Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

G.SOROS:H EΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 20 ΔΙΣ $ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ….Η ΕΥΡΩΠΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ


9George_Soros

Ο αμερικανός δισεκατομυριούχος George Soros κάλεσε την ΕΕ να δώσει οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία που της επιτίθεται η Ρωσία και μίλησε με όρους πολύ λιγότερο εκθειαστικούς για την σημερινή Ευρώπη συγκριτικά με την εικόνα που είχε πριν από ένα τέταρτο του αιώνα αναφέρει η Wall Street Journal (WSJ).

«Πριν από 25 χρόνια η Ευρώπη ενωνόταν ενώ τώρα διασπάται.Αντίθετα η Ρωσία ενδυναμώνεται » διαπιστώνει ο Soros.
Κατ΄αυτόν η Ευρώπη δεν είναι πια η εθελοντική Ένωση κυρίαρχων χωρών που είναι έτοιμες να παραχωρήσουν μέρος των κυριαρχικών τους δικαιωμάτων για ένα  κοινό σκοπό.
«Σήμερα υπάρχει κάτι ενετελώς διαφορετικό ,ένα σύστημα σχέσεων μεταξύ δανειστών και δανειοληπτών όπου οι οφειλέτες τιμούν μόλις και μετά βίας τις δεσμεύσεις τους καθώς οι πιστωτές θέτουν προυποθέσεις που δεν επιτρέπουν στους δανειολήπτες να απεξαρτηθούν » τόνισε ο δισεκατομυριούχος.
«Δεν είναι μόνο το μέλλον της Ουκρανίας αλλά αυτής της ίδιας της Ευρώπης που διακυβεύεται.Η απώλεια της Ουκρανίας θα είναι μια κολοσιαία απώλεια για την Ευρώπη και θα επιτρέψει στη Ρωσία να διαιρεί και να βασιλεύει » επέμεινε.
Εξόρκισε την  Ευρώπη να δανείσει ένα ποσό της τάξης των 20 δις δολαρίων στην Ουκρανία γιατί  η επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας είναι μια έμμεση επίθεση εναντίον της ΕΕ και των διακυβερνητικών αρχών της «.
«Τα μέλη της ΕΕ είναι χώρες σε πόλεμο και αυτές οφείλουν να αντιδρούν ως τέτοιες δηλ. να τροποποιήσουν την δέσμευσή τους υπέρ της λιτότητας του προυπολογισμού και ν΄αναγνωρίσουν ότι αξίζει πολύ περισσότερο γι αυτές να βοηθήσουν την Ουκρανία στην υπεράσπισή της  παρά να  ελπίζουν ότι δεν θα χρειαστεί να υπερασπιστούν την ΕΕ αυτές οι ίδιες «κατέληξε.
(RIA Novosti 24.1.15)
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/01/gsorosh-e-20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters