Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Σε ετοιμότητα στη Συγγρού για δημοψήφισμα αλλά και για εκλογές

Σε ετοιμότητα στη Συγγρού για δημοψήφισμα αλλά και για εκλογές
Του Γιάννη Γιαννόπουλου - Έντονη ανησυχία επικρατεί στη ΝΔ από τις συνεχιζόμενες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που δεν αποκλείουν πολιτικές εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες. Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμούν ότι όταν τα κυβερνητικά στελέχη μιλούν για πολιτικές εξελίξεις αναφέρονται ευθέως είτε στη διενέργεια δημοψηφίσματος είτε ακόμη και την προσφυγή στις κάλπες. Η ανησυχία της λεωφόρου Συγγρού έγκειται στο γεγονός ότι για να φτάσει η κυβέρνηση σε προσφυγή σε μια εκ των δύο λύσεων αυτό θα σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει συμφωνία με τους εταίρους ή θα έχει ήδη υπάρξει κάποιου είδους οικονομικό ατύχημα.
 
Ένα ακόμη επιχείρημα που επισείουν τα στελέχη της ΝΔ είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές ακόμη και αν υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους και αυτό θα γίνει για να ενισχύσει τα ποσοστά του ο ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την αυτοδυναμία και την απαλλαγή από το αγκάθι που λέγεται ΑΝΕΛ και Πάνος Καμμένος. 
 
Στη ΝΔ αναμένουν τις πρώτες ψηφοφορίες στη βουλή για να «μετρήσουν » τη στάση των βουλευτών στο εσωτερικό της κυβέρνησης αλλά και των υπολοίπων κομμάτων. Θεωρούν ότι είναι δεδομένο ότι η κυβέρνηση θα δυσκολευτεί να περάσει νομοσχέδια που θα περιλαμβάνουν μέτρα. Και επειδή τα κυβερνητικά στελέχη σπεύδουν να δηλώσουν ότι η όποια συμφωνία δεν θα περιλαμβάνει υφεσιακά μέτρα απαντούν με την φράση « θα είναι η μόνη κυβέρνηση που χωρίς υφεσιακά μέτρα θα προκαλέσει την μεγαλύτερη δυνατή ύφεση».
 
Στελέχη της ΝΔ που γνωρίζουν καλά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες δηλώνουν στο newpost ότι οι ψηφοφορίες στη Βουλή αποτελούν αυτήν τη στιγμή τον μεγαλύτερο φόβο του πρωθυπουργού αφού θα πρέπει να έρθει σε πλήρη αντίθεση με τους βουλευτές του που έχουν μείνει ακόμη στο περιβόητο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που ήδη έχει αναβληθεί επ’ αόριστον. 
 
Ωστόσο αυτή αναμέτρηση σε κοινοβουλευτικό επίπεδο προβληματίζει τα στελέχη της Συγγρού που μεταφέρουν προς τον Αντώνη Σαμαρά διαφωνίες για την στάση που θα τηρήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με δεδομένο ότι συμφωνία χωρίς μέτρα δεν μπορεί να υπάρξει τα «γαλάζια» στελέχη προβληματίζονται αν η ΝΔ θα πρέπει να εμφανιστεί υπέρ ή κατά των μέτρων αυτών.  Και αυτό γιατί δεν θα μπορούσε ξαφνικά η ΝΔ να εμφανιστεί ως αντιμνημονιακή δύναμη αφού αυτό θα αποτελούσε «κωλοτούμπα» από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Από την άλλη εάν βρεθεί απέναντι από αυτά θα κινδυνεύσει να συμπλεύσει με τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια πολιτική που θα έρχεται σε αντίθεση με τις επιθυμίες των εταίρων και επομένως θα κινδύνευε να συμπράξει στον κίνδυνο έλλειψης ρευστότητας της χώρας.
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/03/blog-post_175.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters