Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!! PART2

Αγαπητοί αναγνώστες συνεχίζω να σας δίνω πληροφορίες για θέματα τα οποία είναι απίστευτα αλλα και δεν είναι εύκολο κάποιος να τα βρει!!!! Πραγματικά θα ήθελα να δω τα μούτρα όλων αυτών οι οποίοι λένε μέχρι και σήμερα ότι όλα αυτά είναι φαντασία κάπoιων το τι έχουν να πουν!!!!
Ας συνεχίσω με το άρθρο…:
Φαίνεται ότι οι διάφορες φατρίες εξωγήινων συμπεριλαμβανομένων και των Πλειάδειων προσπαθεί να ενεργοποιήσει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα που τροποποιούνται μέσω του εργαστηρίου Mάουντακ, όπου λέγεται ότι έχει αυξομειώσει πολλά χρονοδιαγράμματα όπου διασχίζουν τον χωροχρόνο!!!!
Ένα θέμα το οποίο είναι άγνωστο και πολύ αινιγματικό αν ο Τέσλα συνεργάστηκε με  βρετανούς φυσικούς, αν ( ή μετά ) επινόησε το θάνατό του και πήγε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου του παραχώρησαν περισσότερα χρήματα για να συνεχίσει το έργο του, αφού συμμετείχαν στο πείραμα της Φιλαδέλφειας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο χρόνος θα μπορούσε να τεθεί υπό τον χειρισμό των ανθρώπων, για αυτό μπορούμε να αναρωτιόμαστε μόνο δυστυχώς!!!!
Οι γραμμές πλέγματος προσδιορίστηκαν από τον Μπρους Κάθι!!!!
Πολλά έμαθαν για το πώς λειτουργεί ο χρόνος στο υπερδιάστημα από το Πείραμα της Φιλαδέλφειας όπου πραγματοποιήθηκε το 1943!!!!
Είναι πιθανό ότι οι Ρώσοι έχουν μάθει πώς να πλοηγούν στις γραμμές πλέγματος με τις κοσμοσφαίρες τους με το να είναι σε θέση να υλοποιούνται και να εξαϋλώνονται στις γραμμές πλέγματος της γης, όπως οι εξωγήινοι κάνουν χιλιετηρίδες!!!! Μην ξεχνάμε ότι ήταν τρεις Ρώσοι επιστήμονες που << ανακάλυψαν >>  το δίκτυο πλέγματος της γης το 1960!!!!

Ωστόσο, τη δεκαετία του 1950, τόσο Aime Michel ( Έϊμ Μίτσελ – http://en.wikipedia.org/wiki/Aim%C3%A9_Michel ) στη Γαλλία και ο Μπρους Κάθι στη Νέα Ζηλανδία και οι δύο είχαν παρατηρήσει ότι τα ΑΤΙΑ εμφανίστηκαν στα ίδια μέρη ή στις ίδιες συντεταγμένες ή μήκη!!!! Και οι δύο χάραξαν ένα σύνολο γραμμών πλέγματος που ταιριάζουν!!!! Όταν αυτό όμως πήρε δημοσιότητα ο Μπρους Κάθι είχε τραβήγματα από τη CIA – http://el.wikipedia.org/wiki/CIA  και ΜΙ-6 – http://el.wikipedia.org/wiki/Secret_Intelligence_Service !!!! Κάποιοι ερευνητές λένε ότι του πρόσφεραν πολλά εκατομμύρια δολάρια όπου και σταμάτησε πλέον να ασχολείται με αυτά…!!!!
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ μετά από αυτό φαίνεται να τον προστατεύει περισσότερο από κάθε άλλη φορά!!!! Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες όμως του Κάθι κάποιοι μίλησαν μετά  από αυτό για τις ειδικές αρμονικές εξισώσεις όπου κατανοούν τις γραμμές πλέγματος με μικροαλλαγές για το άνοιγμα των πυλών στο υπερδιάστημα όπου ασκούνται από  φυσικούς!!!! Έτσι λοιπόν φαίνεται να είναι ενα συγκαλυμμένο σχέδιο σε όλο τον κόσμο από την κορυφή υπέρ-διαστάσεων φυσικών αναγκών ώστε να ανοίξει τις γνώσεις για τις γραμμές πλέγματος σε κορυφαία πανεπιστήμια!!!! Αυτό φάνηκε να έγινε στην Γαλλία πειραματικά σε δυο πανεπιστήμια όπου και ήταν παρόν με τους φυσικούς της  με το να διεξάγουν 1.112 υπόγειες πυρηνικές δοκιμές στη Mουρουρόα – http://en.wikipedia.org/wiki/Moruroa στο Νότιο Ειρηνικό μεταξύ 1975-1988!!!
Μην ξεχνάμε ότι ούτε οι Ρώσοι αλλα ούτε οι Αμερικανοί δεν έχουν κάνει τόσες χιλιάδες δοκιμές….!!!! Ο Richard Hoagland ( Ρίτσαρντ Χόγκλαντ –http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_C._Hoagland ) πιστεύει πραγματικά ότι στους Γάλλους εδόθει η εντολή για το θέμα υπερδιαστατικών φυσικών νόμων –http://en.wikipedia.org/wiki/User:Storm05/Hyperdimensional_physics – όπου λένε σήμερα κάποιοι ότι τα παιδιά << Ίντιγκο >> κατέχουν αυτόβουλα τις γνώσεις αυτές…..!!!!
Μήπως δημιουργούσαν την δική τους χρόνο-πύλη!!;!! Όπως και να έχει όμως οι Γάλλοι έχουν πλέον το πάνω χέρι!!!! Αυτό όμως ενόχλησε πολλούς και ιδιαίτερα τους Αμερικάνους όπου φαίνεται πλέον οι Δρακονιανοί να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους Γάλλους!!!! Μην ξεχνάμε και τα τελευταία γεγονότα με την δολοφονία των σκιτσογράφων από τους και καλά τρομοκράτες μουσουλμάνους αλλα και την πρωτοφανή δήλωση του Γάλλου προέδρου μετά από λίγες μέρες από το συμβάν αυτό όπου ανακοίνωσε ότι οι ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ επιτίθενται στην Γαλλία – https://www.youtube.com/watch?v=6z9y-FtskzY#t=13 !!!! Ήταν μια δήλωση που δεν την περίμενε κανένας!!!! Η δήλωση αυτή έχει να κάνει με το εξής ότι η Νέα Τάξη Πράγματων τα έχει βάλει με την Παλαιά Τάξη Πραγμάτων διότι δεν  καταχωρεί τις απαραίτητες πληροφορίες όπως θα έπρεπε για την διακυβέρνηση του πλέγματος της γης όπου και είναι το όλο θέμα για τις << Τριγωνοδιαγνωστικές πύλες >>!!!! Θα μου πει κάποιος εδώ αφού έχουν την γνώση και ερχόντουσαν από χιλιάδες χρόνια τι είναι αυτά που λες τώρα!!!! Σωστά!!!! Το όλο θέμα όμως είναι το πώς κάποιος θα περνά απαρατήρητος από αυτές τις πύλες …….!!!!! Μαζί με αυτό το θέμα όμως θα περάσουν σε λίγο και κάτι άλλο!!!! Γιατί νομίζατε όλοι αυτοί οι ηγέτες πιαστήκανε χεράκι χεράκι!;! Γιατί δεν πιάστηκαν έτσι και στους δίδυμους πύργους των ΗΠΑ!;! Απλώς πρέπει να περάσει η τρομολαγνία της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να μας περάσουν τα τσιπάκια!!!!Τα λεγόμενα RFID – http://www.inewsgr.com/t/rfid_rfid.htm δείτε και αυτόhttp://www.invisiblelycans.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-666-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85/  !!!! Δεν νομίζω να χρειάζεται να σας εξηγήσω παρακάτω…..!!!!
Ας γυρίσουμε λίγο στο παρελθόν:
Η δεκαετία του 1980 ήταν ίσως η ποιο επικίνδυνη δεκαετία για την ασφάλεια του πλανήτη, επειδή οι ​​Ρώσοι πραγματικά ρίσκαραν με τα επικίνδυνα πειράματά τους και ειδικά με το να δοκιμάζουν τα καινούργια όπλα τους στις ΗΠΑ, όπου ήταν ένα όπλο ( ΕΜ ) νέας γενιάς θέτοντας σε κίνδυνο την επιβίωση ολόκληρου του πλανήτη!!!!
Σύμφωνα με τον Μπίρντεν, την Πρωτομαγιά (από 1ης Μαΐου) το 1985, οι Σοβιετικοί πραγματοποίησαν μια μαζική,  άσκηση στρατηγικής ονόματι << τίγκα >> των οπλικών συστημάτων ( EM ) και επικοινωνιών υπό την επίβλεψη του Γκορμπατσόφ –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%AE%CE%BB_%CE%93%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%83%CF%8E%CF%86!!!! Κατά τη διάρκεια αυτής ξαφνικής άσκησης ο Φρανκ Γλόντ τότε πράκτορας της CIA ( δεν υπάρχουν αλλα στοιχεία για αυτόν ) ανακάλυψε τότε ότι οι Σοβιετικοί είχαν ενεργοποιήσει 27 γιγάντιες << Αντλίες εξουσίας >> όπως τις ονόμασε, που ιδρύθηκαν συντονίζοντας τη γη ηλεκτρομαγνητικός στις 54 ισχυρές συχνότητες ( EM ) με 27 ζευγάρια όπου οι δύο χωρίζονται μεταξύ τους στους 12 kHz – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B5%CF%81%CF%84%CE%B6 !!!! Τα διαβίβαζαν στη γη και τα χρησιμοποιούσαν για την τόνωση στη γη σε αναγκαστική ηλεκτροβαρυτική απήχηση και στις 54 συχνότητες!!!!
Κάθε μια από τις 27 αντλίες εξουσίας εξάγει τεράστια ενέργεια από το λειωμένο πυρήνα της ίδιας της γης, και μετατρέποντάς την σε συνήθη ηλεκτρική ενέργεια!!!! Κάθε << Αντλία εξουσίας >> ήταν σε θέση να τροφοδοτεί 4-6 από τα μεγαλύτερα οβιδοβόλα ( EM ) που έχει η Ρωσία!!!!
ANTLIES EKSOYSIAS ROSIA
Μια από τις Ρωσικές << Αντλίες εξουσίας >>!!!!
 Ο Μπίρντεν  λέει:
“Προφανώς πάνω από 100 γιγάντια όπλα ηλεκτρομαγνητικού παλμού ενεργοποιήθηκαν και ένας μεγάλος αριθμός εντολών και ελέγχου μεταδόσεις κράτησαν αρκετές ημέρες. Με την εναλλαγή των δυνατοτήτων και τα φορτία του καθενός από τα δύο ζεύγη πομπών, όπου ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις σε τεράστιες ποσότητες μπορούν να εξαχθούν από τη γη μόνες τους, τροφοδοτώντας την κάθε << Αντλία εξουσίας >>, όπου η δύναμη αυτή προέρχεται από τον λιωμένο πυρήνα της γης. >>
Όπως είπα και στο πρώτο άρθρο οι Ρώσοι ήταν αυτοί που έριχναν τους πυραύλους των Αμερικανών και τα διαστημικά λεωφορεία και όχι η ομάδα << Ε >> που κάποιοι έλεγαν!!!! Ο Τομ Μπίρντεν πιστεύει ότι κατά τη διάρκεια της εκτόξευση διαστημικού λεωφορείου στις 26 του Νοεμβρίου του 1985 μια πολύ δυνατή << ηχητική έκρηξη >> ακούστηκε, η έκρηξη σημειώθηκε δώδεκα λεπτά μετά την απογείωσή του διαστημικού λεωφορείου!!!!
Το όλο σχέδιο βασιζότανε στην μυστική επιχείρηση των Ρώσων << φωτιά από τον ουρανό >> όπου ήταν η μυστική ονομασία για τις κοσμοσφαίρες των Ρώσων!!!! Πολλά από τα ΑΤΙΑ τα οποία έχουν βιντεοσκοπήσει οι Αμερικανοί στο διάστημα δεν είναι τίποτα άλλο από τις κοσμοσφαίρες των Ρώσων λέει ο Μπίρντεν!!!! Ο Ίδιος λέει ότι δεν έχει αποδείξεις για τις προηγούμενες καταστροφές των Αμερικανικών διαστημικών οχημάτων αλλά έχει 100% αποδείξεις ότι οι Ρώσοι κατέρριψαν το διαστημικό λεωφορείο Challenger ( Τσάλεντσερ) το 1986.

Αν παρατηρήσετε στο βίντεο αυτό που εκρήγνυται είναι το διαστημικό λεωφορείο και όχι οι πύραυλοι προώθησης, θα δείτε ότι οι πύραυλοι προώθησης συνεχίζουν την πορεία τους μετά την έκρηξη , με φωτογραφίες της Ρωσικής υπογραφής, όπου μιλάει για κλιματολογικό όπλο στα σύννεφα στην περιοχή!!!! Όπου δεν ήταν τίποτα άλλο από τα όπλα ηλεκτρομαγνητικών παλμών που δοκιμάζονται κατά τη διάρκεια τα μέσα της δεκαετίας του 1980 από την Αμερική και την Ιαπωνία με τη χρήση των μυστικών βάσεων της Δυτικής Αυστραλίας, μόνο που οι Ρώσοι τα είχαν αποκτήσει από την δεκαετία του 1960 και είναι μέχρι και σήμερα χρόνια μπροστά από τους Αμερικάνους!!!!
Απίστευτα έτσι!;! Μα απολύτως αληθινά, πάμε να δουμε παρακάτω:
Σύμφωνα με τον Χάρη Μέησον, στο βιβλίο του << Αστραφτεροί ουρανοί >>, μεταξύ 1980-1985 και μετά το 1993 έχει περιγράψει μια από τις ποιο περίεργες μαζικές εμφανίσεις από << φωτεινές μπάλες >> που έχουν περιγραφεί στη Δυτική Αυστραλία!!!! Εθεάθησαν σε κοινό θέαμα  5-10 δευτερολέπτων από μπλε-λευκό φως στους νυχτερινούς ουρανούς της Αυστραλίας!!!!
Οι φωτεινές αυτές μπάλες σε βίντεο:




Το παρακάτω βίντεο αυτό είναι από τα ποιο πρόσφατα αν και ο τίτλος είναι λάθος διότι δεν γνωρίζουν ότι έχει καταγραφεί μια τέτοια μπάλα φωτός!!!! Δείτε στην αρχή από τον ηλεκτρομαγνητισμό το χρώμα στον ουρανό και στα σύννεφα!! 
 


Υπάρχουν περίπου 100 τεκμηριωμένα γεγονότα τέτοιου είδους μέχρι το 1997, στην Ουάσιγκτον!!!! Αλλα παρόμοια γεγονότα με αυτά υπήρξαν γύρω στο 1900, γεγονότα  υψηλής συχνότητας, υψηλής τάσης πειράματα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από τον Τέσλα, όπου η μαζικά μπλε-λευκό ρεύματα απώτερης ηλεκτρικής ενέργειας εκδόθηκε από το δάπεδο των δασών στην ατμόσφαιρα, δημιουργώντας μια έντονη, βίαιο, μπλε-λευκή λάμψη , που έκπεμπε ένα ηλεκτρικό θόρυβο, ο οποίος ακουγόταν για χιλιόμετρα και διαρκούσε αρκετά λεπτά!!!!
Ο Μπίρντεν λέει ότι στις 18 Απρ του 1985 η μόνη επιλογή βιώσιμη εκτόξευσης των διαστημικών λεωφορείων ήταν οι πύραυλοι προώθησης Τιτάνας όπου λίγο μετά την εκτόξευση για την τοποθέτηση κατασκοπευτικού δορυφόρου ανατινάχτηκε το διαστημικό λεωφορείο και όχι οι Πύραυλοι!!!!
Αν και είχαν προσπαθήσει ποιο μπροστά σε άλλες εκτοξεύσεις να καταρρίψουν διαστημικά λεωφορεία δεν τα είχαν καταφέρει αλλα έβαλαν σε εφαρμογή το σύστημα Δρυοκολάπτης που αναφέρω στο πρώτο άρθρο μου και τα κατάφεραν!!!! Επίσης κάποιοι κατηγορούν τους Ρώσους για κάποια αεροπορικά ατυχήματα τα οποία δεν είχαν καμία αιτία να πέσουν στα καλά καθούμενα!!!!
Στις 12 Δεκέμβρη 1985, κατέστρεψαν ένα αεροπλάνο DC – 8 και σκότωσαν 258 επιβάτες επί του σκάφους σκόπιμα, ο λόγος ένας από τους επιβάτες ήταν ο μηχανικός των κατασκοπευτικών δορυφόρων !!!!
Κατά την απογείωση, το αεροσκάφος έχασε την διακυβέρνηση του και συνετρίβη στο έδαφος!!!! Από τον πύργο ελέγχου ειπώθηκαν τα εξής  ένα λαμπερό κίτρινο ή πορτοκαλί φωτοστέφανο τύλιξε το αεροπλάνο και κατερρίφθη αμέσως , αυτό είναι η υπογραφή της χρήσης ενός οβιδοβόλου ( EM ) με παρόμοιο τρόπο είχαν καταρρίψει πολλά F-111 στο Βιετνάμ!!!! Μέχρι να καταλάβουν οι Αμερικανοί τι είχε γίνει κάνανε λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα λόγο ότι είχε έρθει από την Δαμασκό, δείτε το βίντεο όπου έχει πολύ ενδιαφέρον!!!!

Τα ηλεκτρικά συστήματα του DC-8 είχαν λιώσει από την ( ΕΜ ) ενέργεια!!!! Η απώλεια των κινητήρων ήταν πιθανόν να οφείλεται σε μία τοπική ενδόθερμη ( εξαγωγή ενέργειας ) δέσμη όπου στάλθηκε στους κινητήρες είπαν αργότερα κάποιοι εμπειρογνώμονες!!!! Αυτό που παρατηρήθηκε επίσης ήταν ότι λαμπερές μπάλες φωτός παρατηρήθηκαν σε σχηματισμό στα σύννεφα αμέσως ο σχηματισμός έγινε μια μπάλα φωτός και χτύπησε το αεροσκάφος!!!! Οι ιατροδικαστές κάνανε λόγο ότι οι επιβάτες προτού σκοτωθούν είχαν εισπνεύσει κυανιούχο αέριο προτού εκραγεί όπου οφείλετε στα πλαστικά καλώδια του αεροπλάνου που είχαν λιώσει ακαριαία!!!!

Περισσότερες αποδείξεις μπορούν να βρεθούν εδώ !!!!
Ας δούμε τώρα κάτι άλλο…:
Στις 12/11/86 η εφημερίδα Chicago Tribune ( Σικάγο Τρίμπουν – http://en.wikipedia.org/wiki/Chicago_Tribune  ) ανέφερε:
” Δίνες τεραστίων διαστάσεων, μερικές σχεδόν 60 μίλια πλάτος, έχουν εντοπιστεί να κινούνται κατά μήκος των ακτών της Νορβηγίας με ταχύτητες έως και 4 κόμβων, συνιστούν σοβαρή απειλή για τους ναυτικούς. Αυτές οι γιγαντιαίες δίνες δεν έχουν προφανή κέντρο και είναι δύσκολο να εντοπιστούν.”
Η εφημερίδα ανέφερε ότι οι τεράστιες δίνες ήταν ανήκουστες πριν από το 1980 ( χρονικό διάστημα μετά τις ΗΠΑ και η ΕΣΣΔ άρχισε να παράγει τα ELF κύματα –http://en.wikipedia.org/wiki/Extremely_low_frequency )!!!!
Στις 04/30/85 εφημερίδα New York Times ( Νιου Υορκ Τάημς – http://en.wikipedia.org/wiki/The_New_York_Times )  ανέφεραν την ανακάλυψη τεραστίων εσωτερικών κυμάτων των ωκεανών που δεν εμφανίζονται σε κανένα μεγάλο βαθμό στην επιφάνεια!!!! “Μια δραματική σειρά εσωτερικών κυμάτων έχει τώρα εντοπιστεί μέσω των Στενών του Γιβραλτάρ από φωτογραφίες” λαμβάνονται από ένα διαστημικό λεωφορείο, τον Οκτώβριο του 1984!!!! Ένας χάρτης στην εν λόγω εφημερίδα παρουσιάζει μια τεράστια γραμμή στάσιμου κύματος στη δυτική πλευρά του πορθμού!!!!
Ο Μπίρντεν λέει ότι όλα αυτά τα δημιουργούσαν οι Ρώσοι όπου ήταν πρώτοι που έφτιαξαν σεισμικά όπλα, όπλα για το κλίμα του καιρού, για την θάλασσα δημιουργώντας δίνες, τεράστια κύματα, αλλά ακόμα και τώρα τελευταία μπορούν να ελέγχουν και τα ηφαίστεια όπου τους αναλογίζονται πολλές καταστροφές τελευταία!!!! Βέβαια τώρα τελευταία εκτός των Ρώσων και των Αμερικανών τέτοια όπλα έχουν οι Άγγλοι ,οι Γάλλοι ,οι Εβραίοι και οι Κινέζοι!!!!
Προσέξτε τώρα:
Ο σεισμός του 1997 στο Ιράν ήταν 7,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και οι μετασεισμικές δονήσεις που περίμεναν οι σεισμολόγοι να ήταν υψηλές της τάξης 6,0 Ρίχτερ αλλα οι σεισμολόγοι έμειναν έκπληκτοι διότι δεν υπήρξε ούτε ένας μετά σεισμός!!!!
1

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης Καταιγίδα της Ερήμου το 1991 στο Ιράκ, η Rosalie Bertell ( Ρόζαλι Μπέρτελλ – http://en.wikipedia.org/wiki/Rosalie_Bertell  έγραψε ότι σύμφωνα με τις Ειδήσεις Άμυνας, τον Απρίλιο του 1992, οι ΗΠΑ ανάπτυξαν ένα ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών (EMP) στην Καταιγίδα της Ερήμου, σχεδιασμένο ώστε να μιμείται την λάμψη της ηλεκτρικής ενέργειας από μια πυρηνική βόμβα!!!!
Το Εθνικό Εργαστήριο Sandia ( Σάντια – http://www.sandia.gov/ )  έχει χτίσει ένα εργαστήριο 23.000 τετραγωνικών μέτρων στην Kirkland Air Force Base ( Κίρκλαντ Ερ Φορς Μπέης – http://en.wikipedia.org/wiki/Kirtland_Air_Force_Base ) το 1989, για να στεγάσει τη γεννήτρια δέσμης ηλεκτρονίων ονόματι << Ερμής ΙΙ >> –http://www.thelivingmoon.com/45jack_files/03files/Kirtland_AFB_Labs_02.html –  ικανό να παράγει 20 τρισεκατομμύρια Βατ παλμών διάρκειας 20 δισεκατομμυριοστά έως 25 δισεκατομμυριοστά του δευτερολέπτου!!!! Αυτό Simulator X-ray ( Σιμιουλέητορ Ξ –ρέη ) ονομάζεται δέσμης σωματιδίων Fusion Accelerator ( Φιούσιον Ασσελερέητορ –https://www.drupal.org/project/fusion_accelerator  )!!!!
Το Ερμής ΙΙ παρήγαγε δέσμες ηλεκτρονίων από το 1974!!!! Αυτές οι συσκευές είχαν  προφανώς δοκιμαστεί κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου αν και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτές είναι αραιές και άκρως απόρρητες!!!! Το 1993 άρχισε την κατασκευή των ΗΠΑ το λεγόμενο High Frequency Active Auroral ( Χάη Φρίκουενσι Άκτιβ Αουρόραλ - http://el.wikipedia.org/wiki/Haarp  ), στην Αλάσκα όπου σχεδιάστηκε από τον φυσικό ονόματι  Μπέρναρντ Ίστλαντ – http://en.wikipedia.org/wiki/Bernard_Eastlund  , και βασίζεται στην τεχνολογία Τέσλα!!!!
Ο κύριος ανάδοχος ήταν η ARCO ( ΑΡΚΟ – http://www.padrak.com/ine/HAARP97.html ) τεχνολογίες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, και ήταν για να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν μια χαμηλής ισχύος υψηλής συχνότητας (2,8 έως 10,0 MHz) συστοιχία πρωτότυπο του πομπού!!!! Ονομάζεται επίσης και <<  ιονοσφαιρική θερμάστρα >>, διότι μπορεί να στείλει μια δέσμη ενέργειας μέχρι την ιονόσφαιρα και στη συνέχεια να την ανακάμπτει προς τα κάτω σε ένα στόχο!!!!
Επίσης μπορεί να ανιχνεύσει οποιαδήποτε τύπου πυραύλου και αεροσκαφών!!!! Η δέσμη θα είναι αρκετές μοίρες άτυπη, ανάλογα με τη συχνότητα, και ως εκ τούτου θα επηρεάσει μια περιοχή αρκετά μίλια σε διάμετρο στην κατώτερη ιονόσφαιρα, όπου θα επεκτείνεται σε πολλές δεκάδες χιλιόμετρα στην ανώτερη ιονόσφαιρα!!!! Αυτό μπορεί να κάνει ενα βαθμωτό πλέγμα κύματος, όπως το Ρωσικό δίκτυο ( Δρυοκολάπτη ) πάνω από τις ΗΠΑ για την ανίχνευση αντικειμένων στην αλλα και στο διάστημα!!!!
Δεν υπάρχει αμφιβολία, αυτό ήταν ένα μέτρο για να αντεπιτεθούν ενάντια στην θανάσιμη Ρωσική ενέργεια που γινόταν με όπλα ( ΕΜΠ )!!!!
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Ίστλαντ ( που κανονικά είναι αντίγραφο του Τέσλα ) λέει ότι μπορεί να διαταράξει εξελιγμένα συστήματα καθοδήγησης ( ΠΡΟΣΕΞΤΕ ) ραντίζοντας με αεροπλάνα  διάφορα χημικά συστατικά μεγάλες περιοχές του πλανήτη ώστε να επηρεαστούν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα διαφόρων συχνοτήτων και τον έλεγχο των αλλαγών σε αυτά καθιστώντας δυνατή την εξουδετέρωση επικοινωνιών στην ξηρά, θάλασσα και αέρα!!!! Δώδεκα πατέντες αποτελούν τη βάση του προγράμματος HAARP οι οποίες αποτελούν:
Α) Χημικά μονοπάτια ( ράντισμα από ειδικά αεροπλάνα ) για πολλούς και διάφορους λογούς μέχρι και για τον έλεγχο του των ανθρώπων!!!!
Β) Ως σεισμικά όπλα!!!!
Γ) Όπλα κλίματος ( καιρού )!!!!
Δ) Όπλα υδροδυναμικής με σκοπό τον έλεγχο της θάλασσας από δίνες έως τεράστια κύματα!!!!
Ε) Και αλλα άγνωστα όπλα τα οποία δεν είναι ακόμα ευρέως γνωστά!!!!
Το 1996 διέρρευσαν Έγγραφα της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ όπου αποκάλυπταν ότι ένα σύστημα είχε αναπτυχθεί για το χειρισμό και την διατάραξη της ανθρώπινης ψυχικής ηρεμίας με διαδικασίες μέσω παλμικής ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων σε μεγάλες γεωγραφικές περιοχές. Θα μπορούσε αυτό να είναι το HAARP ή κάτι πιο θανατηφόρο!!!;;;!!! Θυμηθείτε τις μαζικές δολοφονίες σε σχολεία, εταιρίες κτλ. κτλ.!!!

Ο Δρ Νικ Μπέγκιχ – http://www.globalbemvoices.com/videos/lectures/dr-nick-begich-haarp-technology-to-control-the-weather/  – http://www.globalbemvoices.com/videos/lectures/dr-nick-begich-haarp-technology-to-control-the-weather/  βρέθηκε να έχει 11 ευρεσιτεχνίες ΑΡΤΙ ( ΑΠΤΙ )!!!! Λένε πώς έχει καταφέρει να κάνει << Πυρηνικού μεγέθους Εκρήξεις χωρίς Ακτινοβολία >> μέσο συστήματα ισχύος-που ακτινοβολούν, επίσης συστήματα ανίχνευσης για πυραύλους που φέρουν πυρηνικές κεφαλές, ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς που προηγουμένως παραγόταν από θερμοπυρηνικά όπλα και άλλων “Star Wars” ( Σταρ Γούορς ) κόλπα!!!! Αυτό το σύμπλεγμα των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας υπαγόρευσαν το οπλικό σύστημα HAARP λένε κάποιοι…!!!! Μα  τα πιο ισχυρά προ-HAARP ELF συστήματα θέρμανσης της ιονόσφαιρας οι λεγόμενοι << δρυοκολάπτες >> είχαν κατασκευαστεί από τη Σοβιετική Ένωση στις εξής θέσεις:
Στο Gorky ( Γκόρκι ) – http://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=181923.10;wap2 !!!!
Στο Monchegorsk ( Μόντσεγκορσκ ) – http://en.wikipedia.org/wiki/Monchegorsk – http://www.itwillpass.com/nwo_weather_altering.shtml !!!!
Και στο Ντουσάνμπε (Τατζικιστάν) – http://www.e-telescope.gr/world-gr/geopolitics-gr/haarp/241-haarp !!!!
Τα αμερικανικά μετά  Ρωσίας-HAARP βρίσκεται:
Στο Arecibo (  Αρεσίμπο ) – https://raptureimminent.wordpress.com/tag/arecibo-observatory/ !!!!
Κοντά στο Fairbanks ( Φέρμπανκς στην Αλάσκα ) – http://arcticcircle.uconn.edu/VirtualClassroom/HAARP/acf.html !!!!
Και στο Platteville ( Πλέητβηλ στο Κολοράντο ) – http://www.scribd.com/doc/83860806/Want-to-Know-About-Chem-Trails-HAARP-VLF-UHF-and-Weather-Modification#scribd  !!!!
Από τότε βέβαια μέχρι και σήμερα υπάρχουν πολλά τέτοια σημεία ανά τον κόσμο όπως στην χώρα μας – http://www.cuttingedge.org/news/n1199.cfm αλλα αν και αν έχετε ακούσει για την λεγόμενη ομιχλοπαγίδα είναι και αυτό μέρος του συστήματος αυτού – https://www.youtube.com/watch?v=_7j6OiZOcwc
Αλλα και στην Κύπρο – http://cyprus-people.blogspot.gr/2009/01/haarp.html για να μην ξεχνιόμαστε…. !!!!
Σίγουρα όλοι πρέπει να θυμάστε στις 15/2/2013 τον δήθεν μετεωρίτη που χτύπησε την Ρωσία έτσι!;! Και όμως δεν ήταν μετεωρίτης!!!! Γιατί το λέω αυτό!;!  Για δείτε το γιατί 

Αλλά επίσης και για τον σεισμό στην Κριμαία που εδώ βέβαια δεν αναφέρθηκε τίποτα  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1000333/pg1 !!!!
Βέβαια όλα αυτά θα ήταν απίστευτα αν δεν σας είχα πει μέχρι τώρα όλα αυτά!!!! Για να δούμε παρακάτω:
Τα συστήματα αυτά,  έχουν δημιουργήσει μια σοβαρή αλλοίωση των παγκόσμιων καιρικών συνθηκών, αρχής γενομένης από το 1976, αλλά με εντατικοποίηση μέσω των δεκαετιών του 1980 και του 1990, καθώς περισσότεροι πομποί ELF κατασκευάστηκαν!!!! Η πλακά είναι ότι κατηγορούν την ρύπανση από τα πετρέλαια, βενζίνες διοξείδιο του άνθρακα κτλ. κτλ. οι καταραμένοι από τον Άραλου!!!!
Το 1977 η εφημερίδα Washington Post ( Ουάσιγκτον Ποστ – http://en.wikipedia.org/wiki/The_Washington_Post ) ανέφερε ότι:
“Ένα περίεργο, αστέρι που μοιάζει με μπάλα φωτός εθεάθη πάνω από Πετροζαβόντσκ στη Σοβιετική Καρελία, σαν μια μέδουσα εξαπλώθηκε σε όλο τον ουρανό.”
Θυμάστε τις πλημμύρες στο Μισισιπή το 1993!;! Το Πανεπιστήμιο του Ινστιτούτο Γεωφυσικής της Αλάσκας ( το οποία συμμετέχει στις εργασίες σχετικά με το HAARP ) αρνήθηκε ύστερα από πιέσεις δημοσιογράφων ότι δεν είχαν καμία ανάμειξη… χμμμμ σιγά που δεν είχαν  https://books.google.gr/books?id=CfXjAR0LlTQC&pg=PA179&lpg=PA179&dq=1993+midwest+flood+HAARP&source=bl&ots=titJG7F2za&sig=8e5pYv3Tg1b33BO4MdtkrDVEj0g&hl=el&sa=X&ei=Vkq2VJnKGIneapjBgogK&ved=0CDUQ6AEwAw#v=onepage&q=1993%20midwest%20flood%20HAARP&f=falseΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ – http://cyber-space-war.blogspot.gr/2011/07/weather-warfare-great-flood-of-1993.html ΚΑΙ ΑΥΤΟ – http://www.cuttingedge.org/news/n1199.cfm !!!!
«Μυστηριώδης φωτεινές μπάλες εμφανίστηκαν μέσα από τις κορυφές των νεφών της καταιγίδας στην ανώτερη ατμόσφαιρα … πάνω από την περιοχή του Μισισιπή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όπου έγιναν οι πλημμύρες”.
Η εφημερίδα  ανέφερε ότι αυτά τα μυστηριώδη φώτα αναβόσβηναν… ψάξτε μέσο ημερομηνίας να το διαβάστε και οι ίδιοι!!!!
<< …έμοιαζαν με μέδουσες. Οι φωτεινές μπάλες αυτές στην κορυφή της ατμόσφαιρας είναι ποιο λαμπερές – συνήθως περίπου 40 χιλιόμετρα ύψος. Έτσι μοιάζουν σαν να έχουν το σώμα μέδουσας στην κορυφή με πλοκάμια που τα σέρνουν προς τα κάτω . >>
Μετά από όλα αυτά κάποιες περίεργες μεταδόσεις άρχισε στο εσωτερικό της γης να γίνεται, η εσωτερική δύναμη της Γης επηρεάστηκε!!!! Το 1984, η γη έχει αναφερθεί ότι έχει βιώσει μια ξαφνική απροσδόκητη επιβράδυνση της περιστροφής της!!!!! Οι επιστήμονες στο Ναυτικό Αστεροσκοπείο των ΗΠΑ και στο Jet Propulsion Lab ( Τζετ Προπάλσιον Λαμπ –http://www.jpl.nasa.gov/ αλλα και αυτό – http://en.wikipedia.org/wiki/Jet_Propulsion_Laboratory )  διαπίστωσε ότι η “γη, έχει γίνει σαν ενα << ισορροπημένο πλυντήριο ρούχων >>, ” δηλαδή έχει αναπτύξει << ταλαντεύσεις >> καθώς περιστρέφεται. “( εκδόθηκε στις 15.07.88  στην εφημερίδα Wall Street Journal _ Γουόλ Στριτ Τζούρναλ –http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wall_Street_Journal  )!!!!
Στις 1/7/90 το OMNI – http://en.wikipedia.org/wiki/Omni_%28magazine%29 δείτε και αυτό – http://www.chemtrails911.com/docs/-%202006_june-december/The%20Unholy%20HAARP%20Doomsday%20Array.htm  περιοδικό ανέφερε ότι μεταξύ 24 Ιαν-3 Φεβ, 1990, η περιστροφή της γης ξαφνικά και απροσδόκητα επιβραδύνθηκε και πάλι!!!! Των ΗΠΑ το Ναυτικό Παρατηρητήριο ανέφερε ότι η επιβράδυνση ήταν πιο απότομη από ό, τι συνήθως!!!!
Η 08/09/91 New York Times περιέγραψε τις αιτίες αυτών των αιφνίδιων διαταραχών:
“Οι γεωφυσικοί υποψιάζονται ότι οι διαταραχές στην κυκλοφορία του θερμού ρευστού μεταλλικού πυρήνα συμβάλλει στις περιστροφικές αλλαγές … Οι ακανόνιστες διακυμάνσεις περιστροφών είναι το αποτέλεσμα των αυξομειώσεων της ροής του ρευστού μείγματος στο υποκείμενο μεταλλικό πυρήνα της υπερκείμενης υδρόσφαιρας και της ατμόσφαιρας, καθώς και … επίσης δυνάμεις συναγωγής στο εσωτερικό της γης και την κίνηση του φλοιού πλακών κοντά στην επιφάνεια. Όλα αυτά επηρεάζονται από διαμπερείς  γαιών δονήσεις ELF. Οι επιστημονικές μέτρησης σε κύματα του ωκεανού ανέφεραν ότι “ο Ατλαντικός Ωκεανός γίνεται όλο και σκληρότερος.”
Οι μετρήσεις που έγιναν από το 1960 αναφέρουν ότι κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1970, μετά την έναρξη των γεγονότων στην Ρωσία και ΗΠΑ ( ELF ) μεταδόσεις, “Τα κύματα φάνηκαν να μεγαλώνουν.”
Στις  19/04/88 η New York Times ανέφερε ότι οι Βρετανοί επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι τα κύματα στο Βορειοανατολικό Ατλαντικό << έχουν αυξηθεί περισσότερο από 20 % από το 1960 σε μέγεθος αλλα και δύναμη >>.
Οι ωκεανογράφοι ερευνητές θεωρούσαν αλλα και ακόμα θεωρούν ότι αυτό είναι ένα << σημαντικό κλιματικό φαινόμενο >>!!!! Η ικανότητα του HAARP και των πομπών << δρυοκολάπτη >> να δημιουργήσουν  ένα είδος πυρηνικής ενέργειας << έκρηξη >> οπουδήποτε στη γη μέσω λέιζερ και δέσμες σωματιδίων, είναι ανησυχητική, για να μην αναφέρουμε τι θα μπορούσε να γίνει μέσω δορυφόρου!!!!  Οι Σοβιετικοί, επίσης, ήταν σε θέση να κατασκευάσουν σημαντικά τον καιρό πάνω από τη Βόρεια Αμερική για περισσότερο από μια δεκαετία…..!!!!
Έχει ειπωθεί ότι ΗΠΑ και το Ισραήλ έχουν αναπτύξει μια αντιπυραυλική άμυνα, χρησιμοποιώντας το HAARP ή βαθμωτή τεχνολογία όπλων που καταστρέφει έναν πύραυλο σε δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση!!!!
Με τα κλιμακωτά κύματα περνά πέρα ​​από την ταχύτητα του φωτός, όλα που χρειάζεται πρώτα είναι να συνδεθούν με ένα πλέγμα όπου θα διασχίσουν την δέσμη βαθμωτών κυμάτων ώστε να εντοπίζονται τυχόν πυραύλους που εξέρχονται από το έδαφος των εχθρών!!!! Το HAARP μπορεί να δημιουργήσει πυρηνικές εκρήξεις χωρίς ακτινοβολία, λέει ο εν λόγου κύριος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αριθμό καταχώρησης 4.873.928!!!!!
Αυτό φυσικά κάνει την κατοχή πυρηνικών πυραύλων να είναι ξεπερασμένη!!!! Ωστόσο, πρέπει κανείς να έχει περισσότερα δίκτυα σε όλο το εχθρικό έδαφος και δορυφόρους κατασκόπους για να ξέρει πότε κάποιος έρχεται από αυτούς, και εφόσον η κλιμακωτή ενέργεια είναι μη ανιχνεύσιμη, μέχρι να διασχίζουν τα ραντάρ τους τύπου Τέσλα ο επόμενος πόλεμος μπορεί να ξεσπάσει ξαφνικά!!!! Η ΗΠΑ και η Ρωσία θα μπορούσε να προσφέρει μια << πυρηνική μεγέθους έκρηξη >> με την ταχύτητα του φωτός κατά των στρατιωτών, καθώς και όλες τις άλλες χώρες, που έχουν βαθμωτά όπλα ότι ώρα το θελήσουν!!!!
Ένας τρόπος για να προστατεύσει μια στρατιωτική δύναμη ενάντια σε ένα όπλο ικανό να ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός είναι να διατηρήσει μια σταθερή ενέργεια τύπου << Tesla Dome >> ( Τέσλα Ντομ – http://en.wikipedia.org/wiki/Plasma_globe δείτε και αυτό – http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nikola_Tesla_patents ) προστασίας πάνω από τον στόλο, που ταξιδεύει με την ίδια ταχύτητα με το στόλο, και πάντα πλανάται πάνω από αυτά, έτσι υπάρχει η ελπίδα ότι τα στρατεύματα δεν πάσχουν από αρνητικές συνέπειες από τα βαθμωτά κύματα που θα τους χτυπήσουν!!!!
Οι HAARP πομποί μπορούν να κάνουν αυτή την πηγή της προστασίας << θόλου >> του Τέσλα!!!!

Σε μη γραμμικά μαθηματικά, τη μηχανική και την επιστήμη οι Σοβιετικοί έχουν οδηγήσει το δρόμο από την αρχή και η Δύση ανοίγει το δρόμο σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, λογισμικό και στην σμίκρυνση!!!!
Σύμφωνα με τον Bill Morgan ( Μπιλ Μόργκαν – http://rense.com/general39/scalarenergy.htm ) :
<< Αν μπορεί να προκαλέσει έναν σεισμό μπορεί επίσης να οριστεί σε, ας πούμε, να καταρρίψουν ένα ενιαίο αριθμό κτιρίων, μεμονωμένα ζεύγη κτιρίων >>.
Μπορεί να είναι ότι η κατάρρευση του WTC –  http://www.911memorial.org/wtc-history  δίδυμων πύργων στην πραγματικότητα η πρώτη μεγάλη βαθμωτή επίθεση στην ιστορία του κόσμου!!!! Διότι σε ένα συγκεκριμένο τρόπο τα βαθμωτά κύματα στη ζώνη παρεμβολής μπορεί να κάνουν μέταλλο να μαλακώσει, ακόμη και να λιώσει!!!! Αν ναι, τα αεροπλάνα συντρίβεται σε αυτούς ήταν απλώς μια ιστορία κάλυψης για το γεγονός ότι η τεχνολογία Τέσλα είχε χρησιμοποιηθεί!!!!
Ένα ατύχημα με μια από αυτές τις συσκευές θα μπορούσε να εξαλείψουν κάθε μορφή ζωής πάνω στη γη!!!! Θα μπορούσε να διαταράξει την ισορροπία των βαθμωτών κυμάτων ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο με τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να προκαλέσει μαζικές ηλιακές διαταραχές και καταιγίδες, μέχρι να ψηθεί η γη!!!!
Ο Μπίρντεν λέει ότι οι Ρώσοι έχουν χρησιμοποιήσει τα διαστημικά λεωφορεία για σκοποβολή, αλλά λέει ότι στην την επίθεση COLUMBIA –http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Shuttle_Columbia_disasterCOLUMBIA δείτε και αυτό https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080622200309AAcb68H  , υπάρχει μια άγνωστη πτυχή, και υπαινίσσεται ότι η Ιαπωνική μαφία Yakuza ( Γιακούζα – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%B6%CE%B1  , έδωσαν την ηλεκτρονική τεχνολογία για την εξέλιξη των βαθμωτών όπλων στη Ρωσία από το 1989!!!!
Σε όλα αυτά βέβαια έχουν βάλει το χεράκι τους οι Δρακονιανοί όπου έχουν διχάσει την ανθρώπινη αντίληψή με τον κίνδυνο να εξολοθρεύουμε μονοί μας ανά πασά στιγμή και ώρα!!!! Μην σας εφέται καθόλου απίθανο αυτό το οποίο σας λέω….θα το εξετάσουμε παρακάτω!!!!
Ωστόσο ο Χάρη Μέησον αναρωτιέται αν η καταστροφή των δίδυμων πύργων μπορεί να είναι μια επίθεση εκδίκησης από τους Ιάπωνες για το σεισμό του Kobe ( Κόμπι – http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Hanshin_earthquake δείτε και αυτό – http://katemak.expertscolumn.com/article/conspiracy-theory-earthquake-japan-caused-us-haarp  τον Ιανουάριο του 1995, η οποία έχει ύποπτα χτυπήματα από βαθμωτά όπλα!!!!
Ο Christopher Bollyn ( Κρίστοφερ Μπόλλιν – http://www.bollyn.com/ ) του American Free Press ( Αμέρικαν Φρη Πρες – http://americanfreepress.net/ ) ισχυρίζεται ότι πήρε συνέντευξη από έναν πρώην Ανατολικό -Γερμανό φυσικό ο οποίος πιστεύει ότι ένα όπλο λέιζερ, χρησιμοποιώντας υπέρυθρη τεχνολογία, που αναπτύχθηκε αρχικά στη Σοβιετική Ένωση, μπορεί να προκάλεσε την καταστροφική κατάρρευση των δίδυμων πύργων,  πιστεύει ότι τα αεροπλάνα μπορεί να είχαν πλασμοειδή υπέρυθρη τεχνολογία μπροστά τους, το οποίο είναι σαν μπάλα αστραπής!!!!
Οι Σοβιετικοί χρησιμοποίησαν ήδη το όπλο με υπέρυθρη ακτίνα για να καταστρέψουν ένα φράγμα στον ποταμό Ussuri ( Ασσούρι – http://www.scribd.com/doc/141993393/Scalar-Weapons#scribd δείτε και αυτό – http://en.wikipedia.org/wiki/Sino-Soviet_border_conflict  , η οποία χωρίζει την Μαντζουρίας –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1  από την Άπω Ανατολή, κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας με την Κίνα το 1968, σύμφωνα με τον φυσικό Ανατολικό -Γερμανό!!!! Πολλοί ειδικοί έκαναν λόγο ότι μια ακτίνα λέιζερ χρησιμοποιήθηκε για να καταστρέψει τους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου!!!! Από το 1995, οι ΗΠΑ και το Ισραήλ έχουν αναπτύξει ενεργά ένα προηγμένο όπλο υπέρυθρης ακτίνας στο πλαίσιο ενός κοινού προγράμματος << αντί βλημάτων >>!!!!
Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει όλα τα είδη των προηγμένων λέιζερ όπλων από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 όπου κάποιοι λένε ότι ήρθαν σε επαφή με τους Δρακονιανούς και τους Ναζί στην Ανταρκτική τελικά μετά την συνάντηση που είχε ο ναύαρχος Μπέρντ!!!!
Η ΗΠΑ έχουν επιταχυντές δέσμες σωματιδίων και πολύ θανατηφόρα όπλα, όπου και τα έχουν αποκτήσει από τους Δρακονιανούς!!!! Αλλά ίσως το χειρότερο είδος  όπλου είναι ένα και ονομάζεται << κβαντικό όπλο δέσμης >>!!!!
Στα τέλη της δεκαετίας του 1960 ο Lisitsyn ( Λίτσιγιν – http://en.wikipedia.org/wiki/Lisitsyns  ανέφερε ότι οι Σοβιετικοί είχαν σπάσει το << γενετικό κώδικα  >> του ανθρώπινου εγκεφάλου!!!! Είχε 44 ψηφία ή λιγότερο, και ο εγκέφαλος απασχολούνται 22 ζώνες συχνοτήτων σε όλο σχεδόν το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα!!!! Όμως, μόνο οι 11 από τη συχνότητα ως μπάντες ήταν ανεξάρτητοι!!!!
Το έργο αυτό συνεπάγεται ότι, εάν 11 ή περισσότερα κανάλια σωστής συχνότητα μπορεί να είναι << κλειδωμένης φάσης >> στον ανθρώπινο εγκέφαλο, τότε θα πρέπει να είναι δυνατόν να επηρεάσουν δραστικά τις σκέψεις, το όραμα, τη σωματική λειτουργία, συναισθήματα, και συνειδητή κατάσταση του ατόμου, ακόμη και από μεγάλη απόσταση!!!!!
Μέχρι 16 από τα γιγαντιαίους Ρωσικούς φορείς << δρυοκολάπτης >> έχουν παρατηρηθεί να φέρουν μια κοινή, κλειδωμένης φάσης διαμόρφωσης 10-Hz, και αυτό έχει αποδειχθεί από τους Beck ( Μπεκ – http://www.nationaljournal.com/politics/glenn-beck-is-coming-after-thomas-edison-20140310 ) , Rauscher ( Ράουτσερ –http://en.wikipedia.org/wiki/Elizabeth_Rauscher  δείτε και αυτό – http://mindcontrolblackassassins.com/tag/dr-elizabeth-rauscher/ ) , και άλλοι να είναι σε θέση να παρασύρουν φυσικά την << φάση κλειδώματος στον ανθρώπινο εγκέφαλο >>, αν και ισχυρότερη από την Schumann ( Σούμαν – http://www.viewzone.com/schuman.html ) ως συντονισμού του μαγνητικού πεδίου της Γης!!!!
Ένας ανθρώπινος εγκέφαλος παρασύρεται από ένα κοινό, κλειδωμένης φάσης διαμόρφωσης 10-Hz σε 16 φέρουσες συχνότητες όπου θα έχουν πραγματικά 16 κανάλια  συχνότητας με φάση κλειδωμένη σε αυτό!!!! Η δυνατότητα για χρήση των πομπών δρυοκολάπτης για τη σταδιακή κλειδώνουν ένα αξιοσημείωτο ποσοστό του ανθρώπινου εγκεφάλου σε μια στοχευμένη περιοχή, και στη συνέχεια να προκαλεί επιπτώσεις στο λαό παρόμοιο και ακόμη πιο δραστικά από τις επιπτώσεις που προκάλεσαν στο προσωπικό της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μόσχα όπως ανάφερα στο πρώτο άρθρο!!!!!
Σε συνδυασμό με το έργο Kaznacheyev ( Καζνατσεχιέγιεβ – http://vaticproject.blogspot.gr/2012/04/kaznacheyev-experiments-elms-cause.html )  για την ( ΕΜ ) μετάδοση του κυτταρικού θανάτου και των ασθενειών, χρησιμοποιώντας τα σήματα του δρυοκολάπτη έτσι ώστε να διεγείρει τον θάνατο και τις ασθένειες του στοχευόμενου πληθυσμού!!!! Επίσης μπορεί να γίνει τροποποίηση του DNA – http://el.wikipedia.org/wiki/DNA  / RNA – http://el.wikipedia.org/wiki/RNA  , και οι ιοί οι ίδιοι, είναι επίσης μια πιθανότητα εξέλιξης του όλου ζητήματος!!!!
Στη δεκαετία του 1950, η ITT –  http://loveforlife.com.au/node/4883 ανάπτυξε την τεχνολογία ενός αισθητήρα που θα μπορούσε κυριολεκτικά να εμφανίσει σε ένα άτομο το τι σκεφτόταν!!!! Ήταν ουσιαστικά μια μηχανή ανάγνωσης του νου όπου και έδωσαν οι Δρακονιανοί τις γνώσεις να φτιαχτεί!!!! Λειτούργησε στην αρχή της μαζεύοντας τις ηλεκτρομαγνητικές λειτουργίες των ανθρώπων και τη μετατροπή τους σε μια κατανοητή μορφή!!!! Αποτελούνταν από μια καρέκλα στην οποία ένας άνθρωπος θα μπορούσε να καθίσει!!!! Ένα τύπου ρόλοι, το οποίο χρησίμευσε ως αισθητήρες, είχαν τοποθετηθεί γύρω από την καρέκλα!!!! Υπήρχαν επίσης τρεις δέκτες, έξι κανάλια και Cray ( Κρέι ) 1 υπολογιστής, ο οποίος μπορούσε να απεικονίσει , ψηφιακά το μυαλό του ανθρώπου σε μια οθόνη!!!!
Για να δούμε όμως παρακάτω:
Ειδικά σχεδιασμένα βιολογικές επιδράσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιτεθούν σε κάθε πληθυσμό με διάφορες ασθένειες, ακόμη και πολλαπλές ασθένειες μαζί ( όπως ο ιός έμπολα τώρα τελευταία )!!!! Απαριθμεί αποτελέσματα ώστε να προκαλέσουν ακαριαίο θάνατο, καρδιακή κατάσχεση, σοβαρή συναισθηματική διαταραχή, απώλεια του ελέγχου των εσωτερικών λειτουργιών, των ασθενειών, η απενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και ακόμη και την εμφύτευση του ως σκέψεις, τα συναισθήματα ή τις ιδέες να ερμηνεύεται ως στόχο τους με το δικό τους ( μαζικές δολοφονίες από μαθητές σε σχολεία εταιρίες κτλ. κτλ. )!!!!
Υπάρχει επίσης και η δόνηση της αυτοκτονίας που έχει χρησιμοποιηθεί για να απαλλαγούμε από τους ανθρώπους, χωρίς όμως μέχρις στιγμής να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία!!!!
10 Hz είναι το μήκος κύματος που χρησιμοποιείται από τις μυστικές υπηρεσίες για να υπνωτίζουν κάποιον άνθρωπο, τόσο όμως η μαζική ύπνωση μπορεί να προκληθεί σε έναν ολόκληρο πληθυσμό, με υποσυνείδητες λέξεις προστίθοντας στη δική τους γλώσσα ( για αυτό και δεν ξεσηκωνόμαστε όπως κάναμε κάποτε με τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα)!!!! Αυτό επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψηφοφορία ενός κόμματος όπου θέλουν οι Δρακονιανοί να βγει!!!! Ο Μπίρντεν λέει ότι σχεδόν οποιοδήποτε είδος κυτταρικού θανάτου και της ασθένειας μπορούν να διαβιβάζονται με ηλεκτρομαγνητικά μέσα από βαθμωτές ακτίνες χρησιμοποιώντας υπεριώδη τεχνολογίες μέσο από υπέρυθρες συχνότητες!!!!
Γράφει ότι τα ίδια φωτόνια μπορούν να μεταφέρουν τον θάνατο και την ασθένεια μεταξύ των κυττάρων!!!! Ως ανυσμάτων τεχνολογία ( ΕΜ ) επιτρέπει τη σύνθεση του πραγματικού δυναμικού πρότυπου των κυττάρων βιοχημείας!!!!
Αυτό όσο απίστευτο και να φαίνεται μπορεί να γίνει και να παραχθεί από ένα ειδικό κυτταρικό μηχανισμό της ασθένειας ή θανάτου, ακόμη και να ενεργοποιούν γενετικά λανθάνουσες ασθένειες!!!! Απόδειξη έχει βρεθεί βιομηχανοποιημένων συμπτωμάτων και προκύπτουσα κυτταρικού θανάτου, από την πυρηνική ακτινοβολία, χημική δηλητηρίαση, βακτηριακή λοίμωξη, καθώς και τα συμπτώματα του φαρμάκου που προκαλείται από παραισθήσεις!!!!
Μην σας φαίνονται παλαβά όλα αυτά ακόμη και η φωνή του << Θεού >> έχει παραχθεί!!!! Τι ενώσω θα τα πούμε παρακάτω:
Όλα αυτά τα οποία σας λέω μπορεί να σας φαίνονται απίστευτα διότι δεν τα έχετε ξανά ακούσει!!!! Όμως!!!! Βάση φυσικής μπορεί να γίνουν!!!! Επειδή όμως δεν διδάσκονται σε πανεπιστήμια το θεωρούν ως θεωρία ενώ έχει γίνει όμως πραγματικότητα!!!! Π.χ. Αρκεί να πούμε ότι η φάση κλειδωμένη ως σήματα διαμόρφωσης ELF των 10 Hz λιγότερο συχνά ανιχνεύονται σε πολλαπλές συχνότητες από το σύστημα << δρυοκολάπτη >> ταυτόχρονα!!!! Σε μια περιοχή-στόχο, αυτή η ρύθμιση – είναι αρκετά ισχυρότερη από την αντήχηση Schumann του μαγνητικού πεδίου της γης – ώστε να συμπαρασύρει ένα ποσοστό των εγκεφάλων σε << αναγκαστική παράσυρση >>!!!! Στην περίπτωση αυτή, οι εν λόγω ανθρώπινοι εγκέφαλοι είναι << συγχρονισμένα >> στα σήματα << Δρυοκολάπτη >> ώστε πολλαπλές συνεκτικές συχνότητες να είναι ασφαλισμένης φάσης σε αυτά!!!!
Δηλαδή, υπάρχουν τώρα πολλαπλά συνεκτικά καναλιών ( EM ) όπου απευθείας στις εν λόγω κατάσταση παρασύρει τους εγκεφάλους!!!! Στο σημείο αυτό, επεκτάσεις Fourier ( Φούριερ –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82_%CE%A6%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%AD) μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί για να επιτεθούν σε συγκεκριμένα τμήματα του εγκεφάλου γεωμετρικά!!!!
Ωστόσο, το HAARP μπορεί να κάνει το ίδιο!!!! Οι επιδράσεις είναι ακαριαίος θάνατος, καρδιακή ανακοπή, σοβαρή συναισθηματική διαταραχή, απώλεια του ελέγχου των εσωτερικών λειτουργιών, των ασθενειών, η απενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος, και ακόμη και την εμφύτευση σκέψεων, τα συναισθήματα και τις ιδέες που ερμηνεύονται από θέματα ως δική τους βούληση!!!! .
Πειραματιστές στο Πανεπιστήμιο του Marburg ( Μάρμπουκ – http://www.uni-marburg.de/index_html-en?set_language=en ) στη Δυτική Γερμανία δήλωσαν ότι τα φωτόνια μπορούν να τα μεταφέρουν οι ίδιοι ως τα πρότυπα θανάτων και ασθενειών μεταξύ των κυττάρων!!!! Βλέπεται η τεχνολογία ανυσμάτων ( EM ) επιτρέπει τη σύνθεση του πραγματικού << δυναμικού >> πρότυπου, το οποίο αντιπροσωπεύει το συνολικό έλεγχο της κατανομής φορτίου και το φορτίο, της βιοχημείας στο κύτταρο, ενός συγκεκριμένου μηχανισμού ασθένειας ή θάνατο!!!!
Οι βαθμωτές ( EM ) αντιπροσωπεύει την εσκεμμένη παραγγελία της εικονικής ροής των σωματιδίων σε ντετερμινιστικά μοντέλα –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1  , το σύστημα κεντρικού ελέγχου μπορούν εύκολα να εισαχθούν με τις αριθμητικές τεχνικές για να προκαλέσουν ασθένεια και διαταραχή κατά βούληση!!!!
Προσέξτε τώρα, πολλοί άνθρωποι δεν τα πιστεύουν αυτά όμως οι αποδείξεις αλλα και οι ενδείξεις είναι τόσες πολλές που πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει και γίνεται κάτι τέτοιο!!!! Βλέπετε οι Δρακονιανοί αυτήν την φορά είναι ποιο έξυπνοι από τις προηγούμενες φορές έτσι έδωσαν όλες αυτές τις πληροφορίες στους ανθρώπους ώστε να αυτοσκλαβοθούμε αλλα και να αυτοκαταστραφούμε αν και αυτό πρέπει να γίνει κατά την σκέψη των Δρακόντιων!!!!
Ας δούμε όμως κάτι άλλο..:
Σε μια περίπτωση, ένας δορυφόρος τυφλώθηκε για τέσσερις ώρες όταν ο βρετανικός δορυφόρος Ariel 6 ( Άριελ 6 – http://en.wikipedia.org/wiki/Ariel_6 ) , όταν περνούσε πάνω την Βρετανική Κολομβία ή την Κασπία Θάλασσα το 1980!!!!
Οι Ρώσοι κατέρριψαν πολλούς δορυφόρους των ΗΠΑ από το 1977-1982, με τους  δικούς τους << δορυφόρους δολοφόνους >> αλλα και τις κοσμοσφαίρες τους!!!! Πολλά είδη όπλων δέσμης μπορεί να τεθούν σε δορυφόρους!!!! Μόλις πρόσφατα το Οκτώβριο / Νοέμβριο του 2003, δύο Ιαπωνικοί κατασκοπευτικοί δορυφόροι (τοποθετήθηκαν πρόσφατα στο χώρο αφήνοντας τη Ρωσία έκπληκτη) τα οποία όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της ηλιακής καταιγίδας εκείνης την χρονιάς!!!!
Η Ιαπωνία έχει τα οπλικά συστήματα Βαθμωτών κυμάτων – όπου και είχαν τοποθετήσει αυτούς τους δορυφόρους!!!!
Οι Κινέζοι έχουν αναπτύξει όπλα δέσμης για απενεργοποιούν δορυφόρους, έτσι είναι άγνωστο από τότε που η Κίνα μπήκε στο χώρο αν ευθύνεται για τους 30 δορυφόρους που έχουν καταρριφθεί τα τελευταία 10 χρόνια!!!! Η Βραζιλία έχει επίσης είχε πολλά προβλήματα στους δορυφόρους της στο διάστημα και αναρωτιέται κανείς αν έχουν όπλα πάνω τους επειδή η Βραζιλία έχει βαθμωτά όπλα και ίσως κβαντικά πιθανά όπλα!!!!
Η Βραζιλία έχει κάνει πολλές συμμαχίες με άλλες χώρες, οι οποίες περιλαμβάνουν την Ουκρανία, τη Ρωσία, την Κίνα, την Αμερική και τη Γαλλία, για να βάλει δορυφόρους στο διάστημα!!!!
Ο Τέσλα ήταν ο πατέρας του αμυντικού συστήματος δορυφόρων, που λειτουργεί σε συνδυασμό με το HAARP για να δημιουργήσει μια ασπίδα στον χώρο, ως αποτρεπτικό μέσο κατά πυρηνικών επιθέσεων!!!! Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι δορυφόροι θα γίνουν  ένα κυριολεκτικό << Death Star >> ( Ντεθ Σταρ – http://www.newsforshoppers.com/white-house-wont-help-tesla-or-build-a-death-star/36725544/ψ ) δείτε και αυτό – http://www.newsforshoppers.com/white-house-wont-help-tesla-or-build-a-death-star/36725544/   είναι σε θέση να επιτύχει τον έλεγχο του πληθυσμού, την εξόντωση του αλλα και στρατιωτικό έλεγχο ενός ολόκληρου πλανήτη!!!!
Ο ρωσικός Τύπος υποστήριξε το 1986 ότι μπορεί να εξουδετερώσει τις ΗΠΑ  όπως είναι εύκολο για αυτούς να εξουδετερώσουν τους δορυφόρους!!!!
Μέχρι εδώ, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο Part 3!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters