Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Στρατόπεδα F(ρίκης)E(λέγχου)M(ισους)A(πανθρωπιας)

 
1/ Ήδη έχει συσταθεί επί του πρακτέου ένας παγκόσμιος στρατός, αυτός του ΟΗΕ, στον οποίο κάθε χώρα στέλνει το μερτικό της σε άντρες, οι οποίοι χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες του… «γενικότερου καλού» που υποτίθεται ότι υπηρετούν, όπως το υπηρέτησαν στο Ιράκ, στο Λίβανο και πρόσφατα στη Λωρίδα της Γάζας όταν για άλλη μια φορά ο Εβραίος χτύπησε κατά τα κέφια του.
Αυτό το ξέρουμε, το βλέπουμε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχουμε συνειδητοποιήσει στο βάθος τη σημασία του στρατού αυτού.
2/ Για τα FEMA camps ξέρετε; Σιγά μην ξέρετε…
FEMA camps Federal Emergency Management Agency: –> στρατόπεδα της Υ. Δ. Ε. Α. – δηλαδή της Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών
O North ανακρίνεται εδώ στην ακρόαση για την υπόθεση Ιράν Κόντρα



Επανειλημμένα τον ρωτάνε για τα στρατόπεδα FEMA, και επανειλημμένα εκείνος απαντάει ότι το θέμα είναι «ευαίσθητο» και απόρρητο και δεν μπορεί να μιλήσει γι’αυτό.
Ο Άλεξ είχε ανεβάσει ένα βίντεο σχετικά μ’αυτά τα στρατόπεδα, που προκάλεσε σοκ, αφού τα πλάνα έδειχναν άντρες των υπηρεσιών μαζί με στρατιώτες, να ανοίγουν τεραστίων διαστάσεων λάκους που ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα χρησιμεύσουν ως ομαδικοί τάφοι στο μέλλον. ΦΥΣΙΚΑ το βίντεο αυτό χάθηκε μαζί με την απενεργοποίηση του λογαριασμού του και δυστυχώς δεν πρόλαβα να το ανεβάσω στον υπολογιστή μου.
Να σημειωθεί η ομάδα του Αλεξ διακινδύνευσε θανάσιμα τραβώντας αυτά τα πλάνα, αφού στην περίπτωση που θα τους έπαιρναν χαμπάρι, θα τους πυροβολούσαν χωρίς δεύτερη σκέψη και με συνοπτικές διαδικασίες.
Τέτοια στρατόπεδα υπάρχουν στην Καλιφόρνια, υπό την αιγίδα και τις ευλογίες του Κυβερνήτη αυτής της πολιτείας, Αρνολντ Σβαρτσενεγκερ που ασφαλώς είναι τσιράκι της ΝΤΠ. Τελευταία αποκαλύφθηκαν κι άλλα τέτοια στρατόπεδα στην Ιντιάνα και σε άλλες περιοχές στα μεσοδυτικά.
Ένα βίντεο του Άλεξ που σώθηκε από άλλον χρήστη (για την ώρα) έχει τίτλο FEMA coffins (φέρετρα).
Βρίσκονται σε άλλο στρατόπεδο στη Τζόρτζια:
Και αυτό το βίντεο έχει τίτλο ” Εξομολογήσεις πράκτορα της CIA για τα στρατόπεδα FEMA”



Είναι σαφείς ενδείξεις που τεκμηριώνουν τη θεωρία της επικείμενης επιβολής στρατιωτικού νόμου στις ΗΠΑ. Μια θεωρία που συζητείται πολύ, (οι ενδείξεις ήταν πολλές) και τώρα υλοποιείται και μας χτυπάει κατάμουτρα με την ίδια την πραγματικότητα που ξετυλίγεται πιο ζοφερή κι απ’τους χειρότερους φόβους των αντινεοταξιτών.
Οι διωγμοί ξεκινάνε…(ή μήπως ξεκίνησαν?) Σε κλίμακα δεκάκις εκατομμυρια-πλάσια απ’αυτούς της Ρώμης. Δεν θα διώκονται μόνον Χριστιανοί, αλλά και γενικότερα “τρομοκράτες”. Βολικός ό όρος-τσίχλα “τρομοκράτες” για όσους πάνε κόντρα στη νεοταξίλα.

Δεν τα λέω εγώ όλα αυτά. ΒΟΥΪΖΕΙ η Αμερική και η βοή δεν έρχεται μόνον από τον Άλεξ αλλά και από πολλούς άλλους σαν αυτόν. Η σκληρή πραγματικότητα προβάλλει πλέον ξεκάθαρα, αφού οι “κύριοι” δεν κρατάνε πια ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα. Από ‘κει και πέρα, ας βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους.
Έστω κι ένας να αρχίσει να βλέπει τη συνολική και ευρύτερη φρικαλέα εικόνα, εμένα μου αρκεί.
(δείτε τα βίντεο έστω κι αν δεν καταλαβαίνετε καλά τα όσα λένε, όσο είναι καιρός. Είναι σίγουρο ότι στην πορεία, θα “πέσουν” και αυτά).
Συνεχίζεται…

http://secretproduction.gr/stratopeda-frikiselegchoumisousapanthropias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters