Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ (6/4/2899 – Απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

10906267_740797556027379_4625525629319858685_n 
NEW RADIO 6-4-2015
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ
-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σήμερα θέλω να διαβάσουμε λίγο και το αντικείμενο δραστηριότητας και λειτουργίας για το τι καλούμαστε να κάνουμε, όπως και τους σκοπούς για τους οποίους ιδρύονται οι ΜΗ κερδοσκοπικές εταιρίες, αλλά Κοινωφελείς, για το κοινό όφελος όλων των Ελλήνων. Έχει συνδεθεί και η Νάνσυ Γεωργοσοπούλου.
Ν.ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Την καλησπέρα μου από την Ε.ΣΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα διαβάσω το αντικείμενο της δραστηριότητας και μπορούμε να κάνουμε τα σχετικά σχόλια:
«Ως Έλληνες πολίτες άνθρωποι, όπως και ο κάθε Ευρωπαίος πολίτης θεωρούμε ότι ζούμε και λειτουργούμε μέσα σε μια πολιτεία Ισονομίας και Ισοκρατείας, ενός Κράτου Δικαίου το οποίο ρυθμίζεται μέσα από το Αξιακό Σύστημα κανόνων και θεσμών, όπως αυτό έχει θεσμοθετηθεί μέσα στους αιώνες και μετά από βάσανα και αιματοχυσίες.
Στην Ελλάδα όμως, έχουμε δει να καταστρατηγείται το Σύνταγμα, να παραβιάζεται η Δημοκρατία σε όλες τις μορφές. Οι Έλληνες πολίτες για 5 συνεχή χρόνια από το 2009 έχουν γίνει θύματα μιας εγκληματικής στρατηγικής, η οποία προωθήθηκε από την ΤΡΟΙΚΑ κι έγινε αποδεκτή από την Ελληνική κυβέρνηση».
Η ΤΡΟΙΚΑ είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Άρα, το ΔΝΤ είναι μια εξουσία η οποία μας εξουσιάζει. Εξουσιάζει την ίδια μας ύπαρξη, την ζωή μας, την οικονομική μας κατάσταση και ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ο δεύτερος εξουσιαστής είναι η Κεντρική Ευρωπαϊκή τράπεζα. Και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ είναι ιδιωτικά μαγαζιά. Δεν είναι κρατικές οντότητες. Δεν είναι των λαών, άρα σκοπός της ύπαρξης τους έχουν το κέρδος. Σκοπός ύπαρξης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και των ιδιωτών τραπεζιτών και του ιδιωτών ιδιοκτητών του ΔΝΤ είναι το κέρδος. Άρα, δεν τους ενδιαφέρει αν θα σε σκοτώσουν, αλλά αν θα κερδίσουν.
Ο τρίτος εξουσιαστής είναι η Ευρωπαϊκή ένωση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι τίποτα άλλο από μια ιδιωτική εταιρεία. Όσο κι αν εμείς νομίζουμε ότι περιλαμβάνει λαούς και κράτη, η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Έχει να εξυπηρετήσει μόνο ιδιωτικά συμφέροντα, γιατί είναι οι ιδιωτικές εταιρείες που έχουν αντικαταστήσει τα κράτη και όλες αυτές μαζί έκαναν μια κοινοπραξία, που πάλι ΩΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ! Τα λέω απλά και πεζά για να γίνουν κατανοητά από όλους και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Αυτοί λοιπόν οι ιδιώτες κερδοσκόποι έστησαν την ΤΡΟΙΚΑ κι ό,τι τους είπαν το αποδέχτηκε η ελληνική κυβέρνηση, ο μόνος σκοπός τους είναι το κέρδος και δεν τους ενδιαφέρει η ανθρώπινη ύπαρξη.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι το πολίτευμα που η εξουσία πηγάζει από τον λαό και ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο διαμετρικά αντίθετα πράγματα.
Το ένα είναι οι ιδιώτες που σκοπό έχουν το κέρδος και το άλλο είναι ο λαός και το πολίτευμα της διοίκησης του που είναι η Δημοκρατία και ως πολίτευμα διοίκησης πηγάζει ως εξουσία από τον λαό και την ασκεί ο λαός.
Το βασικό χαρακτηριστικό της Δημοκρατίας είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία των ίδιων των πολιτών στην άμεση Δημοκρατία. Ή στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία –τάχα αυτό που ζούμε στην Ελλάδα- η λήψη των αποφάσεων γίνεται μέσω των αντιπροσώπων τους.
Αν καταλάβουμε πώς παίζεται το παιχνίδι, θα δούμε ότι μας έχουν βάλει σε μια κατάσταση να μην συμμετέχουμε, κοροϊδεύοντας μας ότι συμμετέχουμε. Πρέπει εμείς οι ίδιοι να το καταλάβουμε πώς το έχουν κάνει και στην συνέχεια να πάρουμε στα χέρια μας αυτό που έχουμε εν τοις πράγμασι, δηλαδή να αποφασίζουμε εμείς για τον εαυτό μας, γιατί εμείς είμαστε η εξουσία και από εμάς πηγάζει κάθε εξουσία. Ο λαός ασκεί την εξουσία, αν εφόσον αυτό το καταλάβουμε και θελήσουμε να το κάνουμε. Πάρα πολλοί από εμάς βρισκόμαστε στο στάδιο να έχουμε καταλάβει τι μας γίνεται, αλλά δεν θέλουμε να προχωρήσουμε σε μία οργανωτική κατάσταση άσκησης εξουσίας ως λαός και αφηνόμαστε στα όποια «θέλω» των ιδιωτών που μας κάνουν κουμάντο μέχρι τώρα.
ΟΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ» -ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Οι «Ελλήνων Συνελεύσεις» που αρχίσαμε να φτιάχνουμε που είναι Μη κερδοσκοπικές αστικές εταιρείες που έχουν σκοπό το κοινό όφελος, δηλαδή  το όφελος του συνόλου κι όχι του ενός. Θα λειτουργούν κάτω από ένα συγκεκριμένο εσωτερικό κανονισμό που θα δοθεί από την κεντρική εταιρεία και ο ίδιος θα ισχύει για όλα τα παραρτήματα των Ε,ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ.
Αυτό σημαίνει ότι όλος ο λαός πρέπει να ενταχθεί, συμμετέχοντας ενεργά, μέσα σε ένα δομημένο νομικά πρόσωπο, το οποίο θα είναι η Ελλήνων Συνέλευσις.
Επειδή όμως τα 10 εκατομμύρια που διαβιούν εντός Ελλάδος και τα υπόλοιπα που βρίσκονται εκτός, δεν είναι εφικτό να συγκεντρώνονται όλοι και να παίρνουν τις αποφάσεις, αναγκαστικά πρέπει να γίνει μια κατάτμηση κατά δήμο που διαμένει ο κάθε Έλληνας.
Άρα, έχουμε την δημιουργία Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας σε κάθε Δήμο που συνδέεται με ένα κοινό καταστατικό με μια κεντρική εκπροσώπηση του συνόλου. Αυτή η κεντρική εκπροσώπηση δεν είναι κάτι που λειτουργεί ως πυραμίδα που λένε κάποιοι που δεν αντιλαμβάνονται, ή κάνουν ότι δεν αντιλαμβάνονται. Διότι, όταν κάνεις πραγματικά άσκηση εξουσίας, ως λαός, θα πρέπει ανά 10-100.000 κάτοικοι, ανα δήμο να αποφασίζουν οι ίδιοι οι κάτοικοι.
Αυτή η ερώτηση θα πρέπει να μεταφέρεται και στους διπλανούς και στους πιο μακρινούς Δήμους, όπως και στους Έλληνες εκτός Ελλάδος. Όπως και οι Έλληνες εκτός Ελλάδος θα πρέπει να αποφασίζουν κι αυτοί και αυτό να μεταφέρεται στην μητρόπολη. Άρα, εκ των πραγμάτων, πρέπει να υπάρχει μια αμφίδρομη σχέση στην λειτουργία κατά τόπους μη κερδοσκοπικών αστικών εταιρειών η οποία να συνδέεται με την κεντρική εκπροσώπηση για πολλούς λόγους, τους οποίους θα αναλύσουμε.
Ένας από αυτούς είναι ότι η κάθε απόφαση που θα λαμβάνεται από τον λαό του κάθε Δήμου, από Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς που αφορά την ίδια τους την διαβίωση, την ύπαρξη τους, τα περιουσιακά τους στοιχεία και ό,τι αυτό συνεπάγεται, αυτό θα πρέπει μέσω εκπροσώπησης από κάθε Δήμο που ήδη έχει τελεσφορήσει κι έχει ήδη παρθεί η απόφαση του τι κάνουμε, να γίνει ομαδικώς συγκεντρωτικά σε όλη την Ελλάδα. Αυτό είναι και η κύρια ανάγκη σύνδεσης μεταξύ τους με κεντρική εκπροσώπηση  και με κοινό καταστατικό. Άρα έχουμε την κάθε τοπική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που ξεκινά μεν από λίγα μέλη, αλλά σταδιακά θα μπουν μέλη όλοι οι δημότες, ανεξάρτητα πότε χρονικά θα επιτευχθεί αυτό, να έχει απόφαση συγκεκριμένων θεμάτων, τα οποία θα συζητούνται και θα αποφασίζονται στον κάθε Δήμο, από τους ίδιους τους δημότες, για θέματα που τους αφορούν και μετά με απόφαση τους, θα εκλέγουν 1-3 εκπροσώπους που θα μεταφέρουν τις αποφάσεις-εντολές τους σε μια Γενική συνέλευση όλης της Ελλάδος.
Αυτές οι αποφάσεις-εντολές που θα μεταφέρονται δια εκπροσώπων σε μια συγκεντρωτική Γενική Συνέλευση, θα πηγαίνουν νομικά και υποχρεωτικά κι η κάθε μια από τις Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες του Δήμου αποτελεί μέλος της Γενικής Συνέλευσης όλης της Ελλάδος.
Άρα, όλη η ελληνική επικράτεια και οι Έλληνες που διαβιώνουν εκτός Ελλάδος, θα εκπροσωπούνται μέσω εκπροσώπων που θα μεταφέρουν τις ήδη ειλημμένες αποφάσεις στην Κεντρική Συνέλευση ως μέλη της συνέλευσης κι όχι απλά ως παραστάτες, ή θεατές. Εκεί πλειοψηφικά θα παίρνετε η συνολική τελειωτική απόφαση που θα δίνεται ως εντολή στην εκτέλεση της.
Στην συνέχεια, θα εκλέγεται η «Επιτροπή» ή το «Προεδρείο», όπως θέλετε να το ονομάσετε, που θα είναι η Εκτελεστική Επιτροπή της απόφασης που έχει ήδη ληφθεί. Δεν εκλέγουμε δηλαδή ένα προεδρείο για να αποφασίσει για εμάς και να μας δώσει εντολή το τι θα κάνουμε εμείς. Το αντίθετο. Έχουμε ήδη πάρει απόφαση του τι θέλουμε, οριστικοποιούμε ως σύνολο της Γενικής Συνέλευσης, ποια είναι απόφαση μας και στην συνέχεια εκλέγουμε την Εκτελεστική-επιτροπή εξουσίας ή Προεδρείο, για να λάβει και να υλοποιήσει την εντολή μας.
Αυτοί όλοι είναι ανακλητοί. Είναι όλοι εκλεγμένοι για ένα λόγο, για να εκτελέσουν τις εντολές τις δικές μας, του λαού και όχι για να αποφασίσουν για εμάς, τον λαό, όπως γίνεται με την βουλή μας και την κυβέρνηση μας τόσα χρόνια.
Άρα, μέσα σε αυτό το πλαίσιο και αφού αρχίζουμε να το δουλεύουμε και να το κατανοούμε ότι εμείς αποφασίζουμε τι θα κάνουμε και όλοι μαζί θα πάρουμε την τελική απόφαση μέσω εκπροσώπων που τους έχουμε δώσει συγκεκριμένη εντολή να μεταφέρουν, δηλαδή την κατά τόπους απόφαση της κάθε Μη Κερδοσκοπικής Αστικής Εταιρείας.
Οπότε, αυτοί οι οποίοι θα μεταφέρουν την απόφαση μας, θα είναι υποχρεωτικώς και αυτοί ανακλητοί και κάτω από συγκεκριμένη δέσμευση της μεταφοράς της απόφασης μας κι όχι να αποφασίσουν αυτοί τι θα μας φέρουν από τα κεντρικά, προς τα κάτω για να εκτελέσουμε εμείς.
ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ
Αυτό το πλαίσιο που διαμορφώνεται κατά αυτό τον τρόπο,  πρέπει  να λειτουργεί κάτω από κάποιους σκοπούς. Γιατί το κάναμε, αυτό που ξεκινήσαμε να κάνουμε:
Οι σκοποί της αστικής εταιρείας είναι να λειτουργεί πλήρως συντοντισμένα και συντεταγμένα με τα κεντρικά (που κεντρικά σημαίνει κι όλη η υπόλοιπη Ελλάδα). Εγώ δηλαδή που ανήκω στο δήμο Μιδέας, πρέπει να λειτουργώ συντονισμένα και συντεταγμένα με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα κι όχι ανεξάρτητα και όπως ο Δήμος θέλει, υπό την έννοια, «αποφασίζουμε μόνο εμείς και για εμάς και δεν δίνουμε δικαίωμα να μιλήσει κανείς άλλος».
Οι σκοποί πρώτα από όλα είναι:
1ος ΣΚΟΠΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ)
  1. Η προώθηση και η υποστήριξη των προσφορών του Αρτέμη Σώρρα που έχουν σκοπό την εξάλειψη του Δημοσίου και Ιδιωτικού χρέους των Ελλήνων, καθώς και την χάραξη και διαμόρφωση Σταθερής Αναπτυξιακής Πολιτικής του Ελληνικού έθνους, βασιζόμενο πάντοτε στα πανάρχαια ελληνικά αξιακά συστήματα.
Αυτό θα μας το αναλύσει αργότερα ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος καλύτερα.
Εμμένω στον πρώτο σκοπό που είναι ο πιο σοβαρός, γιατί αν δεν είχαμε τα ήδη κατετεθειμμένα –δεν είναι απλά οι προσφορές του Αρτέμη Σώρρα- είναι ήδη μεταβιβασμένα στο όνομα μας- θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Εδώ μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο η Νάνσυ ως νομικός και να μας το εξηγήσει ακριβώς, πώς έχει γίνει και πώς έγινε η εγκυροποίηση και με δικαστική απόφαση εντός της Ελληνικής επικράτειας του δικαστηρίου των Αθηνών, αφού ο Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε δικό του περιουσιακό στοιχείο στο όνομα μας και κατόπιν το μεταβίβασε και το έκανε δική μας περιουσία. Δεν έχουμε απλά έναν λογαριασμό ένα περιουσιακό στοιχείο του Σώρρα, αλλά έχουμε μεταβιβασμένο στο όνομα μας, δική μας ιδιοκτησία, το περιουσιακό στοιχείο που ήταν πριν στην ιδιοκτησία του Αρτέμη Σώρρα. Αυτό έγινε με κάποιες νομικές ενέργειες που έκανε και σε αυτό το σημείο θα ήθελα και την βοήθεια της Νάνσυς να μας το αναλύσει λίγο.
ΠΕΡΙ 600 ΔΙΣ….
ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Εξαιρετική η ανάλυση που κάνατε μέχρι τώρα. Εγώ μπήκα σε αυτή την μόνη πραγματικότητα που υπάρχει στην χώρα μας ενεργά, πριν λίγους μήνες.
Ήδη είχε δηλαδή λάβει χώρα η 67650/13 δικαστική απόφαση του δικαστηρίου Αθηνών, όπου πλέον με αυτή την απόφαση νομίζω πως οποιοσδήποτε και αν είχε οποιαδήποτε αμφιβολία, για το αν υπάρχει η προσφορά των 600 δις του Αρτέμη Σώρρα, μετά από την απόφαση αυτή, κανείς δεν μπορεί να πει ότι η προσφορά δεν υπάρχει.
Με αυτή την απόφαση το δικαστήριο αθώωσε τον Αρτέμη Σώρρα και τον τότε συγκατηγορούμενο του, για τα αδικήματα διασποράς ψευδών ειδήσεων με σκοπό την κατάλυση του πολιτεύματος. Αυτό έγινε στο διατακτικό της απόφασης. Δεν κρίθηκε από το δικαστήριο ότι πληρείται είτε η υποκειμενική, είτε η αντικειμενική υπόσταση του αδικήματος για το οποίο είχε προσαχθεί και μηνυθεί από τον τότε βουλευτή και μετέπειτα Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά στο σκεπτικό αυτής της απόφασης είναι πολύ σημαντικό να πούμε ότι το δικαστήριο αναγνωρίζει τον Αρτέμη Σώρρα ως τον μόνο κύριο και διαχειριστή έξι ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου, αξίας 100 δις έκαστο.
Αυτό, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί μετά από αυτή την αμετάκκλητη απόφαση του μονομελούς πλημμελοδικείου Αθηνών, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι πράγματι υπάρχουν κατατεθειμμένα 600 δις στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας. Στην δικογραφία της Αθήνας υπάρχει η πιστοποίηση της εγκυρότητας των ομολόγων του κεντρικού φορέα του καναδικού κράτους και η πιστοποίηση της προέλευσης των χρημάτων, άρα και η πιστοποίηση της εγκυρότητας  του συνόλου του συμβολαίου από τα οποία προέρχονται τα 600 δις που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι πολλαπλάσια και ανέρχονται στα 2τρις 875 δις δολάρια.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλω να μείνουμε λίγο ότι εκτός από το άνοιγμα του κηδεμονευόμενου λογαριασμού, δηλαδή λογαριασμού καταπιστεύματος στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, που εκ των πραγμάτων είμαστε δικαιούχοι εμείς οι Έλληνες Ιθαγενείς και ουδείς άλλος. Πρέπει να τονίζεται κάθε φορά για να καταλάβουμε την δυνατότητα που έχουμε εμείς οι Αυτόχθονες Ιθαγενείς και το Εθνικό περιουσιακό στοιχείο που έχουμε και στην συνέχεια, πώς έγινε η μεταφορά  στο όνομα μας αυτού του περιουσιακου στοιχείου και ποιοι συναίνεσαν και για ποιο λόγο, γιατί δεν έχουμε σε έναν λογαριασμό στο όνομα μας, ένα περιουσιακό στοιχείο ενός τρίτου, αλλά είναι δικό μας περιουσιακό στοιχείο, μεταβιβασμένο σε εμάς.
Ν. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Είναι αλήθεια ότι σύμφωνα με την απόφαση 67650/13 αναγνωρίστηκε ότι τα 600 δις ήταν στην κυριότητα του Αρτέμη Σώρρα, είναι πλέον κατετεθειμμένα και μεταβιβασμένα στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, όλων ημών Ελλήνων πολιτών και επομένως, κάθενας από εμάς, ουσιαστικά του αναλογεί μερίδιο αυτού του ποσού.
Αυτό σημαίνει ότι ερχόμαστε και στο σκοπό του καταστατικού, με βάση το οποίο μπορεί να εξοφληθεί, όχι μόνο το δημόσιο χρέος της πατρίδας μας, αλλά να εξοφληθεί και το ιδιωτικό χρέος που ο κάθενας από τους Έλληνες πολίτες μπορεί να έχει στις 4 συστημικές τράπεζες στην Ελληνική επικράτεια, στα ασφαλιστικά ταμεία και στο Ελληνικό δημόσιο.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καθώς και να χρηματοδοτηθεί κάθε μια ανάγκη ως έργο που έχει να παρουσιάσει το ελληνικό δημόσιο άνευ τόκου.
Αναφέρομαι στον τόκο του 0,5% που λέει και ο δικαστής στην απόφαση και δεν το διευκρινίζει και έτσι αναγκαστήκαμε και στην Εφημερίδα που εκδόσαμε να κάνουμε επεξηγηματικό πίνακα της προσφοράς. Το δημόσιο χρέος δεν έχει τόκο. Είναι μηδενικός ο τόκος. Τα δημόσια έργα δεν έχουν τόκο. Θα χρηματοδοτηθούν άτοκα. Το ιδιωτικό χρέος και η χρηματοδότηση των τραπεζών εμπεριέχουν τόκο, που είναι από 0,3% ως 0,5% και την διαπραγμάτευση του επιτοκίου την κάνει η ίδια η κυβέρνηση και όχι η πλευρά του Αρτέμη Σώρρα ή εμείς.
Είναι αρμοδιότητα της κυβέρνησης να κάνει την διαπραγμάτευση του 0,3%-0,5% για την χρηματοδότηση του ιδιωτικού χρέους των τραπεζών.
Σε εκείνο που θα ήθελα πάλι την προσφορά σου είναι ότι το πώς  έχει διενεργηθεί η μεταβίβαση, ποια ήταν η νομική διαδικασία και πώς ο Αρτέμης Σώρρας ζήτησε την συναίνεση του Αμερικανικού δημοσίου και για ποιο λόγο, για να μεταφερθεί το περιουσιακό στοιχείο που ήταν του αμερικανικού δημοσίου στο όνομα των Ελλήνων, γιατί θα μπορούσε να προβάλλει ένσταση. Δηλαδή, την δουλειά που έπρεπε να κάνει νομικά η κυβέρνηση μας, ως διαχειριστές μας, την έκανε ο Αρτέμης Σώρρας και τους έφερε όλη αυτή την δουλειά, τελειωμένη και έτοιμη, δηλαδή τον έλεγχο, την πιστοποίηση, την δανειοδότηση, την μεταφορά και τέλος την μετονομασία στους Έλληνες κάνοντας τα 600δις ιδιοκτησιακό περιουσιακό στοιχείο όλων των Ελλήνων. Ο Αρτέμης Σώρρας τήρησε όλη την διαδικασία του πρωτοκόλλου. Γιατί, για παράδειγμα, το αμερικανικό δημόσιο θα μπορούσε να είχε προβάλλει ένσταση ή ο Αρτέμης Σώρρας να έκανε την μεταβίβαση χωρίς να τους ρωτήσει.
Ν. ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Ναι, είναι σαφές ότι έχει ακολουθηθεί όλη η προβλεπόμενη διαδικασία ή οποία ήταν απαραίτητη να γίνει για αυτό> Ουδέποτε μέχρι σήμερα, ουδείς, ούτε και το αμερικανικό δημόσιο δεν προέβαλε καμία ένσταση για την εγκυρότητα και την ύπαρξη του συγκεκριμένου συμβολαίου. Ήδη με τον τρόπο που μίλησες Γιάννη, είπες κι εσύ ακριβώς αυτό.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι πολύ σημαντικό κατά την ταπεινή μου άποψη να τονιστεί ότι το αμερικανικό δημόσιο, αν ήθελε και αν υπήρχαν οι λόγοι, θα μπορούσε να προβάλλει ένσταση. Όσον αφορά την μεταβίβαση των ομολόγων στο όνομα των Ελλήνων, όπως και η προσφορά-κατάθεση στο όνομα των Ελλήνων, θα μπορούσε η Ελλάδα να ήταν ένα κράτος που η Αμερική να προέβαλε βέτο, ή να έχει αντιδικίες, ή μπορεί να ήταν ακόμα και σε εμπόλεμη κατάσταση. Η Αμερική είχε κάθε δικαίωμα να προβάλλει ένσταση αμέσως και να πει ότι δεν δέχεται και δεν συμφωνεί να γίνει κατάθεση για το χρέος της Ελλάδος.
Ν. ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Όταν ο Αρτέμης Σώρρας έκανε την υποβολή της τιτλοποίησης του συνολικού ποσού και είπε ότι «θέλω να τα επιμερίσω προκειμένου να αποπληρώσω τόσο το δημόσιο όσο και το ιδιωτικό χρέος της πατρίδος μου και πιθανώς κι άλλων κρατών», ποτέ από τότε μέχρι σήμερα το αμερικανικό δημόσιο δεν προέβαλε καμία ένσταση επί του τρόπου τον οποίο ο Αρτέμης Σώρρας επέλεξε για να επιμερίσει το συνολικό ποσό. Αυτό τουλάχιστον γνωρίζω και μπορώ να καταθέσω.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άλλωστε έχει παρέλθει και η ημερομηνία που το αμερικανικό δημόσιο μπορούσε να προβεί σε ένσταση από το τέλος του Οκτωβρίου του 2012. Εκείνο το οποίο είναι επίσης πάρα πολύ σοβαρό, είναι να κατανοήσουν όλοι ότι από την στιγμή που δεν υπήρχε και η ένσταση από το αμερικανικό δημόσιο και τα ομόλογα είναι κρεμασμένα και έτοιμα στο γραφείο πληρωμών και μπορούν να τα βλέπουν όλοι παγκόσμια, ο Αρτέμης ο Σώρρας έχει κάνει και την δουλειά της κυβέρνησης, άρα η κυβέρνηση τα έχει όλα έτοιμα από τότε.
Ν. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Εκτός από την θέληση της!
ΠΕΡΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ και Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό είναι γεγονός ότι δεν είχε την θέληση. Αυτό καλούμαστε σήμερα μέσω των «Ελλήνων Συνελεύσεις» να επιβάλλουμε στην κυβέρνηση την θέληση να μας ξεχρεώσει.
Αυτός είναι κι ο πρώτος σκοπός της σύστασης των Μη Κερδοσκοπικών Εταιρειών. Να υποστηρίξουμε και να προωθήσουμε τις προσφορές του Αρτέμη Σώρρα που δεν είναι μόνο τα 600 δις, είναι κι άλλα, όπως κι Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΤΟΚΩΣ!
Τα έργα κατασκευής των Δήμων είναι δωρεάν και η απόδοση τους είναι στους Δήμους. Αυτό πρέπει να αναλυθεί πολύ καλά για να γίνει κατανοητό. Έχουν γίνει πολλές ομιλίες για αυτό, αλλά τώρα σαν συγκρότηση Μη κερδοσκοπικών εταιρειών «Ελλήνων Συνελεύσεις», ειδικά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου πρέπει να κατανοήσουν τι έχει γίνει νομικά και το πώς καλούμαστε να δράσουμε.
Η Τρίτη πρόταση του Αρτέμη Σώρα κατά σειρά είναι τα 2,3 τρις δολάρια για τους Δήμους Ελλάδος και Κύπρου και τον απανταχού Ελληνισμό κι όπου κι αν βρίσκονται οι Έλληνες και για αυτό καλούνται να ιδρύσουν Ελλήνων Συνελεύσεις, γιατί τους αφορά και το τρίτο οικονομικό εργαλείο, όπου και αν βρίσκονται στην γη.
Αυτά τα χρήματα είναι ιδιοκτησία μας κι όχι ιδιοκτησία του Αρτέμη Σώρρα. Είναι μόνο ένα μικρό μέρος δικής μας ιδιοκτησίας, από μια πολύ μεγαλύτερη που είναι υπερβολικά πολύ μεγάλη και καταντά να γίνεται απίστευση όσον αφορά το μέγεθος της. Αν και χρήζει τεράστιας νομικής σημασίας και εξήγησης για να κατανοηθεί πλήρως τα πόσα μπορούμε να έχουμε! Θα το κάνουμε κι αυτό, αλλά ας μείνουμε στα 2,3 τρις τα οποία ανήκουν εξ’αδιαιρέτου όλων μας. Έρχονται θεσμικά για να υλοποιηθεί αυτή η χρηματοδότηση μέσω των εκπροσώπων που έχουμε εκλέξει, των Δημάρχων, που ως Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, οι Δήμοι έχουν την δυνατότητα, μέσω των επικεφαλών αιρετών αρχόντων τους, βάσει του Ελληνικού συντάγματος και του Ελληνικού νόμου να δώσουν την εντολή στην ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ από όποιον μπορεί και έχει τον τρόπο και τις εγγυήσεις να υλοποιήσει χρηματοδότηση υπέρ των δήμων, των έργων των δήμων και την κατασκευή τους και υπέρ όλων των Ελλήνων, χωρίς να υπάρχει επιβάρυνση από κανένα δημότη, από κανέναν δήμαρχο και από κανένα θεσμό και να βαραίνει αποκλειστικά για κάθε αστική , είτε νομική, είτε οικονομική αυτόν που θα δομήσει την χρηματοδότηση.
Αυτό καλείται να το φέρει εις πέρας ο Αρτέμης ο Σώρρας. Εμείς, ουσιαστικά ο λαός γνώριζε, αφού μας αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες και αποφάσισε να προχωρήσει στην χρηματοδότηση και μιας και ο Αρτέμης ο Σώρρας έχει αποδείξει ότι έχει την δυνατότητα στο χρηματοφυλάκιο του να καταθέσει τις εγγυήσεις που χρειάζονταν.
ΠΕΡΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ…
Αν πάμε πίσω, θα δούμε το θέμα της Τράπεζας Ανατολής που παρόλο που έχει στοιχίσει πολύ αίμα, πολλοί Έλληνες δεν έχουν σκύψει πάνω σε αυτή την υπόθεση για να καταλάβουν σε βάθος τι έχει γίνει και πώς έκλεψαν το χρυσό των Ελλήνων. μέσω μιας δήθεν Ελληνικής τράπεζας που θα αγκάλιαζε τον Ελληνισμό της ανατολικής Μεσογείου και του Πόντου. Αυτή η Τράπεζα Ανατολής ιδρύθηκε πάλι από τους ίδιους ιδιώτες ιδιοκτήτες των ιδιωτικών εταιρειών – κρατών της ιδιωτικής εταιρείας σήμερα, Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιωτικής εταιρείας σήμερα Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα και της ιδιωτικής εταιρείας σήμερα Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που πάλι μας σκοτώνει.
Οι ίδιοι δημιούργησαν και την Τράπεζα Ανατολής, μια φαινομενικά Ελληνική τράπεζα για να κάνουν αφαίμαξη αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου σε χρυσό του πλούτου του Ελληνισμού τότε, που ήταν διάσπαρτος από τον Λίβανο, την Αίγυπτο, όλο τον Λεβάντε, την Μικρά Ασία, τον Πόντο, την Ρουμανία, το Ιάσιο και πάει λέγοντας και να χρησιμοποιήσουν αυτά τα κεφάλαια για να χρηματοδοτήσουν τους σκοτεινούς σκοπούς τους.
Αν κάποια στιγμή μπει στην συζήτηση μας, ο Βασίλης ο Σωτήρας, αν ερωτηθεί, πιστεύω να μπορέσει να μας δώσει κάποιες πληροφορίες για την Τράπεζα Ανατολής και την χρηματοδότηση της εταιρείας των ανατολικών Ινδιών. Αυτό για να δούμε πώς γίνεται το παιχνίδι στην Άπω Ανατολή. Κι αυτό το παιχνίδι εκεί γίνεται με τον Ελληνικό χρυσό της ανατολικής Μεσογείου. Αυτό λοιπόν έδειξε και ανέδειξε ο Αρτέμης Σώρρας που οι πιο πολλοί τον θεωρούσαν χαμένο και οι πιο πολλοί σήμερα δεν ήξεραν καν ότι υφίσταται, αυτό το τεράστιο γεγονός που στοίχισε σε 4.000.000 τουλάχιστον Έλληνες την ζωή τους και σε ξεσπίτωμα 2,500.000 πληθυσμό. Είναι οι διωγμοί του Ελληνισμού που έγιναν από τηνΜ. Ασία, αλλά και μετέπειτα από την Αίγυπτο,  από τα κράτη του πρώην ανατολικού μπλογκ επί της σοβιετικής επιρροής που έχουν να κάνουν με αυτό. Όσο και να φαίνονται ασύνδετα και απίστευτα κάποια πράγματα, έχουν να κάνουν και με αυτό.
Η ανάδειξη του θέματος και η δωρεά σε εμάς τους Έλληνες των 8 μετοχών της Τράπεζας Ανατολής, την όλη νομική διαδικασία που πάλι την έκανε ολόκληρη ο Αρτέμης ο Σώρρας και την έφτασε την υπόθεση μέχρι και σε κοινοβουλευτικό έλεγχο κι έχουμε την ίδια την βουλή του Ελληνικού κράτους να πιστοποιεί επίσημα, αξία 675δις ευρώ στην κάθε μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής. Και αυτή η αξία προκύπτει από ελέγχους που έχει κάνει και από το ίδιο το Υπουργείο –οπότε, τοΥπουργείο ξέρει και κάνει πολύ καλά την δουλειά του- και αναφερόμαστε τώρα μόνο στο παθητικό κεφάλαιο, δηλαδή, της κατάθεσης των 125 γαλλικών φράγκων. Αυτό είναι το παθητικό της μετοχής. Το ενεργητικό κεφάλαιο είναι τα κέρδη. Από την ώρα που καταθέτεις τα χρήματα από εκεί και πέρα ό,τι έχεις να μοιραστείς τα επόμενα χρόνια είναι το ενεργητικό, δηλαδή, από την ενεργητικότητα της τράπεζας και τα κέρδη που έχουν προκύψει και το μέρισμα που ακολουθείται να δοθεί στην κάθε μετοχή.
Το παθητικό λοιπόν είναι 675 δις επί 8 μετοχές που μας έχει δωρίσει πάλι ο Αρτέμης Σώρρας είναι 5,3 τρις. Δεν είναι κανένα ευκαταφρόνητο ποσό, ούτε μηδαμινό χωρίς ουσία και σημασία. Άρα, έχοντας 5,5 τρις πιστοποιημένα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, έχουμε απόδοση φόρων 27 δις που ούτε αυτά δεν τα ζητούν από τον Αρτέμη Σώρρα ενώ μας σκοτώνουν καθημερινά για να μην καταλάβει κι ο τελευταίος Έλληνας την ενεργοποίηση της μετοχής.
Αυτόν τον χρυσό όμως των μετοχών, τον εγγυάται η κεντρική γαλλική τράπεζα, που ναι μεν λέγεται έτσι, αλλά είναι πάντα η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα που εγγυάται τον χρυσό των μετοχών της Ανατολής. Είναι η ίδια η τράπεζα που σου στέλνει τους μπράβους της εκτελεστές-δολοφόνους και σε σκοτώνουν. Είναι το ένα κομμάτι, αυτό που λέγεται ΤΡΟΙΚΑ. Περιέργως οι ιδιοκτήτες της Κεντρικής Γαλλικής Τράπεζας που έχει γίνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα, είναι οι ίδιοι ιδιοκτήτες που έχουν το ΔΝΤ, το δεύτερο μέρος της ΤΡΟΙΚΑ και είναι και οι ίδιοι που έχουν την εταιρεία, κοινοπραξία Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι το τρίτο κομμάτι της ΤΡΟΙΚΑ.
Ποιος είναι λοιπόν ο κυριότερος σκοπός ίδρυσης και το αντικείμενο δραστηριότητας των Ελλήνων Συνελεύσεων; Είναι ότι «οι Έλληνες πολίτες τα ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια –φυσικά έχουν προηγηθεί πολλά χρόνια πίσω- έχουν πέσει θύματα μιας εγκληματικής στρατηγικής που προέρχεται από την ΤΡΟΙΚΑ κι έγινε αποδεκτή από την Ελληνική Κυβέρνηση». Αυτό γράφεται στον Καταστατικό των Ε.ΣΥ που συστήνουμε αυτή την στιγμή, δηλαδή των Αστικών Μη Κερδοσκοπικών Εταιρειών. Το λέω για να δείτε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και μετά θα δούμε στην συνέχεια το πώς θα τα αντιμετωπίσουμε.
Άρα, έχουμε και τα χρήματα των Δήμων που μπορεί να εγγυηθεί ο Σώρρας, τα οποία είναι από Κληρονομικά Κεφάλαια πάλι δικά μας, μας έχει ήδη δώσει και 5,5 τρις που μπορούμε να αξιοποιήσουμε και όπως και τα 600 δις που περιμένουν εμάς να τα ενεργοποιήσουμε. Εμάς, ως ιδιοκτήτες!
Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
Αυτή είναι και η έννοια του Ψηφίσματος το οποίο κάναμε όταν πήραμε στα χέρια μας την απόφαση του δικαστηρίου, που ήταν το πιο σοβαρό και το πιο νόμιμο  αποδεικτικό στοιχείο, εντός της ελληνικής επικράτειας, για να κατανοήσουμε ότι: έχουμε στην ιδιοκτησία μας 600 δις δολάρια, άρα, αφού εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες, καλούμαστε εμείς να πάρουμε θέση και να κάνουμε το αυτονόητο.
Ποιο είναι αυτό το αυτονόητο; Να απαιτήσουμε ενυπόγραφα να πληρωθεί κάθε υποχρέωση και άρουμε κάθε κατάσχεση που έχει γίνει εις βάρος της Εθνικής Περιουσίας από τα δικά μας τα χρήματα που είναι και μεταβιβασμένα στο όνομα μας.
Πλέον, πρέπει να γίνει κατανοητό και να το αντιληφθούν όλοι ότι από το 2010, η Ελλάδα είναι όλη κατασχεμένη, τόσο πολύ που ακόμα και τα φυσικά μας σώματα είναι κατασχεμένα κι αυτά. Ξέρω ότι είναι πολύ βαρύ αυτό που λέω και ότι είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό, αλλά είναι έτσι!
2ος ΣΚΟΠΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ)
Θέλω να συνεχίσω με τον 2ο σκοπό.
  1. Την διερεύνηση των δεδομένων όπως αυτά έχουν σημειωθεί κατά την εξελικτική πορεία της οικονομικο-πολιτικο-κοινωνικής κρίσης στην Ελληνική κοινωνία…» Γιατί η κρίση είναι τριπλή, είναι και οικονομική και πολιτική και κοινωνική. Για μένα, είναι κυρίως κοινωνική. Πηγάζει ίσως από το οικονομικό, αλλά είναι η ίδια η Ελληνική κοινωνία, οι ίδιοι Έλληνες,  που στην ουσία γενοκτονούνται.
Έχασαν την εργασία τους, έχασαν το φαγητό τους και έφτασαν οι μάνες να μην έχουν να πληρώσουν από το εισόδημα τους για να ταΐσουν τα παιδιά τους και αυτό χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο. Δυστυχώς είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα και βλέπω με θλίψη μου κάποιους ανθρώπους, ή να αδιαφορούν, ή να μας πολεμούν ακόμα,  γιατί προσπαθούμε να τους μεταδώσουμε τις πληροφορίες.
«συνέχεια 2ου σκοπού) «..με σκοπό να στοιχειοθετηθεί το ιστορικό με αδιαφιλονίκητα και αδιαμφισβήτητα αποδεικτικά ντοκουμέντα».
Ήδη, είτε το θέλουμε, είτε όχι, είμαστε σε αυτή την διαδικασία εδώ και πολύ καιρό. Καθημερινά, στοιχειοθετούμε ντοκουμέντα, που είναι αδιαφιλονίκητα και αδιαμβισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία από όλους και  τα έχουμε για να τα κατανοήσουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε.
3ος ΣΚΟΠΟΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Πάμε στον 3ο σκοπό:
  1. η δια νομίμων μέσων αξιολόγηση, προώθηση και απαίτηση λογιστικού ελέγχου του συνολικού χρέους του Ελληνικού χρέους από συμβούλιο ειδικών επιστημόνων και νομικών.» Αυτό θα ήθελα να μας το αναπτύξεις.
Ν. ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Είναι σαφές ότι σε μια ευνομούμενη πολιτεία και μια συντεταγμένη πολιτεία, που έχει σύνταγμα, που έχει νόμους, δεν μπορεί ουδείς να μας υποχρεώσει, εμάς, τον ελληνικό λαό να πληρώσουμε κάτι που δεν έχουμε ελέγξει, από πού ακριβώς έχει πηγάσει και γιατί ακριβώς έχει ανέλθει στο ύψος που μας λένε ότι έχει ανέλθει.
Δεν είναι δυνατόν σήμερα να μην γνωρίζει ο καθένας πολίτης από εμάς από την υποτιθέμενη ευνομούμενη πολιτεία, ποιο είναι το δημόσιο χρέος που βαρύνει όλο το ελληνικό κράτος και έπειτα τον καθένα από εμάς. Είναι σαφές λοιπόν ότι θα πρέπει, πριν από την οποιαδήποτε υπογραφή οποιασδήποτε νέας σύμβασης, να γνωρίζουμε ποιο ακριβώς είναι το ύψος που ανέρχεται το σημερινό δημόσιο χρέος.
Έχει ξεκινήσει υποτίθεται ήδη στην βουλή μια διαδικασία για να διαλευκανθεί η κατάσταση και να γίνει λογιστικός έλεγχος. Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε ότι ήδη από εχθες ξεκίνησε στην παλαιά βουλή μια σειρά από ομιλίες, στις οποίες πήραν μέρος και νομικοί και καθηγητές πανεπιστημίων και ξένοι φορείς. Συγκεκριμένα θέλω να αναφερθώ κυρίως σε αυτά τα οποία είπε ο Γιώργος ο Κασσιμάτης, που τον θεωρώ έναν εξαιρετικό συνταγματολόγο και ότι πραγματικά είναι ο μοναδικός που εξέφρασε την άποψη από την αρχή που μπήκε η Ελλάδα στα μνημόνια μέχρι σήμερα ότι δηλαδή, κάθε σύμβαση και κάθε μνημόνιο που υπογράφηκε είναι καθαρά αντισυνταγματικά. Είπε, λοιπόν με συγκεκριμένα στοιχεία, μιλώντας εχθές, ότι το 1994 το χρέος της πατρίδας μας έφτανε στα 90 δις ευρώ, το οποίο αυτό χρέος ήρθε και από επίσημα στοιχεία ότι ο ελληνικός λαός είχε πληρώσει 570δις. Δηλαδή, είχε πληρώσει 6,3 φορές επιπλέον του αρχικού χρέος, των 90 δις, πράγμα απίστευτο και αντισυνταγματικό, παράνομο και απάνθρωπο.
Από στοιχεία της eurostat που δοθηκαν στην δημοσιότητα και τα ανέφερε ο Γιώργος Κασσιμάτης, φάνηκε ότι όταν μπήκαμε στο μνημόνιο, το χρέος της πατρίδας μας ήταν 300 δις από τα οποία τα 211 δις αφορούσαν τους τόκους. Κι έρχομαι και λέω: είναι δυνατόν σε ένα σύνολο 300 δις ευρώ, που κάποιοι είπαν ότι χρωστούσε η πατρίδα μας, όταν μπήκαμε στα μνημόνια, τα 211 δις να αφορούν τόκους; Αν αυτό δεν είναι παράνομο, επαχθές και επονείδιστο, τότε πραγματικά δεν ξέρω ποιο είναι το απεχθές και το επονείδιστο. Επομένως λοιπόν θα πρέπει, οπωσδήποτε να γίνει ο λογιστικός έλεγχος από την επιτροπή  των εμπειρογνωμόνων, προκειμένου να γνωρίζει ο ελληνικός λαός τι πρέπει και τι οφείλει να πληρώσει.
Για μένα, επίσης είναι σαφές ότι ακόμα και τα 233δις που το ελληνικό δημόσιο από το 2009 μέχρι σήμερα έδωσε ως ανακεφαλοποίηση για την στήριξη των τραπεζών είναι παράνομο, είναι επονείδιστο και επαχθές και ο ελληνικός λαός δεν θα πρέπει να το πληρώσει.
Όταν δόθηκαν σταδιακά τα 233 δις στις 4 συστημικές τράπεζες, υποτίθεται ότι δόθηκαν για την κάλυψη των ιδίων ζημιών. Είχαν την υποχρέωση οι τράπεζες να εξοφλήσουν τα ιδιωτικά μας δάνεια και δεν το έκαναν και σήμερα ο ελληνικός λαός έχει επιφορτιστεί να πληρώσει και αυτά τα χρήματα που έλαβαν οι 4 ιδιωτικές τραπεζικές ανώνυμες εταιρείες. Αυτό είναι άκρως παράνομο και αντσυνταγματικό. Είναι απάνθρωπο και δεν καλύπτεται ούτε από το δίκαιο, ούτε και από το φυσικό δίκαιο.
4ος -5ος & 8ος ΣΚΟΠΟΣ
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σαφώς και είναι έτσι νομικά! Ουσιαστικά, αναλύοντας αυτό που είπες, προχώρησες στον 4ο σκοπό και 5ο σκοπό:
4. Να υποστηριχθεί ο έλεγχος και να γίνει καταγγελία όλων των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων οι οποίες κρίνονται ως παράνομες, άκυρες και ως αντίθετες του αρχικού σκοπού τους.
5. Να προωθηθούν μελέτες και κινήσεις που αποσκοπούν στην εξάλειψη του εξωτερικού χρέους της χώρας και την συνταγματική θεσμοθέτηση κρατικών ισοσκελών προϋπολογισμών.
Εδώ όμως ουσιαστικά πρέπει να δούμε και τον 8ο σκοπό γιατί συνάδει ο ένας του άλλου.
8. Να προωθηθεί η αξιολόγηση φυσικών ή νομικών προσώπων και οργανισμών που ασκούν εξουσία στο χώρο της πολιτικής, στον χώρο της διοίκησης, αλλά και της οικονομίας της χώρας.
Αυτό είναι και το πιο σοβαρό πράγμα, γιατί όλοι αυτοί που ασκούν εξουσία διοίκησης, δεν τηρούν ούτε το σύνταγμα, ούτε τους νόμους, ούτε τα πρωτόκολλα. Και αν θέλεις να συμπληρώσω αυτό που είπες για τις τράπεζες. Αν δεν φτάσουμε στην εποχή των τραπεζών και πάμε νωρίτερα και αναλύσουμε από την εποχή που μπήκε το ΦΠΑ το 1986, είναι τεράστιο αυτό το θέμα και τα χρήματα που έχει εισπράξει το ελληνικό κράτος, για τα οποία δεν λάβαμε ποτέ πραγματική γνώση, πού πηγαίνουν αυτά τα χρήματα και σε ποιο ταμείο καταλήγουν. Είναι σημαντικό λοιπόν, όταν θα ξεκινήσουμε αυτού του είδους τις μελέτες του υπολογισμού αυτών των χρημάτων και της έρευνας του πού κατέληξαν, να δούμε τελικά πόσο μας έχουν εξαπατήσει! Διότι και μετέπειτα στην σύμβαση της ενοποιημένης Ευρώπης για το κοινό νόμισμα, πρέπει να δούμε τι χρέος προσθέσαμε, γιατί όταν φτάσαμε να συμμετέχουμε στο ευρώ και να το εκδόσουμε, εκδόσαμε ομόλογα χρέους και τα πήρε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, πρώην Γαλλική, εγγυήτρια που μας χρωστάει όλο το χρυσό της Τράπεζας Ανατολής και βάσει αυτού του χρέους, κάνοντας το κατάτμηση σε τραπεζογραμμάτια των 5-10-50-100-200 και 500, μας το έδωσαν για να συναλλασσόμαστε. Εκεί προσθέσαμε χρέους. Δηλαδή, τα στοιχεία χρέους της Ελλάδος είναι όλα εικονικά. Αυτά τα στοιχεία είναι πολύ εύκολο να τα βρούμε, αρκεί να θελήσουμε εμείς να αρχίσουμε τον έλεγχο.
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΩΣ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σας άκουσα που κάνετε ανάλυση του καταστατικού. Θα κάνουμε μια μικρή διακοπή. Θέλω στους πρώτες αναφορές που έκανες για την χρησιμότητα των Ε.ΣΥ, να φέρω ένα παράδειγμα.
Ο απόδημος Ελληνισμός, εκεί που βρίσκεται, βρίσκεται τελείως απομονωμένος από την μητρόπολη. Ενώ λοιπόν οι άνθρωποι έχουν φύγει από την πατρίδα τους, οι εστίες τους είναι ακόμα εδώ, τα οικογενειακά τους σπίτια και οι οικογένειες τους πολλές φορές. Όταν πάνε στο εξωτερικό, δεν έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν, όταν γίνεται η ψηφοφορία. Όλοι οι Έλληνες θέλουν πάρα πολύ να συμμετέχουν και όταν είχα πάει στην Στουντγκάρδη, μου το δήλωσαν, αλλά ως φυσικά πρόσωπα δεν μπορούν να κάνουν καμία παρέμβαση πάνω σε αυτό. Μέσα από την Ε.ΣΥ όμως, αυτή η νομική οντότητα που δημιουργείται τώρα, έχει την δύναμη να επιβάλλει αυτό που θέλουν οι συνέλληνες.
Αν γίνει αυτό σε όλα τα μέρη που βρίσκονται οι Έλληνες, στην Αυστραλία, στην Αμερική, στην Γερμανία κι έρθουν αυτές οι αιτήσεις από νομικές οντότητες, έχουν πολύ μεγαλύτερη δύναμη από το να έκαναν αυτές τις απαιτήσεις-προτάσεις τα φυσικά πρόσωπα.
Αυτό το πράγμα συμβαίνει και σε όλες τις εκδηλώσεις και επιθυμίες των πολιτών. Αν πηγαίνουν ως φυσικά πρόσωπα, δεν θα πετύχουν τίποτα, αλλά αν η παρέμβαση γίνεται μέσα από νομικές οντότητες, τότε έχουν μεγάλη δύναμη. Μπορούν να απαιτήσουν την δημοσίευση άρθρων ή ανακοινώσεων, να συμμετέχουν σε τηλεοπτικά κανάλια, να απαιτήσουν τόπους για εκδηλώσεις. Ακόμα και στο δημόσιο μπορούν να κάνουν πολύ μεγαλύτερη παρέμβαση, από ό,τι μπορούν να κάνουν τα φυσικά πρόσωπα.
Και ήταν αυτή η φυσική εξέλιξη αυτού που γινόταν. Μέχρι τώρα, ενημερώναμε για τα εργαλεία που μας έχει προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας! Πολύ ωραία! Πολλοί τα ξέρουν και τα έχουν μάθει! Δεν φτάνει όμως αυτό, γιατί τα όπλα τα έχουμε. Τα εργαλεία υπάρχουν. Το θέμα είναι πώς θα γίνει η επόμενη κίνηση και αν δεν καταλάβουν πώς θα γίνει αυτό, το θέμα μένει ως μια γραφικότητα, δηλαδή υπάρχουν τα χρήματα, αλλά δεν μπορούμε να τα πάρουμε! Τι να το κάνουμε; Και έτσι γυρίζουμε πάλι πίσω και απογοητευόμαστε. Αυτό λοιπόν που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι ναι μεν υπάρχουν όλα αυτά, αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από εργαλεία αφύπνισης. Ο σκοπός της κατάθεσης όλων αυτών ήταν να ενεργοποιηθούν οι Έλληνες και να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους. Αυτά είναι το εφαλτήριο, είναι η αιτία για να γίνει μια πολιτική κίνηση, η οποία θα επιτρέψει την αλλαγή του καθεστώτος. Να έρθει επιτέλους η Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων. Για αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Συνέλληνες, ότι τα εργαλεία δεν είναι τίποτα άλλο, από την δύναμη που έχουμε ως παρακαταθήκη, για να μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτά που είναι δικά μας. Δηλαδή, εάν δεν γίνει πολιτική κίνηση και αν δεν κάνουμε την Ελλήνων Συνέλευσις και αυτή να μας προχωρήσει στην Εθνοσυνέλευση που θέλουμε να κάνουμε, δεν έχουμε καμία διέξοδο από αυτό το καθεστώς. Η μόνη διέξοδος που υπάρχει, είναι να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.
Τα εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα δημιουργούν αυτή την προϋπόθεση στο δια ταύτα, για να μπορούμε να απαιτήσουμε, επειδή ξέρουμε τι είναι δικό μας. και αυτό θα το κάνουμε εμείς για να είναι δικό μας. Πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί και ως πολιτική κίνηση να πάμε να πάρουμε την Ελλάδα, γιατί αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα στο καθεστώς.
Βλέπουμε ότι πήγαν εξώδικα σε όλον τον κόσμο, στον Ομπάμα, στον Πούτιν, σε όλους τους φορείς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτό είναι ένα αποδεικτικό στοιχείο ότι πραγματικά τα χρήματα υπάρχουν και όλοι οι κραταιοί που έχουν τις θέσεις, γνωρίζουν. Το θέμα είναι ότι εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι αν δεν ενεργοποιηθούμε και δεν πάμε να τα πάρουμε, κανείς δεν θα έρθει να μας τα δώσει.
Η Ε.ΣΥ λοιπόν είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει για να οργανωθούμε και να κάνουμε την πολιτειακή, όπως λέει κι ο Αρτέμης Σώρρας, που χρειάζεται αυτή την στιγμή και να αλλάξουμε τα πράγματα στην Ελλάδα.
ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα ήθελα να μείνουμε λίγο εδώ και να αναλύσεις, αν μπορείς τι σημαίνει ακριβώς «πολιτική κίνηση», όταν μιλάμε, γιατί πολλοί άνθρωποι μιλούν για κόμμα. Έτσι όπως έχει γαλουχηθεί ο καθένας μέχρι σήμερα, πολλοί βλέπουν ως λύση, επειδή ίσως μέχρι εκεί φτάνουν και οι γνώσεις τους, την ίδρυση ενός κομματικού φορέα. Χρειάζεται να αναλύσουμε λοιπόν τι σημαίνει «πολιτική κίνηση» και πώς θα πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Έτσι θα ξεκαθαρίσουμε ότι ο σκοπός δεν είναι αυτός του κόμματος. Δεν γίνεται με αυτόν τον τρόπο. Ίσως πρέπει να δοθεί και το νομικό πλαίσιο για να γίνει πιο κατανοητό αυτό.
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το νομικό πλαίσιο καλύπτεται από την πλειοψηφία των πολιτών, οι οποίοι θέλουν, αυτό που θέλουν! Το θέμα είναι ότι η λέξη «πολιτική» δεν ξέρω αν είναι παρεξηγημένη, αλλά είναι συγκεκριμένη. Πολιτική είναι αυτό που παράγει ο πολίτης, γιατί ο κάθε πολίτης είναι ένα πολιτικό ον. Οπότε, έχει πολιτική δράση και δεν έχει σχέση με το κόμμα.Από την αρχή ήταν ξεκαθαρισμένο ότι η πολιτική η δική μας, δεν έχει κόμμα, δεν έχει δόγμα και δεν έχει χρώμα.
Αυτό σημαίνει ότι σαν πολίτες, έχουμε πολιτική δράση και αυτή είναι η πολιτική την οποία επικαλούμαστε, γιατί ενδιαφερόμαστε για τα κοινά, για την χώρα μας, για την ζωή μας και για το μέλλον μας. Αυτό το ενδιαφέρον με την πρακτική που το δείχνουμε, είναι καθαρά η πολιτική μας θέση.
Όταν λέμε λοιπόν «Πολιτική» είναι ότι είμαστε συμμετέχοντες στα δρώμενα και θέλουμε να περνάει από εμάς, αυτό που γίνεται στην χώρα μας. Πρέπει οι ίδιοι οι πολίτες να αποφασίζουν για αυτό που γίνεται στην πατρίδα τους. Όπως και πολύ ωραία το ανέλυσες, ότι η αρχή ουσιαστικά είναι ο πολίτης, αν δεν εκδηλώσει όμως πολιτική δράση, δεν μπορεί ο πολίτης να είναι η αρχή. Δεν μπορεί ο πολίτης να εκφραστεί, να νομοθετήσει ή να θέσει σε λειτουργία κάτι που θέλει. Οπότε, διορίζει εκείνος μια εκτελεστική εξουσία και εκτελεί αυτό που αυτός θέλει. Έτσι , όταν εμείς λέμε «πολιτική» εννοούμε την δράση των πολιτών που εκδηλώνεται όπως πρέπει να είναι η δράση τους, γιατί ο Αριστοτέλης έλεγε ότι «Ο άνθρωπος είναι πολιτικό όν. Δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από πολιτικό ον». Έτσι κι εμείς παράγουμε πολιτική.
Η πολιτική είναι το ενδιαφερόμαστε και να πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες μας και την ζωή μας και αυτό σημαίνει ότι για τον τόπο που είμαστε, για το κρατείν του δήμου, εμείς ενδιαφερόμαστε και εμείς αποφασίζουμε τι πρέπει να γίνει. Αυτό είναι η πηγή της εξουσίας. Στην Δημοκρατία, η πηγή της εξουσίας είναι ο δήμος. Όταν λέμε ότι οι Ε.ΣΥ αυτές μεγαλώνουν και αρχίζουν να εκδηλώνουν πολιτική δράση, ουσιαστικά εκδηλώνουν αυτό που θέλουν στον τόπο τους.
Μέσω των αντιπροσωπειών από τις Ε.ΣΥ, υπάρχει το σύστημα που θα δημιουργήσει την Διαδημοτική Αρχή. Αυτή θα αποφασίζει το τι πρέπει να βγαίνει ως νομοθεσία, να αποφασίζει στο διαταύτα και θα διορίζει την εκτελεστική εξουσία. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά η μεγάλη δύναμη περνάει μέσα από τους αντιπροσώπους των δήμων, στους δήμους. Αυτοί είναι η πηγή της εξουσίας και αυτή είναι και η πραγματική Δημοκρατία.
6ος ΣΚΟΠΟΣ
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σε αυτό το σημείο θέλω να επισημάνω τον 6ο σκοπό του καταστατικού, γιατί πολλοί το προσπερνούν ως κάτι μη εφικτό, ή ότι δεν είναι εύκολο να γίνει.
6. Να στοιχειοθετηθούν και να καταγγελθούν όλες οι κυβερνητικές πράξεις που αντίκειται στον σύνταγμα και στον νόμο.
Και σε συνάρτηση με τον 5ο σκοπό που λέει:
  1. Να στοιχειοθετηθούν μελέτες και διαρθρωτικές κινήσεις που αποσκοπούν στην εξάλειψη του εξωτερικού χρέους της χώρας και την συνταγματική θεσμοθέτηση ισοσκελών κρατικών προϋπολογισμών.
Αυτό σημαίνει στην κυριολεξία να λαμβάνει μέρος ο ίδιος ο πολίτης και να αποφασίζει να μην ξαναχρεωθεί και μην χαλάει περισσότερα από όσα ακριβώς χρειάζεται και από το πόσα είναι τα έσοδα του. Ή να αυξήσει τα έσοδα του (κράτους) με δική του απόφαση για να είναι ισοσκελείς οι κρατικοί προϋπολογισμοί. Δηλαδή, να μην υπάρχει ποτέ το περιθώριο να εμφανιστεί ξανά χρέος. Αυτό καλείται να το κάνει ο ίδιος ο πολίτης κι όχι μία εξουσία έξω από τον πολίτη που της έχει ανατεθεί η διαχείριση και είναι αυτό που συμβαίνει τόσα χρόνια και μας έφτασαν, εδώ που μας έφτασαν.
ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα Γιάννη, η έννοια της Δημοκρατίας είναι αυτή ακριβώς, ο πολίτης να έχει την εξουσία. Εμείς τώρα την είχαμε χωρίσει στα κόμματα και πραγματικά, δεν έχουμε εξουσία, ούτε κρίση κι αυτό είναι δεδομένο. Αυτό λοιπόν που λέει η παράγραφος αυτή του καταστατικού είναι ότι αυτή η εξουσία πρέπει να γυρίσει στο πολίτη. Αυτό πρέπει να ξεκινήσει από τώρα. Έχουν δοθεί αυτά τα εξώδικα και πρέπει να οργανωθούμε. Όλοι οι Ε.ΣΥ θα αρχίσουν να στέλνουν σε όλους τους βουλευτές εξώδικα με το ίδιο περιεχόμενο.
Θα γίνει ένα καινούργιο εξώδικο, το οποίο θα είναι με το ίδιο περιεχόμενο, αλλά θα απευθύνεται από τις Ε.ΣΥ στους τοπικούς βουλευτές, οι οποίοι θα πιεστούν πάρα πολύ. Όσο απλώνεται αυτό και οι Ε.ΣΥ ενεργοποιούνται και παρεμβαίνουν στα πολιτικά δρώμενα, τόσο πιο πολύ το καθεστώς θα στριμώχνεται και θα πιέζεται. Δεν γίνεται να μείνει απαθές, όταν η πίεση θα αρχίσει να ασκείται περιφερειακά. Θα βρεθεί πραγματικά σε πανικό, αν 40-60 Ε.ΣΥ στείλουν εξώδικα στους τοπικούς βουλευτές, τα οποία θα είναι αντίστοιχα με αυτά που έχουν κοινοποιηθεί τώρα στην καινούργια κυβέρνηση. Θα αρχίσουν να αισθάνονται ότι οι Έλληνες πολίτες είναι ενεργοί πια και δεν τους ακούν μουδιασμένοι σε αυτά που κάνουν, αλλά αρχίζουν να αντιδρούν και να μπαίνουν πραγματικά στην πολιτική. Αυτή είναι πολιτική δράση που πρέπει να έχουν οι πολίτες και αυτό πρέπει να το οργανώσουμε και να το κάνουμε πολύ γρήγορα.
Θα κάνουμε πάρα πολλές τέτοιες παρεμβάσεις μέσω των Ε.ΣΥ και έχει φτάσει η στιγμή να πιέσουμε και να στριξώξουμε πραγματικά αυτό το καθεστώς, γιατί δεν γίνεται να συνεχίσει να φέρεται έτσι άλλο στην χώρα μας. Όπως επίσης, καλό θα είναι να καταλάβουμε ότι μέσα από τις Ε.ΣΥ μπορούμε να έχουμε κι άλλες παρεμβάσεις, γιατί πολιτική δράση δεν είναι μόνο τα εξώδικα, αλλά και οι διεκδικήσεις που μπορούμε να έχουμε.
Όλα αυτά πρέπει να γίνονται οργανωμένα και μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο θα είναι εντεταγμένο μέσα στις δραστηριότητες που πρέπει να έχουμε ως Ε.ΣΥ Ελλήνων Συνελεύσις. Είναι απαραίτητο να είμαστε όλοι μαζί συντεταγμένοι σε μια πορεία για να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα να φανούν διαφορετικότητες και να είμαστε δεμένοι όλοι μαζί σε αυτό που κάνουμε.
7ος ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να πούμε δύο λόγια και για τον 7ο σκοπό ο οποίος είναι σε συνάρτηση με τους προηγούμενους και λέει:
7. Να καταγγελθούν και να προωθηθεί η κατάργηση των όποιων παραχωρήσεων και συμβάσεων έχουν υλοποιηθεί που αφορούν την ακίνητη περιουσία και των υποδομών του εταιρικού χαρτοφυλακίου που εκχωρήθηκαν προς  Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και  που του έχει ανατεθεί η διαχείριση βάσει μεσοπρόθεσμων πλαισίων δημοσιονομικής στρατηγικής….» (Έδώ έχουμε δέκα –μην τους χαρακτηρίσω–ανθρώπους που ελέω θεού αποφασίζουν να κάνουν την μεσοπρόθεση δημοσιονομική στρατηγική… «…όπως αυτές έχουν επιβληθεί από τους δανειστές της χώρας…». Γιατί; Γιατί στην Υπό κατάσχεση Ελλάδα, οι κατασχέτες έχουν επιβάλλει το πλαίσιο βάσει του οποίου θα κινούνται για ό,τι ιδιωτικό περιουσιακό στοιχείο, για παράδειγμα ιδιωτικό περιουσιακό στοιχείο είναι το Ελληνικό, ενώ δημόσιο περιουσιακό στοιχείο, είναι η Ακρόπολη. Για να τα διαφοροποιήσουμε αυτά τα δύο και να γίνει πιο κατανοητό.
Το Ελληνικό λοιπόν που ανήκει στα ιδιωτικά περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου, έχει ανατεθεί στο ΤΑΙΠΕΔ μέσω μεσοπρόθεσμων πλαισίων δημοσιονομικής πολιτικής από τους ίδιους τους δανειστές μας, το πώς θα κινηθεί. Εμείς πρέπει να πάμε προς την απαίτηση της ακύρωσης όλων των συμβολαίων που έχουν υλοποιηθεί, προς όλες τις κατευθύνσεις, κατά την παράνομη λειτουργία αυτού του Ταμείου κι ό,τι έχει δώσει ή εκχωρήσει από την ιδιωτική περιουσία του δημοσίου να την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε βάσει του πλαισίου που έχει βάλει ο δανειστής –γιατί κι ο δανειστής έχει κάνει και την εταιρεία που πήρε να εκμεταλλευτεί το ιδιωτικό περιουσιακό στοιχείο- θα πρέπει όλα αυτά να ακυρωθούν.
Κι αυτό είναι πολύ εύκολο, γιατί, ναι μεν τα περισσότερα τα ξέρουμε και είναι πολύ εύκολο να αναγνωρίσουμε και αυτά που δεν ξέρουμε και να πάμε συγκροτημένα προ της απαίτηση ακύρωσης αυτών συμβάσεων ως πραγματικοί ιδιοκτήτες, γιατί εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες,
ΠΕΡΙ  ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ….ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ…(ΤΑΙΠΕΔ)
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Θέλω μια νομική ξεκαθάριση, αυτού του αλλοπρόσαλλου ορισμού: «ιδιωτική δημόσια περιουσία». Υπάρχει ιδιωτική δημόσια περιουσία και αν είναι δημόσια, πώς είναι δυνατόν να είναι ιδιωτική και αντίστροφα, αν είναι ιδιωτική, πώς μπορεί να είναι δημόσια; Ποιος κατασκεύασε αυτούς τους όρους και για να κοροϊδέψει ποιον;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι πολύ σημαντικό αυτό και χωρίς να κάνω τον νομικό, θεωρώ ότι αφορά τα κληροδοτήματα που διαχειρίζεται το ελληνικό δημόσιο, που είναι οι δωρεές και οι εισφορές των ιδιωτών προς το Ελληνικό δημόσιο, αυτός είναι ο διαχωρισμός που μπορεί να έχει γίνει, χωρίς να δεσμεύομαι ότι είναι 100% έτσι.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Θα σου πώ όμως αυτό που διάβασα. Ο Αιγιαλός είναι δημόσια ή ιδιωτική περιουσία;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σαφώς δημόσια!
Ν.ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Ναι, έτσι είναι!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Αυτόν τον Αιγιαλό με τον ΤΑΙΠΕΔ τον όρισαν ως ιδιωτική δημόσια περιουσία! Ποιος το έκανε αυτό και είναι ακόμα έξω από τις φυλακές;
Γ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για να δικαιολογήσουν τις απατεωνιές τους!
Ν. ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Να κάνω μια παρέμβαση. Είναι σαφές ότι είναι εντελώς παράνομη, άκυρη και αντισυνταγματική, οποιαδήποτε εκποίηση, είτε του αιγιαλού, είτε των δασών, γιατί και με τα δάση έχουμε ακριβώς το ίδιο καθεστώς. Υπάρχουν δάση που προβλέπονται κι έχουν χαρακτηριστεί ως δημόσια και υπάρχουν δασικές εκτάσεις που έχουν χαρακτηριστεί ιδιωτικές, αλλά επίσης διαχειρίζονται από το ελληνικό δημόσιο. Είναι σαφές ότι δημόσια αγαθά όπως είναι ο αιγιαλός και τα δάση δεν είναι δυνατόν να εκποιούνται, ακόμα κι αν το νομικό υπόβαθρο της όποιας εκποίησης ή εκχώρησης είναι το υποτιθέμενο χρέος.
Για αυτό για μένα, η κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ είναι ένας από τους πρωταρχικούς σκοπούς που θα πρέπει μέσω των Ε.ΣΥ να πιέσουμε για να ολοκληρωθεί. Δεν είναι δυνατόν να υφίσταται αυτό το Νομικό πρόσωπο που ονομάζεται ΤΑΙΠΕΔ. Η λειτουργία του είναι εντελώς παράνομη και αντισυνταγματική και μέσω αυτής της παράνομης λειτουργίας, η εκχώρηση των δημοσίων αγαθών της πατρίδας μας.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Θέλω την λίστα όσων ψήφισαν την δημιουργία αυτού του παράνομου καθεστώτος, τις παρανομιστίκες δηλώσεις του αιγιαλού ως ιδιωτικής δημόσιας περιουσίας. Θέλω όλοι αυτοί να πάνε με τρόπο, ως να συλληφθούν αμέσως για κλοπή της δημόσιας περιουσίας και η κλοπή, δεν έχει να κάνει με την πολιτική τους.
ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ….
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να κάνω μια παρέμβαση εδώ. Μιλάμε για αντισυνταγματικά και μη νόμιμα μέσα. Δεν καταλαβαίνω. Εγώ, όσες φορές έχω ακούσει συνταγματολόγους να μιλούν, όπως ο Σταθόπουλος και ο Κασσιμάτης, τα ίδια πράγματα, τον ίδιο νόμο, τον ερμηνεύουν αντί διαμέτρου αντίθετα.
Εδώ οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν για να ερμηνεύσουν το σύνταγμα, τι είναι αντισυνταγματικό και τι είναι νόμιμο, Σήμερα, όλα γίνονται νόμιμα κι όλα γίνονται αντισυνταγματικά. Όταν ζεις σε ένα παράνομο καθεστώς, όταν το καθεστώς δεν έχει αξιακό σύστημα, όλα αυτά είναι αναμενόμενα. Γιατί με τι αξιακό σύστημα έχουν γίνει οι νόμοι; Υπάρχει νόμος που να είναι νόμιμος; Όλοι οι νόμοι καταρχήν εξαιρούν αυτούς που νομοθετούν. Όλοι οι νόμοι έχουν πλείστες ανισότητες και πολλά προβλήματα, που σημαίνει πώς ο,τιδήποτε παράγει αυτό το καθεστώς δεν έχει την νομιμότητα που θα έπρεπε να έχει. Γι’αυτό μόνοι τους κάνουν τους νόμους, τους διαφοροποιούν και τους εφαρμόζουν και ας μην περιμένουμε από αυτούς τους νόμους να βρούμε άκρη.
Γι’αυτό λέμε αυτό το οποίο έχει αξία είναι στην δική μας πολιτεία, οι δικοί μας οι νόμοι να έχουν ένα αξιακό σύστημα, να μην αλλάζουν, να έχουν μια κατεύθυνση. Νομίζω ότι δεν θα βρούμε άκρη να προσπαθούμε μέσα από τους υπάρχοντες νόμους και το υπάρχον καθεστώς.
Καταλαβαίνουμε ότι όλο αυτό είναι κατά το δοκούν και γίνεται μια μεγάλη κατάχρηση εξουσίας και δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση πλέον για αυτό που συμβαίνει. Όλα αυτά τα οποία έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια είναι αντισυνταγματικά. Όμως κυβερνούν μια χαρά και κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί δεν υπάρχει τίποτα να τους σταματήσει.
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.
Ο μόνος που μπορεί να τους σταματήσει, είμαστε εμείς με την δική μας πολιτεία και πρέπει να το κάνουμε γρήγορα αυτό και να ενωθούμε γρήγορα, γιατί έχουν παραγίνει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν θα βγάλουμε άκρη μέσα από το δικό τους καθεστώς, γιατί αυτοί το διευθύνουν και κάνουν ό,τι θέλουν. Εμείς πρέπει να πάρουμε γρήγορα την Ελλάδα στα χέρια μας, να έρθουμε στην Εθνοσυνέλευση, η οποία θα είναι ουσιαστικά σύντακτική, για να φτιάξουμε το δικό μας σύνταγμα, κάτω από το δικό μας αξιακό σύστημα και να μην έχουμε αυτά που έχουμε τώρα.
Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Για να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι δεν μπορείς να φτιάξεις ένα κόμμα μέσα στο ίδιο καθεστώς. Έτσι δεν μπορείς να πολεμήσεις το καθεστώς. Μια απλή ερώτηση που κάνω σε οποιονδήποτε θέλει να μου το παίξει ότι το καλύτερο κόμμα είναι το δικό τους και πρέπει να συμμετέχουμε με αυτούς, τον ρωτάω: σε ποιο άρθρο του συντάγματος αυτού της Ελληνικής Δημοκρατίας ορίζει το τι είναι Έλληνας και σε ποιο άρθρο του συντάγματος ορίζει την σχέση της λεγόμενης Ελληνικής Δημοκρατίας με τους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς; Αν δεν βρείτε αυτά τα δύο άρθρα κάποιο λάθος κάνετε στους υπολογισμούς σας.
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ σωστά! Ας μιλήσουμε λίγο για το κόμμα. Ας μην παρεξηγούμε τους ανθρώπους, γιατί τόσα χρόνια δεν έχουν κάτι άλλο στο γνωσιακό τους επίπεδο, έχουν μόνο τα κόμματα.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Συγνώμη! Τόσοι συνταγματολόγοι ασχολούνται με το αν ο νόμος είναι αντισυνταγματικός, ή αν το σύνταγμα είναι σοβαρό και ισχύει μέσα στα Ηνωμένα Έθνη.
Ποια είναι αυτή η νομική κατάσταση που θα ελέγχει, αν το σύνταγμα είναι νόμιμο να υπάρχει στα Ηνωμένα Έθνη και ποια είναι η σχέση αυτού του κράτους, με αυτό το σύνταγμα, με την γη την οποία διαχειρίζεται; Ποιο είναι το επάγγελμα αυτό, αν δεν είναι ο συνταγματολόγος;
ΠΕΡΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ…
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το κάθε κράτος έχει το δικό του συνταγματικό πλαίσιο. Κανονικά, τα κράτη έχουν κι ένα συνταγματικό δικαστήριο, το οποίο βγάζει την έννοια και τον τύπο του νόμου.
Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οπότε ο κάθε συνταγματολόγος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εάν μιλήσουμε για κόμματα που θέσαμε, τα κόμματα ουσιαστικά δημιουργούνται από κάποιον και δεν ξέρουμε τι υπάρχει πίσω από αυτόν.
Δεν υπάρχει κανένα αξιακό σύστημα που να προσδιορίζει το κόμμα. Κάνει μια διακήρυξη η οποία είναι τελείως ασαφής «εμείς για την δημοκρατία…εμείς θα φτιάξουμε την Ελλάδα…», αλλά δεν γνωρίζουμε τον άξονα που βαδίζουν αυτά τα κόμματα, γιατί ούτε κι αυτά τον ξέρουν, επειδή έχουν σχηματιστεί για να εξυπηρετήσουν ξένα συμφέροντα.
Από την άλλη μεριά, πίσω από τα κόμματα υπάρχουν πάντα συμφέροντα και χρηματοδότες που δεν γίνονται εμφανείς ποτέ. Τα κόμματα δρουν μόνο και μόνο για να διασπούν την κοινωνία και να την εγκλωβίζουν μέσα στο πολιτικό καθεστώς.
Από την άλλη μεριά, αν εμείς δημιουργήσουμε ένα κόμμα, αλήθεια, πού θα το εντάσσαμε; Ανάμεσα στην Ν. Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ; Ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ  και στο ΚΚΕ; Βλέπετε ότι έχουν κάνει μια ιδεολογική διαβάθμιση, η οποία δεν έχει καμία σημασία, γιατί όλα τα κόμματα έχουν από πίσω τους τους ίδιους επικυρίαρχους, οπότε δεν είναι για να εξυπηρετήσουν την ελληνική κοινωνία.
«…ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ…»
Γι αυτό λοιπόν όταν εμείς μιλάμε για πολιτική, βγάζουμε τελείως τα κόμματα έξω και μιλάμε για την πολιτική που πρέπει να έχει μια ευνομούμενη πολιτεία, από την βάση της Δημοκρατίας που είναι ο πολίτης. Οι πολίτες είναι αυτοί που διαμορφώνουν την πολιτική και είναι αυτοί που ενώνονται για να πουν στους εκπροσώπους τους, αυτό που θα πουν να κάνει η εκτελεστική εξουσία. Είναι τελείως ανάποδα από αυτό που υπάρχει. Αντί να είναι από πάνω προς τα κάτω, όπως λειτουργούν τα κόμματα, εμείς πηγαίνουμε από κάτω προς τα πάνω, δηλαδή, ο πολίτης δημιουργεί την κορυφή κι όχι η κορυφή να διαχειρίζεται τους πολίτες.
Άλλωστε, η αρχής της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, ξεκίνησε με τον Καποδίστρια, ο οποίος το έκανε χωρίς κόμματα. Πραγματικά, η αρχή της Δημοκρατίας ήταν χωρίς κόμματα. Αυτά τα έφεραν οι άλλοι που ήθελαν να διαχειρίζονται την Ελληνική κοινωνία.
«ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…»
Έτσι λοιπόν, στην «Ελλήνων πολιτεία» που ο πολίτης έχει την δύναμη, θα ξέρει ότι όλοι οι νόμοι πρέπει να ελέγχονται από ένα Αξιακό Σύστημα. Θα προβάλλεται ένας νόμος που θα ελέγχεται αν έχει ΛΟΓΙΚΗ, αν έχει ΑΡΕΤΗ και αν έχει Αρετή πρέπει να έχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και πρέπει να έχει ΙΣΟΤΗΤΑ, να διασφαλίζει την ΑΛΗΘΕΙΑ. Αυτός ο νόμος πρέπει να περνάει από τον έλεγχο των αξιών και να πληρεί όλες τις αξίες, τότε, αυτός ο νόμος είναι για την Ελλήνων πολιτεία. Από εδώ και πέρα, στην «Ελλήνων Πολιτεία», όλοι οι νόμοι θα πρέπει να έχουν αποτυπωμένο το Αξιακό μας σύστημα.
Για αυτό είναι τελείως διαφορετική η θεώρηση που πρέπει να έχουμε για την «Ελλήνων Πολιτεία» από αυτό το καθεστώς που ζούμε τώρα και που είναι σε όλα του παράνομο. Ό,τι και αν δούμε, όπου να το ακουμπήσουμε, θα δούμε διαφθορά, διαπλοκή, πελατειακή σχέση και οπωσδήποτε, εξυπηρέτηση ορισμένων συμφερόντων. Πρέπει να φύγουμε από αυτό και να πάμε γρήγορα στην «Ελλήνων Πολιτεία». Αυτό θα το κάνουμε μέσω της λειτουργίας των Ε.ΣΥ που όταν θα φτάσει η ώρα θα γίνει η «Ελλήνων Συνέλευση» που θα προχωρήσει για την 5η Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων.
Η γνώμη μου είναι ότι, αν εξετάσουμε τους νόμους με αυτά που παράγει το καθεστώς, θα δούμε ότι δεν υπάρχει καμία συμβατότητα. Όμως τους νόμους τους αλλάζουν όποτε θέλουν και κάνουν όποια ερμηνεία θέλουν, γιατί τα έχουν όλα στα χέρια τους. Έχουν στα χέραι τους και την νομοθετική και την εκτελεστική εξουσία κι ο πολίτης είναι τελείως αποδυναμωμένος. Τον φωνάζουν και κάποια στιγμή για να νομιμοποιήσουν την δράση τους, αυτός τους ψηφίζει, αυτοί κάνουν αυτό που θέλουν να δημιουργήσουν, μετά ο πολίτης βγαίνει από την μέση και  αυτοί κάνουν τελικά ό,τι θέλουν. Αυτό το έχουμε ζήσει πολλά χρόνια. Είναι τελειωμένο και αποτυχημένο και πρέπει να φύγουμε από αυτό και να πάμε στην δική μας πολιτεία.
«ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΕΝΕΣ…»
Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Και να προσθέσω ότι οι θεσμοί θα είναι οπωσδήποτε αλληλένδετοι στην λειτουργία τους, αλλά θα τους απαρτίζουν ανεξάρτητα πρόσωπα την ίδια χρονική στιγμή, ώστε να μην υπάρχει κάποιος που να μπορεί να ελέγχει μια αλυσίδα θεσμών. Η νομοθετική εξουσία πρέπει να είναι χωριστή από την εκτελεστική, ξεχωριστή από την διοικητική και από όποιους άλλους θεσμούς θα πρέπει να έχουμε, έτσι ώστε να μην έχουμε διαπλοκή και επηρεασμούς.
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς Βασίλη! Όταν θα έρθουν οι θεσμοί στα χέρια μας, μόνο σε ελληνικά χέρια και αυτό θα είναι διαπιστωμένο, θα είναι μέσα σε ένα αξιακό δεδομένο και θα είναι πολύ καταμερισμένες και διακριτές, για να μην υπάρχει καμία διαπλοκή.
Αυτοί είναι σαφέστατοι όροι που τίθονται από τώρα για να ξέρουμε πού πάμε και τι κάνουμε. Έτσι ακριβώς!
«..ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ…»
Πέρα από τα εργαλεία που μας έχει προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας και πολλοί τα γνωρίζουν, το θέμα είναι να καταλάβουμε τι κάνουμε τώρα και ποια είναι η επόμενη κίνηση.  Να μην περάσει σαν μια γραφικότητα ότι έχουμε μεν χρήματα, αλλά έχουμε μια αδυναμία να κάνουμε πράξη. Πρέπει να δώσουμε να καταλάβουν ότι όλοι είναι υπεύθυνοι για αυτό που είναι να γίνει και πρέπει να λάβουν μέρος και θέση σε αυτό που γίνεται, γιατί μόνο έτσι θα αλλάξουμε τα πράγματα. Κανένας δεν θα τα αλλάξει για εμάς. Πρέπει εμείς να τα αλλάξουμε, για αυτό πρέπει να δώσουμε στους ανθρώπους να καταλάβουν, ότι αυτή η ενεργοποίηση των πολιτών πρέπει να μεγαλώσει και να φτάσει να έχει την πλειοψηφία για να προχωρήσουμε προς την Εθνοσυνέλευση. Όταν θα έχουμε την Εθνοσυνέλευση, η Ελλάδα έρχεται στα χέρια μας. Αυτός είναι ο σκοπός μας που πρέπει να γίνει κατανοητός από όλους τους συνέλληνες μας.
«ΠΕΡΙ ..ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ…»
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ:  Τα εξώδικα που θα σταλούν από τις Ε.ΣΥ στους βουλευτές, θα είναι τα ίδια και για τους δήμους;
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η κυβέρνηση έχει την εκτελεστική εξουσία που σημαίνει ότι οι αποφάσεις της βουλής βαραίνουν τους βουλευτές, δηλαδή, αυτοί που δεν ακουμπούν τα 600 δις είναι οι βουλευτές. Το να πάει εξώδικο για τα 600 δις στους δημάρχους, δεν σημαίνει τίποτα. Σε αυτούς πρέπει να πάει εξώδικο για τα καταπιστεύματα, αλλά αυτό πρέπει να πάει και στους βουλευτές. Αυτοί έχουν την κατεξοχήν ευθύνη των καταπιστευμάτων, γιατί αν η λειτουργία της βουλής ήταν σε ελληνικό πλαίσιο, θα έπρεπε αυτή να ενεργοποιεί τα καταπιστεύματα κι όχι κάποιος  Αρτέμης Σώρρας να ξυπνά τους Έλληνες και να τους δείχνει τι έχουν!
Θα έπρεπε οι εκπρόσωποι του λαού να κάνουν το αυτονόητο και να δουλεύουν για το συμφέρον του Ελληνικού λαού και το γνωρίζουν πολύ καλά, γιατί σε κάθε ισολογισμό υπογράφουν ότι υπάρχουν τα καταπιστεύματα.
«..ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΥΛΙΚΟ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ…»
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Να προσθέσω κάτι, επειδή γύρισε η κουβέντα περί χρημάτων και ποιος θα πρέπει να τα κατεβάσει. Εγώ θέλω να επιστήσω την προσοχή, ότι κάπως κάτι γίνεται και έρχονται τα χρήματα στην διάθεση μας.
Οι Έλληνες θα μάθουν να διαχειρίζονται χρήματα, έτσι ώστε να κάνουν επενδυτικά έργα τα οποία θα χρησιμοποιήσουν ό,τι δυναμικό υπάρχει υλικό ή ανθρώπινο για να δημιουργείται έργο. Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι θα έρθουν χρήματα και δοθούν σε τσέπες ιδιωτών για να τα σπαταλήσουν. Μπορείς να σπαταλάς χρήματα μέχρι να πεθάνεις, το να μάθεις να διαχειρίζεσαι χρήματα και να επενδύεις για σένα, για το μέλλον σου και για τα παιδιά σου είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και είναι κάτι διαφορετικό.
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το είπα, ως κάτι υποθετικό. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν Έλληνες κυβερνήτες που σκέπτονται τον λαό τους πραγματικά και την Ελλάδα και μπορούσαν να κατεβάσουν από εκεί που έχουν δικαίωμα, θα έχουν ελληνική φρόνηση και θα κάνουν σωστή διαχείριση των χρημάτων. Δεν μιλάμε για τους διαπλεκόμενους, που παίρνουν χρήματα, μιλάμε για τον Ελληνικό λαό που είναι σήμερα σε μια πολύ άσχημη κατάσταση ανεργίας, γιατί είναι περίπου 2.000.000 άνεργοι. Οπότε, το πιο ευκολονόητο είναι ότι για αναπτυχθεί η Ελλάδα, θα έχει έργα για όλους, δεν θα υπάρχει ανεργία, που σημαίνει ότι το χρήμα θα κυκλοφορεί και η κοινωνία θα είναι σε ανάπτυξη. Αλλά όλα αυτά είναι υποθετικά, γιατί πρέπει να υπάρχουν Έλληνες κυβερνήτες με ελληνική φρόνηση. Οπότε, αν έχουν ελληνική φρόνηση, θα έχουμε και πραγματικές επενδύσεις. Θα σκέπτονται την ευημερία και την ανάπτυξη του Ελληνικού κράτους και στο μυαλό τους θα είναι πώς θα προοδεύσουν και όχι πώς θα δίνουν την εξουσία στους τραπεζίτες για να πάρουν ό,τι τους δίνουν και  αυτοί να διασφαλίζουν μόνο το μέλλον τους και τα παιδιά τους. Είναι πολύ διαφορετική η μια κατάσταση από την άλλη.
Βέβαια, αν κατέβαιναν τα χρήματα τώρα, σε αυτό το καθεστώς, ήταν εύκολο να τα πάρουν πίσω αμέσως! Έχεις δίκιο σε αυτό!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ:Απλώς έχω ακούσει συγκεκριμένους ανθρώπους να λένε «πόσα θα βάλω στην τσέπη».
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ:Απλώς αυτοί έχουν χάσει τελείως το νόημα. Δεν έχουν καταλάβει τίποτα και δεν υπάρχει καμία συσχέτιση με αυτά που λέμε εμείς. Δεν ξέρω αν θέλουμε να πούμε κάτι άλλο ή αν υπάρχει κάποια ερώτηση…
«ΠΕΡΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΞΙΩΝ»
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα ήθελα να ολοκληρώσεις σχετικά με τις αξίες και την διακήρυξη που έγινε προχθές.
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλω να πω ότι οι Αξίες είναι αυτές που ουσιαστικά, όσο πιο πολύ τις προάγει ο άνθρωπος, τόσο, πιο πολύ μπαίνει στην ΜΕΣΟΤΗΤΑ, δηλαδή, στην θέση που πρέπει να έχει. Βλέπουμε ότι όσο πιο πολύ ΛΟΓΙΚΗ υπάρχει στον άνθρωπο, τόσο πιο πολύ μπαίνει και στην ΜΕΣΟΤΗΤΑ. Όσο πιο πολύ ΑΡΕΤΗ έχει τόσο πιο πολύ στην ΜΕΣΟΤΗΤΑ είναι.
Το ίδιο συμβαίνει και με τις άλλες αξίες, την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΙΣΟΤΗΤΑ κτλ. Οι ΑΞΙΕΣ έχουν αναρτηθεί και βέβαια, έχει δοθεί κάποια εξήγηση. Όμως, η κάθε μια μπορεί να πάρει τόμους εξήγησης και ανάλυσης, αλλά εννοιολογικά, η ανάλυση έχει γίνει περί του τιι σημαίνει η κάθε μια από αυτές που είναι 12.
«..ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ-ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΧΕΣ- … ΟΙ ΑΞΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ…»
Αυτές δημιουργούν ένα λειτουργικό πλαίσιο για ένα κοινωνικό σύστημα και μεταφράζονται σε ΑΡΧΕΣ, τις οποίες πρέπει να έχει ένα κοινωνικό πλαίσιο λειτουργίας.
Αυτές λοιπόν οι ΑΞΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, οι οποίες πηγάζουν από τις ΑΞΙΕΣ  είναι ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η τελευταία η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, γιατί η πρώτη Ελευθερία που πρέπει να διαφυλάσσεται και να διατηρείται είναι η Κοινωνική Ελευθερία, όπως επίσης η ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑ κι όσα σημαίνουν η καθεμία από αυτές.
«Η ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…»
Επίσης και η Δικαιοσύνη, μπορεί να είναι Διορθωτική και Διανεμητική.
Η ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ πρέπει να αναλυθεί λίγο.
Όταν υπάρχει μια παρεμβατική συμπεριφορά, δεν είναι μόνο εναντίον του ανθρώπου που έχει υποστεί την αδικοπραξία, αλλά είναι κατά της ίδιας κοινωνίας και όλης της πολιτείας, γιατί όλη η Πολιτεία είναι ένα σώμα. Έτσι, η Πολιτεία πρέπει να σταματήσει αμέσως την αδικοπραξία  και πρέπει και να εξαλείψει και την αδικία την οποία έγινε, πολλές φορές, με διορθωτική παρέμβαση κι αν δεν γίνεται να έρθει η Δικαιοσύνη με την διορθωτική παρέμβαση, τότε να επιβάλλει την τιμωρία. Αυτή είναι η ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Υπάρχουν Αρχές οι οποίες πηγάζουν από το έθος και το ήθος της κοινωνίας κι αυτές οι Αρχές είναι σε μεγαλύτερο επίπεδο, όσο μεγαλύτερο είναι και το επίπεδο της κοινωνίας.
Έτσι λοιπόν η κοινωνία που παράγει φρόνηση, όσο πιο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο της, τόσο μεγαλύτερη ΦΡΟΝΗΣΗ θα παράγει, όπως επίσης ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ, ΑΙΔΩ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.
«ΠΕΡΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ…»
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ είναι μια αρχή που ανήκει στην ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Υπάρχει ένας ΣΕΒΑΣΜΟΣ που εκδηλώνεται προς όλο το Σύμπαν και αφού και εμείς είμαστε μέρος του Σύμπαντος. Δεχόμαστε και αποδίδουμε Σεβασμό σε ο,τιδήποτε υπάρχει στο φυσικό μας περιβάλλον και επειδή είμαστε Συμπαντικά όντα πρέπει να ξεκινούμε από τον Εαυτό μας να έχουμε ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ, για να μπορούμε να δείξουμε Σεβασμό στο περιβάλλον μας και στους συνανθρώπους μας που αξίζουν να τον έχουν. Με την έννοια του Σεβασμού, μπορούμε να ταυτοποιήσουμε την έννοια της Αγάπης. Η αγάπη, είναι κάτι που ξεκινάει από αυτόν που πηγάζει και είναι ο ίδιος το αντικείμενο της απόδοσης. Αυτό ο Αριστοτέλης το ονομάζει «Πάθος ολέθριο», ενώ αν ο Σεβασμός εκδηλώνεται στο άτομο που αποδεδειγμένα τον αξίζει, τότε αυτό είναι πολύ σωστό κι έτσι πρέπει να γίνεται. Αυτό είναι το ζητούμενο για να υπάρχει αυτή η νομοτελειακή θέση του Σεβασμού.
Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ είναι μεγάλο θέμα,  κατά την οποία, ουσιαστικά ο καθένας ανάλογα με αυτά που πράττει, τιμάται. Ανάλογα με αυτά που είναι, πρέπει να έχει και την ανταπόδοση για αυτά που προσφέρει.
Η ΦΙΛΟΤΗΣ είναι ένα μεγάλο πράγμα, γιατί είναι η ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, η οποία συγχωνεύει και συγχωρεί, ακόμα κι αυτούς που είναι δύσκολο να μπουν στην συγχώνευση και στην συγχώρεση.
Ουσιαστικά, η Φιλότητα είναι η ενωτική δύναμη, η οποία γίνεται ένα με τον εαυτό της και δημιουργεί στην κοινωνία ένα σώμα, το οποίο λειτουργεί πάρα πολύ αρμονικά.
Τέλος η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ είναι μια πολύ μεγάλη αρχή, την οποία, οι Έλληνες έχουν στο DNA τους. Οι Έλληνες δεν ασχολούνται με μικροπρεπή πράγματα. Τα πάντα, όσα έκαναν από την αρχή της έλευσης τους, ήταν Μεγαλοπρεπή, γιατί το Ελληνικό Γένος ήταν Μεγαλοπρεπές!
Βέβαια, έχουμε κρονικές χαράξεις, έχουμε επηρεαστεί κυρίως από τα δόγματα κι έχουμε ένα θυμικό που πολλές φορές μας αναστέλλει την Μεγαλοπρέπεια που έχουμε έμφυτη μέσα μας και μέσα στα πλαίσια αυτά της μη Μεγαλοπρέπειας είναι και αυτό που λέμε ΕΠΑΡΣΗ και ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ, με έναν τρόπο ο οποίος προάγει το Εγώ μας κι όχι την Κοινωνία. Εκεί πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία.
Ο Ηράκλειτος έλεγε ότι «αν δεις κάπου Έπαρση και δεις και φωτιά, άσε την φωτιά να καίει και κοίταξε να διορθώσεις την Έπαρση». Είναι πολύ ουσιαστικό πράγμα να φύγουμε από την Έπαρση και να έχουμε την Μεγαλοπρέπεια σε οποιαδήποτε εκδήλωση μας και αυτή είναι που ξεπερνάει τις μικρότητες και δείχνει αυτό που πρέπει να δουν όλοι: ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ!
Έτσι λοιπόν όπως είναι η μικρότητα της έπαρσης, υπάρχει και η μικρότητα της Φιλοδοξίας, που είναι ένα άλλο συναίσθημα-ιδιότητα που μας αποπροσανατολίζει από το σκοπό μας και δημιουργεί προβλήματα.
Αυτά είναι καλό να εξαλειφθούν και να έχουμε την δυνατότητα να συγχωνεύσουμε και να συγχωρέσουμε (δηλαδή να χωρέσουμε μαζί) όλους τους Συνέλληνες με έναν τρόπο που να δείχνει Φιλότητα, Μεγαλοπρέπεια και οπωσδήποτε Σεβασμό, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ενωθούμε όλοι μαζί και να πετύχουμε τον σκοπό μας. Θα μιλήσουμε κι άλλη φορά για τις Αρχές και θα τις αναλύσουμε πιο λεπτομερώς. Χρειάζεται να αναλυθούν μία-μία που θα γίνει μια άλλη στιγμή.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟΥ 4ου ΣΚΟΠΟΥ
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σε αυτό το σημείο, ας επανέλθουμε στο καταστατικό και θα διαβάσουμε τον σκοπό 9ο -13ο  γιατί ο ένας είναι συνάφεια του άλλου. Πρώτα θα διευκρινίσουμε πάλι τον 4ο σκοπό  που το ζητούν από την Πάτρα. Θα τον διαβάσω πάλι: «Να υποστηριχτεί ο έλεγχος και να γίνει καταγγελία όλων των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων που κρίνονται παράνομες, άκυρες και ως αντίθετες του αρχικού σκοπού τους.»
Οποιαδήποτε σύμβαση του ελληνικού δημοσίου, γίνεται για το κοινό συμφέρον και για το κοινό καλό και για απολαβή και έσοδα του κράτους που είμαστε όλοι πολίτες και όχι η παραχώρηση της οποιασδήποτε περιουσίας κρατικής, λόγω διευκολύνσεως, ή και φοροαπαλλαγής… που αν κοιτάξετε το ειδικό καταστατικό θα δείτε ότι έχουν πολλές πολυεθνικές, που ενώ λυμαίνονται την ελληνική αγορά και εισπράττουν χρήματα που φεύγουν κατευθείαν στο εξωτερικό, τους κάνουν και φοροαπαλλαγή! Οπότε, ο έλεγχος και η καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων …αν και το πλατίασα με το παραπάνω παράδειγμα, αφορά συμβάσεις δανεισμού με δυσβάσταχτους όρους εναντίον των Ελλήνων. Πρωτίστως και πάνω από όλα, σε όλες αυτές τις συμβάσεις συμβαίνει το εξής: τα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία όντας κατασχεμμένα, η απόφαση για το πού θα δοθούν και με ποιους όρους εκμετάλλευσης, έγκειται στην απόφαση των κατασχετών τραπεζιτών. Η κάθε μνημονιακή σύμβαση δανεισμού εμπεριέχει τόσο δυσμενείς όρους για όλον τον λαό, που δεν θα έπρεπε αυτοί που τους υπέγραψαν για εμάς, να τις είχαν υπογράψει. Πρέπει λοιπόν να τις ελέγξουμε άμεσα, που είναι ήδη κρυμμένες, ως παράνομες, άκυρες και αντίθετες κάθε σκοπού που εξυπηρετεί τους Έλληνες, πολίτες, ανθρώπους.
Ν. ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Εγώ, δεν είμαι συνταγματολόγος, αλλά ως δικηγόρος ενεργή στο επάγγελμα, γνωρίζω το Σύνταγμα και είμαι σε θέση να πω ότι όλες οι συμβάσεις που υπογράφηκαν δεν ακολούθησαν ούτε το σύνταγμα, ούτε τους κανόνες διεθνούς δικαίου. Κι εδώ έχω να επικαλεστώ την γνώμη του έγκριτου συνταγματολόγου κύριου Κασσιμάτη, ο οποίος προς τιμή του, από την αρχή κατήγγειλε ως άκυρες, παράνομες και αντισυνταγματικές, όλες τις μνημονιακές συμβάσεις και ως προς τον τρόπο που «ψηφίστηκαν», αλλά και ως προς το περιεχόμενο των συγκεκριμένων συμβάσεων.
ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Κασσιμάτης πού στηρίζει νομικά την καταγγελία του ότι είναι άκυρες και παράνομες;
Ν. ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Καταρχήν γιατί ουδέποτε αυτές οι συμβάσεις δεν έχουν επικυρωθεί από τα 3/5 της βουλής, όπως ορίζει το σύνταγμα. Δεν ψηφίστηκαν ποτέ τα μνημόνια από τα 3/5 της βουλής, δηλαδή από τους 180 βουλευτές. Άρα, σε κάθε περίπτωση, όλες αυτές οι μνημονιακές συμβάσεις είναι κι εκτός της συνταγματικής νομιμότητας και της ευρωπαϊκής και της διεθνούς νομιμότητας. Επίσης, το περιεχόμενο των συμβάσεων, όπως πολύ σωστά κατά καιρούς έχετε αναλύσει διεξοδικά όλοι οι άξιοι συνεργάτες, είναι αδιανόητο με τις δανειακές συμβάσεις να παραχωρείται η Εθνική Κυριαρχία, ακόμα κι αν είχαν περάσει τα μνημόνια και από την ψήφιση των 3/5 της βουλής, πάλι η εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, θα ήταν παράνομη και ασύμβατη και θα καταργούσε κάθε νομιμότητα. Ακόμα κι αν τη Εθνική Κυριαρχία είχε αποφασιστεί μέσω δημοψηφίσματος, πάλι και σε αυτή την περίπτωση, δεν θα μπορούσε να εκχωρηθεί η Εθνική Κυριαρχία και έχεις αναλύσει Γιάννη και σε παλιότερες εκπομπές γιατί και για ποιον λόγο δεν μπορεί να εκχωρηθεί η Εθνική Κυριαρχία. Η Εθνική Κυριαρχία είναι ανεκχώρητη. Δεν μπορεί να εκχωρηθεί από κανένα καθεστώς, από καμία κυβέρνηση από οποιονδήποτε τρόπο.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι ακριβώς έτσι και θα μου επιτρέψεις να πω ότι ο Κασσιμάτης είπε την μισή αλήθεια! Δυστυχώς είναι έτσι! Και θα εξηγήσω το γιατί.
Η παραίτηση της Εθνικής Κυριαρχίας που δεν προβλέπεται στον πλανήτη γη γιατί ακολουθεί την Ιθαγένεια, ως υποχρέωση και όχι ως δικαίωμα. Άρα, και να θέλει ο Ιθαγενής να παραιτηθεί της Κυριαρχίας του δεν μπορεί κι ως εκ τούτου, ο οποιοσδήποτε διαχειριστής ή εκπρόσωπος του Ιθαγενή δεν μπορεί να παραιτηθεί για τον Ιθαγενή.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Είναι πολύ χειρότερος όρος, ακόμα και από το όρο που βάζουν οι τραπεζίτες.
Αν διαβάσεις κάποια σύμβαση της τράπεζας με πελάτη, θα δεις πως λέει ότι: «παραιτείται από την δίζηση». Μπορείς να μας αναλύσεις καλύτερα αυτόν τον όρο, για να δούμε πόσο πολύ πιο σοβαρό θέμα είναι, αυτή η παραίτηση της ασυλίας των εθνικών περιουσιακών στοιχείων, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ! Πώς παραιτείται της ασυλίας, ο διαχειριστής «Κυβέρνηση», μάλιστα στην πρώτη μνημονιακή σύμβαση; Εδώ βλέπω ένα ολόκληρο δικαστικό σώμα-καραγκιόζηδες να συναινεί πρωτίστως και να μην αντιδρά κανένας. Είναι όλοι δικαστές και εισαγγελείς της πολιτείας  των Ελλήνων και τους έχουμε εκεί για να προασπίζουν και να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της πολιτείας των Ελλήνων, όλων εμάς δηλαδή και δεν μιλάει κανένας προδότης από όλους αυτούς.
Ν. ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Είναι αλήθεια ότι ούτε κι εγώ θα περίμενα όλα αυτά τα χρόνια και από τους συναδέρφους μου, αλλά και από τους εκπροσώπους της δικαστικής εξουσίας, μια καταγγελτική, από την αρχή και κάθετη αντίδραση σε όλη αυτή την παράνομη διαδικασία στην οποία έχουμε εισέλθει ως Κράτος κι ως Κυρίαρχος λαός. Είναι αδιανόητο για μένα να σιωπούν οι συνάδελφοι μου. Είναι αδιανόητο να σιωπούν οι δικαστές, οι εισαγγελείς και είναι αδιανόητο η κυβέρνηση να έχει προχωρήσει σε πράξεις που δεν έπρεπε να προχωρήσει και να συνεχίζει τώρα με τις παραλείψεις της, να μην προχωρά σε αυτά που έπρεπε να κάνει. Άρα, έχουμε από μια σειρά από πράξεις και παραλείψεις που δεν θα έπρεπε να είχαν γίνει, ούτε από την εκτελεστική εξουσία, ούτε από την δικαστική εξουσία, στην οποία εμείς οι δικηγόροι είμαστε συμμέτοχοι κι ούτε από εμάς τους πολίτες.
Εδώ είναι που μπαίνει ο πραγματικός σκοπός και η ουσία που εξυπηρετούν οι Ελλήνων Συνέλευσεις Ε.ΣΥ. πρέπει να κατανοήσουμε εμείς, οι Έλληνες πολίτες ότι έχουμε καθήκον και  είναι δικαίωμα και υποχρέωση μας και διαφυλάξουμε και να παραδόσουμε ακέραιη αυτή την πατρίδα. Δεν είναι δυνατόν αυτή η πατρίδα να αφήνεται και να κατακερματίζεται, εξαιτίας της εξυπηρέτησης οποιουδήποτε χρέους. Δεν νομοποιείται κανείς για οποιοδήποτε λόγο να κατακερματίζει αυτή την πατρίδα με όποιο νομικό υπόβαθρο στοιχειοθετηθεί αυτή η απάτη.
Γιατί εδώ μιλάμε για μια μεγάλη απάτη και ένα τεράστιο έγκλημα που συντελείται τόσο απέναντι στον ελληνικό λαό, όσο κι απέναντι σε όλη την ανθρωπότητα. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται σε αυτό το σημείο να ρωτήσω με την σειρά μου κι όλους εσάς, και όσους μας ακούν να μου πουν πότε αισθάνθηκαν τα τελευταία χρόνια σε αυτό το κράτος ότι οποισδήποτε από τους κρατικούς μηχανισμούς λειτουργεί υπέρ του πολίτη;
Λειτουργεί η παιδεία υπέρ των μαθητών; Λειτουργεί η υγεία υπέρ των Ελλήνων πολιτών; Λειτουργεί η δικαιοσύνη υπέρ ημών; Λειτουργούν οι φόροι υπέρ ημών;
‘…ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ…»
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Να ξεκαθαρίσουμε λίγο ότι από την στιγμή που δεν υπάρχει νομική σύνδεση…όταν δεν ξέρουμε την σχέση αυτού του κράτους που υφίσταται στο χώρο των Ελλήνων με τους Έλληνες, δεν μπορούμε να  περιμένουμε τίποτα από αυτό το κράτος, γιατί δεν ξέρουμε ποιον εξυπηρετεί και σε ποιον ανήκει.
Ν. ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Ξέρουμε όμως τι δεν εξυπηρετεί. Δεν εξυπηρετεί τους Έλληνες πολίτες!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Πρέπει να ξαναφτιάξουμε ένα κράτος που να ανήκει στους Κυρίαρχους Έλληνες Ιθαγενείς, είτε σε αρέσει, είτε δεν αρέσει, σε μερικούς!  Το διέκοψαν επί Καποδίστρια, εξαφάνισαν εκείνο το κράτος, έφεραν έναν Όθωνα και έφτιαξαν αυτό το έκτρωμα που από τότε «αρμέγει» τους Έλληνες και δεν έχει καμία σχέση μαζί τους και ποτέ δεν είχε! Ψάξτε το νομικά και θα δείτε…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και τότε πάλι, μετά τον Καποδίστρια, μέσω πτωχεύσεως έστησαν το κράτος του Όθωνα και από τότε δεν υπήρξε ξανά Ελλάδα, μόνο κατ’όνομα!
«..ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΗΚΟΟΣ… ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.»
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Άρα ξαναφτιάχνουμε αυτό που δεν τελειώθηκε να γίνει με τον Καποδίστρια και την δολοφονία του. Να πάμε να ξεκινήσουμε από ένα σύνταγμα της Τροιζήνας και αν δεν μας αρέσουν κάποια πράγματα να τα διορθώσουμε και να φτιάξουμε καινούργιες ομάδες θεσμών που θα έχουν βάση τον Έλληνα πολίτη  κι όχι τον Έλληνα υπήκοο.
Θεσμικά, πρέπει να ορισθεί ο Έλληνας πολίτης και όχι υπήκοος! Έχει σοβαρή νομική και κυριαρχική διαφορά. Υπήκοος μπορείς να είσαι όπου τύχει. Έχω γνωστό άνθρωπο που έχει 15 διαβατήρια διαφορετικών χωρών, δηλαδή είναι υπήκοος σε 15 χώρες. Πολίτης που είναι; Για να μάθουμε λίγο τους νομικούς ορισμούς της Κυριαρχίας για να καταλάβουμε τι πάμε να κάνουμε, γιατί αυτό λείπει.
Ν. ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Ο πολίτης καταρχήν είναι άμεσα συνδεδεμένος με την Δημοκρατία. Δεν μπορεί να υπάρχει Δημοκρατία χωρίς πολίτη και δεν μπορεί να υφίσταται πολίτης χωρίς Δημοκρατία. Οπότε, μάλλον σήμερα, δεν είμαστε πολίτες, αλλά υπήκοοι. Είμαστε υπήκοοι και με την ετυμολογική έννοια του όρου. Υπακοούμε στις εντολές αυτού του καθεστώτος, που όμως αυτό το καθεστώς δεν υπάκουσε ποτέ στις δικές μας εντολές!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Άρα, δεν μας ανήκει.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για την ακρίβεια, είναι ιδιωτικό μαγαζί καθεστώς. Δεν είναι καν δημόσιο το σημερινό.
Ν. ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Δυστυχώς, είναι έτσι κι έχουμε ένα κράτος, το οποίο δεν εξυπηρετεί τον πολίτη. Έχουμε ένα καθαρά εχθρικό καθεστώς και το λέω με κάθε συνειδητότητα.
«ΠΕΡΙ ΦΟΡΩΝ… ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ;…»
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ποια είναι τότε η νομική σχέση του να επιβάλλει φόρους αυτό το καθεστώς στους Έλληνες;
Ν. ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Ο φόρος υποτίθεται πρέπει να είναι ανταποδοτικός, ότι εισπράττεται από το κράτος, προκειμένου το κράτος να μπορέσει να πληρώσει τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει έναντι των πολιτών. Πόσοι είναι οι σημερινοί φόροι που εισπράττονται; Μάθαμε ποτέ; Πόσοι είναι οι φόροι που εισπράττει αυτό το κράτος από τα ποτά, από τα τσιγάρα, από τα καύσιμα και πού ακριβώς πηγαίνουν αυτοί οι φόροι; Πόσα ήταν τα χρήματα που εισέπραξε το κράτος τα προηγούμενα χρόνια με το χαράτσι που έβαλε στους λογαριασμούς της ΔΕΗ; Πού πήγαν όλα αυτά τα χρήματα; Για ποιες δομές του κράτους χρησιμοποιήθηκαν; Στελεχώθηκε η Παιδεία ή η Υγεία;
Αντιθέτως, νομίζω δεν χρειάζεται να είσαι νομικός, αλλά κι ως ένας απλός πολίτης μπορείς να αντιληφθείς ότι τίποτα δεν αναπτύχθηκε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όλες οι δομές του κράτους κατάρρευσαν, ενώ αυτό το κράτος εισπράττει πολλαπλάσιους φόρους από εμάς τους πολίτες.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι κι ακόμα χειρότερα, διότι αν συλλάβουμε ακριβώς τις έννοιες τι σημαίνει «κατάσχεση»… οπότε η επιβολή ενοικιαστηρίου για την χρήση από τους πρώην ιδιοκτήτες του όποιου περιουσιακού στοιχείου που κατασχέθηκε, το δικαιολογούν ως φόρο και ταυτόχρονα, ό, τι εισπράττει το «Ελληνικό κράτος» που είναι πλέον ιδιωτική εταιρεία, είναι κατασχεμένο κατευθείαν από τους δανειστές και πηγαίνει στα ταμεία των δανειστών. Αυτοί με την σειρά τους, πληρώνουν τους «δημοσίους υπαλλήλους» τους του ελληνικού κράτους, μέλη της ιδιωτικής εταιρείας που έστησαν και τους λένε και αυτό το τραγικό: «πόσα παίρνατε; 2000; Τώρα 1000 και αν δεν θέλετε, φύγετε!». Ό,τι πληρώνουμε, το εισπράττουν απευθείας αυτοί και αυτοί έρχονται και δίνουν χρήματα για να πληρωθεί ό,τι πληρώνεται.
Αυτό χρήζει μεγάλης ανάλυσης και πρέπει να κάτσουμε να δούμε για να καταλάβουμε τι σημαίνει «Εσχάτη προδοσία» και όχι απλά αν το ψήφισαν 180 ή όχι μέσα στην βουλή, γιατί μπορεί απλά να ψήφιζαν το μνημόνιο και 190 μέσα στην βουλή. Αυτό σημαίνει ότι ήταν νόμιμο και έγκυρο; Πρέπει να δούμε τους σκοπούς και τις προϋποθέσεις και βάσει ποιου νομικού συντάγματος και πλαισίου έγινε ό,τι έγινε. Είναι όλα παράνομα εν τη σκέψιν τους, όχι εν τη γενέση τους! Δεν γίνεται λοιπόν ότι να υπήρχε νομιμότητα.
«ΠΕΡΙ…ΑΕΠ (ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ….»
Ας πάμε στο φορολογητέο. Αυτό ξεκινάει από το τι εισπράττει το κράτος. Έχουν πόσα χρόνια που μας λένε με ποσοστό, ποτέ το ακριβές νούμερο επί του ΑΕΠ, από το τι εισπράττει το κράτος ως ΑΕΠ και ως τι πληρώνει σε τόκους και χρεωλύσια για δάνεια, πάλι επί του ΑΕΠ σε ποσοστιαία αναλογία μας λένε. 80%, 90% έφτασε 180%, δεν λένε όμως από ποιο νούμερο. Αν αύριο αναγκαστούν να εμφανίσουν το ακριβές νούμερο, θα πρέπει να μας πούν τι εννοούν, όταν λένε ΑΕΠ.
Δηλαδή, Ακαθάριστο Εθνικό Εισόδημα είναι αυτό που εισπράττει το Ελληνικό Δημόσιο από όλων των μορφών φορολόγησης, ή είναι ο τζίρος συνολικά που γίνεται εντός Ελλάδος; Εάν είναι ο τζίρος που γίνεται εντός της Ελλάδος, μας κοροϊδεύουν όταν λένε ότι ήταν 220-240 και έπεσε στο 180. Μόνο από τα καύσιμα ο τζίρος είναι 90-95δις τον χρόνο. Αν βάλουμε το φαγητό, την ένδυση, την παροχή υπηρεσιών, αν βάλουμε τις ασφάλειες και τα τέλη κυκλοροφορίας, αν τα βάλουμε όλα και υποθέσουμε ότι αυτά που είναι τζίρος στην ελληνική αγορά είναι 200 δις τον χρόνο, δεν βγαίνουν τα νούμερα. Αν δηλαδή τα 180 δις που λένε τώρα ότι είναι το ΑΕΠ και το χρέος έχει φτάσει το 190% του ΑΕΠ, όπως λένε, δηλαδή 180 επί 190% είναι γύρω στα 340-350 δις. Αν είναι 180 δις ο τζίρος στην Ελλάδα κι αυτό θεωρούν Ακαθάριστο Εθνικό εισόδημα, μας κοροϊδεύουν γιατί δεν είναι το πραγματικό. Ο τζίρος που γίνεται στην Ελλάδα, υπερβαίνει αυτή την στιγμή τα 750 δις. Εάν είναι τα έσοδα από φόρους του ελληνικού δημοσίου τα 180 δις πάλι είναι λίγα, γιατί στα 750 δις μόνο τα ΦΠΑ που είναι 23% και σε κάποια άλλα πράγματα 13% είναι 150 δις στα 750 δις. Που πηγαίνουν τα λεφτά του ΦΠΑ; Αν βάλουμε όλες τις άλλες σταθερές φορολογίες, τσιγάρα, ποτά, καύσιμα, 6 ευρώ έχει το λίτρο το οινόπνευμα για παράδειγμα, όλους τους επιμέρους φόρους που γίνονται στα περιουσιακά στοιχεία, όλους τους φόρους υπηρεσιών κι ό,τι άλλο φορολογείται στην Ελληνική επικράτεια, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. Το κράτος θα πρέπει να εισπράττει τουλάχιστον 350δις φόρους. Αλλά αν υποθέσουμε ότι οι εισπράξεις είναι 180 δις που μας λένε, άρα μιλάμε σε δύο χρόνια έχουμε ξοφλήσει το χρέος, γιατί χρειάστηκε να κάνουμε μνημόνια; Από όποια μεριά κάνει την ανάλυση των μαθηματικών, δεν βγαίνουν με τίποτα αυτά που μας λένε κάθε μέρα.
Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Αν ξαναγυρίσω πίσω στην ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και να δούμε, πόσο μεγάλη προέκταση έχει το θέμα αυτό, κι ότι ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ; Μέχρι το 2009 είμαστε κυρίαρχο κράτος. Από το 2010 που μας κατασχέτουν και κάνουν την Ελληνική Δημοκρατία, ιδιωτικη εταιρεία, μιλάμε για εταιρεία. Πώς γίνεται να παραιτείται το κυρίαρχο κράτος της ασυλίας των περιουσιακών του στοιχείων και να πάει σε αγγλικό δίκαιο; Και χρειάζεται να μας πει ένας Κασσιμάτης το 1/5 της αλήθειας ότι είναι παράνομο και καταχρηστικό; Χρειάζεται όλα αυτά τα προδοτόσκυλα μέσα στην βουλή, αδιάφορα αν δεν ψήφισε κανένας, να μας κοροϊδεύουν και να μην μιλάει κανείς;
Κι εμείς καθόμαστε και τι ψάχνουμε τώρα; Αν θα αντιδράσουμε ως Έλληνες Κυριάρχοι Αυτόχθονες Ιθαγενείς, αν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε για την ελευθερία μας και να άρουμε τις κατασχέσεις εις βάρος μας, κάθε εθνικού περιουσιακού στοιχείου; Το αν θα άρουμε την κατάσχεση του ίδιου του κορμιού μας, που μας έχουν κατασχέσει και για αυτό ψήφισαν υποχρεωτικό νόμο να μας παίρνουν τα όργανα, όταν πεθαίνουμε;
Ν. ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Εκτός αν με συμβολαιογραφική πράξη εμείς πάμε να πούμε ότι δεν θέλουμε μετά από τον θάνατο μας, τα όργανα του σώματος μας να δωρηθούν! Αν είναι δυνατόν!
Ο ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ»
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και ποιος ανοίγει Νάνσυ το φέρετρο για να ψάξει το πτώμα για να δει τι του λείπει; Για να μην τρελαθούμε… το λέω για να καταλάβουμε, πού μας έχουν οδηγήσει και ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει αντιληφθεί. Στην παραίτηση της κυριαρχίας υπέρ των δανειστών και στην παραίτηση της ασυλίας των εθνικών περιουσιακών στοιχείων, υπάρχει ο υποχρεωτικός και αντισταθμιστικός όρος του Έλληνα Ιθαγενή που μόνο αυτός μπορεί να πληρώσει την δανειακή σύμβαση και να άρει την κατάσχεση.
Είναι το ίδιο που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, όταν η τράπεζα του κατάσχει κάτι. Μπορεί να σου έχουν κατασχέσει ένα διαμέρισμα που κάνει 200. 000 ευρώ, για 2000 ευρώ που χρωστάς σε μια κάρτα. Ενώ έχεις πολλαπλάσια αξία του περιουσιακού στοιχείου, 100 φορές μεγαλύτερη, για το 1/100 δηλαδή,  η τράπεζα σου κάνει κατάσχεση. Την ώρα που η τράπεζα μου έχει κάνει κατάσχεση το σπίτι των 200.000 ευρώ για τα 2000 ευρώ που χρωστάω στην κάρτα, μπορεί οποιοσδήποτε τρίτος να μου πληρώσει την κατάσχεση και να υποχρεώσει την τράπεζα να πάρει τα χρήματα; Δεν μπορεί! Ουδείς τρίτος μπορεί, παρά μόνο εγώ που μου το έχουν κατασχέσει. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την Ελλάδα. Αδιάφορο για το πόσα χρήματα την κατέσχεσαν, δεν μπορεί κανείς, ούτε εταιρεία, ούτε τράπεζα, ούτε κράτος να άρει τις κατασχέσεις. Ένας μόνος μπορεί! Ο κάθε Έλληνας Αυτόχθονας Ιθαγενής, γιατί εμπίπτει της Κυριαρχίας, που κανένας Έλληνας Αυτόχθονας δεν μπορεί να παραιτηθεί της Κυριαρχίας. Ούτε με δημοψήφισμα δεν μπορεί ο λαός να παραιτηθεί της Κυριαρχίας. Αφού δεν μπορεί κάθε φυσική οντότητα να παραιτηθεί της Κυριαρχίας, είτε επί συνόλω, είτε ο διαχειριστής της. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!
Άρα, εκ των πραγμάτων και πολύ σωστά, μπαίνει αναγκαστικά ως όρος ότι ο Αυτόχθονας Ιθαγενής μπορεί να αποπληρώσει την δανειακή σύμβαση και να άρει τις κατασχέσεις.
ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ;
Ας δούμε τι έχει κάνει ο Αρτέμης ο Σώρρας, γιατί είναι ο πρώτος σκοπός των Ε.ΣΥ. Έχει κάνει την ΚΑΤΑΘΕΣΗ και ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ στο όνομα μας, οπότε είναι δικό μας περιουσιακό στοιχείο και εμείς ως Αυτόχθονες Ιθαγενείς με το δικό μας περιουσιακό στοιχείο πια, τα 600 δις δολάρια, μπορούμε να πάμε να πληρώσουμε και να κάνουμε την άρση των κατασχέσεων. Αυτό το δικαίωμα όχι μόνο μας το έχουν αναγνωρίσει, αλλά εκ των πραγμάτων, δεν μπορείς κάποιος να μας το αφαιρέσει, ούτε εμείς να παραιτηθούμε, γιατί είναι υποχρέωση για την ακρίβεια.
ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
Όταν βγήκε το Ψήφισμα που ρωτούσαν τι θα τα κάνουμε, εγώ προσπαθούσα στις ομιλίες που έκανα, να εξηγήσω τι θα τα κάνουμε, αλλά έπρεπε να κάνω ανάλυση επί της Κυριαρχίας, για να καταλάβουν ότι
ο κάθε Κυρίαρχος που έχει αποδεδειγμένα και χρήματα και αναγνωρισμένα με απόφαση δικαστηρίου εντός της Ελληνικής επικράτειας, μπορεί να πάει να πληρώσει.
Άρα, μέσω του Ψηφίσματος, ενυπόγραφα απαιτεί με τα δικά του χρήματα – γιατί τα 600 δις είναι του κάθε Έλληνα Ιθαγενή- να υλοποιηθεί η πρόταση-προσφορά και να αποπληρωθεί η κάθε υποχρέωση του Ελληνικού δημοσίου, δηλαδή των δικών μας υποχρεώσεων, γιατί το ελληνικό δημόσιο είμαστε όλοι εμείς και να γίνει η ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Ναι, μεν την κάνει για λογαριασμό μας αυτή την πρόταση προς την κυβέρνηση ο Αρτέμης Σώρρας, αλλά με δικά μας χρήματα πλέον γίνεται.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ…
Αυτό έχει σημασία να το καταλάβουν όλοι! Αυτός ο πρώτος σκοπός της ιδρύσεως των Ε. ΣΥ είναι ο πιο σοβαρός από όλους και μένει διαχρονικά ο ίδιος. Όπως και διαχρονικά μένουν οι ίδιες και οι μετοχές της Ανατολής, που έχουν γίνει δωρεά στον ελληνικό λαό, όπως διαχρονικό παραμένει η έγκριση που έχει υλοποιηθεί μετά την υπογραφή του πρώτου δημάρχου, ανεξάρτητα αν κάποιοι φαντάζονταν ότι θα έβγαιναν τα χρήματα στο πεζοδρόμιο και καθόμασταν σε κανά τραπέζι και θα τα μοιράζαμε.
Η υλοποίηση των χρηματοδοτήσεων των δήμων έχει ολοκληρωθεί στο θεσμικό της πλαίσιο από την κορυφή, από τα παγκόσμια καταπιστεύματα, από το παγκόσμιο ταμείο, από τον επικεφαλή του παγκόσμιου ταμείου που έχει σφραγίσει τον φάκελλο και το έχει δώσει ολοκληρωτικά την έγκριση της ρευστοποίησης των χρημάτων. Από εκεί και πέρα, όμως υπάρχει και κάτι άλλο πολύ σοβαρό.
Η ανέκκλητη προσφορά-κατάθεση –γιατί αν δεν είχε γίνει η κατάθεση των 100 δις για το ΤΧΣ. Έχει γίνει η κατάθεση των 100 δις σε μορφή ομολόγου και είναι ανέκκλητη ως προσφορά, για την εξαγορά των τραπεζών και πάνω σε αυτό το ανέκκλητο της προφοράς έχει γίνει και η μήνυση του Αρτέμη Σώρρα και πάνω σε αυτό έχουν κάνει μήνυση και πολίτες, την οποία δεν χρειάζεται αν την δώσουμε σε όλους. Μερικοί περίμεναν να την βγάλουμε στην δημοσιότητα με όλα αυτά τα σοβαρά στοιχεία που έχει μέσα για να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους και να κάνουν μόνο τον κριτή! Διότι οι μηνύσεις έχουν προχωρήσει και θα έχουμε την προανάκριση και τότε θα δώσουμε και το πρώτο αποτέλεσμα στον αέρα. Δεν χρειάζεται να δοθεί δημόσια ποιος έκανε την μήνυση ως φυσική οντότητα. Γιατί, δυστυχώς ακούμε συνεχώς, ανθρώπους που μας κτυπούσαν την πλάτη, να είναι αυτοί που κατακρίνουν ο,τιδήποτε με το όποιο μυαλό κουβαλούν, χωρίς να λένε τίποτα, για να κάνουν φασαρία όπως οι άδειοι τενεκέδες. Οπότε, πολύ σωστά επιλέχθηκε να μην δημοσιευτεί ποιος και σε ποια εισαγγελία έχει γίνει η μήνυση.
ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ
Αν γυρίσουμε πίσω στην Χρηματοδότηση των Δήμων, η οποία πρέπει να υλοποιηθεί με συγκεκριμένα βήματα. Η εντολή της Δόμησης Χρηματοδότησης προς τον Σώρρα συνοδεύεται με 51 όρους.
Ένας από τους 51 όρους λέει προς τον Σώρρα που χρήζει θεματοφύλακα: «η υλοποίηση –μετά την δόμηση χρηματοδότησης- και της κατασκευής των έργων και των μελετών και της διαχείρισης των χρημάτων και των έργων, θα γίνει μέσα από ταμεία ή εταιρείες ειδικού σκοπού».
Άρα, σε κάθε δήμο πρέπει να ιδρυθεί μια Εταιρεία Ειδικού Σκοπού. Για προσέξτε να δείτε τι ρόλο καλείται να παίξει η Ελλήνων Συνέλευσις του κάθε Δήμου! Καλείται να μετέχει ενεργά ο ίδιος ο Δημότης-Πολίτης και όχι ο καθένας ανεξάρτητα ως φυσική οντότητα, αλλά υπό την νομική οντότητα μιας  Αστικής Εταιρείας Μη Κερδοσκοπικής, άρα Κοινωφελούς που σήμερα φέρει τον τίτλο «Ελλήνων Συνέλευσις».
Είναι απλά κάποια πράγματα να τα καταλάβουμε, αν έχουμε καταλάβει τα νομικά βήματα και το τι αναλύουμε τόσο καιρό. Μέσα από Ταμεία-Εταιρείες Ειδικού Σκοπού σε κάθε Δήμο θα γίνουν, οι μελέτες, το ποιοι θα δουλέψουν, αν θα πρέπει να απασχοληθούν όλοι οι δημότες και μόνο οι δημότες κτλ. Ποιος θα τα παρακολουθήσει όλα αυτά;
Άρα, καλείται να δημιουργηθεί νομική οντότητα σε κάθε δήμο για να υλοποιήσει τους όρους που τους επέβαλε ο Δήμαρχος! Νατην η νομική οντότητα παιδιά! Για αυτό πρέπει σταδιακά όλοι μέσα.
Αν δηλαδή, αύριο το πρωί κατέβαιναν τα χρήματα για όλους τους δήμους, εκτός από τους πέντε δήμους που έχουν υπογράψει, ποιος θα κάνει την διαχείριση; Το πουλημένο δημοτικό συμβούλιο και η πουλημένη δημοτική αρχή με τους 50 κηδεμόνες από πίσω; Πάλι υποχρεωτικά πρέπει να την κάνει Ταμείο Ειδικου σκοπού κοινωφελούς χαρακτήρα ή εταιρεία ειδικού σκοπού.
7ος ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΩΝ Ε.ΣΥ
Να δούμε τον 7ο σκοπό για να καταλάβουμε:
  1. Να καταγγελθούν και να προωθηθεί η κατάργηση των όποιων παραχωρήσεων και συμβάσεων που έχουν υλοποιηθεί που αφορούν την ακίνητη περιουσία υποδομών και εταιρικού χαρτοφυλακίου που εκχωρήθηκαν προς το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και που του έχει ανατεθεί η διαχείριση βάσει μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής όπως αυτές έχουν επιβληθεί από τις δανειστές της χώρας. Απαίτηση ακύρωσης όλων των συμβολαίων που έχουν υλοποιηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις κατά την παράνομη λειτουργία του Ταμείου.
Εδώ θα δούμε και αυτά που χαρακτηρίζονται ως μη ιδιωτική περιουσία του δημοσίου, άρα δημόσια περιουσία; Πάμε στην Πρέβεζα μια βόλτα για να σας αναλύσω ένα θέμα:
Ο Μανιάτης, αυτό το προδοτόσκυλο από το Άργος, υπέγραψε 3 συμβάσεις  ταυτόχρονα, 3 μέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές και παραχώρησε όλα τα πετρέλαια από το Ιονίο, από τα Γιάννενα μέχρι κάτω την Κυλλήνη σε ξένες εταιρείες για να τα εκμεταλλευτούν. Μιλάμε τώρα για απόθέματα που οι μελέτες των αμερικανών το 1973 αποσαφηνίζουν τότε περίπου τα 3,5 τρις περιουσία αποθεμάτων με 6,5 δολάρια το βαρέλι, τώρα με 60-120 δολάρια το βαρέλι, υπολογίστε την διαφορά! Αυτά δεν είναι δικά μου λόγια, αλλά είναι περασμένα σε ΦΕΚ το 1973. Το ΦΕΚ αναφέρει για 10 τρις τότε, το 1973 μαζί με τα πετρέλαια του Αιγαίου και της Κρήτης,  σήμερα μιλάμε για 110-150 τρις..πόσα να υποθέσουμε; Δηλαδή ο Μανιάτης σε μια μέρα δίνει όλη την δυτική πλευρά της Ελλάδος με τρεις συμβάσεις συνεκμετάλλευσης μόνο για 18 δις και αυτά να τα εισπράξουμε σε βάθος 25 χρόνων, που αυτά τα πετρέλαια είναι πάνω από 25-30 τρις. ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Όσο δεν μιλάει κανείς, θα παίζουν το παιχνίδι των δανειστών- κατασχετών της Ελλάδος και θα τα πηγαίνουν μια χαρά και εμείς θα είμαστε υπόδουλοι. Μόλις εμείς αποφασίσουμε να κάνουμε κάθετη άσκηση εξουσίας των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων τους στείλαμε όλους στο διάολο! Εάν όμως καταλήξουμε να πάμε και σε ένα δικαστήριο θα μας πουν ότι «κάναμε τόσα έξοδα και κάποιος πρέπει να μας τα πληρώσει», αφού η κυβέρνηση τότε υποχρεώθηκε να υπογράψει. Προσέξτε! Ο δήμος της Πρέβεζας δεν έχει μία για να αποζημιώσει και να κάνει άσκηση κάθετη εξουσίας επί των Κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και να αποζημιώσει τον συμβασιούχο, που καλώς ή κακώς, έντεχνα, δόλια, προδοτικά του έδωσαν με σύμβαση την εκμετάλλευση των πετρελαίων, όταν πει ότι έχει δώσει κάποια έξοδα. Άρα, πρέπει να τον αποζημιώσει κανείς για να τον πετάξει έξω. Με τι λεφτά θα αποζημιωθεί αυτός;
Όταν έχει ολοκληρωθεί η εκταμίευση των χρημάτων των Δήμων, υπάρχουν χρήματα. Η Ε.ΣΥ Πρέβεζας και οι γύρω Ε.ΣΥ, μόλις κάνουν κάθετη άσκηση εξουσίας επιβολής στον Δήμο, μπορούν να ακυρώσουν την σύμβαση. Μπορεί να μην είναι τόσο απλό, όσο ακούγετε, αλλά μπορεί να γίνει. Αν ζητηθεί αποζημίωση, υπάρχουν τα διαθέσιμα κεφάλαια των αποζημιώσεων μέσα από τις χρηματοδοτήσεις των έργων των Δήμων και για ό,τι άλλα έργα αναπτυξιακά χρειαστούν!
Η τοπική κοινωνία μπορεί κάλλιστα και να αποζημιώσει με τα χρήματα του ταμείου ΑΩ, τον οποιονδήποτε έκανε την σύμβαση με το Ελληνικό δημόσιο και να αναπτύξει δική της πρωτοβουλία και να την χρηματοδοτήσει και να κάνει τις μελέτες και την εκμετάλλευση οποιοδήποτε περιουσιακού στοιχείου. Προσέξτε να δείτε πόσο σοβαρό μπορεί να γίνει το πράγμα, που τώρα δεν το βλέπουμε, αλλά έρχεται ολοταχώς! Ξέρεις τι θέλεις μόνο; Το 55-60% των δημοτών-πολιτών και στέλνεις την σύμβαση από εκεί που ήρθε! Για δείτε πόσο σοβαρά μπορεί να γίνουν τα πράγματα αύριο το πρωί που δεν το συνειδητοποιούμε απόλυτα τώρα.
Είναι πολύ σημαντικό αυτό που είπε ο Βασίλης Σωτήρας και τόνισε την ιδιαιτερότητα των όρων «ιδιωτική δημόσια περιουσία», γιατί στην πραγματικότητα, έστησαν ένα ταμείο-απάτη και διαχώρισαν υποτίθεται κάποια κρατική περιουσία για να πουληθεί πρώτη. Εκεί έχουν πάει τα φιλέτα.
Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Και μαζι με αυτή την περιουσία, έχουν πάει πολλά «ιδιωτικά φιλέτα», τα οποία τα έχουν παρανόμως, τα διαχειρίζονται και τα πουλούν.
ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ- ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΓΜΕ (ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ)
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Και μέσα εκεί Ελληνικά Εθνικά Κληροδοτήματα.
Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Έτσι! Ένα πράγμα να βάλουμε μοναχά στο μυαλό μας. δεν υπάρχει κτηματολόγιο! Για ποιο σκοπό δεν υπάρχει το κτηματολόγιο; Για να μην έχει δικαιώματα ο πολίτης. Ανά πάσα ώρα και στιγμή να σου δεσμεύουν την περιουσία σου και να την κάνουν δημόσια και να την δίνουν στην τσέπη τους!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και για να καλύπτουν τις παρανομίες τους. Να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας ότι από την στιγμή που έγινε η κατάσχεση της Ελλάδος, από την μία δεν υπάρχει το κτηματολόγιο, από την άλλη όμως κλείνουν την μεγαλύτερη και σοβαρότερη εταιρεία των νοτίων Βαλκανίων που έχει τις έρευνες όλου του ελληνικού εδάφους.
Το ΙΓΜΕ (ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ) δηλαδή που έκλεισε ο Γιώργος ο Παπανδρέου και αυτά τα δύο είναι πάντα συνδεδεμένα. Είναι μαζί! Είναι η κατάσχεση της Ελλάδος, το ΤΑΙΠΕΔ, τα Ελληνικά κληροδοτήματα και το υπέδαφος όλο με όλες του μελέτες. Έχουν πληρωθεί δισεκατομμύρια τόσα χρόνια για να γίνουν αυτές οι μελέτες στον ελληνικό λαό και τον ΙΓΜΕ το έκλεισαν επίτηδες, αλλά δεν μας είπαν σε ποια χέρια έφτασαν οι μελέτες του. Μήπως, ως Εθνικό περιουσιακό στοιχείο κατασχέθηκαν κι αυτές; Καταλαβαίνετε τι ακούτε;
Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Και πόσο χρεώθηκαν αυτές οι μελέτες στο ελληνικό δημόσιο!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και κάποιοι τις κατάσχεσαν! Αυτό έχει δύο προεκτάσεις. Η μία είναι ότι δεν έχεις τις μελέτες εσύ για να ξέρεις, τι έχεις επίσημα στο υπέδαφος σου και η άλλη είναι ότι τις έχει ο κατασχέτης και ξέρεις αυτός ακριβώς! Κοιτάξτε να δείτε πόσο σοβαρό είναι αυτό!
Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ! Ναι, κι αυτές οι μελέτες έχουν ξεκινήσει από το 1940!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και προγενέστερα!
Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Ναι, αλλά δεν είχαν τελειοποιήσει τα μέσα έρευνας!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορεί να μην τα είχαν τελειοποιήσει, αλλά είχαν πολλές αποθεματικές ενδείξεις. Τα μεγαλύτερα ορυχεία σιδήρου του Χίτλερ, ήταν στην Σκόπελο! Πόσοι Έλληνες το ξέρουν αυτό;
Η Σύμβαση Κούπερ που περιλαμβάνει από το 1936 ένα σωρό συγκεκριμένα σημεία στην Ελλάδα, πώς το ξέρουν τι περιλαμβάνει λεπτομερώς η σύμβαση Κούπερ και ποιοι ζήτησαν να τα πάρουν;
Η Σύμβαση του Κούπερ γίνεται μετά την πτώχευση της Αμερικής το 1929, την ολική παράδοση μέχρι 1933-1934 στην Federal,  την πτώχευση όλου του κόσμου και της Ελλάδος το 1933. Πρέπει να δούμε τι έχει γίνει για να το καταλάβουμε. Πρωτουπογράφεται τέλος Οκτωβρίου του 1936 από τον Μεταξά τότε. Ποιοι είναι οι αντισυμβαλλόμενοι με το ελληνικό κράτος τότε του Μεταξά; Δέκα εταιρείες off shore στο Ντελαγουέαρ που είναι όλες των Ροθτσάιλντ. Είχαν πάρει την διαχείριση της Αμερικές ως δανειστές της Αμερικής μετά το 1934 και οι δικές τους εταιρείες υπογράφουν με τον Μεταξά την Σύμβαση Κούπερ και του παίρνουν όλα τα αποθεματικά για να τα εκμεταλλευτούν αυτοί. Να σας θυμίσω ότι τα πετρέλαια στην Ζάκυνθο, βγαίνουν μόνα τους, αρτεσιανά, στο Κερί της Ζακύνθου. Τα έχει δοκιμάσει το 1913 το Ελληνικό πολεμικό ναυτικό, με άριστες συνθήκες καύσης και τα εκμεταλλεύονται οι Άγγλοι μέχρι το 1939. Έχει σημασία αυτό! Υπάρχουν ακόμα τα απομεινάρια των αγγλικών εγκαταστάσεων. Για να ξέρουμε ακριβώς ότι όλα τα αποθεμάτα υπάρχουν καταγεγραμμένα. Αυτό ήταν ένα μικρό βιβλιαράκι που έχει κατασχεθεί. Αυτός είναι κι ο λόγος που σκότωσαν τότε τον Μπάτση, μαζί με τον Μπελογιάννη. Όλη η Ελλάδα ξέρει τον Μπελογιάννη, αλλά δεν ξέρει τον Μπάτση.
Ο κάθε σκοπός είναι αντικείμενο βαθιάς ανάλυσης και θα μας δοθεί η ευκαιρία να την κάνουμε στις επόμενες εκπομπές.
Θυμηθείτε πάντα, είμαστε δεσμευμένοι στο Bretton Woods και αυτό κανονίζει που θα δώσει την όποια εκμετάλλευση. Όλα τα άλλα είναι ευφυολογήματα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν είναι η Shell,  ή η Mobil,  ή η Texaco που τα εκμεταλλεύεται. Αλλά πρέπει να υπάρξουν και οι ανάλογοι άνθρωποι που μπορούν να υποστηρίξουν αυτές τις θέσεις. Είναι πολλοί που θέλουν να συμβάλλουν, ακόμα και αν θέλουν να κρατηθεί η ανωνυμία τους. Είναι άνθρωποι  κάποιας ηλικίας που γνωρίζουν πολύ καλά τι έχει γίνει με τις συμβάσεις, ή τα αποθέματα, τα πάντα. Μπορεί να μην πρέπει να δημοσιευτεί το όνομα τους, αλλά μπορεί να τους γίνουν ερωτήσεις και να μας δώσουν πολύτιμες πληροφορίες που έχουν. Αρκεί και αυτός που θα ρωτάει να έχει μια σχετική κατάρτιση για να κάνει τις σχετικές ερωτήσεις.
ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ….
Π. ΙΑΚΩΒΟΥ: Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να μιλήσω πιο μπροστά σχετικά με τις αξίες, αλλά αυτό θα αποτελέσει θέμα άλλη εκπομπής. Στα θέματα που αναφέρθηκαν ο Γιάννης και ο Βασίλης Σωτήρας, δεν είμαι ειδικός σε αυτά, αλλά θέλω να προσθέσω για τον αιγιαλό και τα δάση, αν κοιτάξουμε στο site του ΤΑΙΠΕΔ στις επικείμενες αποκρατικοποιήσεις, υπάρχουν τέτοια θέματα, όπως για παράδειγμα για την παραλία της Ασπροβάλτας και στο Βόρα που θέλουν να αποκρατικοποιήσουν. Δηλαδή, με έμμεσο τρόπο επεμβαίνουν στον αιγιαλό και στα δάση.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟς: Και τις Θερμοπύλες έχει το ΤΑΙΠΕΔ και τις πουλάει! Ήθελε να τις πάρει ο Κοτρωνιάς, ο πρώην δήμαρχος Λαμίας, πέταξε από την χαρά του όταν έμαθε ότι από τις χρηματοδοτήσεις των κεφαλαίων από τα καταπιστεύματα, μπορεί να τις πάρει ο ίδιος ο δήμος για εκμετάλλευση με τις εγγυήσεις του Σώρρα, αλλά μετά μας τον έφαγε το σκοτάδι.
Π. ΙΑΚΩΒΟΥ: Θα μπορούσα να συνεισφέρω σε μια μελλοντική συζήτηση στα θέματα του άρθρου 3, το 2.16, 2.17, 2.18, και 2.22, δηλαδή θέματα παιδείας, ιστορίας και πολιτισμού και εκεί έχω να πω αρκετά πράγματα.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σίγουρα έχεις να πεις κι εσύ, όπως και πολλοί άλλοι πολλά πράγματα, αρκεί να υπάρχουν οι συμμετοχές. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του γνώσεις για κάποια πράγματα. Κάποια άρθρα από τους σκοπούς μπορεί ο καθένας να κάτσει και να τα μελετήσει λίγο παραπάνω κι ως επάγγελμα, ή ως απλά καταρτισμένος καλά κι αφού τα μελετήσει και τα αναπτύξει, να βγει να πει στις επόμενες εκπομπές και να τα αναπτύξει. Όλοι έχουν να προσφέρουν πάρα πολλά, ειδικά στον τομέα που μπορούν και γνωρίζουν.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Σας ακούω προσεκτικά. Έχω κάποιες ερωτήσεις. Μία από αυτές είναι η εξής: Ποια είναι η πράξη που έχει προτεραιότητα τώρα άμεσα να κάνουμε, γιατί πρέπει να μπούμε και στην πράξη. Η πράξη είναι πότε θα ξεκινήσουμε για να σώσουμε την χώρα ως Ε.ΣΥ; Τι θα κάνουμε με τα τωρινά έγγραφα και τις αιτήσεις των πολιτών; Θα τις πάμε πάλι στο δήμαρχο;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό έχει απαντηθεί. Τα ίδια τα εξώδικα πρέπει να κοινοποιηθούν: ένα για τα 600 δις, στους βουλευτές επίσημα και δεύτερον για τα παγκόσμια ταμεία, στους βουλευτές και στους δημάρχους. Θα γίνει πληρέστερη συνεννόηση και για να μην κάθεται η κάθε Ε.ΣΥ να αυτοσχεδιάζει, θα δοθεί έτοιμο το υπόδειγμα του εξωδίκου.
ΠΕΡΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
Γ. ΤΑΡΑΣ: Ο Βασίλης Νικόπουλος που είναι πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, τώρα βγαίνει και λέει: «Έλληνες πολιτικοί έχουν διαπράξει το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας εξακολουθητικώς. Την τελευταία πενταετία έχουμε προγραμματισμένες παραβιάσεις του συντάγματος, οι δύο κυβερνήσεις του Παπανδρέου και του Σαμαρά ήταν οι δύο κυβερνήσεις που κατέλυσαν την Εθνική Κυριαρχία, η οποία κατοχυρώνεται στο άρθρο 1 του συντάγματος μας, ψηφίζοντας τα μνημόνια παρεχώρησαν στους δανειστές κι όχι σε κράτη την Κυριαρχία. Ο ποινικός κώδικας μιλάει για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και αυτοί έχουν διαπράξει αυτό το έγκλημα εξακολουθητικώς, αφού παρεχώρησαν την Εθνική Κυριαρχία στους ξένους. Εσχάτη προδοσία όταν τα βασικά όργανα του κράτους στερούνται του δικαιώματος της ελεύθερης καθηκόντων τους από έναν τρίτο. Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα.»
Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Τώρα το κατάλαβε; Προφανώς τώρα το κατάλαβε, γιατί τα περασμένα χρόνια ήταν κατελλειμμένος στην εξουσία.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πότε διετέλεσε πρόεδρος;
Γ. ΤΑΡΑΣ: Δεν το γνωρίζω αυτό! Μου κάνει εντύπωση που τα λέει τώρα!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όλοι αυτοί που βγαίνουν με καθυστέρηση και μιλάνε, καλό κάνουν! Όταν τους επισκεφτούμε στα γραφεία τους και τους ρωτήσουμε, ενδεχομένως να έχουν και τους νομικούς τρόπους…
Γ. ΤΑΡΑΣ: Έγινε πρόεδρος του 2007. Έχει κυκλοφορήσει και βιβλίο με τίτλο: «Αγαπημένο μου σύνταγμα».
Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Τώρα πάμε στο διαταύτα για την μετά την συνταξιοδότηση εργασία.
Γ. ΤΑΡΑΣ: Η θητεία του ήταν μεταξύ Γ. Παπανδρέου και Σαμαρά.
Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Αυτοί όλοι μπορεί να χρησιμοποιούνται και από το καθεστώς ως μια βαλβίδα αποσυμπίεσης. Όπως είπε κι ο Γιάννης, αν το συναντήσουμε στο γραφείο του, θα δούμε τι εξηγήσεις θα μας δώσει και πώς θα καταλάβει το θέμα που θα του παρουσιάσουμε!
Π. ΙΑΚΩΒΟΥ: Ίσως είναι σχετική μια πληροφορία για τον Β. Νικόπουλο, ότι έχει γράψει 3 εντυπωσιακές μελέτες. Η νομική διατριβή του ήταν «Η νομική σκέψη του Αποστόλου Παύλου. Μια άλλη είναι «Η περί ανθρωποκτονίας  διδασκαλία του μεγάλου Βασιλείου» και « η θαυματουργή παιδεία του νέο-καισαρείας Αγίου Γρηγορίου του θαυματουργού
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μέσα στα δέκα πράγματα που θα πει μπορεί τα δύο να χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Δεν παύει οι άνθρωποι που έχουν περάσει από τα ανώτατα δικαστικά αξιώματα να έχουν γνώση πολλών πραγμάτων, ανεξάρτητα πώς την εκφράζουν και πώς εκφράζονται.
ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ SWAPS ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ …ΚΙ ΑΛΛΑ
Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Εγώ εδώ βλέπω πόσα swaps έρχονται που μετά θα γίνουν εθνικό χρέος και μετά θα τα πληρώσουμε. Τα σημίτια και τα κουλούρια θα πληρώνουμε, για όποιον κατάλαβε!
Τώρα βλέπω την 1η Φεβρουαρίου του 2016 31 δισεκατομμύρια κρυμμένα swaps σε γιαπωνέζικα γιεν θα εμφανιστούν ως χρέος πλέον. Ή θα αναγκαστούν να βγάλουν καινούρια swaps για να τα καλύψουν και από 31 δις να φτάσουν τα 60 δις; Τα καημένα δεν έχουν λεφτά κι έτσι με μια υποτίμηση του 50% θα χρωστάμε 60 δις για το ίδιο swap και μιλάμε τώρα ότι αυτό είναι από 22 Ιανουαρίου του 1996. Προσέξτε για πόσα χρόνια κρύβουν λεφτά που δεν γνωρίζουμε! Γιατί νομίζουν ότι μόνο αυτοί ξέρουν τι γίνεται κι ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο. Στις 14 Ιουλίου του 2015 θα εμφανιστούν άλλα 20 δισεκατομμύρια χρέος που ήταν κρυμμένο κι αυτό σε γιαπωνέζικο γιεν από τις 21 Ιουλίου του 1995. Υπάρχουν λίστες και λίστες! Και οι περίοδοι αποπληρωμής είναι 20ετίες, 30ετίες και ό,τι μπορείτε να φανταστείτε! Δεν είδαμε κάποιο άλλο που υπέγραψε ο Σαμαράς και θα λήξει νομίζω το 2094. Μιλάμε τώρα για μεγάλες κοροϊδίες. Τι να πω;
Οι Έλληνες θα πρέπει να μάθουν ότι πρέπει να φτιάξουν το δικό τους το κράτος και να μην αφήνουν κανέναν άλλον να τους διαχειρίζεται και αυτοί απλά να ψηφίζουν μια φορά στο τόσο! Αυτά είναι κοροϊδίες και όπως κανένας μας δεν δίνει το πορτοφόλι του, ούτε στην γυναίκα του, ούτε στην μάνα του, ούτε στο παιδί του για να το διαχειριστεί για 5 χρόνια και μετά να πάει να ρωτήσει τι έγινε με τα λεφτά που τους έδωσε! Αυτό δεν το κάνουμε! Πώς είναι δυνατόν να δίνουμε την εξουσία σε κάποιον να διαχειρίζεται λεφτά δικά μας, κράτος δικό μας και να μην δίνουμε σημασία, αυτό είναι ανεξήγητο φαινόμενο και αυτό το ονομάζουν Δημοκρατία!
Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Εδώ έχουμε ένα Μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο και κάθε 15 ημέρες κάνουμε ένα συμβούλιο και βλέπουμε τα πεπραγμένα και τα οικονομικά μας! και εδώ δίνουμε έτσι άφεση αμαρτιών για τετραετίες!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Πραγματικά η εποχή του 1995-1996 έκανε υπερ χρεώσεις εκατοντάδων δισεκατομμυρίων τα οποία τα πέταξε 20-30 χρόνια μετά.
Όπως τα έκαναν εκείνοι, έτσι τα κάνουν και μερικοί τώρα και δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό το καθεστώς, γιατί είναι καθεστώς της κλοπής της δικής μας περιουσίας με την υποχρέωση μας να πληρώνουμε εμείς τα κλεμμένα τους; Εύχομαι κάποια στιγμή να το καταλάβουμε, αλλά ούτε η κλοπή που γίνεται εναντίον τους δεν ξυπνάει τους Έλληνες! Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο μεγάλη άφεση αμαρτιών δίνουν; Ας κρατούσαν αυτό το χριστιανικό που λέει: «τα του καίσαρος τω καίσαρι»! Αν κρατούσαν αυτό τουλάχιστον δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε.
«ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ….Η ΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….»
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Πώς θα μπορέσουμε να επιβληθούμε και σε πόσο χρονικό διάστημα για να το αλλάξουμε αυτό, γιατί ούτε κάποιος εισαγγελέας θα ασχοληθεί μαζί μας, ούτε ο δήμαρχος, ούτε κανένας άλλος!
Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Αυτό εξαρτάται από εμάς! Μην ζητάς χρονικό όριο κάποιος άλλος. Αυτό γινόταν παλιότερα από κάποιους άλλους! Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Όσο εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί, πιο ενεργοί και πιο  κατανοητοί προς τον κόσμο και τον φέρουμε μαζί μας, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει. Όσο δεν γίνεται αυτό….αυτό θα αργεί!
Π. ΙΑΚΩΒΟΥ: Νομίζω ότι οι δύο δείκτες προς αυτή την κατεύθυνση είναι ο αριθμός των ορκισμένων πολεμιστών, ο οποίος αυξάνεται αρκετά γρήγορα νομίζω και ο αριθμός των γραφείων των Ε.ΣΥ, αυτοί οι δύο δείκτες μαρτυρούν πόσο απέχουμε.
Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Είμαστε στην αρχή! Θα δούμε και από τα μέλη των Ε.ΣΥ! Όταν αυξάνονται τα μέλη όπως αυξάνονται οι ορκισμένοι, αυτό θα είναι πολύ σημαντικό! Δεν πειράζει αν είναι με αργούς ρυθμούς. Οι πρώτοι 5 θα φέρουν 10 αυτοί θα φέρουν άλλους τόσους…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλύτερα η βάση να ανήκει στους συνειδητοποιημένους και μετά, ας έρθουν οι άλλοι που θα είναι με ελαφριά την καρδία. Καλύτερα 5 μέλη συνειδητοποιημένα την βδομάδα, παρά πενήντα και να είναι στον κόσμο τους.
Ο ΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ…»
Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Δεν ξέρω τώρα αν υπάρχει χρόνος για να συζητήσουμε μια αξιολόγηση που υπάρχει σε αυτό και υπάρχει και στο καταστατικό. Πώς μπορεί μια Ε.ΣΥ να αξιολογεί κάποιον που θέλει να ορκιστεί;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό είναι μια συζήτηση που έχει γίνει στις τρεις τελευταίες ομιλίες για τον όρκο. Όσοι παρουσιάζονται δεν χρειάζεται να ορκίζονται και ας λένε ότι θέλουν να ορκιστούν. Θέλεις τους συνειδητοποιημένους. Να ρωτήσετε τον κάθε ένα συνέλληνα και συνελληνίδα που θέλει να ορκιστεί γιατί το κάνει! Δεν ορκίζεσαι ότι είσαι Έλληνας, δεν χρειάζεται να ορκιστείς, για να αποδείξεις ότι είσαι Έλληνας. Ο Όρκος είναι του Αγώνα των Πολεμιστών κι όχι των Ελλήνων. Γιατί έχουμε και κάποια περίεργα κρούσματα. Στο Άργος, ήρθε κάποιος που δεν ήξερε πολλά πράγματα, αλλά κάποιος του είπε και μυρίστηκε λεφτά και ήρθε στην ορκωμοσία που έγινε στο Ναύπλιο. Έγινε ταμίας στην Ε.ΣΥ του Άργους και άρχισε να παίρνει γνωστούς και φίλους: «ελάτε να γραφτείτε μέλη, γιατί θα πάρετε από 300.000». Αυτό έγινε και πρέπει να ειπωθεί για να το καυτηριάσουμε δημόσια!
Π. ΙΑΚΩΒΟΥ: Για αυτό σε αυτό το σημείο θα πρέπει να δώσουμε βάση στα πρωτόκολλα.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για αυτό έγινε και η Διακήρυξη των Αξιών και των Αρχών. Αυτά θα γίνουν αφίσες διπλές και θα είναι μέσα στο κάθε γραφείο για να τα βλέπουν όλοι! Θα γίνουν όλα εμφανέστατα για να παίρνουν όλοι υπεύθυνη θέση συνειδητοποιημένα. Εγώ ήμουν αντίθετος, ακόμα και να αλλάξει στην καθαρεύουσα  από καθομιλουμένη το «εξ’ων συνετέθει»…προτιμούσα να ήταν έτσι χοντρά  «χώμα και λάσπη». Αρχικά ο όρκος ήταν με το «εξ’ ων συνετέθει», αλλά το κάναμε στην καθομιλουμένη για να δώσουμε περισσότερη έμφαση, για να καταλαβαίνουν ότι ο όρκος έχει βάρος και δεν τον λέμε για πλάκα. Δεν μπορούν να συλλάβουν το τι γίνεται με την κρυσταλλική δόμηση και τις μνήμες του νερού και τα λόγια που λένε και το πίνουν.
Π. ΙΑΚΩΒΟΥ: Ναι, ήταν καλύτερα σε χώμα και λάσπη, γιατί δεν διαλύονται όλα σε αυτά που έχουν συνετεθεί ..υπάρχουν δομές του DNA που δεν διαλύονται ούτε και στον θάνατο.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το καλύτερο από όλα το είπε ο Αρχιεπίσκοπος  Ρωμανίας μετά την Ορκωμοσία στα Δερβενάκια. Ο Αρχιεπίσκοπος είναι γιατρός, εν ενεργεία ιατροδικαστής και είναι πολύ καλά καταρτισμένος σε πολλά σοβαρά πράγματα, όπως και στην λύση όλων των ασθενειών, να μην πεθαίνει ο άνθρωπος. Οι Έλληνες έχουν αυτές τις λύσεις και είναι ένας από αυτούς που γνωρίζει αυτά τα πράγματα τέλεια. Έκανε ανάλυση στους παρευρισκόμενους –οι οποίοι ήταν όλοι ορκισμένοι- πώς συμπεριφέρεται το νερό και πώς κλειδώνει στην μνήμη του ό,τι του λες με λόγο, με συχνότητα! Ήταν τόσο σωστός, αφηγηματικός και παραστατικός που όλοι κατάλαβαν πολύ καλά όλες αυτές τις πληροφορίες που τους είπε και τους μετέφερε.
Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό;
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Από την στιγμή που ανοίξαμε αυτή την εκπομπή, μπορούν κάλλιστα όλοι να κληθούν και να συμμετέχουν. Ο Αρχιεπίσκοπος είναι απλός άνθρωπος, άριστος συνομιλητής, είναι πολύ σοβαρή προσωπικότητα, και δεν έχει σχέση με το αν είμαστε θρησκευόμενοι ή όχι, γιατί αφορά την προσωπικότητα του. Θα έπρεπε να κληθεί σε κάποια εκπομπή, γιατί έχει πολλές πληροφορίες να δώσει. Κρατάει έναν θεσμό στα χέρια του που είναι πάρα πολύ σοβαρός. Νομικά αυτός ο θεσμός είναι τρομερός και μπορεί και να καθαιρέσει και Πατριάρχη. Έχει μεγάλη σημασία αυτό που σας λέω και ίσως δεν πρέπει να τα λέω εγώ. Μπορεί να κάνει και χρήση του θεσμού του και για άλλα πράγματα. Μην βιαστούμε να κρίνουμε τώρα που δεν ξέρουμε πολλά πράγματα, γιατί τα γεγονότα είναι σε εξέλιξη και τα οποία δεν μπορούμε και να τα πούμε για να υπερασπιστούμε κάποιες φορές και τον εαυτό μας.
ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ…ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ
Π. ΙΑΚΩΒΟΥ: Παρεμπιπτόντως η Ε.ΣΥ Θεσσαλονίκης έρχεται εντός λίγων ωρών, ημερών…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μια πόλη 2.000.000 μόνο μια Ε.ΣΥ;
Π. ΙΑΚΩΒΟΥ: Δεν θα είναι μία, είναι τουλάχιστον 4, αλλά η μία είναι η πιο αποφασιστική που θα ενεργοποιήσει και τις άλλες άμεσα. Υπήρχαν τεχνικοί λόγοι, όπως να είναι το γραφείο σε συγκεκριμένα σημείο και αυτό μας καθυστερούσε πολύ.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι πάντα γίνεται, κάποιος κάνει την αρχή και ενεργοποιεί και τους υπόλοιπους. Είναι χαρακτηριστικό μας γνώρισμα. Εκεί που βλέπω μεγάλη ανάπτυξη και πολύ καλή ανάπτυξη είναι στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το Ηράκλειο θα είναι πρωτοποριακό για όλη την Ελλάδα πλέον. Είναι μπροστά και σε ορκισμένους, και σε Ε.ΣΥ και σε γραφεία και σε οργάνωση. Έχουν γίνει και πολλές Ορκωμοσίες. Όσο δηλαδή είχε αργήσει η Κρήτη, τόσο τώρα βγαίνει μπροστά.
Γ. ΘΕΟΧΑΡΗς: Όπως και η Ρόδος προχωράει και θα κάνει και μια ορκωμοσία με αρκετά άτομα.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι πολλές περιοχές, αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι πώς θα κινηθούν σωστά. Χωρίς να θέλω να παινευτώ, πρωτοποριακή είναι η Αργολίδα και με πολλούς ορκισμένους και με ολοκληρωμένες τις 3 Ε.ΣΥ και τελειώνουν κι άλλες 2 τώρα.
ΠΕΡΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΛΙΧΝΕΣΤΑΪΝ…
Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Καλημέρα σε όλους, σας ακούω! Πριν φύγω από την Ελλάδα, όταν επιχειρούσα στην Ελλάδα, έφταναν  στο γραφείο μου  διάφορες αιτήσεις για πλατφόρμες και για ανταλλαγή νομισμάτων.
Ήρθε κι από έναν συνεργάτη μου στο Λιχνεστάιν για ανταλλαγή ευρώ σε δολλάρια. Το τι παιζόταν τότε, δεν μπορούσα να καταλάβω. Αυτό γινόταν τότε με έκπτωση του νομίσματος. Ψάχνοντας να βρούμε ανταπόκριση, ο συνεργάτης μου είπε ότι αυτά ήταν ελληνικά χρήματα. «τι ελληνικά χρήματα;» του λέω, «εδώ είναι τόσα δισεκατομμύρια! Ποιανού είναι;». Μου απαντάει λοιπόν ότι δεν είναι ενός, αλλά ενός πακέτου πολιτικών μας. αυτό δεν μου το έγραψε, ήταν προφορικά και δεν μπορώ να το έχω ως αποδεικτικό στοιχείο. Στον υπολογιστή μου στην Ελλάδα, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα εκεί μέσα. Το πώς μαζεύτηκαν αυτά τα δις σε λογαριασμό στο Λιχνεστάιν και κάποιοι ήθελαν να τα ανταλλάξουν με δολάρια και άλλοι σε χρυσό, κανείς δεν ξέρει. Τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω, αλλά κάποιοι άλλοι γνωρίζουν σίγουρα. Είναι πάρα πολλά τα οποία γίνονταν από την Ελλάδα. Ακόμα και τώρα, άνθρωποι οι οποίοι είναι σε καίριες θέσεις δουλεύουν με αυτά τα συστήματα και κάνουν διάφορα. Υπάρχει μια παράλληλος οδός –όπως το λέει κι ο Αρτέμης Σώρρας- η οποία είναι πέρα των καθιερωμένων, πέρα από την καθημερινότητα, την οποία δεν γνωρίζει πολύς κόσμος, αλλά αυτή η παράλληλος οδός υπάρχει.
Θα σας πω μόνο ένα. Αν κάποιος ασχολείται με αυτά, μπορεί να γνωρίζει κάποια rosabranca funds, αυτά είναι μέσα στην ΝΒΜ ΑΜRΟ, όπου υπογράφει μόνος ένας, ο οποίος έχει δύναμη να υπογράφει μέχρι και 300 δις ευρώ. Το ξέρω από προσωπική εμπειρία, γιατί κάποια χρόνια πριν, έτυχε να γνωριζόμαστε επαγγελματικά μόνο και είχαμε μπει σε ένα πρόγραμμα genesis, όπως το λένε αυτοί, με αρχικό κεφάλαιο το 1 δις. Το τι γίνεται όμως, είναι ένα άλλο θέμα!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θυμάσαι ποιος είχε ξεκινήσει το genesis;
Κ ΜΠΑΡΛΑΣ: Όχι! Αν εννοείς τον τρέιντερ ήταν κάποιος Nicholas Bourgoune, ο οποίος το ξεκίνησε μέσω royal Bank of Scotland, αλλά πίσω από αυτόν ήταν διάφοροι άλλοι που δούλευαν γιατί αυτά τα funds στην ροζαμπράνκα μπορούσαν μόνο να πιστοποιηθούν μέσω κάποιων κωδικών των γκρίζων οθονών. Για αυτό, όταν ο Αρτέμης Σώρρας λέει ότι είναι στις «γκρίζες οθόνες», καταλαβαίνω πολύ καλά τι εννοεί. Δεν μπορούν πολλοί να έχουν πρόσβαση στις «γκρίζες οθόνες». Κάποια γραφεία ανά τον κόσμο, μπορούν να πληρώσουν ένα ποσό και να ελέγξουν αν κάποια χρεόγραφα, ομόλογα αν είναι ανεβασμένα κι αν είναι σωστά ή κάποιες πληροφορίες για κάποιο χαρτί. Οι «γκρίζες οθόνες» όμως δεν είναι προσβάσιμες από όλους!
Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΩ…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μήπως έχετε παρατηρήσει πόσες περίεργες ανακοινώσεις έχουν αναρτηθεί στο facebook ότι το ΑΩ είναι ψεύτικο από τότε που αναφέρθηκε ο Σώρρας;
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Όχι, δεν έχω παρακολουθήσει. Κάποιες σελίδες δεν είναι ολοκληρωμένες κι από ό,τι ξέρω από τα δικά μου έγγραφα, τα αρχεία που έχω εγώ, δεν μοιάζουν με αυτά που έχω δει σε αυτές. Αυτά τα έβγαλε τελευταία στιγμή κάποιος.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι παραπληροφόρηση. Πολλά βγήκαν μετά από την τελευταία αναφορά που έγινε στην Καβάλα.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Το ότι μιλάμε για το ΑΩ και το τι νομικές σχέσεις και οικονομικές ροές υπάρχουν, και από πού, έχω αυτές τις πληροφορίες σε πολύ πιο σοβαρό επίπεδο. Είδα στις σελίδες που εμφανίζονται, ότι κάποιοι προσπάθησαν να εξευτελίσουν την υπόθεση, για αυτό δεν ασχολήθηκα και να τις κοινοποιήσω. Κάποιος πάλι προσπαθεί να ρίξει κόπρανα, εκεί που δεν μπορεί να κρύψει. Αυτά που ξέρουμε εμείς, δεν μπορούν να τα κρύψουν! Αυτά τα κάνουν για να παραπλανούν το μέγιστο ποσοστό του πληθυσμού. Το ίντερνετ, να ξέρετε, είναι οι βιτρίνες και κάποιες βιτρίνες γεμίζουν με αφίσες από κάποιους ανθρώπους, μόνο και μόνο για να κάνουν την κριτική τους. Η αληθινή σχέση της πληροφορίας που υπάρχει  στην πληροφόρηση και στην διακίνηση της πληροφορίας μέσω του ίντερνετ, δηλαδή αυτό που μπορεί να βρει κάποιος με οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης είναι ένα στο δισεκατομμύριο. Δηλαδή για κάθε μία πληροφορία που μπορεί κάποιος να βρει στο διαδίκτυο, υπάρχει κι ένα δισεκατομμύριο πληροφοριών, οι οποίες δεν θα υπάρξουν στο ίντερνετ. Αλλά μπορείς να έχεις πρόσβαση μέσω του ίντερνετ, όταν έχεις τα συγκεκριμένα κλειδιά και διαδρομές! Αυτό έχω να απαντήσω.
Αυτό που είδα και κατάλαβα ότι κάποιος σαχλαμάρας ανέλαβε αυτή την δουλειά για να παραπλανήσει τον κόσμο είναι ότι το όνομα του Σοεκάρνο, μετατράπηκε Σοεκάρτο, ή κάπως έτσι! Αυτά είναι παλιές μεθοδολογίες παραπλάνησης.
ΠΕΡΙ ΣΟΕΚΑΡΝΟ…
Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον Σοεκάρνο. Εδώ στην Μελβούρνη είναι ένα μέλος της Ε.ΣΥ, η οποία έχει πολύ στενές σχέσεις με τον Σοεκάρνο και η οποία είναι η πρέσβης του Σοεκάρνο στον ΟΗΕ της Αυστραλίας.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Μιλάς για την οικογένεια κι όχι για τον ίδιο τον Σοεκάρνο;
Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Για αυτό, θα σε γελάσω! Δεν έχω πάρει άλλες πληροφορίες. Ήθελα εγώ περισσότερες πληροφορίες από κάποιον που γνωρίζει, γιατί θα βρεθούμε την επόμενη βδομάδα, γιατί αυτή την στιγμή είναι μαζί του και θα γυρίσει στην Αυστραλία, για να ξέρω πώς θα συζητήσουμε για αυτό το θέμα. Η μητέρα της είναι μέλος της Ε.ΣΥ και η ίδια και θα ορκιστούν και οι δύο, αλλά εγώ δεν είμαι καλά πληροφορημένος για τον Σοεκάρνο.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω την πραγματική σχέση που υπάρχει, για να μπορέσω να πω τι να μιλήσετε ή να μην μιλήσετε. Καλό είναι να ρωτήσετε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος και τι σχέση έχει και μαζεύοντας κάποιες πληροφορίες που μπορούν αργότερα να επιβεβαιωθούν από κάποιες άλλες ανεξάρτητες πηγές, θα μπορέσουμε να ορίσουμε το τι πραγματικά συμβαίνει. Δεν μπορούμε να πούμε ότι επειδή αυτή είπε ότι έχει σχέση με τον Σοεκάρνο, να γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Γιατί εμφανίζονται πολλοί άνθρωποι να λένε πολλά, αλλά στις λεπτομέρειες γατζώνεται ο διάολος. Στην λεπτομέρεια, θα δεις αν είναι σοβαρό αυτό που λέει ή αν είναι κλασικά εικονογραφημένα.
Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Από τα λίγα που έχω δει, αλλά δεν έχω κάτσει να τα μελετήσω και να τα διαβάσω, δεν γνωρίζω καν αν αυτός ο Σοεκάρνο είναι αληθής. Στην πρώτη Ορκωμοσία, ήταν η μητέρα της εκεί, μας εξήγησε για την κόρη και βρεθήκαμε και με την κόρη της μια φορά και με τον Κ.Χριστοδούλου, κάναμε μια συζήτηση, μας είπε κάποια πράγματα. Θα γυρίσει πάλι, γιατί τώρα δεν είναι εδώ.. Όπως λες, είναι οι πληροφορίες που πρέπει να πάρουμε και πολλά κρύβονται στις λεπτομέρειες. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό.
«ΠΕΡΙ …ΜΑΟΡΙ….»
Μια άλλη πληροφορία: Μέλος της Ε.ΣΥ εδώ, μας είπε ότι ένας παιδικός της φίλος είχε πάει σε ένα κλάμπ στην Αυστραλία. Ο πορτιέρης λοιπόν ήταν ένας από αυτούς τους Μαορί που είναι ένα χυτό πράγμα σβέρκος-πλάτη, όλο το σώμα που τον βλέπεις και νομίζεις ότι αυτός είναι ακούνητος. Συζητούσαν εκεί που έπιναν καφέ και είπε: «για ποιον λέτε; Για τον Σώρρα; Τον γνωρίζω, αυτός έχει κάνει πολύ δουλειά με εμάς. Ξέρω ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τους δικούς μας αρχηγούς». Αυτό έγινε πριν δύο χρόνια! Προσπαθούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με αυτό το παιδί, να του πάρουμε μια συνέντευξη δηλαδή για να την ανεβάσουμε!
ΠΕΡΙ  ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ….
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Το πρόγραμμα genesis που ανέφερες, έχει να κάνει με το New Alfa? Ρωτάω μήπως ήταν και η τράπεζα Γαλλίας μέσα σε αυτό.
Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Δεν γνωρίζω! Το μόνο που ξέρω είναι ότι όλα αυτά τα funds  που είναι κάτω από ονόματα σε διάφορες τράπεζες είναι ενός και είναι από κλεμμένα, έτσι όπως κάνω εγώ τον συνειρμό και αν ο συνειρμός μου είναι σωστός θα αποδειχθεί στο μέλλον. Όλα αυτά είναι απλά για να κάνουν τα χρήματα αριστερά-δεξιά και κάποιοι να παίρνουν κάποια ποσοστά και να φαίνεται ότι κάτι γίνεται. Γιατί, έτσι όπως έχει στηθεί το θέμα, η αγοραπωλησία είναι ένα παιχνίδι και μόνον των επικυριάρχων για να έχουν κάτι να κάνουν. Σπάνια κάποιος που θα πάρει μέρος σε κάποια πλατφόρμα, όπως λένε, θα πάρει χρήματα, όπως και εγώ στην δική μου περίπτωση, δεν πήρα χρήματα.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Φαίνονται ως επενδυτικά προγράμματα, επενδύσεις υψηλής τεχνολογίας, για αυτό αναρωτιέμαι.
Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Α μπεις στο ίντερνετ “whistle blower” και βάλεις το όνομα « L.D. Kai….», εκεί θα βρεις όλο το συμβόλαιο, τα διαβατήρια και τα πάντα. Έφτασαν στο σημείο να υπογραφεί συμβόλαιο μεταξύ του ενός και του άλλου με 40% returns την βδομάδα, για 40 βδομάδες. Δεν είχα επιτυχία σε αυτό το θέμα με αποτέλεσμα να μην ξέρω   και κατά πόσο όλα αυτά είναι αληθινά, ως προς τους μεσάζοντες. Ως προς τους μεγάλους, πιθανώς να είναι για να βγάζουν τα δικά τους χρέη από την αγοραπωλησία των χρεογράφων, των τραπεζικών προϊόντων και να παίρνουν τα ψίχουλα. Από αυτά τα ψίχουλα, μαζεύονται τρομερά ποσά. Ακούγονται και διάφορα για κάποιες τράπεζες της Ευρώπης για 5% την εβδομάδα σε κάποιες επενδύσεις. Δεν γνωρίζω για να πω ότι είναι αληθινά.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Αυτές είναι νομικίστικες καλύψεις για να μπορούν να περνούν πολύ χρήμα μέσα από αυτές. Δεν είναι ακριβώς το τι πραγματικά γίνονται αυτά τα υπερκέρδη, αλλά είναι ο τρόπος για να λένε ότι «σε αυτό το σιφόνι θα χωράνε τόσα χρήματα για να καλύπτουμε τόσους και τόσους για τόσα».
Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Ναι, αυτή η κατάσταση είναι πολύ καλυμμένη και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η παράλληλη οδός έχει πολύ ψωμί για να βγουν πολλά ανοιχτά στο μέλλον, όταν αυτή η μεμβράνη σπάσει και τότε θα φανούν πολλά πράγματα.
«ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ;…»
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα κάνω μια παρένθεση. Τα ομόλογα είναι μεταβιβασμένα στο όνομα μας. Είναι κατατεθειμμένα σε λογαριασμό στο όνομα των Ελλήνων και είναι μεταβιβασμένα στο όνομα μας στην συνέχεια και η Αμερική, δεν προέβαλε καμία ένσταση ή αντίρρηση. Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να γεμίσει το άδειο κεφάλι κάποιων κουφιοκεφαλάκηδων που θέλουν να κάνει κάτι ο Σώρρας για να τους πείσει ότι τα έχει καταθέσει και τα έχει μεταβιβάσει στο όνομα μας;
Κ.ΜΠΑΡΛΑΣ: Ό,τι και να γίνει, εγώ έχω καταλάβει, ότι έχει σφηνωθεί τόσο ψέμμα στο μυαλό του ανθρώπου που όταν του λες μια αλήθεια, χωρίς να το καταλάβει αντιδρά σε αυτό που του λες, γιατί ο ίδιος δεν μπορεί να το σκεφτεί. Τι παραπάνω να κάνει ο Σώρρας από αυτό που ήδη έχει κάνει; Είναι δυνατόν ένας απατεώνας να ενημερώνει τους πάντες για την απατεωνιά του, ακόμα και την ίδια την CIA και αυτός να κυκλοφορεί ελεύθερος και να χαμογελάει και να τους βρίζει; Αν δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό, ό,τι και να κάνεις, θα το νομίζουν ψεύτικο. Πιστεύεις ότι αν τους δώσει κάποιο χαρτί στην δημοσιότητα, θα το δεχτούν ως αληθινό; Πού ξέρουν ποιο είναι το αληθινό; Έχει ξαναδεί;
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Κάποιος που νόμιζε ότι είχε ξαναδεί, πήρε αυτά τα χαρτιά κι έγινε μόνος του ξεφτίλας. Κάποια ομάδα που πήραν κάποια χαρτιά και τα βρήκαν ψεύτικα. Έγιναν όμως μόνοι τους ξεφτίλες!
Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Είναι ωραίο που ασχολούνται όλοι με τα χαρτιά, αλλά αν δεν έχει ασχοληθεί κάποιος με τέτοια θέματα, πώς μπορεί να γνωρίζει ποιο είναι το αληθινό ή το πιο ψεύτικο; Γιατί αν περάσουν από το γραφείο σου δέκα χαρτιά, θα καταλάβεις ποιο είναι το ψεύτικο και ποιο δεν είναι. Αλλά αν πάρει κάποιος ένα χαρτί και το κυκλοφορεί. λέγοντας ότι είναι ψεύτικο, τότε, ποιο είναι το αληθινό; Ας μας το δείξει! Δεν πιστεύω ότι πλέον ο Σώρρας πρέπει να κάνει κάτι άλλο. Ό,τι μπορούσε να είχε κάνει ο ίδιος από παροχές εργαλείων το έχει κάνει.
ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ
Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Από εδώ και πέρα είναι θέμα δικό μας, να αρχίσει ο καθένας μας να κάνει ομιλίες και θα πρότεινα να μην τις κάνει στον δικό του χώρο, αλλά στον διπλανό δήμο ή στον διπλανό νομό.
Το λέω αυτό, γιατί όταν εγώ, για παράδειγμα, μιλούσα στο δικό μου χωριό, κάποιοι φίλοι ή γνωστοί με άκουγαν, αλλά αν κάποιοι έρθουν από το Ηράκλειο στο χωριό και πουν τα ίδια πράγματα που θα πω κι εγώ, αυτούς θα τους ακούσουν πολύ καλύτερα από ό,τι θα ακούσουν εμένα. Πρέπει οι Ε.ΣΥ να αναλάβουν κι αυτές τον ρόλο αυτόν, αφού κάποια άτομα καθίσουν να διαβάσουν και να μελετήσουν για να είναι έτοιμοι για ενημέρωση.
Αυτό που έχει να γίνει τώρα είναι η σωστή ενημέρωση των Συνελλήνων και των Συνελληνίδων. Αν δεν πάρουμε το θέμα των Ε.ΣΥ στα χέρια μας για να αυξηθούν τα μέλη, δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τίποτα. Ο Καλογερόπουλος μπορεί να φτάσει μέχρι ένα σημείο, ο Σώρρας και αυτός το ίδιο. Πρέπει λοιπόν οι Ε.ΣΥ να κάνουν διάφορες ομιλίες και να ενημερώνουν τον κόσμο. έχουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, έχουμε και την τελευταία κοινοποίηση, τα ΦΕΚ κι ό,τι άλλη πληροφορία θέλουμε.
Είναι θέμα ενημέρωσης του κόσμου και εγώ προσωπικά, είχα πει πάλι την προσωπική άποψη ότι είναι λάθος ως Ε.ΣΥ να βγαίνουμε και να κάνουμε κάτι αντίστοιχο από αυτό που έβγαιναν κι έκαναν τόσα χρόνια οι συνδικαλιστικές οργανώσεις. Θεωρώ λοιπόν ότι πλέον, εφόσον υπάρχουν και τόσες Ε.ΣΥ ανοιχτές, πρέπει να πάμε σε ένα πιο διευρυμένο επίπεδο ενημέρωσης. Αυτό είναι καλύτερα να γίνεται μέσω συγκεντρώσεων και ομιλίων από Ε.ΣΥ σε Ε.ΣΥ γειτονικών δήμων, από ανθρώπους που οι δικοί μας δεν γνωρίζουν και δεν είναι το ίδιο, όπως θα κάτσουν να πιουν ένα καφέ μαζί μας και θα πουν τα καθημερινά τους, με την οικειότητα που μας έχουν. Κάποιος που έχει οικειότητα, μπορεί να μην σε πιστέψει. Αν αυτά τα ίδια πράγματα τα πει κάποιος άλλος που δεν βλέπει κάθε μέρα, αυτά θα του μείνουν περισσότερο στο μυαλό. Θα πρέπει να το κατανοήσουμε κι αυτό και να το ξεκινήσουμε. Εσύ Καλογερόπουλε, αντέχεις να τρέχεις ακόμα;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ ήμουν από πολύ πιο πριν σε αυτό τον δρόμο τον ανώμαλο και σκληροτράχηλο, με βρισιές, κατηγορίες και αμφισβητήσεις πολλά χρόνια τώρα και δεν πρόκειται να αλλάξω. Γνωρίζω ακριβώς τι έχει γίνει εδώ και 3000-4000 χρόνια και τα έχω μελετήσει. Έχω γνωρίσει τόσα πράγματα που δεν υπάρχει περίπτωση σε αυτά που απέδειξα στον εαυτό μου να μου αλλάξει κάποιος γνώμη, γιατί γνωρίζω τα πραγματικά στοιχεία. Έχω κάνει πολλών δεκαετιών έρευνα σε βάθος, με πολλά ταξίδια και με πολλούς ανθρώπους. Αυτός ο αγώνας είναι μόνο και μόνο ελληνικός. Δεν είναι κανενός άλλου. Υπάρχουν πάρα πολλοί που παριστάνουν τους Έλληνες, παριστάνουν ότι είναι της Αρχαίας θρησκείας, το παίζουν έτσι κι αλλιώς, γελάω με όλους αυτούς. Καμία φορά, μπορεί να μιλάμε και να φαίνεται ότι είναι έπαρση, αλλά τελικά είναι και χάρισμα να καταλαβαίνεις τι είναι στο μυαλό του άλλου. Να διαβάζεις πέντε σειρές και να καταλαβαίνεις πόσο πράκτορας είναι ο άλλος.
Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Πιστεύεις ότι πρέπει η Ε.ΣΥ να αρχίσει να κάνει ομιλίες σε διπλανούς Δήμους, έτσι όπως το πρότεινα; Για το τεκμηριώσω καλύτερα, στο management έχουν ένα σύστημα, που δείχνει ότι αν εγώ πάω να μιλήσω στον Δήμο μου, δεν θα με πάρουν στα σοβαρά, γιατί είμαι κάθε μέρα μαζί τους. Τα παιδιά όμως από το Ηράκλειο που δεν τα γνωρίζουν, αν έρθουν και κάνουν την ομιλία, θα τα πάρουν πιο σοβαρά και θα τα ακούσουν. Πρέπει στις ομιλίες να εμφανιστούν κι άλλοι άνθρωποι, πέρα από τον Καλογερόπουλο, τον Δάρα, τον Σώρρα κτλ. Τι πιστεύεις;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Λίγο πολύ σε όλες τις περιοχές έχουν ξεκινήσει και κάνουν ενημέρωση. Για παράδειγμα, μπορεί να μην το βγάζουν δημόσια. Όπως στην Λάρισα, που είναι 4-5 άνθρωποι που γυρίζουν χωριό-χωριό, από καφενείο σε καφενείο και δεν το βγάζουν δημόσια, όπως και σε άλλες περιοχές που ξέρω. Το ότι δεν έχει παρουσιαστεί το έργο τους, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει! Πρέπει να παρουσιαστεί και να είναι τρόπος παρακίνησης και άλλων περιοχών.
Όσο οργανώνεται η κατάσταση, θα είναι είναι πιο εύκολο σε κάθε περιοχή να πάρουν 2-3 το θάρρος, να μπουν στο καφενείο και να δείξουν πέντε έγγραφα. Εγώ έχω ένα φίλο τον Λάμπρο τον Πλατάκη, κάτω στην Κρήτη, ο οποίος έπαιρνε παραμάσχαλα το DVD, πήγαινε σε κάθε καφενείο, έβαζε το καλώδιο στην τηλεόραση και τους έδειχνε τα έγγραφα. Πιο απλός άνθρωπος και αγωνιστής από τον Λάμπρο, δεν υπάρχει για μένα! Είναι δύσκολο σε κάποιον να μιλήσει; Έτσι όπως έχει κάνει το blog Ελλάνια βοή, ο Μπαλαντίνας, μπορείς να διαβάσεις όπως είναι και το κείμενο. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Έτσι θα δει ο κόσμος κατευθείαν τα έγγραφα στην τηλεόραση και αυτό να γίνει το έναυσμα του ενδιαφέροντος, για να ψάξουν και να μάθουν τι είναι αυτό και να το κοιτάξουν περισσότερο. Επίσης, έχουμε βγάλει και μια Εφημερίδα που αν την αξιολογήσεις σωστά είναι φοβερή! Τα θέμα είναι τόσο ωραία φτιαγμένα και δομημένα που είναι εύκολο στον καθένα να κάτσει και να την διαβάσει πραγματικά. Οι περισσότεροι δικοί μας δεν έχουν διαβάσει την εφημερίδα. Την μοιράζουν για την διαβάσουν άλλοι. Όμως, η εφημερίδα τα λέει πολύ αναλυτικά και ξεκάθαρα και σε βάζει κατά 90% στο θέμα.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Υπάρχουν και στικάκια και τώρα με τους αποκωδικοποιητές, υπάρχει usb θύρα. Φορτώνουμε εκεί τα βιντεάκια και ό,τι άλλο θέλουμε, τα δίνουμε στον κόσμο και τα πηγαίνουν σπίτι τους και τα βλέπουν. Αυτό έχει πιάσει πολύ στην περιοχή και είναι μια ωραία λύση.
Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Όσο για αυτό που είναι ο Κώστας, για να πηγαίνουν κάποια μέλη της μιας Ε.ΣΥ σε γειτονιή Ε.ΣΥ για ενημέρωση, αυτό το είχαμε πει και σε μια άλλη εκπομπή ότι έχει ξεκινήσει σε εμάς εδώ και συμφωνώ με την ιδέα σου. Αλλιώς ακούς κάποιον που τον βλέπεις πρώτη φορά, αλλιώς τον φίλο σου και τον γείτονα σου, που μπορεί και να τον αποπάρεις κιόλας. Κάποιον όμως άγνωστο δεν θα τον αποπάρεις και θα κάτσεις να τον ακούσεις κι ας έχει χειρότερη πειθώ από τον φίλο σου.
Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Πιστεύω ότι αν η κάθε Ε.ΣΥ δώσει το πρώτο έναυσμα και μετά ακολουθήσουν κι άλλες ενημερώσεις-ομιλίες με παρουσία του Καλογερόπουλου ή του Δάρα –για παράδειγμα- τότε, εφόσον έχει ήδη μπει ο σπόρος, τότε γίνεται αυτό το άνοιγμα και έχουν κατανοήσει περισσότερο. Θα πρέπει οι ομιλίες που γίνονται τώρα από όλα αυτά τα παιδιά και τον Αρτέμη, να έρχονται επισφραγιστικά στις ομιλίες που θα κάνουμε εμείς πριν, ως Ε.ΣΥ κι αυτό θα έχει περισσότερη πειθώ. Καλό θα είναι, κάποιες περιοχές που δεν έχουν κάνει την δική τους Ε.ΣΥ για να μπορούν να σφραγίσουν τις Εφημερίδες, να γράφουν το τηλέφωνο και το όνομα κάποιων ανθρώπων που γνωρίζουν το θέμα, ώστε αν κάποιος πάρει την εφημερίδα και θέλει τις πληροφορίες, να μπορεί να απευθυνθεί και να ενημερωθεί.
Ακούω πολλές φορές το ράδιο Κρήτη και ακούγοντας την πρωινή εκπομπή του Ψυλάκη που καλεί διάφορους και αναλύει κάποιες απόψεις, δεν έχω καταλάβει να έχει αλλάξει κάτι στα ΜΜΕ. Με τον ίδιο τρόπο που μιλούσαν πριν 5-10 χρόνια, με τον ίδιο τρόπο μιλούν και τώρα.
Προχθές μάλιστα, μέσα σε αυτή την αναμπουμπούλα που γίνεται στην Ελλάδα και σε όλον αυτόν χαλασμό, είχαν την εκδήλωση του «Συλλόγου Λαμπραντόρ» και τον έβγαλα και του έδωσαν και 15λεπτά χρόνου ομιλίας, γιατί ήταν λέει «θεσμός».  Ήταν οι ιδιοκτήτες σκυλιών λαμπραντόρ που κρατούσαν με το λουράκι το λαμπραντόρ και το έκαναν βόλτα στο Ηράκλειο για να δείξουν στον κόσμο ότι το σκυλί είναι μέλος του κοινωνικού ιστού του Έλληνα και έτσι να μείνει! Και καθόταν ο κόσμος και τον άκουγε 15 λεπτά.
Πλέον, όπως ξέρουμε, πρέπει να μας δίνουν βήμα στα ράδια. Αν μας δώσουν 5-15 λεπτά, μπορούμε να συμπτύξουμε πολλά πράγματα και να ενημερωθεί ο κόσμος.Δεν μπορεί τώρα να βγαίνει ένας σύλλογος «Λαμπραντόρ» και να μιλάει για 15 λεπτά, όταν εμείς ως Ε,ΣΥ που προσπαθούμε για το καλό του κάθε Έλληνα και την απελευθέρωση της Ελλάδας, δεν μπορούμε να παρέμβουμε.
ΠΕΡΙ …L.D K…ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Να πω κάτι που είναι σχετικό με εκείνον τον L.D. Κ»; Στο μέρος που γεννήθηκε, έχει από το 2004 εταιρεία που είναι ακόμα ανοιχτή. Πώς την κρατούν ανοιχτή; Λες να μην είναι μέρος από τα κόλπα τους;
Π. ΙΑΚΩΒΟΥ: Βέβαια και αυτή την στιγμή είναι στην Κορέα…
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Όχι, έφυγε από την Κορέα και τώρα έχει πάει στο Βιετνάμ! Εκεί μπορώ να βρω και κάποιους πρέσβεις για να ρωτήσω τι γίνεται…
Π.ΙΑΚΩΒΟΥ: Ναι! Από ό,τι μου είχε πει, κάνουν κάποια μεγάλα ανθρωπιστικά έργα, τα οποία είναι παράγωγα αυτής της πλατφόρμας!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Έτσι τα ονομάζουν!  Πολύ ενδιαφέρον, γιατί έχει πλάκα, η επιχείρηση του είναι ακόμα ανοιχτή και δηλωμένη στο δικό του όνομα, στο μέρος που γεννήθηκε με το αμερικάνικο διαβατήριο που κυκλοφορεί ακόμη!
Π ΙΑΚΩΒΟΥ: Δεν ξέρω αν είναι και το δικό μου διαβατήριο εκεί μέσα ακόμη…
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Μου έκαναν κι εμένα καταγγελία οι άνθρωποι εδώ, αλλά εγώ πήρα προχθές από το Υπουργείο Εσωτερικών της Αγγλίαςεπίσημα έγγραφα, δεν πήρα καμία σύλληψη, λες να μην ξέρουν πού είμαι; Είναι κάποια παιδάκια που έχουν νοητικά προβλήματα. Χάρηκα για όλα όσα άκουσα.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Μνημοσυνη
…………………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=14801

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters