Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

nuclear_submarine_suffered_500_000_damage_in_a_collisi-a-22_1428174155377
Ένα βρετανικό πυρηνικό υποβρύχιο υπέστη ζημιά 500.000 £  από ρήγμα 2 μέτρων στον πύργο ελέγχου μετά από σύγκρουση κατά τη διάρκεια παρακολούθησης ρωσικού πλοίου  και θα είναι εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Το »HMS Talent»,  χρησιμοποιείται για  επιτήρηση και εντοπισμό άλλων πλοίων και υποβρυχίων. Προχθές το βράδυ, οι Βρετανοί αξιωματούχοι Άμυνας αρνήθηκαν να αποκαλύψουν τις ακριβείς συνθήκες της συντριβής – συμπεριλαμβανομένων του χρόνου και τόπου του συμβάντος – αλλά ήταν ανένδοτοι στη θέση ότι το 5.300 τόνων »HMS Talent» που εισήλθε στο Βασιλικό Στόλο το 1990, χτύπησε σε «επιπλέοντα πάγο» και όχι σε ρωσικό πλοίο.

Ωστόσο, η Daily Mail αναφέρει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αυξημένες περιπολίες στη Βόρεια Θάλασσα και στα ύδατα κοντά στον Αρκτικό Κύκλο μετά από μια ισχυρότερη παρουσία των ρωσικών υποβρυχίων στην περιοχή.
jgjgkjgjkg
Πηγές του Ναυτικού  δήλωσαν ότι η βλάβη στο πυρηνοκίνητο υποβρύχιο, προκλήθηκε από σύγκρουση με άλλο »αντικείμενο», ενώ προσπαθούσε  να ανέβει στην επιφάνεια.
Η ανάβαση στην επιφάνεια  είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, διότι ο εξοπλισμός των υπέρηχων  ανιχνεύει τις ενδεχόμενες απειλές μπροστά και όχι από πάνω. Επιπλέον, τα ραντάρ δεν λειτουργούν στα υποβρύχια.
Μετά τη σύγκρουση, οι μηχανικοί του υποβρυχίου »HMS Talent» με πλήρωμα 130 ατόμων   διαπίστωσαν ότι είχε καταστραφεί το εξωτερικό υπόστρωμα του υποβρυχίου που καλύπτονται με πλακίδια τετράγωνου σχήματος πάχους 3 εκ. ελαχιστοποιούν τη μετάδοση  των ηχητικών κυμάτων του σκάφους  που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν τη θέση της.
Η επίσημη εξήγηση του Βασιλικού Ναυτικού ότι το υποβρύχιο  χτύπησε σε πάγο χρησιμοποιήθηκε  κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου για να καλύψει ζημιές σε  βρετανικά υποβρύχια , που  είχαν προκληθεί από τα πλοία του εχθρού.
 
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/04/blog-post_149.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters