Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Προκλητικό Παραλήρημα του Τούρκου Αχμέτ Χατζηοσμάν μέσα στη Βουλή… Και το Προεδρείο τον «έκοψε» μόνο επειδή είχε λήξει ο χρόνος του!



Απίστευτες στιγμές ζούμε στη «Νέα Ελλάδα» των Σαμαροβενιζέλων… Οιτουρκικές προκλήσεις δεν σταματούν μόνο σε Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ αλλά φτάνουν μέχρι και το κέντρο της Αθήνας… Και πιο συγκεκριμένα την Ελληνική Βουλή… Το πρωί της Παρασκευής από το βήμα της βουλής ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, Αχμέτ Χατζή Οσμάν άνοιξε πυρ κατά της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με την μειονοτική εκπαίδευση… Σε ένα απίστευτο παραλήρημα άρχισε να βάλει κατά πάντων και προσπαθούσε με υψωμένη τη φωνή να υπερασπιστεί τις τουρκικές θέσεις σε αυτό το θέμα…

Κι όμως κανείς μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου (που είναι αυτοί οι ευαίσθητοι που μόλις κάποιος θίξει τη βάρβαρη καταστροφική κυβερνητική πολιτική πετάγεται να την υπερασπιστεί) δεν βρέθηκε να του κάνει μια παρατήρηση… Μόνο ο πρόεδρος «ξύπνησε» κάποια στιγμή και αναγκάστηκε να τον «κόψει», όχι λόγω των λεγομένων του, αλλά επειδή είχαν χτυπήσει αρκετά καμπανάκια σχετικά με το τέλος του χρόνου ομιλίας του!!!
Αν δεν υπήρχε δηλαδή λήξη χρόνου ο συγκεκριμένος πασόκος βουλευτής θα συνέχιζε να κράζει μέσα στην ελληνική βουλή για να προασπίσει τα τουρκικά συμφέροντα… Έτσι απλά, χωρίς κανέναν περιορισμό… Και δεν είναι ο μόνος, αφού όλοι οι μουσουλμάνοι βουλευτές το τελευταίο διάστημα προκαλούν με τις ανθελληνικές τους δηλώσεις… Και μάλιστα με την παροχή στήριξης από τους αρχηγούς των κομμάτων τους… Τόσο χαμηλά έχει πέσει η σημερινή Βουλή, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας απαρτίζεται από πολύ «λίγους» πολιτικούς…

hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/12/blog-post_383.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters