Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΑΟΖ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, LNG, ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΝ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.



Του Καθηγητή Γ. Ζουγανέλη

Σίγουρα θα γνωρίζετε τον παραπάνω χάρτη μου της Ελληνικής ΑΟΖ, που απο χρόνια κυκλοφοράει στο διαδίκτυο και εμφανίζεται συχνά στα ΜΜΕ. Είναι βασικά ένας “εν δυνάμει” και με κάποιες προυοθέσεις χάρτης της ελληνικής ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας με πολύ προβληματισμό γύρω απο τα τριπλά σημεία. Η Ελλάδα δυστυχώς μετά τα 6 νμ δεν έχει καμμία δικαιοδοσία να κάνει ελέγχους. Μετά τα 6 νμ για την Ελλάδα υπάρχουν μόνο διεθνή ύδατα ή αλλοιώς ανοιχτή θάλασσα.

Η Ελλάδα δυστυχώς είναι ένα σημείο εισόδου στην ΕΕ όχι μόνο των μεταναστών αλλά και των λαθρεμπόρων παντός είδους. Είναι πάρα πολλά τα παράνομα λεφτά που μπαίνουν με τον τρόπο αυτό στην ΕΕ. Δεν αποκλείεται στα κέρδη αυτά όπως και στα κέρδη από το εμπόριο της εισόδου μεταναστών να βγάζουν και πολιτικοί χρήματα. Έκθεση του ΟΗΕ αναφέρει ότι η Λιβύη αδυνατεί να ελέγξει το λαθρεμπόριο όπλων και πετρελαίου. Πρός τα πού όμως πάνε αυτά τα προιόντα και απο πού είναι ευκολότερο να περάσουν; Mα απο τη Μπανανία του Ευρωπαϊκού Νότου, την Ελλάδα. Μονόδρομος η προκήρυξη οριοθέτηση της Ελληνικής ΑΟΖ, ώστε να υπάρχει έλεγχος και να μπαίνει φόρος σε ότι μπαίνει στην ΕΕ.

Ποιά η διαφορά ανάμεσα στους λαθρεμπόρους και τη κυβέρνηση; Ότι κρατούν το λόγο τους. Θυμάμαι τον Παναγιώτη Καμμένο πόσα έλεγε για ΑΟΖ, πετρέλαια και ΕΛΣΤΑΤ. Τώρα θέλει SWAPS…


Μια και μίλησα για το υπουργείο άμυνας, γέλιο μου προκαλούν τα περί ηρωισμού της Ελλάδας να εκδιώξει το Ιταλικό κρατικό πλοίο που έκανε έρευνα για υδρογονάθρακες κάτω απο τη Κρήτη. Το πλοίο κατά τη γνώμη μου ήλθε να κάνει έρευνες για υδρογονάθρακες κάτω απο τη Κρήτη σε διεθνή ύδατα, κάτι που είναι νόμιμο για όσο καιρό η Ελλάδα δεν έχει οριοθετήσει την ΑΟΖ της. Το πλοίο έκανε τις έρευνες του με παρέα τα Ελληνικά πολεμικά που το “κοίταγαν” αντί να το εκδιώξουν, σύμφωνα με τη “παράδοση” και έχοντας τη λανθασμένη άποψη πως “κάτι ακίνητο δεν κάνει έρευνα”. 

To πλοίο αφού ολοκλήρωσε τις έρευνές του έφυγε. Τα υπόλοιπα που ακούτε για το θέμα απο τα ΜΜΕ, μου φαίνονται σαν κοινή προπαγάνδα και λέγονται για να μη στρέφεται η προσοχή του κόσμου στις κυβισθήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως στη παράταση του υπάρχοντος μνημονίου, στις άγνωστες συμφωνίες που υπέγραψε ο Βαρουφάκης (θα περάσει και αυτός απο δικαστήριο;) και στο νέο μνημόνιο με το δάνειο των 30+ δις ευρώ που έρχεται το καλοκαίρι.

Είναι φανερό. Όλοι παρέα είναι. Μοιάζουν με συνεργαζόμενα σωματεία αντιπαραγωγικών θιάσων με καλλιτεχνικές ανησυχίες, που έχουν πάθος να εκφράζονται στα παράθυρα των τηλεοράσεων. Το παρόν πολιτικό σύστημα ακόμη και μια τυπική χρεοκοπία θα την παρουσιάσει σαν νίκη!  Το πρωί ψάχνουν τα 7 δις του Μάρτη, το μεσημέρι τα βρίσκουν, μετά τα ξαναψάχνουν. Δεν ξέρει κανείς που πατάει πια με αυτή τη κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters