Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Βόμβα ! ! ! - Δεσμεύει τα λεφτά των αγροτών η κυβέρνηση ! ! !

Μετά τα διαθέσιμα των ασφαλιστικών ταμείων χέρι και στα λεφτά των αγροτών βάζει η κυβέρνηση στην αγωνιώδη προσπάθεια να καλύψει τις δανειακές ανάγκες της χώρας, την ώρα που ο σταρ υπουργός οικονομικών έλεγε ότι η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τη δόση των 7,2 δις ευρώ.

Με απόφαση, που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, προβλέπεται η χρήση των διαθεσίμων του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις ανάγκες του δημοσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρονται κάπου 300 εκατ. ευρώ από αυτά που δεν χρειάζεται άμεσα ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα ανοίξει λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος, όπου και θα μεταφερθούν όλα τα διαθέσιμα του, τα οποία θα χρησιμοποιεί η κυβέρνηση εφόσον χρειαστεί.

Πρόκειται για χρήματα που προέρχονται από την ΕΕ, δηλαδή κοινοτικά προγράμματα και τα οποία προορίζονται αποκλειστικά για τους αγρότες και τις αγροτικές επιχειρήσεις.

Την ίδια τακτική σκέφτονται στο ΥΠ.ΟΙΚ. να ακολουθήσουν και με άλλους κρατικούς φορείς... 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/03/blog-post_71.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters