Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

«(ELA) να ξαναενισχύσουμε τις τράπεζες με περηφάνεια» !!

bl1 
Αυτά τα άρθρα των μοντέρνων επαναστατών με την μια μόνο δόση αλήθειας είναι ακόμα πιο αποκρουστικά από αυτά που είναι γεμάτα ψέμα. Με τα δεύτερα γελάς , με τα πρώτα θυμώνεις. Και εσύ πολίτη πίνοντας τον καπουτσίνο σε κάποιο παραλιακό μαγαζί τα αναπαράγεις με στυλ.   Έφυγε η επαναστάτρια Ραχήλ από τους ΑΝΕΛ πήγε στους δίπλα, την σύμπραξη των οποίων στηρίζει όλη η αριστερά , είπε πως θα τυπώσει χρήμα , έδωσε το νούμερο και όλα καλά. Γιατί να μάθεις;; Αφού στο λέει η Ραχήλ και ο μισός τύπος της χώρας. Δεν μπορεί ρε αδερφέ να δίνει και άλλο από το υστέρημα του ο Γερμανός φορολογούμενος. Έχει δίκιο ο οικονομολόγος συναγωνιστής της Ραχήλ, Βαρουφάκης.
Τώρα για το πώς, το πότε, το γιατί και το ποιός τυπώνει χρήμα δεν συντρέχει λόγος.. Και αν είναι τίποτα ληγμένα ομόλογα, και αν είναι ψεύτικα χρεόγραφα του μεγαλοεπενδυτή George Soros που καταζητείται στη Ρωσία. Η’ μήπως δεν χρειάζονται εγγυήσεις; Δεν πειράζει Έλληνα , εσύ για αυτές τις περιπτώσεις έχεις πολλά ‘όπλα’ . Τί να τους κάνεις τους θεσμούς όταν έχεις δείξει πως αρκείσαι σε ιδιωτικές έρευνες εξειδικευμένων ομάδων καταστολής και ασφάλειας!!
Εκτός από αυτά που δεν θα αναρωτηθείς , πίστεψε πως ναι,  θα πάει το Σύριζα κόντρα στην Ευρώπη και όχι πως η τελευταία θα κάνει τα αδύνατα – δυνατά να μας κρατήσει δίπλα της. Γιατί να μπεις στον κόπο να δεις ότι ανακαλούν όποιον νόμο τους συμφέρει προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα υπό την προστασία τους; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!!!!
 Άνοιξε ο δρόμος αγαπητοί να τυπώσει χρήμα η Ε.Κ.Τ.της οποίας ‘κόρη’ είναι και η δική μας ΤτΕ.  Τι νομίζετε ότι τα κατάφερε ο Άξελ που γυροφέρνει όλον τον πλανήτη τον τελευταίο χρόνο και ‘τρομοκρατεί’ τις Αγορές και την Ευρώπη. Για αυτό επιστρέφει από τα ταξίδια του με μώλωπες ;;
Δεν αντέχετε πραγματικά η τόση ανοησία Έλληνα!!  Ποιες νομίζεις ότι είναι τέλος πάντων αυτές οι αγορές; Δεν υπάρχουν νόμοι , δεν υπάρχουν καταστατικά ιδρύσεως, δεν υπάρχουν συνθήκες; Μιλάς για συνομωσιολογία και ανακουφίζεσαι ενώ κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος να σε στείλει πίσω στην πρώτη δημοτικού επειγόντως (αν και με το υπάρχων εκπαιδευτικό σύστημα μόνο μεγέθυνση της ζημιάς στην γνώση σου μπορούμε να επιτύχουμε). Περνώντας τάξεις , όταν ακούς την λέξη οικονομία ίσως μάθεις πως ο ένας και μοναδικός ‘κομαντάντε’ με βάση τους υπάρχοντες νόμους για την Ελλάδα είναι η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος. Μάθε λοιπόν τα “περί κόρης’ γιατί διαφορετικά τα τσίρκα θα γεμίσουν πολίτες που θα περιγράφουν την γνώση τους περί οικονομίας, κοινωνίας, πολιτικής.
Κατάλαβε Έλληνα πως αυτό που θα σώσει την χώρα και κατά επέκταση όλους μας, είναι η γνώση Σου για τη ζωή Σου, για την κοινωνία Σου, για την Υγεία σου, για τα παιδιά Σου . Η γνώση είναι η μοναδική αληθινή δύναμη και μόνο αυτήν έχει ανάγκη η χώρα στην οποία ζούμε εγώ, εσύ και τα παιδιά μας.
Και αν εσύ γελάς με εμένα διαβάζοντας τα παραπάνω, αναρωτήσου πόσο γελάω εγώ με εσένα αφού πρώτα έχω διαβάσει μόνο τρεις σελίδες από την ιστοσελίδα  της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας  σχετικά με τον μηχανισμό στήριξης «Emergency Liquidity Assistance (ELA)»με τον οποίο η Ραχήλ αναστάτωσε το πανελλήνιο…
ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΙ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ!!!
ΜΑ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΛΙΚΑ;;;
παραπομπές :
http://www.analyst.gr/2013/06/28/193/
https://www.ecb.europa.eu/mopo/ela/html/index.en.html
http://www.reuters.com/article/2015/01/14/us-ecb-policy-legal-idUSKBN0KN0RS20150114
http://sorraskerkyra.blogspot.gr/2015/01/by.html
http://sorraskerkyra.blogspot.gr/2014/11/el-rinio.html
http://sorraskerkyra.blogspot.gr/2015/01/ela.html
…………………………………………….
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
«ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ»
7 ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ!
Βίκυ Χαραλάμπους: Δείτε τις ενέργειες που έγιναν από την ΤτΕ για την, όπως την ονόμασαν…, » οικονομική «εξυγίανση» των Τραπεζών.
ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Τ.Χ.Σ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Rothschild ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Εσύ που λες ότι δεν έχει ο Αρτέμης Σώρρας χρήματα και που είναι τα χρήματα, προφανώς και δεν μελέτησες και δεν άκουσες τίποτα…

http://alfeiospotamos.gr/?p=11976

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters