Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ



 

Θέλεις να ακολουθείς την οδό των δικαστικών αγώνων ( υποβολή μηνύσεων κατά των εξουσιαστών ) ;
Σε εκφράζει απόλυτα ;
Αν "ΝΑΙ" συνέχισε .
Αν όμως αμφιταλαντεύεσαι διάβασε το παρακάτω κείμενο :
Φοβάσαι να συλλάβεις εσύ ο ίδιος τους διεφθαρμένους και υποβάλεις μηνύσεις . Θέλεις δηλαδή κάποιος ΑΛΛΟΣ ( ένας τίμιος δικαστής και ένας τίμιος αστυνομικός διευθυντής ) να συλλάβει τους διεφθαρμένους ( και να θυμώσει με ΑΥΤΟΝ η nea taksi ) !
Σου φαίνεται λογικό αυτό ;
Μα άν , αγαπητέ μου , ο δικαστής και ο αστυνομικός διευθυντής ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ να τα βάλουν με την nea taksi , θα είχαν συλλάβει τους διεφθαρμένους απο την πρώτη μέρα ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ !
Διότι τί νόμισες ; Οτι ο δικαστής και ο αστυνομικός θα βάλουν σε κίνδυνο την ζωή τους ( την ώρα που εσύ κάθεσαι στον καναπέ ) και μόλις συλλάβουν τους κακούς θα έρθουν και θα σου πούν "ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΙΤΑ , ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !" ;
Πού ζείς χρυσέ μου ; Στα σύννεφα ;

Αν θέλεις να απαλλαγείς απο τους διεφθαρμένους πάρε το απόφαση οτι ΕΣΥ πρέπει να κινδυνεύσεις . Δεν υπάρχουν πλέον κορόϊδα που θα κινδυνεύσουν για χάρη σου .
Αν θέλεις να παραγραφούν τα χρέη σου και να σώσεις το σπίτι σου πρέπει να αγωνισθείς . Διότι εάν απέχεις απο τον αγώνα , ακόμη και αν οι τίμιοι αναλάβουν την εξουσία , τα δικά σου χρέη ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ !

--------------------------
Αυτά τα ολίγα για όσους δεν κατάλαβαν τα αυτονόητα .

Μέχρι στιγμής , τον καλύτερο αγώνα τον έκαναν κάποιοι πυρήνες του κινήματος Σώρρα . 
Ξόδεψαν , έτρεξαν και κατέβασαν συνδυασμούς στις δημοτικές εκλογές . 
Έτσι όλα τα μέλη του πυρήνα έγιναν αντιληπτά απο την nea taksi . 
Παρ΄ όλα αυτά δεν δίστασαν . 
Το λάθος τους ήταν οτι υποσχέθηκαν πως αν εκλεγούν , ΟΛΟΙ οι πολίτες του Δήμου θα ωφεληθούν . 
Νομίζω πως ορθότερο θα ήταν να εξαγγείλουν πως μόνο όσοι ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ μαζί τους θα ωφεληθούν .

πηγή: email Pythagoras Pythagoridis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters