Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Τέλος τα Nike ρούχα για τους ισλαμιστές λόγω... αρχαίας Ελλάδας- Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ;;

  Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΝΙΚΕ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑΣ ΚΥΡΙΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ , ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ,ΤΩΝ ΣΧΌΛΩΝ ΤΩΝ κλπ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ   ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΩΓΜΟΥΣ .  ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ. Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ(MASTER PLAN) KAI OXI TYXAIA.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΣΚΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ  ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ  ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ .

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ . ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Κ' ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟΤΑΤΟ ΔΕ ΚΛΙΜΑ  ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ(ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ Ε.Ε) ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΚΑΙ  ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ.





 
Ανεπιθύμητα είναι πλέον τα προϊόντα της Nike στο Ισλαμικό κράτος της Συρίας, ISIS.
 
Οι Τζιχανιστές που θα φοράνε ρούχα της αμερικάνικης μάρκας θα έρχονται αντιμέτωποι με πρόστιμα, μαστίγωμα ή ακόμα και φυλάκιση.
 
Οι λόγοι που οι Τζιχαντιστές κήρυξαν την απαγόρευση της Nike είναι ότι θυμίζει το όνομα Ελληνίδας θεάς αλλά επίσης ισχυρίζονται ότι το όνομα της ακούγεται σαν λέξη με σεξουαλικά υπονοούμενο στα αραβικά.
 
Μάλιστα όσοι βρίσκονται στο ΙSIS δεν επιτρέπεται να να φοράνε τζιν ή άλλα ρούχα που η ονομασία τους παραπέμπει σε προκλητική γλώσσα ή προσβλητικές λέξεις. Κάποιοι νεαροί άνδρες που είχαν εντοπιστεί με τζιν είχαν απειληθεί ότι είτε θα τα παραδώσουν και θα τους δώσουν κάποιες πιτζάμες να βάλουν είτε θα οδηγηθούν στη φυλακή.
 
Προκειμένου να γνωρίζουν όλοι τι επιτρέπεται να φοράνε και τι όχι έχει μοιραστεί ένα φυλλάδιο με όσα ρούχα απαγορεύεται να φορούν.
 
Πλέον μέσα σε αυτό το φυλλάδιο βρίσκεται και η αμερικάνικη εταιρία. Ενώ οι Τζιχαντιστές έχουν φροντίσει να τοποθετήσουν και το σήμα της κάθε μάρκας αλλά και τη μετάφραση του στην Αραβική γλώσσα έτσι ώστε να μην υπάρχει δικαιολογία ότι κάποιος δεν γνώριζε ή δεν κατάλαβε.
 
Πάντως ένας από τους πιο γνωστούς διοικητές στο Ισλαμικό κράτος, ο Abu Waheebmm φοράει συχνά αθλητικά προϊόντα από την Δύση και μεταξύ αυτών προϊόντα της Nike και της Adidas.
 
Οι εκατομμύρια των καταπιεσμένων πολιτών που ζουν κάτω από την κυριαρχία των Τζιχαντιστών χρησιμοποιούν ως επιχείρημα ότι αρκετοί διοικητές του Ισλαμικού κράτους φορούν ρούχα της Δύσης. Προσπαθούν με αυτό το τρόπο να έχουν κάποια ελευθερία, έστω στην επιλογή ρούχων.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters