Είναι κατασκευασμένο για τη γενιά μας
Τι εννοούμε με τον όρο ότι το HellasCoin είναι φτιαγμένο για τη γενιά του Internet; Κινούμαστε γρήγορα ώστε να ξεπεράσουμε τις μέρες του παρελθόντος που κυκλοφορούσαμε με μετρητά από χαρτί ή τραβούσαμε έξω την πιστωτική μας κάρτα. Το HellasCoin πηγαίνει αρκετά βήματα πέρα από την άνεση των πιστωτικών καρτών εξοπλίζοντας τους χρήστες με μια επιλογή πληρωμής που είναι σημαντικά χαμηλότερη σε τέλη και παρέχει σχεδόν στιγμιαίo χρόνο συναλλαγής.
Στην κορυφή της ευκολίας, το HellasCoin προσφέρει στους χρήστες των πιστωτικών καρτών την ελευθερία από τις ανησυχίες για απάτη, κλοπή ταυτότητας, και παράλυση των επιτοκίων. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι μια πρόσφατη έκθεση από την Goldman Sachs ανακάλυψε ότι το 33% της γενιάς αυτής θεωρεί ότι δε θα χρειάζονται έναν τραπεζικό λογαριασμό σε 5 χρόνια.

2) Είναι γρήγορο, ασφαλές και παγκόσμιο
Το HellasCoin δεν κάνει διακρίσεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε στον κόσμο, να το στείλετε σχεδόν αμέσως, σχεδόν δωρεάν. Η μεταφορά των hellascoins κοστίζει μόλις μερικά cents και μπορείτε να στείλετε όσα θέλετε. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα hellascoins δεν μπορούν να παραποιηθούν ή να αντιγραφούν. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε μια μέθοδο peer-to-peer, χωρίς την ανάγκη για μια τράπεζα ή τρίτων να επιβλέπουν.

3) Το HellasCoin έχει σχεδιαστεί με την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής
Ο Block Explorer εμφανίζει ολόκληρο το ιστορικό των συναλλαγών HellasCoin ώστε να μπορούν να το δουν όλοι. Το ιστορικό των HellasCoin συναλλαγών μπορεί να αναζητηθεί από οποιονδήποτε με πρόσβαση σε απευθείας σύνδεση. Με την πρώτη ματιά, θα μπορούσατε να εξετάσετε αυτό το επίπεδο διαφάνειας, το αντίθετο του ιδιωτικού. Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να είναι απολύτως διαφανείς με τα οικονομικά τους ή να τα κρατήσουν πολύ ιδιωτικά.
Το πρωτόκολλο του HellasCoin δεν απαιτεί οι άνθρωποι να ταυτοποιήσουν τους εαυτούς με σκοπό να συναλλάσσονται, αν και ορισμένες επιχειρήσεις μπορεί να το ζητήσουν να για λόγους συμμόρφωσης. Σε αντίθεση με μια τράπεζα, όπου οι άνθρωποι έχουν συχνά ένα ή δύο λογαριασμούς, μπορείτε να δημιουργήσετε όσα πορτοφόλια HellasCoin θέλετε.

4) Το HellasCoin δεν υπόκειται στον πληθωρισμό
Ο συνολικός αριθμός των HellasCoins που θα παραχθούν ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια, ο οποίος είναι διαφορετικός από τα άλλα νομίσματα. Όσο ο συνολικός αριθμός των ευρώ που κυκλοφορούν αυξάνεται, αυτό δημιουργεί τον πληθωρισμό. 
Ο πληθωρισμός είναι όταν η αξία του ευρώ σας, για παράδειγμα, μειώνεται με την πάροδο του χρόνου λόγω της αυξημένης προσφοράς. Το HellasCoin από την άλλη πλευρά είναι σπάνιο και ανταλλάξιμο, το οποίο δίνει ενδιαφέρουσες ιδιότητες.

5) Το HellasCoin παρέχει οικονομική ελευθερία
Αν δεν έχετε πρόσβαση σε τραπεζικό λογαριασμό, το HellasCoin μπορεί να σας επιτρέψει να είναι η δικιά σας τράπεζα. Το HellasCoin είναι ταυτόχρονα ένα ανοικτό χρηματοδοτικό πρωτόκολλο και ένα νόμισμα που απαιτούνται προκειμένου να συναλλάσσονται ελεύθερα στο πρωτόκολλο.


http://bitnews.gr/2015/05/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-hellas-coin-2/

1 σχόλιο:

tnd είπε...

ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ HELLAS COIN ;;;

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters