Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 3 δις σε τράπεζες παραμονές εκλογών! Να που πάνε τα λεφτά.


Το Ελληνικό κράτος συνεχίζει να δίνει εγγυήσεις στις τράπεζες, όπως τουλάχιστον προκύπτει από σχετικό ΦΕΚ.
Σε έγγραφο που παρουσιάζει το olympia.gr αναφέρεται ότι
εγκρίθηκε η «Παροχή της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου προς την «EUROBANK ERGASIAS ΑΕ» για την έκδοση τίτλων ονομαστικής αξίας ? 1.500.000.000», αλλά και η «Παροχή εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου για κάλυψη ομολογιακού δανείου εκδόσεως της τράπεζας με την επωνυμία «ALPHA BANK Α.Ε.» συνολικού ποσού 1.500.000.000 ευρώ.»

Όπως μάλιστα αναφέρεται στο ίδιο ΦΕΚ «To κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό των 1.500.000.000 ευρώ πλέον των προβλεπόμενων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος των οποίων δεν μπορεί να υπολογιστεί.»
 
 
http://www.anoixtomialos.gr/2015/01/3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters