Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Kλίμα θερμού επεισοδίου δημιουργούν οι Τούρκοι


Κλίμα θεμού επεισοδίου δημιουργούν μεθοδικά οι Τούρκοι. Μετά τις συνεχείς προκλήσεις στο Αιγαίο τουρκικά ΜΜΕ χρέωναν σε ηγετικά στελέχη της ακροαριστερής οργάνωσης DHKP C που βρίσκονται στην Αθήνα την ομηρία και τον θάνατο του εισαγγελέα.

Στο μεταξύο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου σε άρθρο του έδινε την εικόνα που υπάρχει για την ελληνική κυβέρνηση στις ΗΠΑ:

Σε μια από τις σημαντικότερες κοιτίδες της διεθνούς οικονομίας τη Νέα Υόρκη, σοβαροί οικονομικοί παράγοντες είναι πλέον πεπεισμένοι ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι μια ομάδα ακραίων αριστερών που οδηγούν με ταχύτατους ρυθμούς τη χώρα στα βράχια. Αυτή τη στιγμή έχουν στρέψει όλη τους την προσοχή στο τι θα πράξει η ελληνική κυβέρνηση στις 9 Απριλίου όταν θα πρέπει να ικανοποιήσουν πέρα από τις μεγάλες εσωτερικές ανάγκες, τη δόση ύψους 448 εκατομμυρίων ευρώ προς το ΔΝΤ.
Aν αυτή την εικόνα έχουν στις ΗΠΑ και με γνωστή την εντύπωση των ευρωπαίων εταίρων-και ιδιαίτερα της Γερμανίας- για την ελληνική κυβέρνηση αντιλαμβάνεστε ότι βαδίζουμε ολοταχώς σε ναρκοθετημένο από πολλές απόψεις πεδίο.

Μάλιστα η 9 Μαίου-ημέρα που τόσο ο Ελληνας πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας θα βρίσκονται στην Μόσχα-μια τουρκική προβοκάτσια τύπου Ιμια θα μπορούσε να είναι η απάντηση κύκλων εντός και εκτός της χώρας που βλέπουν με οργή την προσέγγιση Αθήνας-Μόσχας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μιχάλη Ιγνατίου από ανώτατα στελέχη της οργάνωσής τους που βρίσκονται στην Ελλάδα πήραν την εντολή μέσω τηλεφώνου να χτυπήσουν τον εισαγγελέα Σελίχ Κιράζ που κρατούσαν όμηρο τα μέλη της ακροαριστερής οργάνωσης DHKP C το βράδυ της Τρίτης, ισχυρίζεται η εφημερίδα Βατάν η οποία επικαλείται πηγές της τουρκικής αστυνομικής ασφάλειας, μετέδωσε το Κυπριακό Πρακτορείο (ΚΥΠΕ-CNA).

Σύμφωνα με το άθλιο και προβοκατόρικο δημοσίευμα, οι δύο αριστεροί βρίσκονταν συνεχώς σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ηγεσία της οργάνωσης στην Ελλάδα κατά την ώρα των διαπραγματεύσεων με την τουρκική αστυνομία ενώ κρατούσαν όμηρο τον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την Βατάν, οι ίδιες πηγές στην αστυνομική ασφάλεια επισημαίνουν ότι ο Χουσεϊν Φεβζί Τεκίν ο οποίος θεωρείται τώρα αρχηγός της οργάνωσης καθώς και τα υπόλοιπα ανώτατα στελέχη του DHKP C βρίσκονται στην Ελλάδα. Αναφέρουν επίσης ότι ο αδελφός του ενός από τους δύο νεκρούς αριστερούς που σκότωσαν τον εισαγγελέα είχε εμπλακεί στην επίθεση κατά του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ τον Μάρτιο του 2013 στην Άγκυρα, από εκεί πήγε στην Ελλάδα μέσω Συρίας όπου και συνελήφθη και εκτίει τώρα ποινή φυλάκισης στην Ελλάδα.

Οι αστυνομικές αρχές της Τουρκίας πιστεύουν ότι τα δύο μέλη του DHKP C μπορεί το βράδυ της Τρίτης να είχαν επικοινωνία με τον αρχηγό της οργάνωσης Τεκίν. Εκτιμούν επίσης ότι ενδεχομένως να χτύπησαν τον εισαγγελέα ενώ είχαν ανοιχτή γραμμή με την Ελλάδα. “Πιστεύουμε ότι κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων ενημέρωναν συνεχώς την Ελλάδα. 

Κινούνταν με βάση τις εντολές που έπαιρναν από εκεί. Το να κάνουν μια τέτοια κίνηση την ώρα που δεν υπήρχε πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις με τους τρομοκράτες δείχνει ότι πήραν την εντολή να χτυπήσουν από το τηλέφωνο. Μόλις ήρθε η εντολή από την Ελλάδα να χτυπήσουν την εφάρμοσαν. Αυτό δείχνει η εικόνα που έχουμε και προς αυτή την κατεύθυνση γίνονται οι έρευνες”, αναφέρουν οι ίδιες πηγές στην Βατάν.

Η εφημερίδα ερεύνησε το θέμα έπειτα από δήλωση του Τούρκου Πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου ότι “κατά την διάρκεια της ομηρίας οι τρομοκράτες είχαν κάποιες επαφές στο εξωτερικό. Όλα αυτά τα παρακολουθούμε”. Η εφημερίδα έψαξε να βρει ποια είναι αυτή η χώρα στην οποία αναφέρθηκε ο Τούρκος Πρωθυπουργός και επικαλούμενη αρμοδίους της ασφάλειας έγραψε ότι τελικά αυτή η χώρα είναι η Ελλάδα.

Στο μεταξύ στις 4.30 το πρωί ξεκίνησε επιχείρηση της τουρκικής αστυνομίας εναντίον της οργάνωσης DHKP C στην πλατεία Όκμεϊντανι που πιστεύεται ότι είναι το αρχηγείο της στην Κωνσταντινούπολη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη μεγάλος αριθμός ατόμων.

Μέλος της ακροαριστερής οργάνωσης DHKP C, η νεκρή γυναίκα της νέας επίθεσης
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΚΥΠΕ Αννα Ανδρέου, η Ελίφ Σουλτάν Καλσέν, μέλος της ακροαριστερής οργάνωσης DHKP C, είναι η γυναίκα τρομοκράτης που σκοτώθηκε κατά την επίθεση εναντίον της αστυνομικής ασφάλειας Κωνσταντινούπολης όπως ανακοινώθηκε αργά το βράδυ.
Η Ελίφ Σουλτάν Καλσέν ήταν ήδη καταζητούμενη από τις τουρκικές αστυνομικές αρχές.

 Πριν από δύο μήνες είχε πραγματοποιήσει μόνη της επίθεση εναντίον της αστυνομίας στην πλατεία Ταξίμ με αυτόματο όπλο. Ο αστυνομικός είχε ανταποδώσει τα πυρά και η Ελίφ Σουλτάν Καλσέν άφησε εκεί το όπλο και το έσκασε.

Στο μεταξύ για τη νέα επίθεση, η τουρκική αστυνομία υποψιάζεται ότι είναι εμπλεγμένα άλλα τρία άτομα τα οποία εξαφανίστηκαν μέσα στο πλήθος κατά την διάρκεια της επίθεσης. Η πληροφορία αυτή της αστυνομίας βασίζεται σε αυτόπτες μάρτυρες.





 http://kourdistoportocali.com/post/42649/turkish
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/04/k.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters