Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ο κος ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑτου Πέτρου Αργυρίου

Δεν έχω καμιά πρόθεση να «κοντύνω» ή να μειώσω τον Κ. Βαρουφάκη. Είναι οι πράξεις και οι λόγοι ενός ανθρώπου που τον υψώνουν ή τον κονταίνουν....

Δεν έχω καμία διάθεση να δαιμονοποιήσω τον Κο Σόρος. Οι συνέπειες των πράξεων του έχουν χαραχτεί –με οξύ και αίμα- στις μνήμες των λαών θυμάτων του- ανάμεσα τους πλέον μάλλον και ο δικός μας. Αυτό που θέλω να καυτηριάσω είναι η αφέλεια που προβάλει ο κος Βαρουφάκης.

Είναι η αφέλεια του είδους που αποδόθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου και χρησιμοποιήθηκε ως άλλοθι για την τεράστια πολιτική ευθύνη που φέρει. Είναι η αφέλεια που οδήγησε στην έκπληξη που ένοιωσε ο κουμπάρος του Νίκου Παπανδρέου Γιάννης Βαρουφάκης στη μετάλλαξη του Γιώργου που ήξερε. Και ο κόσμος δεν ανέχεται πλέον την αφέλεια του εξωγήινου, δεν ανέχεται την αφέλεια των κολλεγιοπαίδων και πολύ περισσότερο δε δέχεται την αφέλεια των ακαδημαϊκών και των πολιτικών.

Πέσαν να τον φάνε το Βαρουφάκη στην είδηση ότι συμμετείχε σε συνέδριο που διοργανώνει ο George Soros. Βγήκαν οι κακές γλώσσες να λένε ότι ο Βαρουφάκης είναι άνθρωπος του Soros. Φυσικά και δεν είναι. Όχι ακόμη. Σπεύδει να υπερασπιστεί τον εαυτό του ο κ. Βαρουφάκης στην υστερική λάσπη που του ρίχνεται. Δικαίως. Σπεύδει να υπερασπιστεί και τον κ. Σόρος απεικονίζοντας τον με έναν τρόπο που είναι πανομοιότυπος με την εικόνα που ο Soros έντεχνα καλλιεργεί εδώ και δεκαετίες: αυτή του φιλάνθρωπου γκάνγκστερ, του Ρομπέν των κρατών. Και ο Βαρουφάκης μιλάει για τη δακρύβρεχτη παιδική ηλικία του Soros. Φυσικά. Στα κόμικς όλοι οι σούπερ κακοί έχουν μια τραυματική εμπειρία που τους μεταμόρφωσε σε τέρατα και θέλουν να μοιραστούν αυτήν την ιστορία με όλους. Να την επιβάλουν σε όλους. Να τους κάνει να νοιώσουν τον πόνο που ένοιωσε αυτός. Για άλλον είναι ο μπαμπάς του που τον έδερνε. Για άλλον ο νταής του σχολείου. Για άλλον η γκόμενα που τον πρόδωσε. Για άλλον είναι η συνεργασία με τους Ναζί στην τρυφερή ηλικία των 14 χρόνων.

Πρώτη φορά ακούω το Βαρουφάκη να λέει τόσες ασυναρτησίες και να τις υποστηρίζει τόσο ένθερμα… Λέει λοιπόν ο Βαρουφάκης: «Δεν ξέρω, και δεν θέλω να ξέρω, τι κάνει ο Soros, και ο κάθε Soros, στις αγορές χρήματος που αντιπαθώ.» Άσε καλύτερα να σου πει ο Krugman: «Κανένας που έχει διαβάσει ένα επιχειρηματικό περιοδικό τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να μην γνωρίζει το γεγονός ότι αυτές τις μέρες υπάρχουν πραγματικά επενδυτές που όχι μόνο μετακινούν λεφτά αναμένοντας μια νομισματική κρίση αλλά ουσιαστικά κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να πυροδοτήσουν την κρίση για κέρδη και για την πλάκα τους. Αυτοί οι νέοι παίκτες στην σκηνή δεν έχουν ακόμη μια σταθερή ονομασία: Ο δικός μου προτεινόμενος όρος είναι «Σόροι» (πληθυντικός του Σόρος…)» Δεν ήξερες δε ρώταγες ρε Βαρουφάκη; Αλλά φυσικά δεν θες να ξέρεις. Τον πόνο που έχει προκαλέσει ο Soros στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ μέσω των «φιλανθρωπικών» Open societies του που ένας σχολιαστής εύστοχα έχει παραφράσει ως «διάτρητες κοινωνίες». Τα γαμήσια που χει ρίξει σε Αγγλία, Ρωσία, Πολωνία, Γιουγκοσλαβία. Την καταδίκη του Soros από τη Γαλλική δικαιοσύνη για τον τρόπο που ο Soros τσίμπησε μερικά εκατομμυριάκια από την ιδιωτικοποίηση της Societe General.

Για σένα ο Soros είναι ο ήρωας, ο μοναχικός καβαλάρης των αγορών. Όπως τον περιγράφεις: «Επρόκειτο για μια τεράστια μονομαχία μεταξύ, από την μία, δύο κραταιών Κεντρικών Τραπεζών και, από την άλλη, ενός μοναχικού καβαλάρη των αγορών. Κανείς δεν πίστευε ότι από αυτή την τιτανομαχία θα έβγαινε κερδισμένος ο Soros. Τρείς μέρες και τρεις νύχτες κράτησε η «σώμα-με-σώμα» μάχη στα μαρμαρένια αλώνια των χρηματαγορών» Ξεχνάς βέβαια να αναφέρεις τα αποτελέσματα της «Μαύρης Τετάρτης». Πολύ πόνος, πόνος για τους Βρετανούς: μεγάλες επιχειρήσεις κλείσαν που σημαίνει ότι χιλιάδες άνθρωποι χάσαν μέσα σε μια νύχτα τη δουλειά τους. Η αγορά ακινήτων κράσαρε. Και ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα τι σημαίνει αυτό. Περιγράφεις τον Soros όπως ακριβώς ο ίδιος πλασάρει τον εαυτό του: ο υπερεπιτυχημένος οραματιστής που τριγυρνά τον κόσμο νουθετώντας τον για τα λάθη του και παρακαλώντας τα κράτη να τα διορθώσουν… ξεχνάς να βάλεις την λέξη αλλιώς. Που σημαίνει ούτως ή άλλως για τον Soros. Διορθώστε τα λάθη σας αλλιώς θα σας γαμήσω. Ούτως ή άλλως θα σας γαμήσω. Ο Soros δεν προειδοποιεί απλά. Διατάζει. Οι προβλέψεις του είναι αυτοεκπληρούμενες προφητείες και αυτός συχνά η θεϊκή παρέμβαση που υλοποιεί της προφητείες του. Ο Soros είναι ο θηρευτής που παρατηρεί καλά τις δομικές αδυναμίες του θύματος του. Όταν το θύμα δεν έχει δα και τόσες πολλές αδυναμίες, ο Soros με την αδιαμφισβήτητη γοητεία του, αυτήν ακριβώς που άσκησε και σε σένα μπούφε, μεσμερίζει τις αγορές ώστε να πιστέψουν στις αδυναμίες που ο Soros προτείνει ότι το θύμα του έχει. Και τότε το θύμα, απομονωμένο, πέφτει. Ο Soros φίλε είναι ο Θεός Τιμωρός. Έχει αυτή τη γαμημένη αίσθηση του καλού και του κακού, απλά την έχει αναπτύξει τόσο σύνθετα ώστε ο ίδιος να είναι υπεράνω αυτών.

Και οι μόνοι που κερδίζουν από την καταστροφική μανία του θεού τιμωρού είναι ο ίδιος ο θεός και το ιερατείο του: ποτέ οι πιστοί και ποτέ οι αλλόθρησκοι οι οποίοι ζουν διαρκώς σε ένα αλλόφρον σύμπαν ενός τρελού θεού. Ναι Γιάννη, ο Soros δείχνει στις κυβερνήσεις- με τα στανιό, ε και επ’ ευκαιρίας κερδοσκοπώντας εις βάρος τους- και αφού αυτές δεν τον ακούν κονομάει και μερικά δις ρίχνοντας κοινωνίες ολόκληρες σε μαύρα οικονομικά σκοτάδια. Μας σκότωσε γιατί μας αγαπούσε Γιάννη που λέει και το λαϊκίστικο άσμα. Και ο Χίτλερ Γιάννη τους Ευρωεβραίους τους λιάνισε για να αποδείξει έμπρακτα στους Ευρωπαίους το σφάλμα των ρατσιστικών τους προκαταλήψεων. Αλλά για το πώς πέρασε ο Soros στην Ουγγαρία υπό τη ναζιστική κατοχή θα στα πω σε λίγο Γιάννη. Μάλλον θα στα πει ο ίδιος ο Soros….

Λες μπαρούφες Μπαρουφάκη και συγγνώμη για το προσωνύμιο γιατί κατά τα άλλα σε εκτιμώ εξαιρετικά. Αλλά δεν μπορώ να ακούω απολογητές εγκληματιών. Γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό είσαι -όσο άσχημες και αν ακούγονται οι λέξεις δε γράφονται από δόλο. Λες Μπαρουφάκη ότι «Χρόνια μετά, η Κρίση του 2008 τον έκανε να καταλήξει στο (σωστό) συμπέρασμα ότι, έτσι όπως δομήθηκε το ευρώ, και δεδομένης της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης, το ευρώ αποδομείται (ιδίως υπό την πίεση των μέτρων λιτότητας που, αντί να λύνουν το πρόβλημα του χρέους, επιτελούν καταστροφικό έργο). Πήρε σβάρνα τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες κι εδώ και δύο χρόνια συμβουλεύει τους ευρωπαίους ηγέτες ότι στραβά αρμενίζουν. Αυτή την φορά δεν φαίνεται να στοιχημάτισε εναντίον του ευρώ – τουλάχιστον όχι όπως τότε, το 1992, εναντίον του προκατόχου του ευρώ. (Κάποιοι μου λένε ότι έχει λίγο-πολύ αποσυρθεί, έτσι κι αλλιώς, από τις αγορές.)» Ας ακούσουμε λοιπόν τι έχει να πει ο ίδιος ο Soros για αυτό: Το 2009 δημοσίευμα θέλει το Soros να «έχει μια πολύ καλή κρίση» .

 Όπως ο ίδιος δηλώνει, «με ένα τρόπο, πρόκειται για το αποκορύφωμα του έργου ζωής μου, τρόπος του λέγειν… Τα πάντα συνδέονται. Ναιαιαιαι, οι Αμερικανικές εκλογές, η οικονομική κρίση, η θεωρία της αντανακλαστικότητας. Οπότε πρόκειται στην πραγματικότητα για μια πολύ ερεθιστική περίοδο» Ο Soros που κάποιοι είπαν στον Βαρουφάκη ότι έχει λίγο πολύ αποσυρθεί και αυτός θρασύτατα το αναπαράγει, το 2007 τσέπωσε κοντά στο 1 δις. Το 2008 2 δις. O αποσυρθείς Soros πρόσφατα μπήκε στο top 100 της λίστας των πλουσίων του Forbes Ο Soros που στήριξε τον Bush και μετά τον πολέμησε και έστερξε τον Obama.Ο Soros που λέει από τη μία ότι η Αμερική είναι το σημαντικότερο εμπόδιο για μια παγκόσμια τάξη και από την άλλη λέει ότι η Αμερική είναι η πιο υπεύθυνη χώρα για να είναι η ηγέτιδα δύναμη της παγκοσμιοποίησης. Ο Soros που επί προεδρίας Obama, όπως και ο Obama, στηρίζει το Occupy Wall Street και Προφητεύει ότι το κίνημα θα γίνει βίαιο και η Αμερική ένα καταπιεστικό καθεστώς. Και αυτό έχει πολύ πλάκα για τον Soros. Το να ανατρέπει καταπιεστικά καθεστώτα όπως ο ίδιος προφητεύει ότι θα γίνει η Αμερική έχει πολύ πλάκα για τον Soros: όπως ο ίδιος έχει δηλώσει: «όταν προσπαθείς να βελτιώσεις την κοινωνία… έχεις πολύ συχνά κάθε είδους ανεπιθύμητες συνέπειες… οπότε έπρεπε να πειραματιστώ (ας θυμηθούμε γελώντας τρανταχτά τη ρήση του Παπανδρέου για την Ελλάδα: Πει-ρα-μα-το-ζωο. ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ)… 

Ήταν μια μαθησιακή διαδικασία. Το πρώτο μέρος ήταν αυτή η διαδικασία ανατροπής. Αποδιοργανώνοντας καταπιεστικά καθεστώτα… ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ…». Ναι, ναι, οι φτωχοί στην Αγγλία και την Πολωνία και οι φτωχοί και νεκροί στην Ρωσία και τη Σερβία είχαν πολύ πλάκα. Τo ίδιο και οι νεκροί στην Αραβική άνοιξη…. Αλλά ας συνεχίσουμε με αυτά που έχουν πολύ πλάκα για τον Soros. «Βλέποντας τι δουλεύει σε μια χώρα, δοκιμάζοντας το σε άλλες χώρες, ήταν αυτό που ανέπτυξε ένα μάτριξ εθνικών οργανισμών και μετά είχαμε κάποιες εξειδικευμένες δραστηριότητες… Άρχισε να με απασχολεί το πρόβλημα της παγκοσμιοποίησης όπου έχουμε παγκόσμιες αγορές αλλά έχεις πολιτικές που βασίζονται στην εθνική κυριαρχία των κρατών… Οπότε πως το αντιμετωπίζεις αυτό το θέμα; Και τότε έφτασα στη συνειδητοποίηση ότι η Ανοιχτή Κοινωνία βρίσκεται σε κίνδυνο από την παρούσα ηγεσία μας σε αυτή τη χώρα (τις ΗΠΑ)… Και τότε ξαναεπικέντρωσα την προσοχή μου στις ΗΠΑ… Έχουμε την υποχρέωση να δημιουργήσουμε μια καλύτερη παγκόσμια τάξη πραγμάτων όπου οι άνθρωποι θα δέχονται την κυρίαρχη θέση που η Αμερική θα καταλαμβάνει, επειδή η Αμερική μπορεί να ανταπεξέλθει στην υπευθυνότητα του το είναι ο ηγέτης και ο βασικός αρχιτέκτονας του παγκόσμιου συστήματος» Ο Soros που έχει «αποσυρθεί» και που μέχρι πρόσφατα μιλούσε για το χρυσό ως την απόλυτη φούσκα και προέτρεπε επενδυτές να τον ξεφορτωθούν, το 2012 αγοράζει χρυσό σαν τρελός . Αυτό που ο Βαρουφάκης εννοούσε με το ότι κάποιοι του είπαν ότι ο Soros έχει αποσυρθεί από τις αγορές αναφέρεται μάλλον στο ότι ο Soros, ο ίδιος άνθρωπος που τόνιζε την ανάγκη η Wall street να ελεγχθεί, έκλεισε το δικό του Fund προς ξένους επενδυτές και το έκανε οικογενειακή επιχείρηση το 2011, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΛΕΞΓΕΙ ΤΑ HEDGE FUNDS. 

O Soros των αντιφάσεων, πέφτει συνέχεια σε αντιφάσεις ακριβώς επειδή δεν έχει πεποιθήσεις. Δεν είναι από αυτούς τους άμοιρους που πιστεύουν σε κάτι. Ο Soros δεν έχει πεποιθήσεις. Έχει μόνο σκοπούς και μεθόδους για τους πετύχει. Δεν μπορείς να αντιληφθείς την ψυχοπαθολογία του Soros Γιάννη μου. Γι αυτό και δεν κατάλαβες τον χαμαιλεοντικό μαγνητισμό που αυτός εκπέμπει. Τη γητεία που ασκεί σε πρωθυπουργούς σαν τον φίλο σου τον Παπανδρέου και στις αγορές. Τη γοητεία που ασκεί εξίσου αποτελεσματικά σε καθάρματα και σε παιδιά με καθαρά σβέρκα. Χωρίς αυτή του τη γητεία ο Soros δεν θα χει καταφέρει και πολλά στη ζωή του και δε θα ήταν ο Θεός Τιμωρός που σήμερα είναι. Λες Γιάννη μου για το Soros: «Κλείνω με μια καθαρά προσωπική εικασία: Ξέρετε γιατί, κατά την γνώμη μου, φέρει βαρέως την Κρίση του Ευρώ και πασχίζει να πείσει τις κυβερνήσεις (ιδίως της Γερμανίας) να αλλάξουν ρώτα (αντί να στοιχηματίζει εναντίον τους όπως έκανε το 1992 εναντίον των Κεντρικών Τραπεζών Αγγλίας και Ιταλίας); Επειδή τον κατατρέχει και τον κυνηγά το φάσμα μιας νέας δεκαετίας του ’30. Όταν στην συζήτησή μας αναφέρθηκα στον κίνδυνο η αποδόμηση του ευρώ να μας πάει σε μια μεταμοντέρνα έκδοση εκείνης της απαίσιας δεκαετίας, κούνησε σιωπηλά το κεφάλι και συμφώνησε.

Ως ουγγρο-εβραίος με μνήμη του τι αυτό σήμανε τότε, παρακολουθεί την «άνθηση» μπουμπουκιών τύπου Χρυσής Αυγής και τρέμει. Ένα συναίσθημα που συμμερίζομαι απόλυτα (κι ας μην δουλεύω για αυτόν!)» Μα του έχεις κάνει μια χαρά εκδούλευση του Soros Γιάννη μου. Είσαι από τους λίγους ανθρώπους στον κόσμο που είχαν τη βλακώδη γενναιότητα να γίνουν απολογητές και υπερασπιστές του. Και δεν ξέρω αν αυτή σου η επιλογή ήταν περισσότερο γενναία από βλακώδης ή το αντίστροφο ή τίποτε από όλα αυτά. Αυτό που ξέρω είναι αυτό που διαβάζω. Και αυτό που θα σου γράψω είναι αυτό που έγραψε ο ίδιος ο Soros στην εισαγωγή του βιβλίου του πατέρα του Tivadar Soros με τίτλο «Το Μασκάρεμα: Χορεύοντας γύρω από το θάνατο στην κατεχόμενη από τους Ναζί Ουγγαρία» (Masquerade: Dancing around Death in Nazy-occupied Hungary). Διάβασε να δεις τον τρόμο του Soros κατά τη ναζιστική κατοχή της «χώρας του»: «Είναι ιεροσυλία αυτό που θα πω, αλλά αυτοί οι δέκα μήνες (της κατοχής) ήταν οι πιο ευτυχισμένοι της ζωής μου… ζούσαμε μια περιπετειώδη ζωή (με τον πατέρα μου) και διασκεδάζαμε» Τόσο έτρεμε τους Ναζί ο Soros Γιάννη μου. Βλέπεις Γιαννάκη, ο Soros έχει μια ιδιαίτερη αίσθηση, ηδονής, χιούμορ: μαύρη σαν την πίσσα και την μεταφέρει και σε όσους λαούς προλαβαίνει να κατασπαράξει. Καλωσήρθες στην σκοτεινή πλευρά Γιαννάκη. 

Ούτε θα τα καταλάβεις πότε θα γίνεις ο νέος Jeffrey Sachs. Και αυτός Κεινσιανός ήταν άλλα έγινε ο διάδοχος του Friedman και μαζί με το Soros γαμούσανε χώρες. Α και για να μην ξεχνιόμαστε. Και ο Sachs φίλος και σύμβουλος του φίλου του Jeffrey του Papandreou ήταν. Αλλά ας γυρίσουμε σε σένα Γιάννη μου. Ας πούμε Γιάννη ότι είμαι από άλλη χώρα και δεν μέστωσαν στο μυαλό μου οι οικονομικές θέσεις και τα επιχειρήματα σου και η μειλίχια σου προσωπικότητά αλλά από περιέργεια ήθελα να βγάλω ένα συμπέρασμα για σένα: Κοίτα σε τι περιγραφή θα μπορούσα να καταλήξω: Γιάννης Βαρουφάκης: Γεννηθείς το 1961, εκπαιδεύτηκε από το αγγλοσαξωνικό σύστημα παιδείας σε οικονομικά και μαθηματικά. Ανήκει στην κατηγορία των ΠΝΑς, των ακαδημαϊκών που ξεκίνησαν την ακαδημαϊκή τους καριέρα πολύ νεαροί. Δίδαξε σε σπουδαία αγγλόφωνα πανεπιστήμια και το 2000 γύρισε στην Ελλάδα για δικούς του λόγους μετά από 21 χρόνια «ξενιτιάς». Στενός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, βρίσκεται το 2009 να είναι σύμβουλος του φίλου Γ. Παπανδρέου, του ανθρώπου που έφερε στην Ελλάδα το δόγμα του ΠΑ-ΣΟΚ. Η εξ επαγωγής σχέση του με τον ψυχοπαθή κερδοσκόπο George Soros: Στις Παπανδρείκές ΜΚΟ υπάρχουν μέλη του Open Society- του Soros. Χαρακτηριστικότητη η συνδιοργάνωση του Seeds for Peace για βαλκάνιους αχυρανθρώπους νεαρούς ηγέτες του Soros. 

Ο Βαρουφάκης ήταν σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου μαζί με τους Jeffrey Sachs, τον οικονομολόγο που μαζί με το Soros φέραν το δόγμα του ΣΟΚ στη Ρωσία και την Πολωνία και τον επίσης σύμβουλο του Παπανδρέου και άνθρωπο του Soros, τον φιλοσκοπιανό Alex Rondos. Το 2012 ο Βαρουφάκης καλείται σε συνέδριο του ΙΝΕΤ του οποίου o George Soros είναι ο βασικός χρηματοδότης. Λίγο καιρό μετά και μετά από κακοήθη και αβάσιμα δημοσιεύματα που θέλουν το Βαρουφάκη να τα παίρνει από τον Soros, ο Βαρουφάκης απαντά σε αυτά μέσω δημοσιεύματος στο Protagon.gr στο οποίο φέρεται ως απολογητής του Soros. Γιάννη και γω το ξέρω και προφανώς πολύ περισσότερο εσύ ότι δεν είσαι άνθρωπος του Soros. Ο Soros το ξέρει όμως; Μπορεί να μην κατάλαβες πως έγινε ο εξανδραποδισμός του φίλου σου Jeffrey Papandreou αλλά δεν έμαθες τίποτα από αυτόν; Γιατί τον αποκαλούν τον Soros άρχοντα των μαριονεττών Γιάννη μου; Για πλάκα; Αν ήμουν εγώ ο Soros και έχει μάθει για σένα Γιάννη μου, για τις σπουδές σου, την ευγένεια σου, την ευστροφία σου, το παρουσιαστικό σου θα σε λαχταρούσα Γιάννη μου. Και ο Soros λαχταρά πελώρια Γιάννη μου. Ολόκληρα κράτη και δεν μπορούν να του πουν όχι. Γιάννη μου, ο πιο χρήσιμος ηλίθιος είναι ο έξυπνος. Ο υπεράνω υποψίας και ανυποψίαστος ευφυής άνθρωπος μπορεί να γίνει ο πιο χρήσιμος ηλίθιος.


Χωρίς να σου υποδεικνύω κάτι, αν θες να γίνεις απολογητής κάποιου, γιατί δεν πιάνεις κάποιον χαμένο, κάποιον ριγμένο. Τον Μιλόσεβιτς πχ. Και αυτός φίλος του Soros ήταν. (Περισσότερα για το συγγραφέα και το έργο του στο agriazwa.blogspot.com που σύντομα θα μετονομαστεί σε aisixtiria.oloi.sas. gamw.tin.trela.mou.gamo.com) - 
 http://kastamonitis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_86.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters